l3ft3r1s Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Εγώ είμαι ανάμεσα στο One S και Χ και αν και υπέρμαχος του μικρού μεγέθους με χαλάει η PenTile οθόνη και τα 16Gb. Διαβάζω για την οθόνη (This will probably lead to the familiar dottiness in some images) απο το GsmArena και το πιστευω γιατί είχα PenTile κινητά στο παρελθόν. Δεν διαβάζεις και κανα review από κάποιους που το έχουν ήδη, αντί για απλές εικασίες στο gsmarena? Επίσης κακώς η HTC υπέκυψε στις όποιες πιέσεις και δεν έβαλε MicroSD. Από ποιούς πιέστηκε? :D Εμένα πάντως μου φτάνουν τα 10+2 GB του One S, δεν χρειάζομαι παραπάνω. Ε κάποια στιγμή θα καταφέρουν και οι devs του xda να ενεργοποιήσουν το usb otg ;) Αν το θεωρείς ανεπαρκές πάντως, πας καρφωτά για το X. Ή υπομονή για το S3. Παρεμπιπτόντως, είδες το άρθρο τις προάλλες, ακόμα και εδώ, που έλεγε πως οι micro SD ρίχνουν τις απόδοση? Ίσως καλύτερα έτσι... Τροφή για σκέψη... δεδομένου πως ο ανταγωνισμός (iphone) έχει φτάσει τα 64GB, και εφόσον η HTC μπήκε στο χορό της ενσωματωμένης μνήμης αντί της SD, και γνωρίζοντας πόσο εύκολα βγάζει η HTC variants / νέα κινητά, πόσο απίθανο είναι να βγάλει variants των X / S με περισσότερα GB το φθινόπωρο πχ, για να τονώσει και την αγορά που θα έχει πέσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 παιδια καλημερα, ξερουμε ποτε κυκλοφορει ελλαδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 παιδια καλημερα, ξερουμε ποτε κυκλοφορει ελλαδα? Ισως πριν το Πασχα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 HTC One S Sample Images http://blog.clove.co.uk/2012/04/05/htc-one-s-sample-images/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Δεν μπορώ πάντως να χωνεψω μνήμη μόνο 16gb..βάλε 32 αφού θα την έχεις ενσωματωμένη γιατί 16 για ένα σύγχρονο smartphone δεν μου λέει τίποτα απολύτως! Και τα cloud δεν είναι η λύση σε καμία περίπτωση..κατα τα αλλα πολυ μου αρέσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Δεν μπορώ πάντως να χωνεψω μνήμη μόνο 16gb..βάλε 32 αφού θα την έχεις ενσωματωμένη γιατί 16 για ένα σύγχρονο smartphone δεν μου λέει τίποτα απολύτως! Και τα cloud δεν είναι η λύση σε καμία περίπτωση..κατα τα αλλα πολυ μου αρέσει! Εχεις δίκιο,ειδικά γι'αυτούς που θέλουν να βλέπουν και ταινίες ή το φορτώνουν με τραγούδια, υπαρχει πρόβλημα. Πάντως εμενα μου αρέσει περισσότερο από το Χ, κυρίως λόγω μεγέθους και μόνο...;) My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Εχεις δίκιο,ειδικά γι'αυτούς που θέλουν να βλέπουν και ταινίες ή το φορτώνουν με τραγούδια, υπαρχει πρόβλημα. Πάντως εμενα μου αρέσει περισσότερο από το Χ, κυρίως λόγω μεγέθους και μόνο...;) Εγω για μέγεθος δεν μπορώ να μιλήσω και το Χ μικρό θα μου φαίνεται :-) Κι εμένα μου αρέσει πολυ και το θεωρώ απο τις πιο όμορφες συσκευές που έχω δει τελευταία..πάντως η μνήμη πολυ μικρη και ταινίες να μην βλέπεις βάλε φωτογραφίες, μουσική, και 3-4 μεγάλα σε μέγεθος παιχνίδια και κλείσαμε!! Όπως και να το κανείς κάποιους θα τους χάσουν καθαρα και μόνο απο αυτο το γεγονός. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να βγάλουν στο μέλλον συσκευή ιδια που θα έχει παραπάνω μνήμη ή θα υποστηρίζει κάρτα sd θα είναι κοροϊδία στα μούτρα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Διαφωνώ ρε παιδιά. Γιατί δλδ να μην βγάλουν αργότερα ένα 32άρι ή και ένα 64άρι ? Άλλωστε, δεν θα έχουν την ίδια τιμή με το 16 οπότε που το κακό ? Υπάρχουν πολλοί χρήστες που αρκούνται με τα 16gb. The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Διαφωνώ ρε παιδιά. Γιατί δλδ να μην βγάλουν αργότερα ένα 32άρι ή και ένα 64άρι ? Άλλωστε, δεν θα έχουν την ίδια τιμή με το 16 οπότε που το κακό ? Υπάρχουν πολλοί χρήστες που αρκούνται με τα 16gb. Γιατί αν εγω το πάρω τώρα επειδή το γουστάρω αν το κάνουν αυτό θα φάω τέτοια ξενερα που θα ρίξω τρελό Χ στην εν λόγω εταιρία..άποψη μου φυσικά αλλα να μην είμαστε και πρόβατα! Ούτε παρουσίασε πχ με την πρώτη 2 ή 3 εκδόσεις όπως πχ η appe οπότε να έχω επιλογή απο την αρχη..that's why! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Διαβάζω για την οθόνη (This will probably lead to the familiar dottiness in some images) απο το GsmArena και το πιστευω γιατί είχα PenTile κινητά στο παρελθόν. Τί είναι η pentile οθόνη? Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Τί είναι η pentile οθόνη? Xαμηλότερης ποιότητας οθόνη Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Τί είναι η pentile οθόνη? [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/PenTile_matrix_family[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μολις ελαβα mail απο expansys οτι το one s ειναι διαθεσιμο:happy: το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το παραγγειλα απο play247 σε μαύρο χρώμα.μηπως ειναι καλυτερα απο expansys? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainlaugh Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα, μια ερώτηση. Και απο play247 και απο expansys είναι συσκευές εισαγωγής απο άλλη ευρωπαική χώρα. Η εγγύηση φυσικά ισχύει. Απλά το μενού δεν είναι στα ελληνικά, απο expansys μου είπαν θέλει ενα application (δε θυμάμαι το όνομα) για να μπούν τα ελληνικά. Απο πληκτρολόγια τι παίζει? Το δοκιμάσατε π.χ να στείλετε ελληνικά απο sms. Τα htc που θα έρθουν στην ελληνική αγορά θα έχουν το default πληκτρολόγιο στα ελληνικα, δε θα ειναι καλύτερο απο εξωτερικό application? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπέρα, μια ερώτηση. Και απο play247 και απο expansys είναι συσκευές εισαγωγής απο άλλη ευρωπαική χώρα. Η εγγύηση φυσικά ισχύει. Απλά το μενού δεν είναι στα ελληνικά, απο expansys μου είπαν θέλει ενα application (δε θυμάμαι το όνομα) για να μπούν τα ελληνικά. Απο πληκτρολόγια τι παίζει? Το δοκιμάσατε π.χ να στείλετε ελληνικά απο sms. Τα htc που θα έρθουν στην ελληνική αγορά θα έχουν το default πληκτρολόγιο στα ελληνικα, δε θα ειναι καλύτερο απο εξωτερικό application? Ευχαριστώ. Μα τι λένε,ελληνικα λογικά έχει κανονικα το μενου του Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το παραγγειλα απο play247 σε μαύρο χρώμα.μηπως ειναι καλυτερα απο expansys? Φιλε Ταξιδιωτη για να εισαι πληρως καλυμενος απο αποψη εγγυησης καλυτερα απο expansys,amazon,ebay εφοσων παρεις απο εξωτερικο τη συσκευη με πανευρωπαικη εγγυηση, η καθαρα ελληνικης αντιπροσωπιας και οχι το αγχος απο τα παραεισαγωγης απο τα διαφορα σκρουτζομαγαζα και τρεχεις μετα φιλικα:) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Μα τι λένε,ελληνικα λογικά έχει κανονικα το μενου του Και το να μην έχει, όπως το one x, set locale and language apps και όλα οκ. Edited April 10, 2012 by petrosa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainlaugh Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Και το να μην έχει, όπως το one x, set locale and language apps και όλα οκ. το one x έχει κυκλοφορήσει επίσημα απο την ελληνική αντιπροσωπεία, δεν έχει by default ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 το one x έχει κυκλοφορήσει επίσημα απο την ελληνική αντιπροσωπεία, δεν έχει by default ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού? Δεν ξέρω απο ελληνική αντιπροσωπεία τι παίζει.Εγω μιλάω για αγορά απο expansys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 το one x έχει κυκλοφορήσει επίσημα απο την ελληνική αντιπροσωπεία, δεν έχει by default ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού? Έχει by default. Αν δεν είναι ορατό ωστόσο, βάζεις το morelocale2 από το market και το εμφανίζει κανονικότατα. Το ίδιο ισχύει και για το One S. Δεν ξέρω απο ελληνική αντιπροσωπεία τι παίζει.Εγω μιλάω για αγορά απο expansys Το ίδιο ισχύει και για συσκευές από το expansys. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Έχει by default. Αν δεν είναι ορατό ωστόσο, βάζεις το morelocale2 από το market και το εμφανίζει κανονικότατα. Δεν κατάλαβα τι εννοείς ότι "έχει by default ,αλλα αν δεν είναι ορατο".; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Δεν κατάλαβα τι εννοείς ότι "έχει by default ,αλλα αν δεν είναι ορατο".; Τα ελληνικά υπάρχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές συσκευές, απλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι hidden και δεν είναι αρχικά στις διαθέσιμες επιλογές. Ωστόσο με την εφαρμογή που πρότεινα παραπάνω τα ενεργοποιείς και τα βλέπεις πλέον κανονικά να τα επιλέξεις. Έτσι θα έχεις πλήρως ελληνική συσκευή σε μενού και πληκτρολόγια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 υπάρχουν αναφορές ότι στο μαύρο one s (όχι το γκρι) έχει παρουσιαστεί πρόβλημα με την βαφή με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζει σε κάποια σημεία. αν διάβασα καλά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση από την htc http://android.modaco.com/page/news/_/android/trouble-in-paradise-htc-one-s-x-owners-repor-r441 τι να πω, ελπίζω να μην είναι γενικό το φαινόμενο γιατί ειδικά η βαφή του συγκεκριμένου κινητού είναι το πιο διαφημισμένο του ατού!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Τα ελληνικά υπάρχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές συσκευές, απλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι hidden και δεν είναι αρχικά στις διαθέσιμες επιλογές. Ωστόσο με την εφαρμογή που πρότεινα παραπάνω τα ενεργοποιείς και τα βλέπεις πλέον κανονικά να τα επιλέξεις. Έτσι θα έχεις πλήρως ελληνική συσκευή σε μενού και πληκτρολόγια. Ευχαριστω .Εχεις δίκιο ,εγω έκανα λάθος ,sorry,όντως η εφαρμογη που εβαλα είναι αυτή που λες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts