Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] HTC One S

petros11
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να θυμίσω ότι εδώ μιλάμε για το S και όχι για το X.

Επίσης, εκτός του ότι δεν υπάρχει λόγος να γράφεις τα ίδια σε δύο θέματα, δεν ενδείκνυται και από τους κανονισμούς.

αν διαβασεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ το λινκ και δεις τι λεει στο τελος θα δεις πως μιλαει και για το s οχι μονο για το x.

• Απαντήσεις 191
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Η αγορά απο το expansys έχει καμια διαφορά απο το να το αγοράσεις απο το Πλαίσιο πχ ? (εκτός απο την τιμή) Οι συσκευές είναι οι "ίδιες" ?

The greatest risk of all is to take no risk at all...

Η αγορά απο το expansys έχει καμια διαφορά απο το να το αγοράσεις απο το Πλαίσιο πχ ? (εκτός απο την τιμή) Οι συσκευές είναι οι "ίδιες" ?

Απ τη στιγμη που η συσκευη προοριζετε για την ευρωπαικη ενωση τοτε κανενα προβλημα σε εγγυηση και το expansys φερνει τετοιες και γλιτωνεις και 100 ευρω!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Από expansys...

Buy an HTC One X or HTC One S, EXPANSYS offers you a Krusell screen protector

krusell = ένα κλικ καλύτερο από το απλό screen protector. Έστω, κάτι είναι και αυτό, από το τίποτα...

Στην Αγγλία με το συμβόλαιο των 26 στερλίνων για 2 χρόνια χρόνια δίνουν τζάμπα τη συσκεύη + htc medialink δώρο... ουτοπικό...

Όπως και να έχει, έχω ήδη καταχωρήσει την προπαραγγελία μου... One S, here I come!

Από expansys...

krusell = ένα κλικ καλύτερο από το απλό screen protector. Έστω, κάτι είναι και αυτό, από το τίποτα...

Στην Αγγλία με το συμβόλαιο των 26 στερλίνων για 2 χρόνια χρόνια δίνουν τζάμπα τη συσκεύη + htc medialink δώρο... ουτοπικό...

Όπως και να έχει, έχω ήδη καταχωρήσει την προπαραγγελία μου... One S, here I come!

Άντε μεγεια και σύντομα!! Μαυρο ή λευκό? Πότε λένε παράδοση να ξέρουμε να σε βομβαρδισουμε με ερωτήσεις!!

Sent from my Galaxy Note

Άντε μεγεια και σύντομα!! Μαυρο ή λευκό? Πότε λένε παράδοση να ξέρουμε να σε βομβαρδισουμε με ερωτήσεις!!

Sent from my Galaxy Note

Ευχαριστώ!

Μαύρο και γκρι βγαίνει το s, εγώ πήρα μαύρο.

Για ημερομηνία διαθεσιμότητας / αποστολής / παραλαβής δεν υπάρχει τίποτα ακόμα... περιμένουμε!

Άντε καλορίζικη η προπαραγγελία και ελπίζουμε να ακολουθηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, για να μας πεις σύντομα εντυπώσεις... :D

Με 5€ σου βγάζουν καινούργια και αν το παλέψεις στο κάνουν και δωρεάν από καταστήματα εταιριών κινητής...

Ναι το ξέρω, αλλά...

1) Δε θέλω να τους δώσω €5 για κάτι που κοστίζει €0,5

2) €3,5 < €5

3) Δε μπορώ τα παζάρια, και ούτε έχω διαπραγματευτική δύναμη, καθώς είμαι σε καρτοκινητό, όχι συμβόλαιο

Τι κόλλημα ειναι αυτο?κι εγω ας πούμε δεν γουστάρω να πληρώνω ενα κινητο που στην ουσία κοστίζει 170 ευρω κι αν,500 ευρω,αλλα το πληρωνω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τι κόλλημα ειναι αυτο?κι εγω ας πούμε δεν γουστάρω να πληρώνω ενα κινητο που στην ουσία κοστίζει 170 ευρω κι αν,500 ευρω,αλλα το πληρωνω

Ναι αλλά για το ίδιο κινητό, δεν ψάχνεις να βρεις το φτηνότερο μαγαζί? ;)

Ναι αλλά για το ίδιο κινητό, δεν ψάχνεις να βρεις το φτηνότερο μαγαζί? ;)

Ναι,όχι να το πάρω τζάμπα όμως.

Δίλημμα,μαύρο η λευκο!

Δίλημμα,μαύρο η λευκο!

εγω προτιμω μαυρο

[ATTACH]24622[/ATTACH]

Samsung galaxy s21+

Δίλημμα,μαύρο η λευκο!

Μα δεν είπα εγώ τίποτα για τζάμπα... ;)

Αν λες για το one x, αν και είμαι φαν του μαύρου χρώματος γενικότερα στα πάντα, στο συγκεκριμένο κινητό με βάση αυτά που έχω δει εγώ θα πήγαινα για το λευκό καρφωτά :)

Όσο για το one s, ανάμεσα σε γκρι και σε μαύρο επέλεξα φυσικά το μαύρο :)

Edited by l3ft3r1s

εγω προτιμω μαυρο

[ATTACH]24622[/ATTACH]

Δείχνει πιο όμορφο αλλά κάτσε να το δούμε κι από κοντά

Για το One S μαύρο δαγκωτό ανάμεσα στο γκρι αν και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άσπρα κινητά γενικότερα. Είναι πιο εντυπωσιακά κατά τη γνώμη μου.
The greatest risk of all is to take no risk at all...

To One S γκρι και δώρο στην γυναίκα! Για μένα ένα λευκό One X... όλα αυτά βέβαια αν βρεθούν τα λεφτά που υπήρχαν ρε Γιωργάκη!!

Στη Γερμανία πωλείται ήδη στο Media Markt.

http://www.mediamarkt.de/mcs/catentry/ONE-S-Ceramic-Metal,48353,286553,269893.html#infoTabNav

Oπότε όπου να ναι έρχεται κι εδώ!

Edited by nemos

Μπράβο στα ελληνικά καταστήματα!

Κορόιδα πιάνονται! Θα μπορούσαν τα το βάλουν 799€.

Αν δεν πέσουν γρήγορα οι τιμές, προβλέπω να γίνεται όπως με το EVO 3D.

Θα τους μείνουν όλα στο ράφι και μετά θα το πάνε μισή τιμή.

Εγώ είμαι ανάμεσα στο One S και Χ και αν και υπέρμαχος του μικρού μεγέθους με χαλάει η PenTile οθόνη και τα 16Gb.

Διαβάζω για την οθόνη (This will probably lead to the familiar dottiness in some images) απο το GsmArena και το πιστευω

γιατί είχα PenTile κινητά στο παρελθόν. Επίσης κακώς η HTC υπέκυψε στις όποιες πιέσεις και δεν έβαλε MicroSD.

Ισως να περιμένω το S3 αλλά αν και αυτό είναι ψηλά σε ίντσες δεν θα το προτιμήσω. Αυτο που με χαλάει επίσης στο One S είναι

τα 131 εκατοστά vs τα 125 του Galaxy S2.

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...