Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καπου ειχα δει οτι το κινητο εχει θεμα με το wifi

τι θεμα εχει?

γιατι παρατηρησα οτι δε συνδεεται σε καποια δικτυα...

ειναι θεμα hardware η software?

καπου ειχα δει οτι το κινητο εχει θεμα με το wifi

τι θεμα εχει?

γιατι παρατηρησα οτι δε συνδεεται σε καποια δικτυα...

ειναι θεμα hardware η software?

που το είδες μεχρι τώρα τπτ δεν έκανε (clean install)

Εγώ όμως δεν προσπάθησα να κάνω καμία αναβάθμιση ή κάτι, και η οθόνη δε σταματάει ν αναβοσβήνει καθόλου!!

Δοκιμασέ το δεν έχεις να χάσεις τίποτα

elephantas

μαλλον μονο σε σενα

λες να ειμαι τοσο γκαντεμης?:X

παντως κ ενας φιλος που εχει το galaxy ii μου ειπε ακριβως τα ιδια την τρωει τοσο λαιμαργα οσο τρωει ο ovelix!!!:p

επισης παρατηρησα οτι αργει καπως σε σχεση με ICS να βρει δορυφορους?ή ειναι η ιδεα μου?

τελος,μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να κατεβασω το marine traffic δωρεαν???καθοτι τα λαμογια το εβαλαν :mad:πλεον με χρεωση....

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Καλησπερα

Μολις εχω στα χερια μου το p(ειχα xperia mini) και δεν το κρατησα πανω απο 30 λεπτα με locked bootloader, παρολο που εχω εγγυηση ακομα

Ειμαι ετοιμος να αρχισω τα φλασαρισματα και θα ηθελα συμβουλες απο οσους τις εχουν δοκιμασει ΚΑΙ τις δυο

Εχουμε και λεμε λοιπον

Μαλλον η καλυτερη σε stock based

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2173413

Και φυσικα FXP CM9.1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876924

Δυστυχως δεν υπαρχει cm7 για το p αλλιως θα την εβαζα(stock gingerbread υπαρχει, και αν ναι πως ειναι?)

Ακουω προτασεις ;)

Ειμαι λατρης της CM μιας και απο x10mini εποχη το κινητο πεταγε σε συγκριση με την stock

Κατι τετοιο παιζει και με την 2012 σειρα?

Για fm radio δεν ενδιαφερομαι καθολου

Edited by zxr

Καλησπερα

Μολις εχω στα χερια μου το p(ειχα xperia mini) και δεν το κρατησα πανω απο 30 λεπτα με locked bootloader, παρολο που εχω εγγυηση ακομα

Ειμαι ετοιμος να αρχισω τα φλασαρισματα και θα ηθελα συμβουλες απο οσους τις εχουν δοκιμασει ΚΑΙ τις δυο

Εχουμε και λεμε λοιπον

Μαλλον η καλυτερη σε stock based

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2173413

Και φυσικα FXP CM9.1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1876924

Δυστυχως δεν υπαρχει cm7 για το p αλλιως θα την εβαζα(stock gingerbread υπαρχει, και αν ναι πως ειναι?)

Ακουω προτασεις ;)

άσε να δουλέψει λίγο η συσκευή γιατί δεν είναι και από τα καλά Κινητά της sony(από άποψη προβλημάτων) και μετα από κανα δύο βδομάδες ξεκινά

Μεταχειρισμενο το πηρα, εχει ....στρωθει :p

Εβαλα την cm9.1 με xperience 1.0a απο πανω για ποιο ωραιο interface(και οχι μονο)

Δεν νομιζω να βαλω stock based τελικα μιας και δεν βρισκω λογο εκτος της εφαρμογης για την καμερα(την 5.7.2)

Ετσι κι αλλιως και στην cm την lgcamera χρησιμοποιω γιατι συμπιεζω οσο θελω εγω, ειδικα στο βιντεο που στελνω με email

άσε να δουλέψει λίγο η συσκευή γιατί δεν είναι και από τα καλά Κινητά της sony(από άποψη προβλημάτων) και μετα από κανα δύο βδομάδες ξεκινά

Πιστευω οτι την ποιοτητα των 2011 μοντελων δεν θα την εχουν ποτε

x10 mini, x8 & xperia mini αντεξαν σε τρελα crash test και γενικα δουλεουν ακομα απροβληματιστα, αλλα βλεπετε ηταν ericsson εποχη, το p ενας θεος ξερει τι θα γινει αν μου πεσει κατω

Ετρεχα και σαν τον βλακα το απογευμα να αλλαξω micro sim

Δεν με πειραζει που δεν παιρνει την san disk ultra 2 8gb καρτα μου αφου εχει 12gb μεσα ελευθερα και σιγουρα ειναι πιο γρηγορα απο την sd

Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι πρεπει να λυσεις το κινητο για να βγαλεις μπαταρια, μου θυμισε το x10mini

Ελεος

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Πιστευω οτι την ποιοτητα των 2011 μοντελων δεν θα την εχουν ποτε

x10 mini, x8 & xperia mini αντεξαν σε τρελα crash test και γενικα δουλεουν ακομα απροβληματιστα, αλλα βλεπετε ηταν ericsson εποχη, το p ενας θεος ξερει τι θα γινει αν μου πεσει κατω

Ετρεχα και σαν τον βλακα το απογευμα να αλλαξω micro sim

Δεν με πειραζει που δεν παιρνει την san disk ultra 2 8gb καρτα μου αφου εχει 12gb μεσα ελευθερα και σιγουρα ειναι πιο γρηγορα απο την sd

Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι πρεπει να λυσεις το κινητο για να βγαλεις μπαταρια, μου θυμισε το x10mini

Ελεος

είχα neo v ο φίλος μου είχε arc όλο και κάτι μάθαμε απο τότε έγινε σκέτο sony για τον beep είναι η συσκευές

τιποτε δεν θα γινει αν σου πεσει κατω.

το είδα πως δεν παθαίνει τπτ ευτυχώς δεν ήταν δικό μου

έπεσε από μια κοπέλα καταρχάς μέσα κουδούνιζε κάτι μετά πίσω έχει κάτι βαθουλώματα (βαρβάτα) ήχος έγινε σαν από υπερπέραν α ναι και χάνει κάθε τόσο το σήμα και όχι δεν έπεσε από ψιλά από κάνα 35 40 εκατοστά

Βάλτο σε μια θήκη να γλυτώσεις τα σημάδια και δεν θα σου πάθει τίποτα στο πέσιμο.

είπαμε.......... συσκευη την έχουμε σαν εργαλείο όχι σαν κόσμημα..... πρέπει να αντέχει και καμια κακομεταχείριση κλπ αν είναι να της βάζουμε στης θήκες άστο κλαψτο το xperia p μεν δεν είναι και **** κατασκευή (ενωω κάνανε λάθη στο hardware) αλλά εμφανισιακά είναι πολύ καλό με θήκη χάνει και αυτό μετα

Edited by egodemis

Λοιπον επειτα απο CM9.1 με xperience 1.0a απο πανω, λεω να βαλω και την xperience 2.1.3 ics να δω τι λεει

Γενικα bugs δεν εχει η cm9.1 και αν μεινω ευχαριστημενος με την ics version δεν θα ξερω ποια θα αφησω :wacko:

Λοιπον μπηκε και η ics version

Αποτελεσμα:

Προτιμω με διαφορα την CM9.1 FXP και ας μενουν σβηστα τα touch buttons

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Το δικο μου p , μια φορα επεσε κατω απο την τσεπη ενω καθομουν και απο τοτε οικονομησε μια αρκετα χτυπημενη (σαν λιωμενη) γωνια. Αλλα τι να κανεις? Το κινητο αυτο δεν ειναι για θηκη για κανενα λογο...

το θέμα που έχει το xperia p με τα wifi είναι το εξής : δεν βλέπει αυτά που εκπέμπουν κάτω από το κανάλι 12

δλδ κανάλι 1 7 9 πχ δεν τα βλέπεις?

σε μένα όλα οκ

http://img716.imageshack.us/img716/8274/screenshot2013052117294.png

Edited by egodemis

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν είναι λογικό να μην έχω πάρει ακόμη το update σε Jelly Bean?

Ξέρει κάποιος να μου πει πόσο ακόμη πρέπει να περιμένω μέχρι να αναβαθμιστώ;

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν είναι λογικό να μην έχω πάρει ακόμη το update σε Jelly Bean?

Πως δοκιμασες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμα. Το κινητό έχει αγοραστεί από κατάστημα βόνταφον. Ελέγχω σχεδόν καθημερινά μέσω του update service.

Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμα. Το κινητό έχει αγοραστεί από κατάστημα βόνταφον. Ελέγχω σχεδόν καθημερινά μέσω του update service.

και γιατί δεν περνάτε με flashtool?

Δηλαδή ευτυχώς που πέρασα με flashtool τη jb γιατί αλλιώς θα περίμενα ακόμη..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μια ερώτηση εχω γιατί δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με αυτες τις διαδικασίες. Πρέπει να παρώ back up πριν το ξεκινήσω και επίσης περνώντας το update μέσω του flashtool εξακολουθώ να εχω εγγύηση κλπ κλπ;

Ευχαριστώ

Μια ερώτηση εχω γιατί δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με αυτες τις διαδικασίες. Πρέπει να παρώ back up πριν το ξεκινήσω και επίσης περνώντας το update μέσω του flashtool εξακολουθώ να εχω εγγύηση κλπ κλπ;

Ευχαριστώ

backup ναι γιατί θα σβηστούν όλα (συνιστάτε κιόλας να σβηστούν) εγγύηση οχι δεν χάνεις

Placebo

Μην κοροιδευομαστε, την ταχυτητα σε ΟΛΑ, ειδικα στα 3d games, της GB δεν την εχει κανενα

Εδω η τελευταια 6.0.B.3.184 GENERIC

http://www.filecrop.com/search.php?w=:Xperia%20P_6.0.B.3.184_GENERIC.part&m=1

• The title was changed to Sony Xperia P