Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι τυφλός ή δεν υπάρχει δυνατότητα να μην κουνιέται το φόντο όταν ρολάρω στις αρχικές οθόνες?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν γίνεται καθώς τα wallpapers έχουν μεγαλύτερη ανάλυση απ'ότι 540px σε πλάτος για να πιάνουν όλες τις οθόνες. Δοκίμασε με την εφαρμογή wallpaper wizard: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50d2lzdGVkYXBwcy53YWxscGFwZXJ3aXphcmRyaWkiXQ..

konstantinoslp

Φιλε Γιωργο το SEUS ειναι το προγραμμα της Sony για αναβαθμισεις. Αν δεν βρεις πες μου να σου στειλω λινκ. Κατεβαζεις το προγραμμα στο πισι, το κανεις εγκατασταση και απλα ακολουθεις τις οδηγιες.. Σε μια φαση σου λεει να αναβαθμισεις με δυο επιλογες. Ή εγκατασταση απλη ή εγκατασταση και επαναφορα. Το δευτερο διαλεγεις.

επειδη για οποιαδηποτε αναβαθμιση χρησιμοποιουσα μονο το pc companion (εχετε αναφερθει πολλες φορες στο SEUS αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι του) θα εκτιμουσα καθε σου βοηθεια κωστα :):)

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Εσεις που αναβαθμισατε σε jb ποση ωρα σας πηρε η αναβαθμιση?

Δεν έχω αναβαθμίσει αλλά αν κρίνω από gb σε ics max 10'.

Δεν είναι χρονοβόρο το update αλλά το στήσιμο πάλι από την αρχή

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

10' Χωρίς να κάνω επαναφορά οπότε και δεν χρειάστηκε να ξαναμοντάρω το κινητό

Μέχρι στιγμής δεν διαπίστωσα αστάθεια κάπου πέραν του ότι σε standby βράδυ με κλειστό το WiFi ήπιε 9% της μπαταρίας

Παιδιά έκανα και εγώ την αναβάθμιση όλα καλά αλλά δεν μπορώ να στείλω sms δεν ξέρω τη έπαθε. Στις ρυθμίσεις δεν έχει τον αριθμό της wind τον βάζω αλλά δεν τον αποθηκεύει. Τον βάζω από το μενού πατώντας *#*#4636#*#* στην επιλογή πληροφορίες τηλεφώνου στην ρύθμιση smsc. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ

Παιδιά έκανα και εγώ την αναβάθμιση όλα καλά αλλά δεν μπορώ να στείλω sms δεν ξέρω τη έπαθε. Στις ρυθμίσεις δεν έχει τον αριθμό της wind τον βάζω αλλά δεν τον αποθηκεύει. Τον βάζω από το μενού πατώντας *#*#4636#*#* στην επιλογή πληροφορίες τηλεφώνου στην ρύθμιση smsc. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ

Εγκατέστησε το go sms Και τσέκαρε, ούτως η άλλως η εργοστασιακή εφαρμογή είναι για τα καλντερίμια

επειδη για οποιαδηποτε αναβαθμιση χρησιμοποιουσα μονο το pc companion (εχετε αναφερθει πολλες φορες στο SEUS αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι του) θα εκτιμουσα καθε σου βοηθεια κωστα :):)

Γιωργο εδω εισαι!

https://www.box.com/s/4n7al2mt91vy7r1f9qr5

Install στο πισι και ακολουθεις τις οδηγιες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το go sms παίζει μια χαρά (με custom ρυθμίσεις).

Στο go sms υπάρχει ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Γιατί με τη JB δεν μου εμφανίζονται όλα τα events στο calendar?

OK το βρήκα, έπρεπε να τα επιλάξω ξανά.

Edited by niknik

Στο go sms υπάρχει ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά;

Ναι υπαρχει

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναφερθηκα και στο xda

εχω προβλημα οταν ανοιγω το αλμπουμ δεν διαβαζει τιποτε απο βιντεο και εικονες

και μετα απο επαναφορα κιολας τη κουλο ειναι αυτο ρε παιδια?

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

αναφερθηκα και στο xda

εχω προβλημα οταν ανοιγω το αλμπουμ δεν διαβαζει τιποτε απο βιντεο και εικονες

και μετα απο επαναφορα κιολας τη κουλο ειναι αυτο ρε παιδια?

Που αναφέρθηκε; Και εμένα το παρουσίασε νομίζω όταν μπήκα στην εφαρμογή album/movies δεν εμφάνιζε τίποτα όμως στον file manager υπήρχαν όλα. Εσένα σε file manager τα εμφανίζει; Δοκίμασε να ανοίξεις και το USB debugging.

Τώρα που το λέτε και σε μένα ισχύει αν και χρησιμοποιώ το quick pic το οποίο τα έχει και φοβερά κατηγοριοποιημένα, αλλά όντως το άλμπουμ δεν βγάζει τπτ

Που αναφέρθηκε; Και εμένα το παρουσίασε νομίζω όταν μπήκα στην εφαρμογή album/movies δεν εμφάνιζε τίποτα όμως στον file manager υπήρχαν όλα. Εσένα σε file manager τα εμφανίζει; Δοκίμασε να ανοίξεις και το USB debugging.

για κανεναν λογο δεν καταλαβενει τιποτα, με es file manager κανονικα της διαβαζει.

θα ξανακανω μεσω sony companion να δω τη θα κανει.

μηπως παρατηρισατε και κατι αλλο οταν το συνδεμε στο pc μας καμια φορα ως πολλες κολαει η αργει πολυ σε

σχεση με ics να ανοιξει το αποθηκευτικο χωρο?μη σας πω κολαει ολο το pc κιολας. :confused:

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Και σε μενα το εκανε σημερα, το αλμπουμ δεν εμφανιζε τιποτα...το αναφερουν αρκετος κοσμος απ'οτι βλεπω, πιθανον ειναι bug της jb rom.

Εγω εκανα clear data και cache στην εφαρμογη album και λυθηκε το προβλημα παντως

Παιδιά πήρε κανένας την αναβάθμιση που αγόρασε το κινητό από το Πλαίσιο?

Γιωργο εδω εισαι!

https://www.box.com/s/4n7al2mt91vy7r1f9qr5

Install στο πισι και ακολουθεις τις οδηγιες.

σε ευχαριστω πολυ φιλε κωστα θα περιμενω τωρα μεχρι να μου ερθει η αναβαθμιση κ μετα βλεπουμε..

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Παιδιά πήρε κανένας την αναβάθμιση που αγόρασε το κινητό από το Πλαίσιο?

Πήρα χθες δεν το συνέδεσα και παλιότερα για να πω πότε ήταν διαθέσιμο

Πήρα χθες δεν το συνέδεσα και παλιότερα για να πω πότε ήταν διαθέσιμο

Ευχαριστώ σε ΄μένα ακόμα δεν ήρθε

Μια ερωτηση ρε παιδια. Θελω οταν ανοιγω τα δεδομενα να εχει προσβαση στο δικτυο μονο ο browser του κινητου. Υπαρχει καποιος τροπος να το πετυχω αυτο? Γιατι εχασα ολα τα ΜΒ μου και πηγαινοντας να δω τη χρηση δεδομενων ειδα οτι ειχαν προσβαση παρα πολλες εφαρμογες και ακυρες...

Μια ερωτηση ρε παιδια. Θελω οταν ανοιγω τα δεδομενα να εχει προσβαση στο δικτυο μονο ο browser του κινητου. Υπαρχει καποιος τροπος να το πετυχω αυτο? Γιατι εχασα ολα τα ΜΒ μου και πηγαινοντας να δω τη χρηση δεδομενων ειδα οτι ειχαν προσβαση παρα πολλες εφαρμογες και ακυρες...

ναι άλλα όσα ξέρω της προκοπής θέλουν root

εχει κανα δυο που δνε θελουν root μπορεις να τα δωκιμασεις

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=el

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall&hl=el

Στο δικό μου μου εμφάνισε την αναβάθμιση το ίδιο το τηλέφωνο (OTA). Αν την περάσω έτσι, έχει επιλογή για clean install;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

• The title was changed to Sony Xperia P