mij Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Πάντως το ότι φόρτισε τόσο γρήγορα εμένα μου μοιάζει λίγο ύποπτο. Λογικά θέλει μερικές φορτίσεις για να φτάσει την μέρα. Δώσε κάνα feedback όσο θα το χρησιμοποιείς. Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Πάντως το ότι φόρτισε τόσο γρήγορα εμένα μου μοιάζει λίγο ύποπτο. Λογικά θέλει μερικές φορτίσεις για να φτάσει την μέρα. Δώσε κάνα feedback όσο θα το χρησιμοποιείς. Την μέρα με νορμάλ χρήση θα την βγάζει άνετα πιστεύω. Το κινητό δεν είναι καθόλου άσχημο,αντιθέτως είναι πολύ αξιόλογο πλην της μπαταρίας που περιμένουμε να δούμε,αν κρατούσε σαν του sole θα πετούσα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 όσον αφορά την τιμή, στα 430 βρίσκεις το gs2 και στα 410 παρακαλώ το xperia s οπότε ναι μου φαίνονται πολλά τα 400ε για το P σε σχέση με τον ανταγωνισμό και ειδικά τον εσωτερικό (xperia s) ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις παιδια όσον αφορά την μπαταρία έχουμε κάποιες διαφορετικές γνώμες, για να δούμε όταν αυξηθούν και τα δείγματα προς τα που θα γείρει η πλάστιγγα ελπίζω πάντως με κάποιους κύκλους να στρώσει λίγο αν και για κάποιο λόγο είμαι λίγο απαισιόδοξος, μακάρι να βγω λάθος για να το πάρω και εγώ :D Κοίτα γενικά σε μένα έπαιζαν μεγάλο ρόλο οι διαστάσεις... ήθελα κάτι ελαφρά μικρότερο από το Arc, αλλιώς θα πήγαινα καρφί για GS2 στα 415... Σας λειτουργίες δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου. Εϊναι άψογο σε ότι κι αν το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Μόνο μελανό σημείο η μπαταρία , η οποία πάντως φορτίζει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα από το ARc (ίσως και στα 2/3 του χρόνου). Τα mAh του φορτιστή είναι 1500 ... ενώ του φορτιστή του Arc Μόλις 850 Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Κοίτα γενικά σε μένα έπαιζαν μεγάλο ρόλο οι διαστάσεις... ήθελα κάτι ελαφρά μικρότερο από το Arc, αλλιώς θα πήγαινα καρφί για GS2 στα 415... Σας λειτουργίες δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου. Εϊναι άψογο σε ότι κι αν το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Μόνο μελανό σημείο η μπαταρία , η οποία πάντως φορτίζει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα από το ARc (ίσως και στα 2/3 του χρόνου). Τα mAh του φορτιστή είναι 1500 ... ενώ του φορτιστή του Arc Μόλις 850 σε καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα... και εγώ για αυτό το λόγο εξάλλου το θέλω, λόγω μαζεμένων διαστάσεων, αλλιώς εννοείται το xperia s ας πούμε ειναι πολύ καλυτερο vfm στα 410ε σε σχέση με τα 400 του xperia p προσωπικά πιστεύω ότι με την έλευση των νέων high end κινητών (s3, one x κτλ) η αγορά θα πιέσει τις τιμές των παλαιών ναυαρχιδων προς τα κάτω και αυτά με την σειρά τους θα πιέσουν τα midrange κινητά τύπου xperia p προς τα κάτω νομίζω δεν θα αργήσει η στιγμή που θα το δούμε και κάτω απο τα 350ε ήταν ένας φίλος εδώ που ισχυριζόταν γενικά και αόριστα ότι οι τιμές των κινητών θα ανέβουν... μήπως έχει να πει κάτι τώρα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 οι τιμες θα ανεβουν απο τον κατασκευαστη προς τον retailer. απο εκει και μετα ειναι θεμα δικο του το τι θα κανει.... και ειπα ΘΑ ανεβουν. δεν ειπα οτι θα το κανει αυριο το πρωι... μην μπερδευεσαι και μην ειρωνευεσαι για πραγματα για τα οποια δεν ξερεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 οι τιμες θα ανεβουν απο τον κατασκευαστη προς τον retailer. απο εκει και μετα ειναι θεμα δικο του το τι θα κανει.... και ειπα ΘΑ ανεβουν. δεν ειπα οτι θα το κανει αυριο το πρωι... μην μπερδευεσαι και μην ειρωνευεσαι για πραγματα για τα οποια δεν ξερεις!!! δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν απο τον κατασκευαστη προς τον retailer οπως δεν ενδιαφέρει και κανέναν εδώ μέσα στην τελική ας επιμεριστούν μικρότερο κόστος οι retailers, τόσα χρόνια μόνο να χτυπάνε ξέρουν, ειδικά στην Ελλάδα πάντως να μας δικαιολογούσες έστω και μια σου άποψη καλά θα ήταν ;) προς το παρών πάντως δεν βλέπω καμία αύξηση, για τον καταναλωτή πάντα και ούτε προβλέπω να γίνει ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παντως ειναι λιγο τρελο αυτο που συμβαινει τωρα. 405 το S και 387 το P:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παντως ειναι λιγο τρελο αυτο που συμβαινει τωρα. 405 το S και 387 το P:blink: Είχαν σκοπό να τα βγάλουν στην αγορά κοντά-κοντά , αλλά καθυστέρησαν με το Ρ κι έτσι τώρα που έπεσε το S και δη με τα θέματα της οθόνης κι έτσι βρέθηκαν να είναι τόσο κοντά στις τιμές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παντως ειναι λιγο τρελο αυτο που συμβαινει τωρα. 405 το S και 387 το P Αν είναι τόση η διαφορά, δε το συζητάμε! S με κλειστά μάτια!!! Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παντως ειναι λιγο τρελο αυτο που συμβαινει τωρα. 405 το S και 387 το P:blink: Αυτή η διαφορά αφορά τα παραεισαγωγής,τα ελληνικά έχουν άλλη διαφορά τιμής (περίπου 150-200 € κατα περίπτωση),αξίζει να διευκρινιστεί εδώ για την εμπορική τακτική της εδώ αντιπροσωπείας. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-P-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-1261-6.htm http://www.multirama.gr/products/product?pid=0662144&catid=100800 Φυσικά στα παραεισαγωγής με τετοια διαφορά πλέον δεν συμφέρει κανείς να πάρει το P. Αυτό που αγόρασα εγώ (Γερμανικό) δεν έχει καμμία διαφορά από το ελληνικό(πλην της έλλειψης στις ρυθμίσεις μηνυμάτων της εξοικονόμησης κόστους που σχετίζεται με τους 160 χαρακτήρες ανα μήνυμα που ευκολα ξεπερνιέται με Handcent SMS πχ. κ. α.). Προβλέπω σύντομα πάντως να πέσει η τιμή του κάθετα στα 350 όπου και θα σταθεροποιηθεί για ενα διάστημα. ΥΓ. Τα λινκς που παρέθεσα είναι εν γνώση πως εκεί μιλάμε για ελληνικής αντιπροσωπείας συσκευές που βέβαια είναι πιο ακριβές,ειδικά το S σε τρελλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Μέσα στον μήνα πάντως δεν θα πέσει τόσο,όσο σημειώνει πωλήσεις τώρα που ναι και αρχή θα κρατήσει σταθερή τιμή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Λοιπόν για το θέμα της μπαταρίας ... Αυτό που μου τρώει αρκετή μπαταρία είναι το "Λειτουργικό σύστημα Android" ... Μετά από 6 ώρες έχω μπαταρία 48% και με το "Λειτουργικό σύστημα Android" να μου έχει φάει 30% , οι φωνητικές κλήσεις 16% (με μόνο 19λεπτά) και η προβολή 40% με 1 ώρα και 2 λεπτά Ξέρουμε που μπορεί να οφείλεται το "Λειτουργικό σύστημα Android" ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Λοιπόν για το θέμα της μπαταρίας ... Αυτό που μου τρώει αρκετή μπαταρία είναι το "Λειτουργικό σύστημα Android" ... Μετά από 6 ώρες έχω μπαταρία 48% και με το "Λειτουργικό σύστημα Android" να μου έχει φάει 30% , οι φωνητικές κλήσεις 16% (με μόνο 19λεπτά) και η προβολή 40% με 1 ώρα και 2 λεπτά Ξέρουμε που μπορεί να οφείλεται το "Λειτουργικό σύστημα Android" ? σε πολλές συσκεύες με gingerbread οφείλεται σε bug αυτή η ένδειξη, όπως και σε κάποιες άλλες υποδηλώνει battery drain παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν οφείλεται σε κανένα απο τα 2, διαφορετικά ίσως το διορθώσουν είτε με κάποιο update είτε με την έλευση της ics Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Το μαυρο απο 339 ευρω http://www.notebooksbilliger.de/sony+xperia+p+schwarz?refcampaign_id=8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Λοιπόν για το θέμα της μπαταρίας ... Αυτό που μου τρώει αρκετή μπαταρία είναι το "Λειτουργικό σύστημα Android" ... Μετά από 6 ώρες έχω μπαταρία 48% και με το "Λειτουργικό σύστημα Android" να μου έχει φάει 30% , οι φωνητικές κλήσεις 16% (με μόνο 19λεπτά) και η προβολή 40% με 1 ώρα και 2 λεπτά Ξέρουμε που μπορεί να οφείλεται το "Λειτουργικό σύστημα Android" ? Το που οφείλεται δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία. Το τί πρέπει να κάνεις είναι που μετράει. Root και ξήλωμα όλη τη σαβούρα της Sony. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Παντως ειναι λιγο τρελο αυτο που συμβαινει τωρα. 405 το S και 387 το P:blink: Τίποτα δεν είναι τρελο και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η Sony μετά την αποδέσμευση από την Ericsson κινείται στο σωστο δρομο προς την κορυφή. Σκεφτειτε ότι εγώ ανεμενα την κυκλοφορία του xperia p ενώ τα αλλά 3 υποψήφια προς αγορά είναι οι θεωρητικά ναυαρχιδες HTC one x, gs3 και xperia s. Όμως το θέμα είναι τι ζητάς από μια συσκευή. Και το xperia p μου δίνει πράγματα που χρειάζομαι και δεν έχουν οι ναυαρχιδες. 1) εκπληκτική οθόνη (χωρίς την κοροϊδία των pentile) και προσ το παρόν χωρίς αναφερόμενα προβλήματα. Φυσικά θα επιθυμούσα μεγαλύτερη ανάλυση αλλά το κερδίζω σε φορητοτητα. 2)usb host η αλλιώς usb on the go. Μια λειτουργία που αναζητούν πόλοι users και οι κατασκευαστές αρνούνται πεισματικά μέχρι σήμερα να δώσουν. Όταν έχεις usb otg η απουσία επιπλέον αποθηκευτικού χώρου δηλ micro SD slot παύει να είναι πρόβλημα μιας κι από ένα σημείο και μετά το χώρο τον χρειάζεσαι για ταινίες και τραγούδια που μπορείς να τα αναπαράγει από ένα stick στη usb. 3) compact σχεδιασμός και ποιότητα ΜΕ αλουμίνιο χωρίς τα γελοία πλαστικα καπάκια του xperia s. 4) camera ΜΕ shutter button που λειτουργεί σαν πραγματική compact και ποιότητα οπτικών μερών Sony. Δηλ επιτέλους camera phone Android (φυσικά θα θέλαμε και xenon flash αλλά σε android δυστυχώς ...) Γενικά το κινητό έχει όλες τις λειτουργίες των high end κινητών σε πιο χαμηλή τιμή ΜΕ επιπλέον τα παραπάνω. Φυσικά λόγω και χαμηλής τιμής δεν έχει 4πυρηνο CPU και σε 3d παιχνίδια θα υστερεί για όσους αναζητούν κάτι τέτοιο. Το μόνο που θα ήθελα επιπλέον λοιπόν είναι Hd ανάλυση οθόνης Stereo video rec Επιμένω πάντως πως η σημαντικότερο λειτουργία που ελάχιστοι αναφέρουν είναι δυνατότητα του usb otg. Σκεφθείτε λίγο πόσο χρήσιμη είναι και πόσα χρόνια γίνεται λόγος γι αυτή τη δυνατότητα χωρίς να παραχωρείται στον καταναλωτή απο τις εταιρείες. Η Sony ξύπνησε και δίνει πολλά στους καταναλωτές. Εντάξει λόγω marketing δεν δίνει ένα υπερτηλεφωνο αλλά γενικά προσπαθεί να καλύψει αξιοπρεπώς όλες τις ανάγκες ΜΕ τη σειρά xperia. Μάλλον θα πάρω το xperia p μη μπορώντας να περιμένω άλλο το πιθανα κορυφαίο xperia gx όταν έρθει ευρώπη. Θα συνεχίζω να ενημερώνομαι από το forum και από όσους τυχερούς το έχουν. Η τωρινή συσκευή μου είναι το HTC desire και ελπίζω να μη μου λείψουν μερικές ευκολίες της HTC όπως το sense η το πολύ ωραίο πληκτρολόγιο της htc και αλλά καλούδια. Edited May 27, 2012 by htchris διορθωση συνταξης κ ορθογρ. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Καμία αντίρρηση σε όλα τα παραπάνω μόνο που αυτά δεν συνέβησαν επειδή αποδεσμεύτηκε από την "κακιά" Ericsson!!! ;) (ειδικά το USB OTG) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 όλες αυτές τις ευκολίες και πολλά παραπάνω τα δίνει η νοκια εδώ και 2 χρόνια. Και usb on the go, HDΜΙ, φλας ξένον, βιντεοκληση κα που δεν παρέχουν τα ανδροειδες.πάντως η SΕ μιας και είναι καλή εταιρεία στα οπτικα θα έπρεπε να υπερπηδησει κάποιους περιορισμούς του λειτουργικού όπως η σαμσουνγκ που άλλαξε τον κώδικα και κάνει βιντεοκλησεις. . . ΤΕΣΠΑ όλα δεν μπορούμε να τα έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 10 ώρες κρατάει η μπαταρία με νορμάλ χρήση (20-40 λεπτά κλήσεων, whatsapp, κανα 30λεπτο ραδιόφωνο/μοουσική, λίγο facebook, με τα δεδομένα πάντα On και συγχρονισμό καιρού ανά 6 ώρες και gmail). Όποιος το κρατάει παραπάνω θα ήθελα να μου πει τον τρόπο ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 10 ώρες κρατάει η μπαταρία με νορμάλ χρήση (20-40 λεπτά κλήσεων, whatsapp, κανα 30λεπτο ραδιόφωνο/μοουσική, λίγο facebook, με τα δεδομένα πάντα On και συγχρονισμό καιρού ανά 6 ώρες και gmail). Όποιος το κρατάει παραπάνω θα ήθελα να μου πει τον τρόπο ... Λογικά αν βγάλεις τα δεδομένα στο off και κόψεις τον συγχρωνισμό έχεις βρει το πως πάει παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Λογικά αν βγάλεις τα δεδομένα στο off και κόψεις τον συγχρωνισμό έχεις βρει το πως πάει παραπάνω. Κι αν δεν το χρησιμοποιώ καθόλου θα μου βγάλει και 3 μέρες ... :ninja: Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 10 ώρες κρατάει η μπαταρία με νορμάλ χρήση (20-40 λεπτά κλήσεων, whatsapp, κανα 30λεπτο ραδιόφωνο/μοουσική, λίγο facebook, με τα δεδομένα πάντα On και συγχρονισμό καιρού ανά 6 ώρες και gmail). Όποιος το κρατάει παραπάνω θα ήθελα να μου πει τον τρόπο ... Πως τα πάει στο θέμα της οθόνης? Είναι πολύ καλύτερη στο θέμα φωτεινότητας τη μέρα? Εάν βαράει ο ήλιος (κλασικό για Ελλάδα) φαίνεται τίποτε? Το σκέφτομαι για αναβάθμιση από το neo v που έχω, απλά έχω ήδη την ICS και δε θέλω να γυρίσω σε 2.κάτι - Στο neo v πάντως η ICS σε εμένα έκανε μεγάλη διάφορα στο χρόνο αναμονής στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πως τα πάει στο θέμα της οθόνης? Είναι πολύ καλύτερη στο θέμα φωτεινότητας τη μέρα? Εάν βαράει ο ήλιος (κλασικό για Ελλάδα) φαίνεται τίποτε? Το σκέφτομαι για αναβάθμιση από το neo v που έχω, απλά έχω ήδη την ICS και δε θέλω να γυρίσω σε 2.κάτι - Στο neo v πάντως η ICS σε εμένα έκανε μεγάλη διάφορα στο χρόνο αναμονής στη μπαταρία. Μακράν η καλύτερη οθόνη σε κινητό που είχα έβερ. Εννοείται πως αν βαράει ο ήλιος μπορείς να δείς άνετα τι γίνεται στην οθόνη. σε σχέση και με το Arc και με το Defy είναι καλύτερη... σε σχέση με Omnia 1 & 2 η μέρα με τη νύχτα Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htchris Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 όλες αυτές τις ευκολίες και πολλά παραπάνω τα δίνει η νοκια εδώ και 2 χρόνια. Και usb on the go, HDΜΙ, φλας ξένον, βιντεοκληση κα που δεν παρέχουν τα ανδροειδες.πάντως η SΕ μιας και είναι καλή εταιρεία στα οπτικα θα έπρεπε να υπερπηδησει κάποιους περιορισμούς του λειτουργικού όπως η σαμσουνγκ που άλλαξε τον κώδικα και κάνει βιντεοκλησεις. . . ΤΕΣΠΑ όλα δεν μπορούμε να τα έχουμε Συμφωνώ απολυτα. Μόνο που η νόκια ενώ προσφέρει όλα τα άλλα, δεν προσφέρει το βασικό. Δηλαδή υλοποιήσεις android. Και κακα τα ψέματα . Πόσο smartphone μπορεί να λέγεται ένα κινητό αν δεν είναι android; Πάντως τώρα ΜΕ ζώνουν τα φίδια ΜΕ αυτα που ακούω για τη μικρή αντοχή της μπαταρίας. Φυσικά η λύση να κλείσουμε τα data και τα update είναι αστεία. Για ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ρε παιδιά. Ψάχνω κι εγώ για κανένα review. Παράθεση Πρώτο μου PC: commodore 64 (την amiga την εχω ακόμα :D) Πρώτο μου PDA-PHONE: qtek S100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Root και tweaks. ;) Οδηγός αρχαρίων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts