stelios1981 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) To pc μου αναγωριζει την συσκευη και μπαινω κανονικα στα αρχεια της,εκει που δε την βλεπει δε <<νιωθει>> δηλαδη ειναι στο βημα 2 εφοσον εχω επιλεξει ως συσκευη το xperia p,το βημα 2 λεει να κρατησω το κουμπι εντασης (-) και μετα να εισαγω στη συσκευη την micro usb,αλλα δε γινεται τιποτα,δεν προχωραει στο 3ο επιπεδο αναβαθμισης... Tελικα επρεπε να εγκαταστησω το pc companion,τωρα ξεκινησανε οι αναβαθμισεις.Σχετικα με root θα σου πω τι kernel εχω και αμα εχεις την ευχαριστηση να μου πεις 2-3 πραγματακια Edited February 28, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Παιδια οσοι ειστε root και θελετε να φτιαξετε το προβλημα της καμερα που λετε με την αυτοματη επιλογη σκηνης δεν εχετε παρα να εγκαταστησετε αυτο--->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2026881 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Λοιπον επιτελους εγινε η αναβαθμιση,ειμαι στην 4.0.4 kernel version 3.0.8+ και build number 6.1.1.B.1.54,πως κανουμε root και τι <<σαβουρα>> πεταω?Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Λοιπον επιτελους εγινε η αναβαθμιση,ειμαι στην 4.0.4 kernel version 3.0.8+ και build number 6.1.1.B.1.54,πως κανουμε root και τι πεταω?Ευχαριστω προκαταβολικα 3σελίδες πίσω η απάντηση,στο tsagarito είχα γράψει τη διαδικασία! #2411 post:) Για τη σαβούρα θα ακολουθήσεις τον οδηγό στην υπογραφή μου,μια ευγενική χορηγία του zxr:p(τα ποσοστά μου αγαπητέ mod:p) Edited February 26, 2013 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Είδα οτι μιλούσατε πιο πριν για το θέμα με το ledακι του home button.Και στο δικό μου φωτίζεο λιγότερο,αλλά δεν είναι τόσο εμφανές...Καμιά φορά όμως,δν αποκρίνεται το κουμπί των μενού(το δεξί).Σπάνια βέβαια και δν κρατάει πολύ αυτο.Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο?Το έχω παρατηρήσει και σε άλλο μοντέλα της sony.Το παθαόνει πάντα μόνο ενα κουμπί,σα να έχει "ευαισθησία".. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Έκανα root στη νεα έκδοση (6.1.1.Β.1.54) με τον εξης τρόπο: 1. Επέστρεψα στην έκδοση 6.1.Β.0.544. Έκανα root εύκολα και γρήγορα (σε 1 λεπτό) με τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ 2. Αναβάθμισα σε 6.1.1.Β.1.54 (το root φυσικά χάθηκε) 3. Ακολούθησα τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ (αυτές που περιγράφονται στην περίπτωση "Currently on 6.1.1.B.1.54") Rooted! εγω εχω το xperia go και αν καταλαβα καλα μπορω να εφαρμοσω την ιδια διαδικασια σωστα? επειδη ειμαι νεος στα ανδροειδη θα με βοηθουσες αν μου ελεγες τον τροπο που μπορω να γυρισω στην .544 αφου και εγω εκανα την αναβαθμιση σε .54 μεσω του σαιτ της σονυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Ολα οκ εγινε και το root,τωρα ειναι στη πρωτη φορτιση,εφυγε η σαβουρα,χθες με μιση ωρα φορτιση με κρατησε ολη μερα!Δεν εχω κανενα θεμα ουτε με τα Ledakia ουτε με τα κουμπια αφης,ολα κανονικα!Σε ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Μια τυπική μέρα με μέτρια χρήση.+gps facebook κ χάρτες Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Μια τυπική μέρα με μέτρια χρήση.+gps facebook κ χάρτες Το σηματάκι της cosmote πανω αριστερά,πως το έχεις βάλει??:p Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Το σηματάκι της cosmote πανω αριστερά,πως το έχεις βάλει??:p Phono λέγεται η εφαρμογή! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 εγω εχω το xperia go και αν καταλαβα καλα μπορω να εφαρμοσω την ιδια διαδικασια σωστα? επειδη ειμαι νεος στα ανδροειδη θα με βοηθουσες αν μου ελεγες τον τροπο που μπορω να γυρισω στην .544 αφου και εγω εκανα την αναβαθμιση σε .54 μεσω του σαιτ της σονυ Κατεβάζεις και εγκαταστεις το Flashtool από εδώ και μέσα από εκεί φλασάρεις τους Kernel που θέλεις. Επίσης πρέπει να έχεις εγκατεστημένους τους ADB Drivers για το κινητό σου. Κατέβασε τους από εδώ Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Για τη σαβούρα θα ακολουθήσεις τον οδηγό στην υπογραφή μου,μια ευγενική χορηγία του zxr:p(τα ποσοστά μου αγαπητέ mod:p) Τα έχουμε πει αυτά! Αριθμό λογαριασμό και θα σας φτιάξω όλους! :lol::lol::p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Υπαρχει καποιο παραπλησιο προγραμμα με το Pc Companion, για την μεταφορα των επαφων απο το κινητο στο outlook? Αυτη τη στιγμη outlook και gmail δεν εχουν καμια επαφη. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Υπαρχει καποιο παραπλησιο προγραμμα με το Pc Companion, για την μεταφορα των επαφων απο το κινητο στο outlook? Αυτη τη στιγμη outlook και gmail δεν εχουν καμια επαφη. Ευχαριστω. Δες εδω νομιζω θα βγαλεις ακρη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286275 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 καλησπερα εχω προβλημα με το xperia p με παιρνουν καποιοι τηλ και φενεται οτι ειναι κλειστο γιατι ομως?τη γινεται?ειμαι ροοτ.με75 και κερνελ ThP kernel v8.5. τα φωτα σας παρακαλω!! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 ευχαριστω μαγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παιδια οσοι ειστε root και θελετε να φτιαξετε το προβλημα της καμερα που λετε με την αυτοματη επιλογη σκηνης δεν εχετε παρα να εγκαταστησετε αυτο--->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2026881 Επειδη δε το πολυκαταλαβαινω το copy to receiptive folders μπορεις να μου πεις με copy -paste που κανω επικολληση το αρχεια που ειχε το zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Επειδη δε το πολυκαταλαβαινω το copy to receiptive folders μπορεις να μου πεις με copy -paste που κανω επικολληση το αρχεια που ειχε το zip? εχεις CWM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ναι εχω κανει εγακατασταση το Install.bat και εγραψε οτι εγκαταστηθηκε κανονικα,αλλα οταν κανω εκκινηση τη συσκευη και παταω το πληκτορ εντασης δε γινεται τιποτα,δε μπαινει σε cwm mode! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ναι εχω κανει εγακατασταση το Install.bat και εγραψε οτι εγκαταστηθηκε κανονικα,αλλα οταν κανω εκκινηση τη συσκευη και παταω το πληκτορ εντασης δε γινεται τιποτα,δε μπαινει σε cwm mode! Εισαι σιγουρος οτι τα εκανες ολα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Έχει μαζέψει σκόνη στην οθόνη στο κάτω μέρος στο μικρό αυλάκι που μένει μεταξύ πλαισίου και προστατευτικής "ζελατίνας-επίστρωσης" οθόνης. Καμιά ιδέα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Μπατονέτα με λίγο απολυμαντικό gel dettol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Εισαι σιγουρος οτι τα εκανες ολα σωστα? Αλλος τροπος εκτος cwm mode Υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Αλλος τροπος εκτος cwm mode Υπαρχει? Δοκίμασες κ άλλους συνδυασμούς;πατήματα στην οθόνη; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Πρόταση για ελληνικό πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες; Δε θέλω εφαρμογή sms, αλλά πληκτρολόγιο. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts