konstantinoslp Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εννοεί τα περιττά πράγματα που έχει βάλει η Sony,αυτά τα βγάζεις κάνοντας root. Αν πάνε καλά τα πράγματα ίσως γίνω κ γω κάτοχος του p! Από birdphone το βρήκα στα 256 σε ασημί,παραεισαγωγης λογικά; Κανε το μεγαλο βημα και τσιμπα το S..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Κανε το μεγαλο βημα και τσιμπα το S..;) Πίστεψε με μπορεί η διαφορά να είναι γυρω στο 70αρι αλλά είναι πολύ σφιχτά τα πράγματα φίλε Κωνσταντίνε. Κ το p με το ζόρι βγαίνει αλλά το x8 της συζύγου από μπαταρία ούτε μέρα δε βγάζει πια σχεδόν με καθόλου χρήση!της πέφτει κ μικρό το 8αρι :eek: (πρώην κάτοχος w595) Αλλιώς θα μενα με το neo v εγω. Οπότε το p μονόδρομος μιας κ είναι ο έρωτας μου:D Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Πίστεψε με μπορεί η διαφορά να είναι γυρω στο 70αρι αλλά είναι πολύ σφιχτά τα πράγματα φίλε Κωνσταντίνε. Κ το p με το ζόρι βγαίνει αλλά το x8 της συζύγου από μπαταρία ούτε μέρα δε βγάζει πια σχεδόν με καθόλου χρήση!της πέφτει κ μικρό το 8αρι :eek: (πρώην κάτοχος w595) Αλλιώς θα μενα με το neo v εγω. Οπότε το p μονόδρομος μιας κ είναι ο έρωτας μου:D Φιλε μου,αν εξαιρεσεις την 4" οθονη που για μενα ηταν λιγο μικρη (οι 4,3" του αrk S ηταν τελειες) το κινητο φυσαει....πιστευω οτι δεν αξιζει το S για 70 ευρω μιας και δεν ειναι φετινο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Φιλε μου,αν εξαιρεσεις την 4" οθονη που για μενα ηταν λιγο μικρη (οι 4,3" του αrk S ηταν τελειες) το κινητο φυσαει....πιστευω οτι δεν αξιζει το S για 70 ευρω μιας και δεν ειναι φετινο.. Εγώ το S δε θα το επερνα και για ενα άλλο πολύ βασικό πρακτικό λογο, το κουμπί on off εκεί που είναι σε συνδιασμό με το μέγεθος του κινητού είναι πολύ αντί εργονομικό! Άσε που το Ρ το είχα και ήταν κουκλι και τα touch κουμπιά του κάτω δεν είναι τόσο τζαναμπετικα όσο του S :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εγώ το S δε θα το επερνα και για ενα άλλο πολύ βασικό πρακτικό λογο, το κουμπί on off εκεί που είναι σε συνδιασμό με το μέγεθος του κινητού είναι πολύ αντί εργονομικό! Άσε που το Ρ το είχα και ήταν κουκλι και τα touch κουμπιά του κάτω δεν είναι τόσο τζαναμπετικα όσο του S :) Αν πατούσες πάνω στη διάφανη μπάρα - όπως στο P – είναι λογικό να μην ανταποκρίνεται . Τα κουμπιά αφής στο S είναι ακριβός από πάνω από την διάφανη μπάρα ( στις άσπρες κουκίδες ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εγώ το S δε θα το επερνα και για ενα άλλο πολύ βασικό πρακτικό λογο, το κουμπί on off εκεί που είναι σε συνδιασμό με το μέγεθος του κινητού είναι πολύ αντί εργονομικό! Άσε που το Ρ το είχα και ήταν κουκλι και τα touch κουμπιά του κάτω δεν είναι τόσο τζαναμπετικα όσο του S :) Επίσης μην ξεχνάμε Α) ότι το xperia p έχει μεταλλικό περίβλημα = ποιότητα, ενώ το άλλο είναι πλαστικό Β) ότι το p έχει οθόνη με πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα - σε μια χώρα με ηλιοφάνεια όπως η Ελλάδα είναι απαραίτητο. Εγώ δε θα έπαιρνα το S ούτε πιο φθηνό αν ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αν πατούσες πάνω στη διάφανη μπάρα - όπως στο P – είναι λογικό να μην ανταποκρίνεται . Τα κουμπιά αφής στο S είναι ακριβός από πάνω από την διάφανη μπάρα ( στις άσπρες κουκίδες ). Ξέρω που είναι τα κουμπιά φιλέ μου :) Επίσης ξέχασα το βασικότερο προσόν του Ρ που είναι η ευκρίνεια της οθόνης του εξω όπως είπε κ ο φίλος απο πανω, πραγματικά πολύ βασικό αυτό! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Εγώ το S δε θα το επερνα και για ενα άλλο πολύ βασικό πρακτικό λογο, το κουμπί on off εκεί που είναι σε συνδιασμό με το μέγεθος του κινητού είναι πολύ αντί εργονομικό! Άσε που το Ρ το είχα και ήταν κουκλι και τα touch κουμπιά του κάτω δεν είναι τόσο τζαναμπετικα όσο του S :) ΤΟ ειχα ξεχασει αυτο! ειναι το πιο βασικο.. θες να ξεκλειδωσεις και δεν γινεται,πρεπει να το πιασεις με 2 χερια,να το στηριξεις πανω σε καμια κοιλια,γενκα πολυ λαθος το κουμπι αυτο,τουλαχιστον για οσους δεν βρισκουν αλλες λυσεις για το ξεκλειδωμα (πχ εφαρμογη που να ξεκλειδωνει με τα πλαινα της εντασης). θυμαμαι οτι και εγω γιαυτο το απεριψα. Οσο για την οθονη,ναι αψογη,αλλα βαλτε τη στο τερμα και αμα βγαλει 5 ωρες η μπαταρια... παρολα αυτα,οντως πριν μερικες μερες με δυνατο ηλιο εβλεπα πολυ ανετα μολις τη δυναμωσα.. Το μεταλικο περιβλημα παλι, οκ ποιοτητα,αλλα γρατζουνιεται ευκολα! εγω τουλαχιστον δεν το αφηνα ποτε σε σκληρη επιφανεια..ειχα την θηκουλα του την απαλη και το εβαζα πανω της,γενικα θεωρω οτι αν δεν πρεσεξεις θα θαμπωσει ή θα ξεβαψει ευκολα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παίδες μετά το τελυεταίο update δεν κλείνει το wifi..εννοώ οτι πατάω να κλείσει και δεν κλείνει,μετά απο επανεκίνηση μόνο το βρήσκω κλειστό.'Εχεο αυτο το πρόβλημα κάποιος άλλος?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλα βρε παιδια μην μου το βγαλετε και καλυτερο απο το S σε λιγο..:p Φυσικα και ειναι παρα πολυ καλο κινητο. Το εχει η κολλητη μου. Αλλα το S ειναι ενα σκαλι πανω. Θες οθονη (φαινεται τελεια στον ηλιο οπως ολες σχεδον οι lcd) θες απο καμερα? Θες απο εσωτερικη μνημη? Οπως και να το κανουμε σε αυτα τα 3 ειναι αντικειμενικα καλυτερο. Θα ελεγα και απο επεξεργαστικη ισχυ. Αλλα αυτο εχει να κανει με την καθημερινη χρηση του καθενος. Απλα νομιζω οτι το S απαξ και το παρεις θα κανεις πολυ καιρο να αλλαξεις κινητο. Ειδικα μετα το aosp project που ξεκινησε με την google. Οπως και να χει, ευχομαι να τα χαρειτε τα κινητα σας και ειδικα το P σε αυτο το ωραιο μπορντο ειναι πολυ ερωτας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παίδες υπάρχει τρόπος να περάσω απο πάνω το λογισμικό χωρίς να χάσω το δεδομένα?Το sony update δεν μ αφήνει,πρέπει να μου κάνει φορμάτ,αλλίως δεν το παρνάει..Το flashtool το έχω αλλα ΄το έχω ξαναχρησιμοποιήσει,ούτε ξέρω που θα βρώ το λογισμικό του κιν για να το κατεβάσω manually.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παίδες υπάρχει τρόπος να περάσω απο πάνω το λογισμικό χωρίς να χάσω το δεδομένα?Το sony update δεν μ αφήνει,πρέπει να μου κάνει φορμάτ,αλλίως δεν το παρνάει..Το flashtool το έχω αλλα ΄το έχω ξαναχρησιμοποιήσει,ούτε ξέρω που θα βρώ το λογισμικό του κιν για να το κατεβάσω manually.. Αν δοκιμάσεις με το pc companion;νομίζω σου βγάζει επιλογές. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Την επιλογή την βγάζει μόνο οταν βάζεις νέο λογισμικό.Όταν θες να κάνεις επιδιόρθωση με το ίδιο σου κάνει φορμάτ.Καταστροφή το νεο update,το wifi αν κλειδώσει δίκτυο δν μπορεί να απενεργοποιηθεί.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και εγω ρε παιδια δεν βλεπω καμια διαφορα με το νεο update !!!!!!!! Εκτος απο την αρχικη οθονη που πλεον εμφανιζει και το sony και το xperia και το ξερουταρισμα δεν βλεπω κατι αλλο...... Μαλλον για να κοψουν το ρουτ το κανανε...και για να μπει και το sony !!!!!!!!!!! Η Μπαταρια πεφτει με τον ιδιο ρυθμο οταν αναβει η οθονη ... Αφου βγηκε και το ρουτ ξαναμπηκε ολη η σαβουρα παλι μεσα... Επισης το σηματακι του superuser δεν μπορει να διαγραφει.... Ααααα....Βαλανε και το chrome !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ααααα....Βαλανε και το chrome !!!!!!!!!!!!!! πετα το,τρωει απειρη μνημη...τουλαχιστον εμενα μουχε φανει τραγικος.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Για να το πεταξω πρεπει να το ρουταρω παλι... Εχω ενα προβλημμα ομως με το τηλεφωνο το οποιο νομιζα οτι θα διορθωνοταν με το update αλλα τιποτα.... Υπαρχει ενα συγκεκριμενο νουμερο που δεν το καλει !!!!!!!!!!! Εχω κοιταξει ολους τους αποκλεισμους και στην δικια μου συσκευη και στην αλλη....δεν υπαρχει τιποτα...Αυτο το νουμερο με περνει κανονικα ενω εγω δεν μπορω να το παρω....Μολις παει να το καλεσει γραφει "απασχολημενο" και κλεινει...Ακριβως οπως κανει οταν εχεις βαλει φιλτρο αποριψης αριθμου...αλλα δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη ουτε επιλογη στην αλλη συσκευη!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Για να το πεταξω πρεπει να το ρουταρω παλι... Εχω ενα προβλημμα ομως με το τηλεφωνο το οποιο νομιζα οτι θα διορθωνοταν με το update αλλα τιποτα.... Υπαρχει ενα συγκεκριμενο νουμερο που δεν το καλει !!!!!!!!!!! Εχω κοιταξει ολους τους αποκλεισμους και στην δικια μου συσκευη και στην αλλη....δεν υπαρχει τιποτα...Αυτο το νουμερο με περνει κανονικα ενω εγω δεν μπορω να το παρω....Μολις παει να το καλεσει γραφει "απασχολημενο" και κλεινει...Ακριβως οπως κανει οταν εχεις βαλει φιλτρο αποριψης αριθμου...αλλα δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη ουτε επιλογη στην αλλη συσκευη!!!!!!!!!! εχει και τον απλο browser, οσο για αυτο που σου κανει με το νουμερο,περιεργο μου φαινεται,δοκιμασες ρεσετ κτλ?? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Σβήσε την επαφή και ξαναβάλτην με το πρόθεμα της Ελλάδος μπροστά +306977123456 (τυχαίο το νούμερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Και εμενα μου φαινεται περιεργο....Οχι τιποτα αλλο...το νουμερο που με αποριπτει ειναι του γιου μου και στην αρχη νομιζα οτι μου ειχε βαλει απορριψη για να μην τον βρισκω !!!!!!!! Βεβαια μετα ανακαλυψα οτι το παιδι δεν ειχε καμια σχεση με αυτο....Του εχω δωσει το xperia X10 mini pro ρουταρισμενο και αναβαθμισμενο και νομιζα οτι το πειραζε ;) Τα δοκιμασα ολα...Επανεκινησεις ...ψαξιμο σε ρυθμισης κλησεων...απορριψεις...εφαρμογες που μπορει να επηρεαζουν...Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να αλλαξω καρτες sim αναμεσα στα κινητα.....αν και αυτο ειναι δυσκολο γιατι η δικια μου ειναι κομμενη...Τελευταια μου δοκιμη θα ειναι να βαλω την sim του μικρου σε αλλη συσκευη και να δοκιμασω...Αν δεν δουλεψει και εκει δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να φταιει!!!!!!!!!!! Το εχω κανει και αυτο...Οι επαφες ηταν με περασμενες με το προθεμα μπροστα...το διεγραψα και τιποτα....το ξαναεβαλα και παλι το ιδιο.... Edited December 1, 2012 by Expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και εμενα μου φαινεται περιεργο....Οχι τιποτα αλλο...το νουμερο που με αποριπτει ειναι του γιου μου και στην αρχη νομιζα οτι μου ειχε βαλει απορριψη για να μην τον βρισκω !!!!!!!! Βεβαια μετα ανακαλυψα οτι το παιδι δεν ειχε καμια σχεση με αυτο....Του εχω δωσει το xperia X10 mini pro ρουταρισμενο και αναβαθμισμενο και νομιζα οτι το πειραζε ;) Τα δοκιμασα ολα...Επανεκινησεις ...ψαξιμο σε ρυθμισης κλησεων...απορριψεις...εφαρμογες που μπορει να επηρεαζουν...Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι να αλλαξω καρτες sim αναμεσα στα κινητα.....αν και αυτο ειναι δυσκολο γιατι η δικια μου ειναι κομμενη...Τελευταια μου δοκιμη θα ειναι να βαλω την sim του μικρου σε αλλη συσκευη και να δοκιμασω...Αν δεν δουλεψει και εκει δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να φταιει!!!!!!!!!!! Το εχω κανει και αυτο...Οι επαφες ηταν με περασμενες με το προθεμα μπροστα...το διεγραψα και τιποτα....το ξαναεβαλα και παλι το ιδιο.... στο κανει αμεσως ή μετα απο λιγο?δηλαδη, φευγει η κληση απο το κινητο σου? μηπως αυτο που υποπτευεσαι στοχει κανει με την κοσμοτε γενικα? (νομιζω μπορεις να μπλοκαρεις καποιον αριθμο αν θες απο την ιδια την κοσμοτε,να μην σε ενοχλει.. δε θελω να βαζω ιδεες, αλλα τετοια προβληματα διορθωνονται και φαινεσαι γνωστης για να μην μπορεις να το φτιαξεις..) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Κανει ακριβως οπως οταν χρησιμοποιεις καποια εφαρμογη μπλοκαρισματος .....Ενα χτυπημα και κλεισιμο της γραμμης (Δεν δειχνει οτι ειναι κατειλλημενο...) Μου εχει περασει και εμενα απο το μυαλο μηπως γινετε κατι με τον παροχο (vodafone) , αλλα μονο αν εχουν κανει καμια :X απο μονοι τους...γιατι ο μικρος δεν πιστευω οτι θα το εκανε......Αν εκανε κατι τετοιο θα μπλοκαριζε...... της μανας του το νουμερο :p Παντως θα δοκιμασω να βαλω την σιμ του σε αλλη συσκευη και αν και εκει κανει το ιδιο θα ψαχτω και με την vodafone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 ΤΟ ειχα ξεχασει αυτο! ειναι το πιο βασικο.. θες να ξεκλειδωσεις και δεν γινεται,πρεπει να το πιασεις με 2 χερια,να το στηριξεις πανω σε καμια κοιλια,γενκα πολυ λαθος το κουμπι αυτο,τουλαχιστον για οσους δεν βρισκουν αλλες λυσεις για το ξεκλειδωμα (πχ εφαρμογη που να ξεκλειδωνει με τα πλαινα της εντασης). θυμαμαι οτι και εγω γιαυτο το απεριψα. Οσο για την οθονη,ναι αψογη,αλλα βαλτε τη στο τερμα και αμα βγαλει 5 ωρες η μπαταρια... παρολα αυτα,οντως πριν μερικες μερες με δυνατο ηλιο εβλεπα πολυ ανετα μολις τη δυναμωσα.. .. χα χα χα εριξα το γελιο της αρκουδας μιλαμε!!!:lol::lol::p Κατι τετοια αεροπλανικα εκανα και εγω σε htc πιο παλια γι αυτο εφυγα απ τη φιρμα αυτη που ημουν πιστος εως το hd2! Οσο για εφαρμογη να ξεκλειδωνει τα πλαινα υπαρχει αλλα δε μ αρεσει να το γεμιζω εφαρμογες(που δε δουλευουν και παντα καλα)για το πιο βασικο και καθημερινο ειδικα πραγμα,το κλεισε,ανοιξε!! Σε αυτο το τομεα εχω βρει την υγεια μου εως τωρα στο GN που εχω που οχι μονο να κλεινει απλως σερνωντας το δαχτυλο προς τα κατω στην οθονη,αλλα επιπλεον και να ανοιγει απλως αγγιζοντας την οθονη,και για μενα ετσι επρεπε να ειναι ολα τα τατς κινητα,ειδικα τα τεραστια σε μεγεθος που δε βολευουν με τπτ εξω!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ξέρει κανείς από που μπορούμε να αγοράσουμε spare καλώδιο για τη φόρτιση / μεταφορά δεδομένων του κινητού; Μιλάω για ίδιο καλώδιο σαν αυτό που είχε στη συσκευασία, δηλαδή που υποστηρίζει το turbo charge. Δυστυχώς μετά από 6 μήνες χρήσης έχει αρχίσει να κάνει κολπάκια, χάνει τη σύνδεση λίγο να το κουνήσεις -θέλει ειδική θέση και να μην το πειράζεις όταν το συνδέεις (τρέμω στην ιδέα ότι την ώρα της αναβάθμισης θα κουνηθεί!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδιά, τελικά μετά το νέο update wi-fi απενεργοποιείται κανονικά ή έχουμε θέμα; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Εμένα έχει θέμα..όταν συνδεθω σε ενα δίκτυο δν μπορω να το κλείσω..να ρωτήσω,αν κάνω αναβαθμιση με ολικη επαναφορά θα μ σβήσει και τα περιεχόμενα της νοητής κάρτας sd?δλδ ο εσωτερικός χώρος σβήνεται η είναι σαν τα άλλα κινητά που η sd τους δν επιρρεάζεται? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts