asot Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,πολλά συγχαρητήρια στον Naa και τον mikeioannina που έφεραν στα κινητά μας τον 3.4 kernel ο πρώτος, και την jb 4.2.2 ο δεύτερος.και πάλι μπράβο. Δεν μας δίνεις και τα σχετικά Links? OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv_b Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Δεν μας δίνεις και τα σχετικά Links? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227490 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273017 Και τα 2 παιδια ειναι Ελληνες.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Κάποιος φίλος ρώταγε για το πως πάει η ultimate hd 3,1 beta. από διαχείριση μνήμης τα πάει περίφημα. είμαι με t launcher. απέφυγα τον z launcher γιατί είναι πιο βαρύς. τα toggles τα έχουν μαζέψει στην κύρια γραμμή ειδοποιήσεων. δεν υπάρχει δηλαδή δεύτερη καρτέλα ο dialer επέστρεψε με τα γραφικά της official ics έχουν αλλάξει (και δεν ξέρω το γιατί) το όνομα της υπηρεσίας android system σε "λήψη wap". το λέω για να μην παραξενεύτεί κάποιος όταν το δει. στα μείον, ένα bug έχω βρει με τον αυτόματο προσανατολισμό οθόνης, ο οποίος και απενεργοποιημένος να είναι μου δημιουργεί θέμα στο youtube Edited May 21, 2013 by mikelangelo Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Eπειδη πολλοι λενε οτι σερνεται το κινητο με αυτο το λογισμικο... Σε πια εκδωση ακριβως εγινε εσενα η αναβαθμιση; Στην 4.0.4 Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω να έχει προβλήματα, εφόσον το κινητό έχει δυνατό επεξεργαστή. Παιδιά μια επείγουσα ερώτηση: Μου συνέβει σήμερα κάτι παράξενο: Κατέβασα το AVG ANTIVIRUS για το κινητό, και έκανα ένα σκάν στην συσκευή, και μου βρήκε έναν ιό στις εφαρμογές, και συγκεκριμένα στην εφαρμογή EA GAMES που το κινητό είχε ήδη εγκατεστημένο. Όταν όμως το antivirus μου βγάζει την επιλογή απεγκατάσταση, αυτό δεν διαγράφεται. Ξέρετε πως μπορώ να τη διαγράψω τελείως; Και πως μπορείς να βρήκε ιο σε εφαρμογή του κινητού, και εφόσον δεν έχω κατεβάσει τίποτα ακόμα; Για το ιο που βρήκε, γράφει: Intrusive Adware. Edited May 22, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα ρε παιδιά τη βοήθειά σας σε 2 πραγματάκια. Έχω θέματα με την οθόνη του συγκεκριμένου κινητου. Μόλις το ανοίγω αφού σβήσει η οθόνη κολάει απίστευτα το touch. Πολύ δύσκολα να βάλεις το μοτίβο. Μετα απο λίγο δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Mε touch screen tester που κατέβασα φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά γι'αυτό και σκέφτομαι να κάνω πρώτα μια επαναφορά και μετά αν είναι να αλλάξω digitizer. Το κινητό δεν έχει πειραχτεί μιας και το έχει η κοπέλα μου, δεν έχει γίνει ποτε root και έχει την τελευταία ενημέρωση. Υπάρχει recovery menu και πως μπαίνουμε? H να το κάνω μέσα απο Android? Έχω την εντύπωση πως είχε 2 χρόνια εγγύηση αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά επειδή έχει πολλά κοπανήματα εξωτερικά λέω να μην μπλέξω με το service. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Με MIUI 5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219684 πως τα πάει το κινητό; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Κάποιος φίλος ρώταγε για το πως πάει η ultimate hd 3,1 beta. από διαχείριση μνήμης τα πάει περίφημα. είμαι με t launcher. απέφυγα τον z launcher γιατί είναι πιο βαρύς. τα toggles τα έχουν μαζέψει στην κύρια γραμμή ειδοποιήσεων. δεν υπάρχει δηλαδή δεύτερη καρτέλα ο dialer επέστρεψε με τα γραφικά της official ics έχουν αλλάξει (και δεν ξέρω το γιατί) το όνομα της υπηρεσίας android system σε "λήψη wap". το λέω για να μην παραξενεύτεί κάποιος όταν το δει. στα μείον, ένα bug έχω βρει με τον αυτόματο προσανατολισμό οθόνης, ο οποίος και απενεργοποιημένος να είναι μου δημιουργεί θέμα στο youtube αν μπορεις δωσε λινκ της HD 3.1 να την δοκιμασω κι αυτη να δω που θα καταληξω τελικα ευχαριστω This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδιά μια επείγουσα ερώτηση: Μου συνέβει σήμερα κάτι παράξενο: Κατέβασα το AVG ANTIVIRUS για το κινητό, και έκανα ένα σκάν στην συσκευή, και μου βρήκε έναν ιό στις εφαρμογές, και συγκεκριμένα στην εφαρμογή EA GAMES που το κινητό είχε ήδη εγκατεστημένο. Όταν όμως το antivirus μου βγάζει την επιλογή απεγκατάσταση, αυτό δεν διαγράφεται. Ξέρετε πως μπορώ να τη διαγράψω τελείως; Και πως μπορείς να βρήκε ιο σε εφαρμογή του κινητού, και εφόσον δεν έχω κατεβάσει τίποτα ακόμα; Για το ιο που βρήκε, γράφει: Intrusive Adware. Σβησε το antivirus.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 ultimate hd 3,1 beta https://docs.google.com/file/d/0B4SPXehz_WNhTDRwQlI2dTdONGs/preview?pli=1 Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 παιδια καλησπερα χρειάζομαι τη βοήθεια σας .. έβαλα J.B αυτη (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265805) στο κινητό κ θέλω να το κάνω root αλλά δεν τα καταφέρνω με τα 2 πρόγραμματα που εχω (δλδ eroot + doomlord) μήπως χρειάζομαι κάποιο άλλο ?? Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 παιδια καλησπερα χρειάζομαι τη βοήθεια σας .. έβαλα J.B αυτη (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265805) στο κινητό κ θέλω να το κάνω root αλλά δεν τα καταφέρνω με τα 2 πρόγραμματα που εχω (δλδ eroot + doomlord) μήπως χρειάζομαι κάποιο άλλο ?? εχεις ενεργοποιησει αγνωστες πηγες ? εχεις παει επιλογεσ και προγραμματισμος και ενεργοποιησεις εντοπισμο σφαλματων, επισης xperia/ συνδετιμοτητα/ λειτουργια συνδεσης USB επιλεγεις ΜSC. AYTA κοιτα να εχεις κανει και προχωρα με το eroot This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 παιδια καλησπερα χρειάζομαι τη βοήθεια σας .. έβαλα J.B αυτη (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265805) στο κινητό κ θέλω να το κάνω root αλλά δεν τα καταφέρνω με τα 2 πρόγραμματα που εχω (δλδ eroot + doomlord) μήπως χρειάζομαι κάποιο άλλο ?? Για ποιο λόγο να κάνεις root σε μια Rom η οποία είναι ήδη root...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Για ποιο λόγο να κάνεις root σε μια Rom η οποία είναι ήδη root...? όταν προσπάθησα να βάλω Link2sd για περισσότερο χώρο δεν το δέχτηκε κ το τσέκαρα με το rootchecker κ μου γράφει ότι δεν είναι Root.. γιαυτό κ ρώτησα, τώρα μπορεί να έχω κάνει εγώ κάποια χαζομάρα στην εγκατάσταση κ το κόλλησα θα δω αύριο που θα το ξανά φλασαρω κ θα αλλάξω κ κέρνελ.. γιατι ο fusio μου κολλά απίστευτα εχεις ενεργοποιησει αγνωστες πηγες ? εχεις παει επιλογεσ και προγραμματισμος και ενεργοποιησεις εντοπισμο σφαλματων, επισης xperia/ συνδετιμοτητα/ λειτουργια συνδεσης USB επιλεγεις ΜSC. AYTA κοιτα να εχεις κανει και προχωρα με το eroot ναι τα έχω κοιτάξει.. θα την ξαναβάλω από την αρχή. που θα παει θα φτιαξει :) ευχαριστωω :) Edited May 22, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 όταν προσπάθησα να βάλω Link2sd για περισσότερο χώρο δεν το δέχτηκε κ το τσέκαρα με το rootchecker κ μου γράφει ότι δεν είναι Root.. γιαυτό κ ρώτησα, τώρα μπορεί να έχω κάνει εγώ κάποια χαζομάρα στην εγκατάσταση κ το κόλλησα θα δω αύριο που θα το ξανά φλασαρω κ θα αλλάξω κ κέρνελ.. γιατι ο fusio μου κολλά απίστευτα Οσο για τον Kernel θα σου ελεγα να βαλεις του nAa 3.4.45 αν δεν σε ενοχλουν καποια reboots που μπορει να κανει το κινητο, το μονο προβλημα που εχει ο kernel και πιστευω θα το λυσει συντομα ο nAa. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Γιατί να το σβήσω; Δεν είναι καλό να υπάρχει, για παν ενδεχόμενο; Ξέρω ότι τα android δύσκολα κολλάνε ιούς, αλλά εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται! Αυτό το EA GAMES δεν σβήνεται δηλαδή; Και επίσης, όταν θέλω να σβήσω κάποια εφαρμογή πως μπορώ; Ακόμα δεν το έχω καταλάβει. υγ. Μια ακόμα ερώτηση: Όταν μου έρχονται μηνύματα στο κινητό, δεν αναβοσβήνει η οθόνη, απλά κάνει έναν ήχο, και μια μικρή δόνηση, με αποτέλεσμα να μην το καταλαβαίνω καν πως έχω μήνυμα πολλές φορές. Υπάρχει καμία λύση; Να σημειώσω πως έχω πάει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και ήχων και τα έχω τσεκάρει όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 υγ. Μια ακόμα ερώτηση: Όταν μου έρχονται μηνύματα στο κινητό, δεν αναβοσβήνει η οθόνη, απλά κάνει έναν ήχο, και μια μικρή δόνηση, με αποτέλεσμα να μην το καταλαβαίνω καν πως έχω μήνυμα πολλές φορές. Υπάρχει καμία λύση; Να σημειώσω πως έχω πάει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και ήχων και τα έχω τσεκάρει όλα! οντως φιλε δεν αναβει η οθονη... για δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ydW5kZ29uZy5pbGx1bWluYXRpb25jb250cm9sIl0. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ή αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnJhZ2Vjb25zdWx0aW5nLmFuZHJvaWQubGlnaHRmbG93bGl0ZSJd Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 όταν προσπάθησα να βάλω Link2sd για περισσότερο χώρο δεν το δέχτηκε κ το τσέκαρα με το rootchecker κ μου γράφει ότι δεν είναι Root.. γιαυτό κ ρώτησα, τώρα μπορεί να έχω κάνει εγώ κάποια χαζομάρα στην εγκατάσταση κ το κόλλησα θα δω αύριο που θα το ξανά φλασαρω κ θα αλλάξω κ κέρνελ.. γιατι ο fusio μου κολλά απίστευτα Μα δεν ειναι δυνατον να περασες custom rom και να μην ειναι prerooted.Ολες ειναι.Κατι δεν εχεις κανει σωστα.Εχεις ενεργοποιησει το usb debugging?Ρωταω ξανα γιατι στην JB πρεπει να πας να πατησεις 7 φορες πανω στο build number για να εμφανιστει το developer options menu.Αν και δεν παιζει ρολο στο root απλα μπορει να εχει ενσωματωσει ο dev τον superuser εκει και να θελει κανενα τικαρισμα.Ειναι πολυ κουλο αυτο που λες παντως.Ξαναδοκιμασε να φλασαρεις απο την αρχη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Μα δεν ειναι δυνατον να περασες custom rom και να μην ειναι prerooted.Ολες ειναι.Κατι δεν εχεις κανει σωστα.Εχεις ενεργοποιησει το usb debugging?Ρωταω ξανα γιατι στην JB πρεπει να πας να πατησεις 7 φορες πανω στο build number για να εμφανιστει το developer options menu.Αν και δεν παιζει ρολο στο root απλα μπορει να εχει ενσωματωσει ο dev τον superuser εκει και να θελει κανενα τικαρισμα.Ειναι πολυ κουλο αυτο που λες παντως.Ξαναδοκιμασε να φλασαρεις απο την αρχη. όπως είπα κ χτες κάποια χαζομάρα εγώ θα χα κάνει τι όμως δεν ξέρω :p .. τα έβαλα απο την αρχη κ αλλαξα κ κερνελ (αυτον έβαλα http://goo.im/devs/mikeioannina/cm10.1/haida/mike_cm-10.1-20130516-boot-haida.img) κ ολα καλά προς το παρόν.. Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πηγαίνοντας Ρυθμίσεις-Λογαριασμοί & Συγχρονισμός-(λογαριασμός) gmail, επιβεβαιώνω ότι είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός. Υπάρχει τρόπος να ρυθμίζω τη συχνότητα με την οποία γίνεται και αν αυτός θα πραγματοποιείται με wifi ή/και 3g; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα ρε παιδιά τη βοήθειά σας σε 2 πραγματάκια. Έχω θέματα με την οθόνη του συγκεκριμένου κινητου. Μόλις το ανοίγω αφού σβήσει η οθόνη κολάει απίστευτα το touch. Πολύ δύσκολα να βάλεις το μοτίβο. Μετα απο λίγο δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Mε touch screen tester που κατέβασα φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά γι'αυτό και σκέφτομαι να κάνω πρώτα μια επαναφορά και μετά αν είναι να αλλάξω digitizer. Το κινητό δεν έχει πειραχτεί μιας και το έχει η κοπέλα μου, δεν έχει γίνει ποτε root και έχει την τελευταία ενημέρωση. Υπάρχει recovery menu και πως μπαίνουμε? H να το κάνω μέσα απο Android? Έχω την εντύπωση πως είχε 2 χρόνια εγγύηση αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά επειδή έχει πολλά κοπανήματα εξωτερικά λέω να μην μπλέξω με το service. Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει? Υπάρχει custom kernel που να λειτουργεί με την stock ICS 4.1.b.0.587 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πηγαίνοντας Ρυθμίσεις-Λογαριασμοί & Συγχρονισμός-(λογαριασμός) gmail, επιβεβαιώνω ότι είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός. Υπάρχει τρόπος να ρυθμίζω τη συχνότητα με την οποία γίνεται και αν αυτός θα πραγματοποιείται με wifi ή/και 3g; Αυτο το καθοριζεις μεσα απο την εκαστοτε εφαρμογη Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει? Υπάρχει custom kernel που να λειτουργεί με την stock ICS 4.1.b.0.587 ? Custom kernel υπαρχουν και πολλοι μαλιστα.Απλα πρεπει να εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader σου για να περασεις custom.Απο κει και περα για το θεμα της οθονης που αναφερεις,καλυτερα θα ηταν να κανεις μια επαναφορα-επιδιορθωση με το SEUS.Το επισημο προγραμμα της SE.Αν το κανεις μεσα απο το μενου του κινητου δε νομιζω να αλλαξουν και πολλα αλλα δε χανεις και κατι να δοκιμασεις.Recovery δυστυχως δεν εχει το Neo V θα πρεπει να του περασεις εσυ την CWM αλλα θελει πρωτα root..Οποτε παρε ενα backup επαφες και οτι αλλο χρειαζεσαι και μετα δοκιμασε.Παντως αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να ανοιξεις το μπροστα καπακι και να δεις μηπως ξεκολλησε το digitizer.Κοιτα για το πως να το ανοιξεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εβαλα με flashtool μια μαμισια rom .42(δεν ξερω για ποια περιοχη ειναι) και εκανα root για να δω το build.prop, στην εικονα απο κατω. Στο αυτοκολητο κατω απο τη μπαταρια γραφει si 1254 - 6063 και η αγορα ειναι απο ελληνικο καταστημα vodafone. si 1254-5797 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092787#post4092787 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Φίλε Firekostas ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Απ'ότι είδα έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα: http://talk.sonymobile.com/thread/36248?start=0&tstart=0 Το πρόβλημα λύθηκε. Για καλή μου τύχη βρήκα ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο βίντεο που λέει "...the way is, plug your phone into charging, and try to lock and unlock it several times until it is going back to normal, now it's fine" Κάνοντας το για ένα 20 λεπτο! περίπου τελικά διορθώθηκε απο μόνο του. Αν τυχόν τύχει σε κανέναν άλλο ας το έχει υπόψη του. Ελπίζω να βοήθησα. Μιας και σκοπεύω να ακολουθήσω τις οδηγίες στον οδηγό του myphone,να το κάνω root και να ξεκλειδώσω τον bootloader, μπορείς-ειτε να μου προτείνετε έναν custom kernel για την stock ICS, σταθερό με δυνατότητα overclock? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αλλαξξω το πληκτρολογιο σε ροοτ 4.1.2 Neo V ? [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts