soulfunkdjx Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 παιδια εβαλα τη miui 4 και δεν μου εβγαλε to aroma για να διαλεξω και τωρα εχει φορτωσει διαφορα η rom Δεν υπάρχει Aroma εδώ Φίλε μου.Αυτό που βλέπεις ειναι η ρομ.Δεν έχει ούτε καν συρτάρι με εφαρμογές.Αναγκαστικά οι εφαρμογές θα ειναι στην επιφάνεια εργασίας σου.Βέβαια αν θες εσύ πάλι μπορείς να βάλεις κάποιο άλλον launcher από το market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παρακολουθεί κανείς τα threads των Viper και UltimateHD; Τι παίζει σχετικά με αναβαθμίσεις; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δεν υπάρχει Aroma εδώ Φίλε μου.Αυτό που βλέπεις ειναι η ρομ.Δεν έχει ούτε καν συρτάρι με εφαρμογές.Αναγκαστικά οι εφαρμογές θα ειναι στην επιφάνεια εργασίας σου.Βέβαια αν θες εσύ πάλι μπορείς να βάλεις κάποιο άλλον launcher από το market. εχω και ενα θεμα με το market ενω στην αρχη εβαλα 2 εφαρμογες τωρα μου βγαζει σφαλμα για καποιο προβλημα με το διακομηστη SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) φοβαμαι πως θα πρεπει να γυρισεις εργοστασιακες ρυθμισεις...ας πει καποιος αλλος πριν το κανεις αυτο γιατι θα θελει στησιμο απο αρχη κι αν δεν εχεις back up θα χρειαστεις καμποσο να το επαναφερεις οπως ηταν γι αυτο κραταμε back up σε τακτα χρονικα διαστηματα για να μην μας νοιαζει αν παει κατι στραβα (γνωμη μου φυσικα) πφφφ και εγω αυτο φοβαμαι... μηπως ξερεις και πως να κανω factory reset? Edited May 9, 2013 by charlatanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathoboy Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ας με βοηθησει καποιος ρε παιδια.! φίλε μου σβήσε το εικονίδιο που σου έχει μαζεμένες τις εικόνες στην επιφάνεια κ δεν θα σου ξαναβγεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 πφφφ και εγω αυτο φοβαμαι... μηπως ξερεις και πως να κανω factory reset? πηγαινε με το seus και κανε επιδιορθωση ή απο τις ρυθμισεις επελεξε επαναφοα εργοστασιακων ρυθμισεων This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 πηγαινε με το seus και κανε επιδιορθωση ή απο τις ρυθμισεις επελεξε επαναφοα εργοστασιακων ρυθμισεων αν μπορουσα να μπω στις ρυθμισεις θα ειχε λυθει το προβλημα! :) τι ειναι το SEUS και απο που το κατεβαζω? προσπαθησα με το pc companion αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη γιατι λεει οτι εχω κλειδωμενη την οθονη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παρακολουθεί κανείς τα threads των Viper και UltimateHD; Τι παίζει σχετικά με αναβαθμίσεις; Τίποτα σίγουρο ακόμα. United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 αν μπορουσα να μπω στις ρυθμισεις θα ειχε λυθει το προβλημα! :) τι ειναι το SEUS και απο που το κατεβαζω? προσπαθησα με το pc companion αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη γιατι λεει οτι εχω κλειδωμενη την οθονη! :google: ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 :google: ... χαχαχα σωστα! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 αν μπορουσα να μπω στις ρυθμισεις θα ειχε λυθει το προβλημα! :) τι ειναι το SEUS και απο που το κατεβαζω? προσπαθησα με το pc companion αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη γιατι λεει οτι εχω κλειδωμενη την οθονη! update service της sony πιστευω πως θα τα καταφερεις γιατι το τηλεφωνο πρεπει να ειναι κλειστο και ετσι θα κανεις δουλεια . κατεβασε το http://sony-ericsson-update-service.en.uptodown.com/ This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Για όποιον έχει Viper v5, με ποιον kernel; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Για όποιον έχει Viper v5, με ποιον kernel; Suave v6 ο σταθερότερος νομίζω μέχρι τώρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 ρε παιδια εχει κανεις που φοραει miui4 προβλημα με το google play? SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 φίλε μου σβήσε το εικονίδιο που σου έχει μαζεμένες τις εικόνες στην επιφάνεια κ δεν θα σου ξαναβγεί Τι εννοεις? καθε φορα που μου βγαινει το διαγραφω μεσω του υπολογιστη γτ αλλιως στον κινητο δεν το εμφανιζει.εξηγησε μου αναλυτικα αν σου ειναι ευκολο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 κανεις που να έχει το ιδιο πρόβλημα ? έχει πάρει κανεις το κινητό απο vodafone με δώρο το Mls Detinator ? το πρόγραμμα ανοιγει κανονικά και με το που βρει δορυφόρο και του βάλεις να κανει πλοήγηση κλείνει η εφαρμογή.... Του έκανα καθαρή εγκατάσταση απτην αρχη την 4.0.4 και πάλι κολάει.... έχω πάει στην vodafone 3 φορές να μου περάσουν το πρόγραμμα και άκρη δεν βρίσκω..... έχει κανεις το ιδιο πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Με άλλο πρόγραμμα πλοήγησης δοκίμασες; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathoboy Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Τι εννοεις? καθε φορα που μου βγαινει το διαγραφω μεσω του υπολογιστη γτ αλλιως στον κινητο δεν το εμφανιζει.εξηγησε μου αναλυτικα αν σου ειναι ευκολο! θα στο πω όσο πιο αναλυτικά μπορώ . Λοιπόν στην επιφάνεια εργασίας του κινητού σου δεν έχεις βάλει ένα widget το οποίο σου κάνει προεπισκοπηση τι εικόνες σου? άμα βγάλεις αυτό το widget κ σβησεις κ το αρχείο μετά δεν θα ξανά έχεις πρόβλημα. Το ιδιο θέμα είχα κ εγώ κ έκανα αυτό που σου είπα κ δεν μ ξανά εμφανίστηκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 καλημερα.ο αδερφος μου εχει ενα neo v.του ειχα περασει μια custom rom μαλλον pureness αλλα εχει locked bl.!!εχ αρκετο καιρο να ασχοληθω.μπορειτε να μου προτινεται καμια πιο καινουργια!!???και να μου πει καποιος εν συντομια τις εξελιξεις??? GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 ναι δοκιμασα με αλλο προγραμμα και δουλευει κανονικα επισης ανακαλυψα πως οταν απενεργοποιω τον ηχο του destinator το προγραμμα δεν κλεινει οταν μιλαει η κυρια το προγραμμα κλεινει ! μαλλον δεν την χωνευει ! μιλησα και με mls μου εστειλαν ενα apk αλλα αυτο δεν ελυσε το προβλημα καμια προταση ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 ρε παιδια εχει κανεις που φοραει miui4 προβλημα με το google play? Πρέπει να είναι bug γιατί το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα. Εμένα μου πετάει ένα σφάλμα και δεν με αφήνει να κατεβάσω την εφαρμογή, οπότε αναγκάζομαι να κάνω ένα restart για να διορθωθεί. Πάντως όσο να ναι, η miui v4 είναι από τις καλύτερες rom σε διαχείριση της μπαταρίας, καμία σχέση με ultimate. Αλλά δεν είναι όμως καλή rom για multitasking και gaming γιατί τρώει κάτι κολλήματα. Για καθημερινή χρήση πάντως είναι η ιδανική κατά τη γνώμη μου και έχει ελάχιστα bugs. Υ/Γ: Για να είναι πιο smooth η κύλιση μεταξύ των οθονών, ξε-τικάρετε τη "Σκιά Εικονιδίων" στις ρυθμίσεις του Launcher ;) H MIUI V5 πότε θα βγει σε τελική έκδοση? όσο να ναι η beta έχει αρκετά bugs.. Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Βγήκε 3.4 kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273017 !!! Έτσι και βγει και για ICS θα είναι όλα τα λεφτά! Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 υπαρχει τροπος στην gingerbread να απενεγοποιησω εφαρμογες οπως γινεται και στην ICS? Ειναι root το κινητο σου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Oχι φιλε δεν ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Χωρίς δεν μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους επεμβάσεις. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts