Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εβαλα τη miui 4 και δεν μου εβγαλε to aroma για να διαλεξω και τωρα εχει φορτωσει διαφορα η rom

Δεν υπάρχει Aroma εδώ Φίλε μου.Αυτό που βλέπεις ειναι η ρομ.Δεν έχει ούτε καν συρτάρι με εφαρμογές.Αναγκαστικά οι εφαρμογές θα ειναι στην επιφάνεια εργασίας σου.Βέβαια αν θες εσύ πάλι μπορείς να βάλεις κάποιο άλλον launcher από το market.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει Aroma εδώ Φίλε μου.Αυτό που βλέπεις ειναι η ρομ.Δεν έχει ούτε καν συρτάρι με εφαρμογές.Αναγκαστικά οι εφαρμογές θα ειναι στην επιφάνεια εργασίας σου.Βέβαια αν θες εσύ πάλι μπορείς να βάλεις κάποιο άλλον launcher από το market.

εχω και ενα θεμα με το market ενω στην αρχη εβαλα 2 εφαρμογες τωρα μου βγαζει σφαλμα για καποιο προβλημα με το διακομηστη

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

φοβαμαι πως θα πρεπει να γυρισεις εργοστασιακες ρυθμισεις...ας πει καποιος αλλος πριν το κανεις αυτο γιατι θα θελει στησιμο απο αρχη

κι αν δεν εχεις back up θα χρειαστεις καμποσο να το επαναφερεις οπως ηταν

γι αυτο κραταμε back up σε τακτα χρονικα διαστηματα για να μην μας νοιαζει αν παει κατι στραβα (γνωμη μου φυσικα)

πφφφ και εγω αυτο φοβαμαι...

μηπως ξερεις και πως να κανω factory reset?

Edited by charlatanos

Ας με βοηθησει καποιος ρε παιδια.!

φίλε μου σβήσε το εικονίδιο που σου έχει μαζεμένες τις εικόνες στην επιφάνεια κ δεν θα σου ξαναβγεί

πφφφ και εγω αυτο φοβαμαι...

μηπως ξερεις και πως να κανω factory reset?

πηγαινε με το seus και κανε επιδιορθωση ή απο τις ρυθμισεις επελεξε επαναφοα εργοστασιακων ρυθμισεων

This is Sparta!!!:nagger:

πηγαινε με το seus και κανε επιδιορθωση ή απο τις ρυθμισεις επελεξε επαναφοα εργοστασιακων ρυθμισεων

αν μπορουσα να μπω στις ρυθμισεις θα ειχε λυθει το προβλημα! :)

τι ειναι το SEUS και απο που το κατεβαζω?

προσπαθησα με το pc companion αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη γιατι λεει οτι εχω κλειδωμενη την οθονη!

Παρακολουθεί κανείς τα threads των Viper και UltimateHD; Τι παίζει σχετικά με αναβαθμίσεις;

Τίποτα σίγουρο ακόμα.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσπαθησα με το pc companion αλλα δεν μου αναγνωριζει την συσκευη γιατι λεει οτι εχω κλειδωμενη την οθονη!

:google:

...

update service της sony

πιστευω πως θα τα καταφερεις γιατι το τηλεφωνο πρεπει να ειναι κλειστο και ετσι θα κανεις δουλεια .

κατεβασε το http://sony-ericsson-update-service.en.uptodown.com/

This is Sparta!!!:nagger:

φίλε μου σβήσε το εικονίδιο που σου έχει μαζεμένες τις εικόνες στην επιφάνεια κ δεν θα σου ξαναβγεί

Τι εννοεις? καθε φορα που μου βγαινει το διαγραφω μεσω του υπολογιστη γτ αλλιως στον κινητο δεν το εμφανιζει.εξηγησε μου αναλυτικα αν σου ειναι ευκολο!

κανεις που να έχει το ιδιο πρόβλημα ?

έχει πάρει κανεις το κινητό απο vodafone με δώρο το Mls Detinator ?

το πρόγραμμα ανοιγει κανονικά και με το που βρει δορυφόρο και του βάλεις να κανει πλοήγηση κλείνει η εφαρμογή....

Του έκανα καθαρή εγκατάσταση απτην αρχη την 4.0.4 και πάλι κολάει....

έχω πάει στην vodafone 3 φορές να μου περάσουν το πρόγραμμα και άκρη δεν βρίσκω.....

έχει κανεις το ιδιο πρόβλημα ?

Τι εννοεις? καθε φορα που μου βγαινει το διαγραφω μεσω του υπολογιστη γτ αλλιως στον κινητο δεν το εμφανιζει.εξηγησε μου αναλυτικα αν σου ειναι ευκολο!

θα στο πω όσο πιο αναλυτικά μπορώ . Λοιπόν στην επιφάνεια εργασίας του κινητού σου δεν έχεις βάλει ένα widget το οποίο σου κάνει προεπισκοπηση τι εικόνες σου? άμα βγάλεις αυτό το widget κ σβησεις κ το αρχείο μετά δεν θα ξανά έχεις πρόβλημα. Το ιδιο θέμα είχα κ εγώ κ έκανα αυτό που σου είπα κ δεν μ ξανά εμφανίστηκε.

καλημερα.ο αδερφος μου εχει ενα neo v.του ειχα περασει μια custom rom μαλλον pureness αλλα εχει locked bl.!!εχ αρκετο καιρο να ασχοληθω.μπορειτε να μου προτινεται καμια πιο καινουργια!!???και να μου πει καποιος εν συντομια τις εξελιξεις???

ναι δοκιμασα με αλλο προγραμμα και δουλευει κανονικα

επισης ανακαλυψα πως οταν απενεργοποιω τον ηχο του destinator το προγραμμα δεν κλεινει

οταν μιλαει η κυρια το προγραμμα κλεινει !

μαλλον δεν την χωνευει !

μιλησα και με mls μου εστειλαν ενα apk αλλα αυτο δεν ελυσε το προβλημα

καμια προταση ;

ρε παιδια εχει κανεις που φοραει miui4 προβλημα

με το google play?

Πρέπει να είναι bug γιατί το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα. Εμένα μου πετάει ένα σφάλμα και δεν με αφήνει να κατεβάσω την εφαρμογή, οπότε αναγκάζομαι να κάνω ένα restart για να διορθωθεί.

Πάντως όσο να ναι, η miui v4 είναι από τις καλύτερες rom σε διαχείριση της μπαταρίας, καμία σχέση με ultimate. Αλλά δεν είναι όμως καλή rom για multitasking και gaming γιατί τρώει κάτι κολλήματα. Για καθημερινή χρήση πάντως είναι η ιδανική κατά τη γνώμη μου και έχει ελάχιστα bugs.

Υ/Γ: Για να είναι πιο smooth η κύλιση μεταξύ των οθονών, ξε-τικάρετε τη "Σκιά Εικονιδίων" στις ρυθμίσεις του Launcher ;)

H MIUI V5 πότε θα βγει σε τελική έκδοση? όσο να ναι η beta έχει αρκετά bugs..

Ξυπνήστε ρεεεε...

Βγήκε 3.4 kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273017 !!! Έτσι και βγει και για ICS θα είναι όλα τα λεφτά!
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...