spiros91 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Απλά κατεβάζεις την HD ULTIMATE 3.0.2 απο εδώ -> Xperia Ultimate HD 3.0.2.zip - 302.03 MB και την ZELLY CREAM 2.5 απο εδώ -> Zelly Cream v2.5.2 by gagan.u20.zip - 307.33 MB Αφού την κατεβάσεις,την βάζεις στην κάρτα μνήμης σου (όπως είναι σε μορφή zip). Κάνεις επανεκκίνηση και μπαίνεις στο cwm. Άμα μπεί όμως σε bootloop και δεν ανοίγει πως θα κάνω επαναφορά αφού δεν θα το διαβάζει το SEUS? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Άμα μπεί όμως σε bootloop και δεν ανοίγει πως θα κάνω επαναφορά αφού δεν θα το διαβάζει το SEUS? με flashtool κατεβαζεις αρχειο ftf και δουλευει κανονικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Την jelly είχα Αποστόλη, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Θα περάσω ξανά ultimate να τσεκάρω, αλλά μου άρεσε πολύ η jelly,νομίζω ότι έβγαλε update για την jelly. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Απλά κατεβάζεις την HD ULTIMATE 3.0.2 απο εδώ -> Xperia Ultimate HD 3.0.2.zip - 302.03 MB και την ZELLY CREAM 2.5 απο εδώ -> Zelly Cream v2.5.2 by gagan.u20.zip - 307.33 MB Αφού την κατεβάσεις,την βάζεις στην κάρτα μνήμης σου (όπως είναι σε μορφή zip). Κάνεις επανεκκίνηση και μπαίνεις στο cwm. Από εκεί κάνεις τα εξής: 1.wipe data/factory reset 2.wipe cache partition 3.format /cache (από το μενού mounts & storage) 4.format /data (από το μενού mounts & storage) 5.format / system (από το μενού mounts & storage) 6.wipe Dalvik Cache (από το μενού advanced) Αφού τα κάνεις αυτά διαλέγεις install zip from sdcard - choose zip from sdcard - και διαλέγεις την rom που κατέβασες (αναλόγως σε ποιο φάκελο την αντέγραψες) και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Εκεί που θα σου λέει launcher βάλε όποιον θέλεις. Δοκίμασε την zelly και αν δεις πως σου κάνει θέματα βάλε την HD που είναι σταθερότατη.Στην zelly παίζει να έχεις θέμα με την εφαρμογή μουσικής walkman. Εγώ να φανταστείς την απεγκατέστησα και έβαλα άλλον Player. Επίσης να ξέρεις πως δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις μόνος σου το cwm μιας και είναι προεγκατεστημένο και στις 2 αυτές Rom. Ειναι με Locked bootloader το παλικαρι αρα θα χαθει το CWM.Και καλυτερα ειναι να περασει πρωτα την stock και μετα ολα τα υπολοιπα.Αντε απο 2.0 σε 3.2 οκ αλλα απο HD σε Zelly θα πεσει σε bootloop σιγουρα αφου εχουν τελειως διαφορετικο framework.Αποψη μου ξανακανε clean install την 2.0.Ειναι χαλαρα η καλυτερη Ultimate.Τους επιασε ολους στο XDA να κανουν τα Neo V----> Xperia Z και τα γεμισαν με αχρηστα πραματα(HDR,Xperia Z launcher) που μονο Ram καταναλωνουν.Με 2-3 εφαρμογες (FB,Viber,Yahoo) και εχεις κατω απο 100 mb ram ευκολα.Ε και μετα αρχιζει και σερνεται.Αποψη μου παντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δε θα του κάνει bootloop.είναι δοκιμασμένο απο εμένα. Και εγώ με looked bootloader είμαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δεν κάνει bootloop και εγώ με κλειδωμένο bootloader άλλαξα από ultimate Που ήμουν, σε jelly. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δε θα του κάνει bootloop.είναι δοκιμασμένο απο εμένα. Και εγώ με looked bootloader είμαι. Δεν κάνει bootloop και εγώ με κλειδωμένο bootloader άλλαξα από ultimate Που ήμουν, σε jelly. Ok λοιπον!Πασο!:fool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 παιδια ξερουμε τπτ για αυτην εδω την ενημερωση?αν θα την παρουμε επισημα?4.1.B.1.13!!! I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kraskon Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 να πω ενα ευχαριστω στον φιλτατο soulfunkdjx για την βοηθεια του στην εγκατασταση της νεας μου rom και σε ολα τα παιδια που αφιερωνουν χρονο για την εξυπηρετηση μας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Πέρασα την Ultimate HD 3.0.2 κανονικά, αλλά όποιο launcher και αν διαλέξω, περνάει του Τ, όπου δεν με βολεύει καθόλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Πως μπορώ να διαγράψω ένα αρχείο του titanium που μου έχει μείνει μέσα στο system/app, προσπάθησα αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το διαγράψω. Είναι το com.keramidas/titanium back up. Απόστολε πέρασα την ultimate και την μου δημιούργησε ξανά πρόβλημα, άρα ήταν bug της jelly. Έκανα απευθείας την αλλαγή από jelly σε ultimate χωρίς να πάθω bootloop. Edit:Κατάφερα και το έσβησα τελικά με το root cleaner. Η βάζεις επίσεις την Viper xperia 4.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2134469 Η την pureness 14.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737862 Με διαφορά οι πιο ολοκληρωμένες rom!!! Φίλε μου αν μπορείς δωσε μου λίγο link για την purenes 14.1και ότι άλλο χρειάζεται να κατεβάσω, και αν μπορείς να μου πεις αν ισχύουν οι οδηγίες εγκατάστασης όπως στις άλλες Rom. Edited March 31, 2013 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Βέβαια ισχύει ότι και αλλού βέβαια από ότι είδα έχει πέσει ο server τους κάνε λίγη υπομονή είπαν ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το βράδυ. Αφού περάσεις εν ολίγοις την έκδοση 14 μετά ξαναφλασαρεις επιτόπου την 14.1 έχει και αναλυτικές οδηγίες βέβαια εκεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 εβαλα την HD 3.0.2 μετα απο στοκ.. μου εκανε bootloop...:wacko: μετα απο διαβασμα το εφτιαξα με flastool :) ερωτιση ...πιο προγραμμα να βαλω για μινιματα ? (το handset δεν παιζει) και το στοκ υποστιριζει μονο 60 χαρακτιρεσ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αν στο φορτιστή της συσκευής βάλουμε άλλο, μεγαλύτερο σε μήκος καλώδιο usb, θα υπάρξει πρόβλημα; χρησημοποιω κυριο φορτιστη samsung απο το παλιο μου κινητο και εχω της sony για ρεζερβα κανενα απολυτως προβλημα;) παιδια ξερουμε τπτ για αυτην εδω την ενημερωση?αν θα την παρουμε επισημα?4.1.B.1.13!!! νομιζω πως οχι... Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Δε χρειαζεται να ξεκλειδώσει boot loader.μόνο root και cwm.με το USB on the go helper γίνεται δουλεια απλα θα πρεπει να φλασαρει κάποια modules που δίνει ο dev τηε εφαρμογής μέσω cwm.στο xda έχει δικο του thread και τα έχει ολα Δοκιμασα να το κανω να διαβασει usb στικ αλλα δεν τα καταφερα! Μηπως θα μπορουσε καποιος να φτιαξει ενα οδηγο που να περιεχει τις απαραιτητες εφαρμογες και να εξηγει τον τροπο για να μπορουμε να κανουμε το τηλεφωνο να διαβαζει usb στικ?:!: Το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο σε εκδοση 4.0.2.Α.0.42 και σε στοκ κερνελ! Edited March 31, 2013 by lakisman46 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 εβαλα την HD 3.0.2 μετα απο στοκ.. μου εκανε bootloop...:wacko: μετα απο διαβασμα το εφτιαξα με flastool :) ερωτιση ...πιο προγραμμα να βαλω για μινιματα ? (το handset δεν παιζει) και το στοκ υποστιριζει μονο 60 χαρακτιρεσ.. Ακολούθα τις οδηγίες εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Πέρασα 4 φορές τη Ultimate HD 3 (αλλάζοντας κάθε φορά browser) παρότι εν τέλει ήταν ο ίδιος, και μία φορά την Zelly Bean. Προσωπικά, δεν έμεινα ευχαριστημένος με το εκάστοτε μενού και γύρισα ξανά στην Ultimate HD 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Πέρασα 4 φορές τη Ultimate HD 3 (αλλάζοντας κάθε φορά browser) παρότι εν τέλει ήταν ο ίδιος, και μία φορά την Zelly Bean. Προσωπικά, δεν έμεινα ευχαριστημένος με το εκάστοτε μενού και γύρισα ξανά στην Ultimate HD 2.0 Μάλλον εννοείς launcher και όχι browser. Η αλήθεια είναι πως είναι σχεδόν ίδιοι και οι 3... Ο καθένας προσαρμόζεται εκεί που του αρέσει και αισθητικά αλλά και λειτουργικά προπάντων. Τώρα δοκιμάζω την rom που ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω σε προηγούμενο post την Viper xperia 4.5. Πραγματικά δείχνει εντυπωσιακή στην επίσημη σελίδα της που διάβασα τα χαρακτηριστικά της αλλά αν δε περάσει το crash test μου....Μοιάζει αρκετά με την zelly cream 2.5. Θα ενημερώσω παιδιά. Πάντως η zelly cream 2.5 βλέπω σε πολλούς κάνει κόλπα. Πάντως σε εμένα δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα σαν rom. Ίδωμεν..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Launcher εννοώ, έχεις δίκιο. Δεν μου άρεσε ούτε ο κατάλογος των επαφών, ούτε η μπάρα όταν κάνεις slide στην επιφάνεια εργασίας (status bar νομίζω λέγεται). Στην Zelly Bean δεν μου άρεσε ούτε ο τρόπος ξεκλειδώματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Η viper Xperia 4.5 είναι παρά πολύ καλή και σταθερή ως τώρα.Έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα της και το πως ρολαρουν τα αντικείμενα και οι εικόνες...είναι πολύ smooth! Θα την κρατήσω κάνα 3μερο να δω πως πάει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 (edited) Η viper Xperia 4.5 είναι παρά πολύ καλή και σταθερή ως τώρα.Έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα της και το πως ρολαρουν τα αντικείμενα και οι εικόνες...είναι πολύ smooth! Θα την κρατήσω κάνα 3μερο να δω πως πάει. καλημερα, link για την viper εχεις??? ακυρο...το βρηκα, θα την δοκιμασω σημερα Edited April 1, 2013 by p3nny This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Και να η έκπληξη από την Sony. Αναβάθμιση Android 4.2, Jelly Bean για το Xperia neo v :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Και να η έκπληξη από την Sony. Αναβάθμιση Android 4.2, Jelly Bean για το Xperia neo v :D και το ανοιγω με χαρα και βλεπω καλο μηναα!!! αχαχαχα την πατησα This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παιδιά μια βοήθεια: Την ICS την παιρνει ota ή PC companion expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Παιδιά μια βοήθεια: Την ICS την παιρνει ota ή PC companion Δεν ξέρω αν μπορεί να την πάρει ota. Μιας και γράφεις για το pc companion να σου προτείνω το s(e)us (Sony Ericsson update service), που οι περισσότεροι το θεωρούμε καλύτερο από το pc companion. Θα το βρεις εδώ http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ (Κωνσταντίνε συγνώμη :) ) Να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της ics και να επαναφερεις μόνο μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, τηλέφωνα και sms. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts