Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ψάξεις λίγο πιο πίσω θα βρεις το αρχείο που μπορείς να εγκαταστήσεις τα live wallpaper στην ultimate HD.

Eαν εννοεις το link για το stock launcher toυ xperia Z οκ,αλλιως δε βρηκα κατι σχετικο.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eαν εννοεις το link για το stock launcher toυ xperia Z οκ,αλλιως δε βρηκα κατι σχετικο.

Ενα αλλο εννοει αλλα γνωμη μου μη το περασεις γιατι τροποποιει το framework και θα χασεις τα on screen buttons και μπορει να πειραζει και αλλα που δεν φαινονται αλλα επηρεαζουν την λειτουργεια του κινητου.ολο το ξεχναω ρε γμτ να τα περασω στο dropbox για να τα κατεβασεις.

Πιο κάτω θα βρείς το link.

Για να βάλεις wallpapers απλά κατέβασε το επόμενο link και εγκατέστησέ το με το cwm.

http://www.sendspace.com/file/8u6by7

Δεν έψαξες πολύ καλά φίλε μου,πιο πάνω έχει ανεβάσει ο φίλος soulfoukdjx τα αρχεια για να έχεις libe wallpaper, χάνεις τα on screen buttons όπως είπε ο φίλος firekostas αλλά αν το περάσεις πές μου να σου στείλω link για να τα περάσεις ξανά, με την βοήθεια του soulfoukdjx.

Ενα αλλο εννοει αλλα γνωμη μου μη το περασεις γιατι τροποποιει το framework και θα χασεις τα on screen buttons και μπορει να πειραζει και αλλα που δεν φαινονται αλλα επηρεαζουν την λειτουργεια του κινητου.ολο το ξεχναω ρε γμτ να τα περασω στο dropbox για να τα κατεβασεις.

Εχω γράψει τι επηρεάζει,αλλά υπάρχει τρόπος να τα ξαναπεράσεις. Και πιστεψέ με δεν επηρεάει καθόλου την λειτουργεία του κινητού

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Γεια σας

Εχω ενα Neo V και πριν λιγες μερες απο το πουθενα το κινητο δεν εβγαζε κανεναν ηχο! Ουτε οταν με καλουσαν, ουτε το ξυπνητηρι, αλλα ουτε και τα τραγουδια. ολα αυτα δουλευουν μονο αν βαλω τα ακουστικα! Ξερει κανεις τι μπορει να φτεει;

Κατέβασε από το market την εφαρμογή "system sounds" και φτιάξε τους ήχους σου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Λεει οτι δεν αποκρινεται. Παντος απο τις φωτογραφιες του προγραμματος ειδα οτι αυτα μπορω να τα κανω και απο τις ρυθμισεις. Edited by AntonyNeoV

παίζει να έχει καεί το ηχείο του
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Γεια σας

Εχω ενα Neo V και πριν λιγες μερες απο το πουθενα το κινητο δεν εβγαζε κανεναν ηχο! Ουτε οταν με καλουσαν, ουτε το ξυπνητηρι, αλλα ουτε και τα τραγουδια. ολα αυτα δουλευουν μονο αν βαλω τα ακουστικα! Ξερει κανεις τι μπορει να φτεει;

Κανε το μια επαναφορά συστήματος.Αυτό είναι μια αρχή........

Edited by duc

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τους adreno drivers που κυκλοφορούν στο xda. Έχω βρει πολλά και διάφορα thread και έχω μπερδευτεί, ποιοι είναι για το NEO V;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Εκανα επαναφορα ρυθμισεων. Η επαναφορα συστηματος πως γινεται;

Με το SUS, Sony update service.Πέρνα ξανά το λειτουργικό......Από εκεί θα καταλάβεις αν είναι θέμα software ή αν έχει όντως πρόβλημα το ακουστικό σου.

Μήπως έχει κρατήσει αντίγραφο από το Skype..

πριν αλλάξει και δέχεται και login με Microsoft account.

Ήταν η μόνη έκδοση που δούλευε καλα με 0.62 root, έτρεχε μόνο του και δεν κόλλαγε.

Αν δεν κάνω λάθος ηταν η τελευταία/προτελευταία 2.χχ

α. αν κανω Root το κινητο μπορω να το γυρισω στην αρχικη κατασταση της Sony ericsson,

β. και φυσικα τι θα κερδισω αμα το κανω

ευχαριστω

α. αν κανω Root το κινητο μπορω να το γυρισω στην αρχικη κατασταση της Sony ericsson,

β. και φυσικα τι θα κερδισω αμα το κανω

ευχαριστω

Φυσικά και μπορείς με το Sony update service επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.Όσο για το τι θα κερδίσεις, θα κερδίσεις στο ότι θα έχεις πρόσβαση ως διαχειριστής σε όλο το τηλ, να περάσεις CWM για να πάρεις back up να περάσεις κάποια προγράμματα που χρειάζονται πρόσβαση root, και γενικά να μπορείς να έχεις πρόσβαση παντού.......

Φυσικά και μπορείς με το Sony update service επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.Όσο για το τι θα κερδίσεις, θα κερδίσεις στο ότι θα έχεις πρόσβαση ως διαχειριστής σε όλο το τηλ, να περάσεις CWM για να πάρεις back up να περάσεις κάποια προγράμματα που χρειάζονται πρόσβαση root, και γενικά να μπορείς να έχεις πρόσβαση παντού.......

και επειδη ειμαι καινουργιος σε anroid (και λιγο φοβητσιάρης) πως κανω root; τι ειναι CWM; θα δουλευει το κινητο ή θα το βγαλω αχρηστο;

βρηκα αυτη την σελιδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος, συν που δεν υπαρχουν τα guides 1,2,3

• Administrators

Σε πρώτη φάση ρίξε μια ματιά εδώ και μην κάνεις τίποτα αν δεν έχεις καταλάβει τι κάνεις και γιατί το κάνεις...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Modpic.gif

Σε πρώτη φάση ρίξε μια ματιά εδώ και μην κάνεις τίποτα αν δεν έχεις καταλάβει τι κάνεις και γιατί το κάνεις...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Δες και εκεί.....

και επειδη ειμαι καινουργιος σε anroid (και λιγο φοβητσιάρης) πως κανω root; τι ειναι CWM; θα δουλευει το κινητο ή θα το βγαλω αχρηστο;

βρηκα αυτη την σελιδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος, συν που δεν υπαρχουν τα guides 1,2,3

Δες και εδώ στην σελίδα που σου παραθέτει ο φίλος.....Διάβασε καλά και θα δεις ότι όλα είναι εύκολα.

μια ερωτηση ..εκανα το ροοτ αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι πετυχε γιατι τα μυνηματα δεν σβηστηκαν.βεβαια μπηκαν παλι κατι προγραμματακια και το mcaffe αλλα γενικα οτιδηποτε υπηρχε απο εφαρμογες σην μνημη του τηλεφωνου εχουν παραμεινει?εκανα κατι λαθος?

μια ερωτηση ..εκανα το ροοτ αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι πετυχε γιατι τα μυνηματα δεν σβηστηκαν.βεβαια μπηκαν παλι κατι προγραμματακια και το mcaffe αλλα γενικα οτιδηποτε υπηρχε απο εφαρμογες σην μνημη του τηλεφωνου εχουν παραμεινει?εκανα κατι λαθος?

Αυτό που έκανες δε μοιάζει με root αλλά με επαναφορά με το pc companion,είσαι σίγουρος ότι κοίταξες εδώ και εδώ και ότι ακολούθησες πιστά τις οδηγίες;

Edited by duc

Μολις εκανα ρουτ ακολουθωντας αυτα 2 λινκ ..ευκολα και γρηγορα ,Κωστα ευχαριστω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31159404&postcount=422

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Αυτό που έκανες δε μοιάζει με root αλλά με επαναφορά με το pc companion,είσαι σίγουρος ότι κοίταξες εδώ και εδώ και ότι ακολούθησες πιστά τις οδηγίες;

δεν χρησιμοποιησα το pc companion ουτε το εχς στο υπολογιστη...εκανα αυτα που λεει εδω...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4385173#post4385173

δεν χρησιμοποιησα το pc companion ουτε το εχς στο υπολογιστη...εκανα αυτα που λεει εδω...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4385173#post4385173

οταν εκανες εγκατασταση το flashtool drivers διαλεξες τιποτα απο την λιστα ή εκανες κατεθειαν την απλη>?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ναι αυτός είναι ο οδηγός του φίλου Αποστόλου, αλλά δε μπορώ να καταλάβω που έκανες λάθος.Το εικονίδιο super user μια πράσινη νεκροκεφαλή δεν υπάρχει στο μενού σου; Πάντως δες και τα δύο λινκ που σου έδωσα θα σε βοηθήσουν,η διαδικασία είναι πολύ εύκολη ακριβώς ένα ποστ πάνω από το δικό σου έκανε ρουτ και ο φίλος Νίκος.

Ναι αυτός είναι ο οδηγός του φίλου Αποστόλου, αλλά δε μπορώ να καταλάβω που έκανες λάθος.Το εικονίδιο super user μια πράσινη νεκροκεφαλή δεν υπάρχει στο μενού σου; Πάντως δες και τα δύο λινκ που σου έδωσα θα σε βοηθήσουν,η διαδικασία είναι πολύ εύκολη ακριβώς ένα ποστ πάνω από το δικό σου έκανε ρουτ και ο φίλος Νίκος.

adb server out of date?τι θελει να πει ο ποιητης?

κανω τη διαδικασια οπως λεει αλλα το προβλημα πρεπει να οφειλεται στον adb server γιατι ολο λεει ότι δεν είναι ενημερωμενος και οτι αντιγραφες προσπαθει να κάνει δεν γίνονται...καποια λύση?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...