Antwny Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δεν υπάρχει πρόβλημα, και μένα σαν Arc S το αναγνωρίζει το pc. Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδες καλημερα,μπορουμε να παραθεσουμε τον οδηγο για εγκατασταση ultimate xperia HD? ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Εντιτ: ρε παιδια γιατι με το που το συνεδεσα στον υπολογιστη μου λεει "συνδεθηκε το sony arc:;;;;; Ετσι το δείχνει σε όλους μην αγχώνεσι. Παιδες καλημερα,μπορουμε να παραθεσουμε τον οδηγο για εγκατασταση ultimate xperia HD? ευχαριστω! Κάνε ένα κόπο και διάβασε δυο ή τρείς σελίδες πιο πίσω και θα βρείς αυτό που θέλεις.......αλλά επειδή ξύπνησα καλά σήμερα διάβασε εδώhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4489383#post4489383 Edited January 15, 2013 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 η Ιcs 4.0.4 όντως κόλλαγε αρκετά όταν έκανα την αναβάθμισα χθες κ είχα αποφασίσει να την αλλάξω αλλά δε ξέρω πως μετά το ροοτ που του έκανα κ πέρασα τα αpp σε Link2sd φυσάει :) τωρα ευχαριστώ για τους οδηγούς παιδιά !!!! Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 η Ιcs 4.0.4 όντως κόλλαγε αρκετά όταν έκανα την αναβάθμισα χθες κ είχα αποφασίσει να την αλλάξω αλλά δε ξέρω πως μετά το ροοτ που του έκανα κ πέρασα τα αpp σε Link2sd φυσάει :) τωρα ευχαριστώ για τους οδηγούς παιδιά !!!! Η Ultimate HD έχει καποιες εφαρμογές που αντικαθιστούν επάξια τις μαμίσιες (π.χ. Walkman/extra install) και επίσης δεν έχει κάτι χαζές μαμίσιες (Office, Track ID κτλ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Για δοκίμασε απλά να κάνεις απαλό πάτημα ταπ στην οθόνη την ώρα που σού εμφανίζει το λογότυπο της sony Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 παιδια καλημερα μολις το πηρα το κινητο κ θελω να το ροοταρω.. μεχρι τωρα ειχα το το htc hd2 κ μου ταν παιχνιδακι να αλλαζω Ρομ δλδ Νανδ/Νατιβε..η wp7 κ τα λοιπα κ βοηθουσε οτι το Ηd2 ηταν hdh ρουταρισμενο, αλλα εδω αλλαζουν καπος τα πραγματα.. κ μπερδευομαι καπως.. εχω βρει στο ποστ τους οδηγους διαβαζοντας της 100 τελευταιες σελιδες κ .. τωρα θα κανω χαζες ερωτησεις :p... : Το κινητο εχει 2αρα sD κ εγω θελω να βαλω 16αρα πια ειναι η διαδικασια πρπει να τα φορματαρω ολα κ να ξανα περασω ? εχω βρει κ κατεβασει την ultimate HD 2.0.3 στο xda γ να περασω αργοτεραειναι ιδια με τη 2.0 ? αλλιως πεφτω πανω στην ultimate 2.3 που ειναι διαφορετικη νμιζω... Απλα περνα οτι ειχες στην 2αρα στο PC σου,βαλε την 16αρα στο κινητο και ξαναπερνα τα μεσα.Αμα δεν ειναι καινουρια η 16αρα και εχει μεσα data που δεν τα χρειαζεσαι τραβα την ενα format ειτε απο το PC ειτε απο το κινητο και μετα περνας τα παλια σου data που ειχες στην 2αρα Την περασα και νομιζω πως ολα πηγαν καλα! Κανω μια επαναφορα εφαρμογων με το τιτανιουμ και σας γραφω εντυπωσεις.. Εντιτ: ελληνικα θα μπορω να γραφω ή μπα; Εννοειται θα μπορεις απλα αν χρησιμοποιεις την stock εφαρμογη για να εχεις 160 χαρακτηρες θα πρεπει να κανεις αυτο Μετά την Ultimate Hd 2.0 πέρασα την Ultimate Hd 2.0.3 και γύρισα ξανά τρέχοντας στην 2.0. Καμία σχέση ρε παιδιά. Η 2.0 πετάει ενώ η 2.0.3 σέρνεται. Είναι ιδέα μου; Το έχεις διαπιστώσει κανείς άλλος αυτό; Νταξ δε σερνεται κιολας γινεσαι λιγο υπερβολικος νομιζω.Απλα ειναι λιγο πιο αργη στο UI και στο App drawer...Αλλα μου φαινεται πολυ πιο σταθερη χωρις κρασαρισματα και τετοια... εννοειται οτι ΔΕΝ ξαναγυρνας σε stock rom... οπως εισαι πανω απο την 2.0.3 περνας την 2.0, ακουλουθεις τα βηματα που παρεθεσες εσυ! και επισης εννοειται οτι κρατας backup τα παντα απο επαφες μηνυματα κλπ.. Εγω προσωπικα διαφωνω.Ειδικα σε downgrade απο 2.0.3 σε 2.0 θελει να ξαναπερασεις την stock γιατι το framework της 2.0 ειναι διαφορετικο απο της 2.0.3.Σε αναβαθμιση δεν χρειαζεται γιατι αναβαθμιζεις την υπαρχουσα Rom και τα tweaks της.Σε downgrade ομως το θελει το περασμα της stock για να ''ξαναγραψει'' τα tweaks και το framework πανω στα stock. Ε παλι κατι επαθε και δε μπαινει στο μενου του cwm.......................... μηπως απλα δεν εχεις cwm? οταν περνας αλλη ρομ χανεται το cwm.... δοκιμασε να το ξαναπερασεις! Οταν περνας αλλη rom ΔΕΝ χανεται το CWM.Απλα ειναι bug της Ultimate σε κλειδωμενους bootloader το εχει γραψει και ο dev στο XDA.Αν σου σβηστηκε ξαναπερνα το. οκ το ξαναεβαλα και το εκλεισα και μετα μπηκε κανονικα. κανω επαναφορα παλι με τιτανιουμ τωρα. ελπιζω να ειναι ολα τζαμι οπως πριν! Αχαχαχα εντρωμεταξυ κανει μονο του την επαναφορα των εφαρμογων χωρις να πατησω εγκατασταση κλπ κλπ! κουυυυλ!:lol: Εντιτ: ρε παιδια γιατι με το που το συνεδεσα στον υπολογιστη μου λεει "συνδεθηκε το sony arc:;;;;; Αυτο ειναι bug του CWM.?Και στο μενου του αν κοιταξετε το εμφανιζει σαν Sony Arc.Αλλα κατα τα αλλα δεν επηρεαζει την λειτουργεια της συσκευης. Mε φωτεινότητα στο low και μέτριο wifi και λίγη μουσική. Απότι φαίνεται πάντως μπορεί να μην είναι πρόβλημα των Rom.Και με Suave v5 και Ultimate 2.0.3 η μπαταρία άδειασε σε 7 ώρες οπότε φοβάμαι ότι μπορεί να έχει φάει άκυρο η μπαταρία. Το οποίο μου φαίνεται περίεργο επειδή το κινητό το έχω 6-7 μήνες.Πάντως αν υποθέσουμε ότι όντως φταίει η μπαταρία και ότι Suave+Ultimate βγάζει ίδιο περίπου χρόνο ζωής με Lupus+CM10 τότε Lupus + CM10.Και πάλι έχει σπαστικά πράγματα.Πχ στο ξυπνητήρι δεν βρήκα τρόπο να μπορείς να ορίσεις ένα mp3 στο CM (λογικά με app θα λύνεται αυτό). Δεν ειναι της μπαταριας σου.Ειναι θεμα bad flash.Οχι με δικη σου υπαιτιοτητα.Απλα συμβαινει.Εμενα μου ετυχε και στην 2.0.3 την πρωτη φορα που την περασα αλλα και στην Pureness.Απλα ξαναπερνας την Rom απο την αρχη με clean install και ολα τα wipes και αφου εχεις περασει την Stock.Εγω το ψιλιαστηκα οταν ειδα στον μετρητη της μπαταριας και να τρωει το 50% το Android system.Οταν κλικαρα επανω του εβγαλε ενα κατεβατο απο background apps οι οποιες δεν εκλειναν ποτε.Με το 2ο περασμα ολα οκ!Για το ξυπνητηρι που λες κανε εναν φακελο στο media/audio/notifications (δημιουργησε το notifications τα αλλα δυο υπαρχουν) και βαλε μεσα οτι mp3 θες για ηχους ειδοποιησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Κάνε ένα κόπο και διάβασε δυο ή τρείς σελίδες πιο πίσω και θα βρείς αυτό που θέλεις.......αλλά επειδή ξύπνησα καλά σήμερα διάβασε εδώhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4489383#post4489383 Παλι καλα που ξυπνησες καλα δλδ. Ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έχει βγει εδώ και μέρες η JELLY SANDWICH 9. Δεν έχω καταλάβει αν είναι συγκεντρωτική η πρέπει να βάλω με την σειρά την 8, 8,1, κτλπ. Τώρα έχω την 8,1 Αξίζει να την βάλω; την έχει δοκιμάσει κανένας; Κανένας; :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Κανένας; :cry: Απο αυτά που διάβασα την περνάς κατευθείαν.αν δεις και στο ota instructions λέει ότι από 8.χ δεν πάει σε 9 γιατί θα έχεις bootloop.απλά ακολούθα κατά γράμμα της οδηγίες γιατί η jelly είναι αρκετά μυστήρια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Τι να πω, τα λόγια είναι περιτά. Θα είναι το επόμενό μου τηλ Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 στα 600+ ευρω; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Νταξ δε σερνεται κιολας γινεσαι λιγο υπερβολικος νομιζω.Απλα ειναι λιγο πιο αργη στο UI και στο App drawer...Αλλα μου φαινεται πολυ πιο σταθερη χωρις κρασαρισματα και τετοια... Η αλήθεια είναι πως είχα αλλάξει τις τιμές στο Autokiller Memory Optimizer με το που την πέρασα και όντως σερνόταν. Τώρα που ανέβασα λίγο τις τιμές πάει καλύτερα. Όντως όμως είναι λίγο πιο αργή στο ui και στο app drawer. Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Τι να πω, τα λόγια είναι περιτά. Θα είναι το επόμενό μου τηλ Ιδια γουστα εχουμε δικε μου :p Γλυκοκοιτουσα το T ειδικα τωρα που ειναι στα ~400 αλλα μολις το ειδα ερωτευτηκα!Εχει απλα ο,τι ακριβως θελω! Φοβερη καμερα (Sony & Exmor) 4πυρηνο , 5'' οθοναρα με Bravia 2 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ για να μη φοβαμαι στη δουλεια(πυροσβεστης γαρ) απλα ΚΟΡΥΦΗ! Η αλήθεια είναι πως είχα αλλάξει τις τιμές στο Autokiller Memory Optimizer με το που την πέρασα και όντως σερνόταν. Τώρα που ανέβασα λίγο τις τιμές πάει καλύτερα. Όντως όμως είναι λίγο πιο αργή στο ui και στο app drawer. Μα το λεει κιολας ρε συ ο Dev...Μην πειραζεται τπτ στο Build.prop γιατι θα εχει αρνητικα αποτελεσματα...Τωρα του εδωσα μια καλη φορτιση και παω να πειραματιστω παλι με CM10 ή AOKP.Σε κανα διημερο θα εχε review και των 2 Edited January 15, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ιδια γουστα εχουμε δικε μου :p Γλυκοκοιτουσα το T ειδικα τωρα που ειναι στα ~400 αλλα μολις το ειδα ερωτευτηκα!Εχει απλα ο,τι ακριβως θελω! Φοβερη καμερα (Sony & Exmor) 4πυρηνο , 5'' οθοναρα με Bravia 2 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ για να μη φοβαμαι στη δουλεια(πυροσβεστης γαρ) απλα ΚΟΡΥΦΗ! Εγώ είχα κλείσει το Go απο Γερμανό και πήγα και το ακύρωσα....θα περιμένω μέχρι να βγεί να δω τι τιμή θα παίξει και θα το πάρω, εξάλλου το Neo V που έχω τώρα κάνει και με το παραπάνω την δουλειά του..........πραγματικά το Ερωτεύεσαι το άτιμο!!!! Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Κανένας; :cry: χθες την περασα εγω πανω απο μια αλλη custom rom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023475 - η οποια εμφανισιακα ειναι ωραια αλλα στις εφαρμογες σε εκτελεση η ελευθευρη ram δειχνει 20-50mb.. αν και το κινητο πηγαινε γενικως καλα). τωρα για την js9 απο χθες που την εχω.. ειναι αρκετα γρηγορη, ισως και πιο γρηγορη απο την hd ultimate 2, αλλα ενα προβλημα που εντοπισα ειναι πως αν εχεις ανοιχτο ιντερνετ και σου ερθει ενα μηνυμα στο fb ή οποιαδηποτε ειδοποιηση και απο gmail και απο αλλες εφαρμογες φανταζομαι, δεν σου εμφανιζει ειδοποιηση-ενω ειναι ενεργοποιημενες οι ειδοποιησεις στις αντιστοιχες εφαρμογες. Εγω προσωπικα διαφωνω.Ειδικα σε downgrade απο 2.0.3 σε 2.0 θελει να ξαναπερασεις την stock γιατι το framework της 2.0 ειναι διαφορετικο απο της 2.0.3.Σε αναβαθμιση δεν χρειαζεται γιατι αναβαθμιζεις την υπαρχουσα Rom και τα tweaks της.Σε downgrade ομως το θελει το περασμα της stock για να ''ξαναγραψει'' τα tweaks και το framework πανω στα stock. Οταν περνας αλλη rom ΔΕΝ χανεται το CWM.Απλα ειναι bug της Ultimate σε κλειδωμενους bootloader το εχει γραψει και ο dev στο XDA.Αν σου σβηστηκε ξαναπερνα το. -Δεν θα διαφωνησω απλα εγω απο 2.0.3 περασα κατευθειαν σε 2 και δουλευε κανονικα. τωρα απο εκει και περα δεν ξερω αν δημιουργειται καποιο προβλημα.. (εννοειται οτι εννοω πως κανω κανονικα ολα τα wipe format κλπ) -Σε οσες custom rom εχω αλλαξει 4-5 με κλειδωμενο bootloader παντα ηθελε ξανα εγκατασταση το cwm. Με ξεκλειδωτο αν δεν κανω λαθος δεν χανεται.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μα το λεει κιολας ρε συ ο Dev...Μην πειραζεται τπτ στο Build.prop γιατι θα εχει αρνητικα αποτελεσματα...Τωρα του εδωσα μια καλη φορτιση και παω να πειραματιστω παλι με CM10 ή AOKP.Σε κανα διημερο θα εχε review και των 2 Ωχ αυτό δεν το είχα προσέξει :X Πως μπορώ τώρα να επαναφέρω το σωστό; Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ωχ αυτό δεν το είχα προσέξει :X Πως μπορώ τώρα να επαναφέρω το σωστό; Εξαρταται τι αλλαγες εχεις κανει...Αν ειναι πολλες ξαναπερνα την Rom απο την αρχη...Σε ξενερωσα ετσι?:X Ή μπορεις να παρακαλεσεις αρκετα να σου στειλει καποιος το original αρχειο :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εξαρταται τι αλλαγες εχεις κανει...Αν ειναι πολλες ξαναπερνα την Rom απο την αρχη...Σε ξενερωσα ετσι?:X Ή μπορεις να παρακαλεσεις αρκετα να σου στειλει καποιος το original αρχειο :whistle: Ευτυχώς δεν έχω κάνει μεγάλες αλλαγές γιατί εγκατέστησα την free έκδοση του προγράμματος. Έχω αλλάξει τις τιμές Hidden app, Content provider, Empty app από το minfree. Αν μπορεί κανείς να μου πει ποιες είναι οι default τιμές θα του ήμουν υπόχρεος :):D Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ευτυχώς δεν έχω κάνει μεγάλες αλλαγές γιατί εγκατέστησα την free έκδοση του προγράμματος. Έχω αλλάξει τις τιμές Hidden app, Content provider, Empty app από το minfree. Αν μπορεί κανείς να μου πει ποιες είναι οι default τιμές θα του ήμουν υπόχρεος :):D 4988,6313,7639,9687,11012,12610 ειναι οι default τιμες του minfree ολες δικες σου :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 4988,6313,7639,9687,11012,12610 ειναι οι default τιμες του minfree ολες δικες σου :) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ;) :D Όταν έρθω Σαντορίνη θα κεράσω καφέ-ούζο-τσίπουρο-μπύρες-και ότι άλλο γουστάρουμε ;) Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ;) :D Όταν έρθω Σαντορίνη θα κεράσω καφέ-ούζο-τσίπουρο-μπύρες-και ότι άλλο γουστάρουμε ;) Ή οταν ανεβω εγω Μποτσαρη...Σαλονικιος ειμαι :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ή οταν ανεβω εγω Μποτσαρη...Σαλονικιος ειμαι :D :up::up::up: Καλαμαριά - Μπότσαρη δίπλα είμαστε :D Τελικά ήταν πιο εύκολο από ότι νόμιζα :rolleyes: Απλώς απεγκατέστησα το autokiller και όλα επανήλθαν στις μαμά τιμές ;) Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μηπως τυχαινει να εχει κανεις το .bat αρχειο που δινει ο lousou στον οδηγο του για να περασουμε το link2sd? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Σειρά μου να σε βοηθήσω :D Ορίστε όλο το zip https://www.dropbox.com/sh/7ot3dhn1wlr3g89/MgYmREmZiJ Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts