Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ξαναρωτήσω γιατί δεν κατάλαβα, σε πιο φάκελο θα έχω το fastboot, πρέπει να το κατεβάσω από κάπου και να το έχω εγκατεστημένο πριν ξεκινήσω τη διαδικασία;

Ναι, κατέβασε το από εδώ, άποσυμπίεσε το σε κάποιον φάκελο και τρέξ'το από εκεί...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν μόλις πέρασα και εγώ την ultimate HD, επειδή είχα ήδη partition και περασμένο το link2sd,έσβησε και το Partition και θα πρέπει να τι κάνω από την αρχή;

Εντάξει λύθηκε το partition είναι μια χαρά στη θέση του.Εγώ έκανα λάθος επιλογή αντί για EXT-3 είχα πατήσει EXT-2.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδιά μια ερώτηση, αν κάνω αναβάθμιση στην 4.1.Β.0.587 μετά με flash tool μπορώ να περάσω παλι την 4.0.2.A.0.62 ?

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Παιδιά μια ερώτηση, αν κάνω αναβάθμιση στην 4.1.Β.0.587 μετά με flash tool μπορώ να περάσω παλι την 4.0.2.A.0.62 ?

Βεβαίως!

Οδηγό θα βρεις στην υπογραφή μου για υποβάθμιση!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ok. Thanks!

Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P

2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS

Πραγματικά απορώ πως καθόμουν τόσο καιρό με την 2.3.4. Πέρασα χθες την Ultimate HD 2.0 και έχω πάθει πλάκα με το κινητό :D

Για πες εντυπώσεις!!

Το ηχείο σε σχέση με gb σου φαίνεται χαμηλό ή κουφαθηκα;!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Για πες εντυπώσεις!!

Το ηχείο σε σχέση με gb σου φαίνεται χαμηλό ή κουφαθηκα;!

Εμένα απο ICS μου φένεται λίγο πιο χαμηλό. Η μπαταρία βέβαια μου φένεται απίστευτη. Για music player, ποιον προτίνετε?

Εμένα απο ICS μου φένεται λίγο πιο χαμηλό. Η μπαταρία βέβαια μου φένεται απίστευτη. Για music player, ποιον προτίνετε?

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ TO WALKMAN ΤΗΣ SONY....

Πραγματικά απορώ πως καθόμουν τόσο καιρό με την 2.3.4. Πέρασα χθες την Ultimate HD 2.0 και έχω πάθει πλάκα με το κινητό :D

Εχετε δίκιο απλά απίστευτη η Ultimate HD,απορώ και εγώ ακόμα πώς μετά δυο χρόνια παιδευόμουν ακόμα με τη στοκ Rom,;έχω συνέχεια πάνω από 160-170 mb ελεύθερη RAM.

Το Overclock σε τι χρησιμεύει,ήδη είναι στο τέρμα στα 1024.......μπορούμε να το πάμε και πιό πάνω τον επεξεργαστή,και το On Screen Navigation Buttons τι κάνει βρέ παιδια!

Από ότι είδα δεν υπάρχει η εφαρμογή για το live wallpaper ή κάνω λάθος, αν όμως δεν υπάρχει μπορεί καποιος να μου δώσει ένα link για να το περάσω;

Edited by duc

καλησπέρα παιδιά.

σκέφτομαι να αγοράσω από γνωστό μου το συγκεκριμένο κινητό για 100€.

γνωρίζω ότι πέρσι έκανε 200€ και η τιμή του ήταν σούπερ.

ξέρει κανείς γιατί αποσύρθηκε; υπήρχε κανένα πρόβλημα; κάτι τέτοιο έμαθα. ότι είχε δηλαδή πρόβλημα στην αρχή της κυκλοφορίας του και ότι η vodafone το έπαιρνε πίσω.

παίρνει τελευταίες εκδόσεις android;

και στην τελική αξίζει; value for money εννοώ.

ευχαριστώ

καλησπερα και απο μενα...θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος οδηγος για την εγκατασταση της Xperia Ultimate HD και γενικα τι βηματα πρεπει να γινουν οπως αντιγραφα ασφαλειας για παν ενδεχομενο root και ξεκλειδωματα...λογικα εχει αναφερθει πιο πανω αλλα δυσκολο σε τοσες σελιδες να δεις πωσ γινεται...γενικα επειδη δεν ειμαι και ιδιαιτερα εμπειρος στο ξεκλειδωμα και φλασαρισμα αλλα θα ηθελα να το κανω οποια βοηθεια δεκτη,...

εκ των προτερων

ευχαριστω πολυ

καλησπέρα παιδιά.

σκέφτομαι να αγοράσω από γνωστό μου το συγκεκριμένο κινητό για 100€.

γνωρίζω ότι πέρσι έκανε 200€ και η τιμή του ήταν σούπερ.

ξέρει κανείς γιατί αποσύρθηκε; υπήρχε κανένα πρόβλημα; κάτι τέτοιο έμαθα. ότι είχε δηλαδή πρόβλημα στην αρχή της κυκλοφορίας του και ότι η vodafone το έπαιρνε πίσω.

παίρνει τελευταίες εκδόσεις android;

και στην τελική αξίζει; value for money εννοώ.

ευχαριστώ

Δεν νομίζω ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Πολύ καλό για τα λεφτά του (καθώς o επεξεργαστής του ήταν σχετικά μικρός).

Πέρνει μέχρι 4.0.4 ICS αλλά πολλοί (μαζί και εγώ) έχουμε custom rom την Ultimate HD (που κατά γενική ομολογία, φυσάει).

καλησπερα και απο μενα...θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος οδηγος για την εγκατασταση της Xperia Ultimate HD και γενικα τι βηματα πρεπει να γινουν οπως αντιγραφα ασφαλειας για παν ενδεχομενο root και ξεκλειδωματα...λογικα εχει αναφερθει πιο πανω αλλα δυσκολο σε τοσες σελιδες να δεις πωσ γινεται...γενικα επειδη δεν ειμαι και ιδιαιτερα εμπειρος στο ξεκλειδωμα και φλασαρισμα αλλα θα ηθελα να το κανω οποια βοηθεια δεκτη,...

εκ των προτερων

ευχαριστω πολυ

Χρησιμοποιώντας αρκετά το forum και το xda αναφέρω τα βήματα (περίπου).

Αρχικά να αναφέρω ότι χωρίς τον soulfunkdjx δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, καθώς έχει βοηθήσει άπειρες φορές.

Ο μίνι οδηγός που έγραψε είναι πέρα για πέρα σωστός και βοηθητικός όσο δεν πάει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057&page=989 post#14822

Επίσης χρησιμοποίησα και αυτούς:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 (για double check των βημάτων του root)

http://www.greek-android.gr/topic/263-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-link2sd-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-sd/ (οδηγός για link2sd)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920207 (topic για Ultimate HD 2.0.3 στο XDA)

(Τα αρχεία του cwm τα είχα κατεβάσει πάλι από διάφορα topic, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, καθώς έκανα 2η φορά rout χθές και τα είχα αποθηκευμένα στο pc μου)

Για την Ultimate HD 2.0

όπως μου είπε απλά ο soulfunkdjx:

1)wipe data/factory reset

2)wipe cache partition

3)wipe Dalvik Cache

4)wipe battery stats (καλό θα είναι να έχεις πλήρη φορτισμένη την μπαταρία όταν το κάνεις αυτό)

5)format /cache

6)format /data

7)format /system

(τα βήματα 5-7 βρίσκονται στο "advanced" - εκεί την πάτησα εγώ)

και μετά, πατάς στο cwm "install zip file" και τρέχεις το .zip αρχείο που έχεις περάσει στην sd.

Όσο για το backup παίρνεις είτε με Titanium Backup (απαιτεί root) είτε με CWM. Εγώ αφού πέρασα την HD, μέσα από Titanium έκανα restore τα προγράμματα που ήθελα.

Εχετε δίκιο απλά απίστευτη η Ultimate HD,απορώ και εγώ ακόμα πώς μετά δυο χρόνια παιδευόμουν ακόμα με τη στοκ Rom,;έχω συνέχεια πάνω από 160-170 mb ελεύθερη RAM.

Το Overclock σε τι χρησιμεύει,ήδη είναι στο τέρμα στα 1024.......μπορούμε να το πάμε και πιό πάνω τον επεξεργαστή,και το On Screen Navigation Buttons τι κάνει βρέ παιδια!

Από ότι είδα δεν υπάρχει η εφαρμογή για το live wallpaper ή κάνω λάθος, αν όμως δεν υπάρχει μπορεί καποιος να μου δώσει ένα link για να το περάσω;

Το overclock είναι να ανεβάσεις την ταχύτητα του επεξεργαστή αλλά πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader.

Αντί για τα hard buttons μπορείς να έχεις αφής κουμπιά!στις πίσω σελίδες υπάρχει ένα λινκ όπου κατεβάζεις ένα script κ μετά το περνάς με το cwm

Το overclock είναι να ανεβάσεις την ταχύτητα του επεξεργαστή αλλά πρέπει να ξεκλειδώσεις τον .

Αντί για τα hard buttons μπορείς να έχεις αφής κουμπιά!στις πίσω σελίδες υπάρχει ένα λινκ όπου κατεβάζεις ένα script κ μετά το περνάς με το cwm[/

για να βαλεις την ultimade θελει και root και ξεκλειδωμα του bootloader ή ενα απο τα δυο?ανεβασε λιγα screenshots απο την ultimate an mporeite

Το overclock είναι να ανεβάσεις την ταχύτητα του επεξεργαστή αλλά πρέπει να ξεκλειδώσεις τον .

Αντί για τα hard buttons μπορείς να έχεις αφής κουμπιά!στις πίσω σελίδες υπάρχει ένα λινκ όπου κατεβάζεις ένα script κ μετά το περνάς με το cwm[/

για να βαλεις την ultimade θελει και root και ξεκλειδωμα του bootloader ή ενα απο τα δυο?ανεβασε λιγα screenshots απο την ultimate an mporeite

Στο topic της HD από το XDA που ανέβασα σε προηγούμενο post, έχει screenshots. Χρειάζεσαι σίγουρα root. Το BL (κλειδωμένο και μη) είναι προαιρετικό για την συγκεκριμένη rom.

Να ρωτήσω και γω κάτι, έχω την ultimate hd 2.0 και όταν πηγαίνω να δω την ελεύθερη ραμ είναι 150 και την ίδια στιγμή στο android assistant που έχω δείχνει 115-120 ελεύθερη. Γενικά και σε ακόμη ένα πρόγραμμα για ραμ που κατέβασα (δεν θυμάμαι ποιο), έδειχνε ραμ ελεύθερη λιγότερη από αυτή που λέει το κινητό (ρυθμίσεις - εφαρμογής - καρτέλα "σε εκτέλεση"). Το έχετε παρατηρήσει εσείς ή μόνο σε μένα συμβαίνει?
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Μάλλον δεν χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο script,κουμπιά αφής έχει ήδη η τελευταία έκδοση που κατέβασα εγώ και έχω περάσει.

Πάμε τώρα, τι έχω παρατηρήσει αυτό το 24ωρο. Τα μην δεν υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες, όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάποια ρύθμιση. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το πει να το διορθώσω. Απίστευτα όμορφη και γρήγορη Rom, σήμερα έκλεισα το τηλ, το άνοιξα και είχα 220mb ελεύθερη ram. Άνοιξα όλες τις εφαρμογές και κατάφερα να φτάσω την ram στα 60mb (αντίστοιχα να σημειώσω ότι όταν το έκανα αυτό με Στοκ στην .587 το έφτασα στα 25mb, και το τηλ απλά σέρνονταν ώσπου έκανε μόνο του επανεκκίνηση), στην ultimate HD 2.0.3, αφού το άφησα με όλες τις εφαρμογές ανοιχτές, πριν λίγο που το κοίταξα ήταν ξανά στα 150mb.Πραγματικά εντυπωσιάστηκα, είναι δυνατόν να κάνει τόσο καλή διαχείριση;Μπαταρία χθες δώδεκα το βράδυ ήταν στο 66%, έξι το πρωί ήταν στο 64%, με ανοιχτό συνέχεια το WiFi.Τελικά η εφαρμογή walkman της Sony σε αυτή την έκδοση είναι περασμένη ήδη μέσα. Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις..... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους είναι σε στοκ, είτε στην 2.3, είτε στην 4.0.4.Η οδηγίες εγκατάστασης είναι λίγες σελίδες πιο πάνω, κατατοπιστικότατες από τα παιδιά που βοήθησαν και εμένα (τους ευχαριστώ πολύ). Ακολουθήστε της πιστά, και η διαδικασία είναι πραγματικά περίπου πέντε λεπτά.

Και κάτι που ρώτησα ποιο πριν αλλά δεν πήρα απάντηση,live wallpaper μπορούμε να περάσουμε ή πρέπει να περάσουμε κάποια εφαρμογή, αν ξέρει κάποιος τον παρακαλώ ας απαντήσει.

Edited by duc

Μάλλον δεν χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο script,κουμπιά αφής έχει ήδη η τελευταία έκδοση που κατέβασα εγώ και έχω περάσει.

Πάμε τώρα, τι έχω παρατηρήσει αυτό το 24ωρο. Τα μην δεν υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες, όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάποια ρύθμιση. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το πει να το διορθώσω. Απίστευτα όμορφη και γρήγορη Rom, σήμερα έκλεισα το τηλ, το άνοιξα και είχα 220mb ελεύθερη ram. Άνοιξα όλες τις εφαρμογές και κατάφερα να φτάσω την ram στα 60mb (αντίστοιχα να σημειώσω ότι όταν το έκανα αυτό με Στοκ στην .587 το έφτασα στα 25mb, και το τηλ απλά σέρνονταν ώσπου έκανε μόνο του επανεκκίνηση), στην ultimate HD 2.0.3, αφού το άφησα με όλες τις εφαρμογές ανοιχτές, πριν λίγο που το κοίταξα ήταν ξανά στα 150mb.Πραγματικά εντυπωσιάστηκα, είναι δυνατόν να κάνει τόσο καλή διαχείριση;Μπαταρία χθες δώδεκα το βράδυ ήταν στο 66%, έξι το πρωί ήταν στο 64%, με ανοιχτό συνέχεια το WiFi.Τελικά η εφαρμογή walkman της Sony σε αυτή την έκδοση είναι περασμένη ήδη μέσα. Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις..... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους είναι σε στοκ, είτε στην 2.3, είτε στην 4.0.4.Η οδηγίες εγκατάστασης είναι λίγες σελίδες πιο πάνω, κατατοπιστικότατες από τα παιδιά που βοήθησαν και εμένα (τους ευχαριστώ πολύ). Ακολουθήστε της πιστά, και η διαδικασία είναι πραγματικά περίπου πέντε λεπτά.

για τα μυνηματα παιζει να ειναι θεμα του firmware...ειχε ο αδερφος μου τετοιο θεμα στο sole που πηρε και το πηγε στην αντιπροσωπεια

Και κάτι που ρώτησα ποιο πριν αλλά δεν πήρα απάντηση,live wallpaper μπορούμε να περάσουμε ή πρέπει να περάσουμε κάποια εφαρμογή, αν ξέρει κάποιος τον παρακαλώ ας απαντήσει.

Για τα μηνυματα δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 μηπως ισχυει το ιδιο και στην HD ultimate, αλλιως βαλε το handcent sms 'η το go sms και θα εισαι οκ!

Στην ultimate όταν ανοίγω κάποια βαριά εφαρμογή κάνει επανεκκίνηση το πληκτρολόγιο,είναι λιγο σπαστικό!υπάρχει τρόπος να μη γίνεται αυτό;

Για τα μηνυματα δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 μηπως ισχυει το ιδιο και στην HD ultimate, αλλιως βαλε το handcent sms 'η το go sms και θα εισαι οκ!

xristos9298 είσαι άψογος,έκανα ότι έιχε στον οδηγό και πλέον έιναι μια χαρά, 160 χαρακτήρες γράφει το μαμά της ultimate HD 2.0.3.....Και για όποιον άλλο έχει πρόβλημα ας δεί το δικό σου post. Σε ευχαριστώ και πάλι. Αν λύσω και το θέμα των live wallpapers τότε την έχω στήσει για τα καλά την ROM.

Στην ultimate όταν ανοίγω κάποια βαριά εφαρμογή κάνει επανεκκίνηση το πληκτρολόγιο,είναι λιγο σπαστικό!υπάρχει τρόπος να μη γίνεται αυτό;

Τι εννοείς βαριά εφαρμογή, εμένα δεν μου το έχει κάνει πάντως καμία φορά.

xristos9298 είσαι άψογος,έκανα ότι έιχε στον οδηγό και πλέον έιναι μια χαρά, 160 χαρακτήρες γράφει το μαμά της ultimate HD 2.0.3.....Και για όποιον άλλο έχει πρόβλημα ας δεί το δικό σου post. Σε ευχαριστώ και πάλι. Αν λύσω και το θέμα των live wallpapers τότε την έχω στήσει για τα καλά την ROM.

Τι εννοείς βαριά εφαρμογή, εμένα δεν μου το έχει κάνει πάντως καμία φορά.

Σε παιχνίδι βασικά το κάνει.επίσης πρόσεξα πριν λίγο στο browser όταν φόρτωσε την αρχική σελίδα κ πήγα να γράψω δεν άνοιγε,μπήκα στις εφαρμογές κ είδα ότι έκανε επανεκκίνηση

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...