konstantinoslp Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 τι ειναι το doa ? Dead on arrival που σημαινει οτι το προϊον ειναι προβληματικο απο τη μανα του και αντικαθισταται με αλλο καινουριο μεσα σαυτο το διαστημα των 7 ημερων. Θα σου λεγα να παρεις τηλεφωνο να τους ρωτησεις τι γινεται στην περιπτωση σου [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 ωωωωωωχχχχχχχχχχ τι απο τα δυο θα προτεινες:να περιμενω να βγει η jealy bean αναβαθμιση και αυτην να κανω ή να κανω τωρα αυτη που μου βγαζει;;; Και κατι ακομα:δε μπορω πχ να "πηδηξω" μια αναβαθμιση και να παω κατευθειαν στην επομενη οποτε βγει;;; Το καλυτερο ειναι να το κανεις μεσω SUS αν εχεις ορεξη να κρατας backup και να ξαναστηνεις το κινητο απο την αρχη. Jellybean δεν θα παρει το κινητο μας.. οσο για το "πηδημα αναβαθμισεων"... καθε φορα αναβαθμιζεσαι στην τελευταια διαθεσιμη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδιά έχω ένα θέμα με το τηλέφωνο.Έιχα την 2.3 gingerbread όπως ακριβώς το πήρα δηλαδή, χωρίς root χωρίς τίποτα εντελώς μαμά το τηλέφωνο.Τους τελευταίους 2 μήνες ένω όλα δουλέυουν ρολόι, ξαφνικά η μπάρα που ξεκλειδώνει το τηλέφωνο δεν ρολάρει καλά.Σαν να κολλάει.Μετά από 3-4 προσπάθεις ξεκολλάει και είνια οκ. Το ίδιο γίνεται και στο scrolarisma από οθόνη σε οθόνη ή και πάνω κάτω σε κάποια λίστα π.χ επάφες. Μετά από 3-4 δευτερολεπτα ξεκολάει και είναι μια χαρά. Το αναβάθμισα μέσω pc companion και έχω την 4.0.4 4.1.Β.0.587 ελπίζωντας πως θα ληθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. Το τηλέφωνο κολλάει ξανά στο σκρολάρισμα για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά είναι οκ.Είναι σπαστικό όμως γιατι αν με πάρουν τηλέφωνο προσπαθώ να το ανοίξω και δεν μπορώ. Καμία ιδέα κανείς? Επαναλαμβάνω πως δεν το έχω πειράξει καθόλου. Ευχαριστώ! Μου συμβαίνει και εμένα αλλά πατάω το home button και ξεκολλάει Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Το καλυτερο ειναι να το κανεις μεσω SUS αν εχεις ορεξη να κρατας backup και να ξαναστηνεις το κινητο απο την αρχη. Jellybean δεν θα παρει το κινητο μας.. οσο για το "πηδημα αναβαθμισεων"... καθε φορα αναβαθμιζεσαι στην τελευταια διαθεσιμη! σ'ευχαριστω πααααρα πολυ για ολες τις απαντησεις γιατι ομως δε θα παρει jeallybean το κινητακι μας;; δλδ η μαξ αναβαθμιση που θα γινει θα ειναι και η τελευταια ;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδιά έχω την αρχική του 2.3.4 gingerbread. Δεν θέλω να κάνω root γιατί δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Για μένα ζόρικη υπόθεση από ότι είδα αλλά θα ήθελα να βρω τρόπο χωρίς root πάντα να απενεργοποιήσω την αυτόματη φωτεινότητα. Υπάρχει τρόπος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδιά έχω την αρχική του 2.3.4 gingerbread. Δεν θέλω να κάνω root γιατί δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Για μένα ζόρικη υπόθεση από ότι είδα αλλά θα ήθελα να βρω τρόπο χωρίς root πάντα να απενεργοποιήσω την αυτόματη φωτεινότητα. Υπάρχει τρόπος; οχι μονο με root και κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση το το Disable Auto Brightness απο το google play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 οχι μονο με root και κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση το το Disable Auto Brightness απο το google play Υπάρχουν άραγε μαγαζιά ή κάποια σέρβις κινητών που να ρουτάρει κάποιες συσκευές ή το θεωρούν παράνομο επειδή επεμβαίνεις σε θέματα λειτουργικού που οι εταιρίες θέλουν να έχουν τυποποιημένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εμένα, σχεδόν κάθε φορά που βγαίνω από τον dolphin, κάνει επανεκκίνηση ο launcher. Το κάνει σε κανέναν άλλο αυτό; είμαι root 2.3.4, (το έκανε και πριν βέβαια.) ναι μετα απο τα τελαιυταια updates που πηρε το κανει πολυ συχνα,ειδικα αν εχεις ανοιξει μερικα παραθυρα Υπάρχουν άραγε μαγαζιά ή κάποια σέρβις κινητών που να ρουτάρει κάποιες συσκευές ή το θεωρούν παράνομο επειδή επεμβαίνεις σε θέματα λειτουργικού που οι εταιρίες θέλουν να έχουν τυποποιημένα. φιλε μου,μ'αυτον τον οδηγο εδω,ειναι ποιο ευκολο και απο το να περασεις μια καρτα ανανεωσης στο κινητο σου (αν εχεις την.42) ριξε μια ματια κι οτι χρειαστεις,θα σε βοηθησουμε να σου πω πληροφοριακα πως οι περισοτεροι που ειμαστε root και εχουμε την εφαρμογη απενεργοποιησης δεν την χρεισιμοποιουμε,δεν βολευει,αλλο μερα με ηλιο,αλλο το βραδυ + το οτι καταπινει την μπαταρια σαν λεμαργο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Να σαι καλα και συ ρε φιλε. Αν τη κανεις μεσω pc companion θα χασεις το ροοτ (ισως και το στησιμο του launcher), αν τη κανεις απο το sus θα χασεις τα παντα και το ροοτ! στη νεα εκδοση μετα θα κανεις ροοτ συμφωνα με τις οδηγιες Κατέβασε το titanium backup αφού είσαι ήδη root.Κάνε backup τις εφαρμογές που θέλεις (αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης)και όταν βάλεις την νέα rom,κάνεις και το root σου κατεβάζεις πάλι το titanium backup και επαναφέρεις τις εφαρμογές σου όπως ήταν και πριν... ;) Edited November 6, 2012 by soulfunkdjx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλημέρα παΐδια να ρωτήσω κάτι θα χρειαστώ να χρησιμοποιήσω κάλυψη σήμα 3G δηλαδή WCDMA/GSM όταν πατάω αυτή την επιλογή πρέπει να μου εμφανίζει μετά από λίγο το σήμα 3G αλλά αυτό τίποτα…. Κάποιος ποιο παλιά είχε το ίδιο πρόβλημα κ είπαν ότι όταν ανοίγεις πρώτη φορά το κινητό κάνεις κάποια (9) βήματα κ είναι μια επιλογή που επιλεγείς για να έχεις σήμα δε θυμάμαι καλά… ελπίζω κάποιος να κατάλαβε και να με βοηθήσει ευχαριστώ… Πς (στην συσκευή είναι κανονικά οι ρυθμίσεις κλπ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Τα δεδομένα τα ανοίγεις; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Φίλε κατέβασε τον frost. Είναι ο καλύτερος για streaming, τουλάχιστον για το κινητό μας.....:) Εγώ που τον δοκίμασα μετά την παραίνεσή σου, δεν μου φάνηκε πολύ λειτουργικός. Όσο για το streaming ... : Ευχαριστώ φίλος. Θα τον δοκιμάσω κι αυτόν. Ο Firefox κάτι έτρεξε αλλά κόλλησε κι αυτός σε live streaming. Πάντως ρε παιδιά με την 2.3.4 έβλεπες αγώνες χωρίς καμία διακοπή στον Dolphin. Το ψιλομετανιώνω που πέρασα την ICS :( ...το streaming δεν νομίζω ότι εξαρτάται και πολύ από τον browser. Όσοι βλέπετε αγώνες στο internet θα έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι ξένοι αγώνες παίζουν με λιγότερα κοψίματα από τους ελληνικούς. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο ποιος μοιράζει το streaming. Και επίσης παίζει ρόλο σε ποια περιοχή είσαι και από ποια εταιρεία παίρνεις δίκτυο, διότι τα δεδομένα που κατεβάζεις επηρεάζονται από την κίνηση που έχει το δίκτυο στην γειτονιά σου κλπ κλπ. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που τα γνωρίζει καλύτερα αυτά. Για το google search έχει κανείς απάντηση; Όσα google search έχω βάλει κανένα δεν λειτουργεί με την ROM μου. Μόνο τον GO EX google search widget δεν έχω βάλει γιατί δεν έχω τον αντίστοιχο launcher. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 ναι μετα απο τα τελαιυταια updates που πηρε το κανει πολυ συχνα,ειδικα αν εχεις ανοιξει μερικα παραθυρα φιλε μου,μ'αυτον τον οδηγο εδω,ειναι ποιο ευκολο και απο το να περασεις μια καρτα ανανεωσης στο κινητο σου (αν εχεις την.42) ριξε μια ματια κι οτι χρειαστεις,θα σε βοηθησουμε να σου πω πληροφοριακα πως οι απερισοτεροι που ειμαστε root και εχουμε την εφαρμογη απενεργοποιησης δεν την χρεισιμοποιουμε,δεν βολευει,αλλο μερα με ηλιο,αλλο το βραδυ + το οτι καταπινει την μπαταρια σαν λεμαργο Για το θέμα της μπαταρίας έχεις σίγουρα δίκιο εαν χρησιμοποιήσεις την φωτεινότητα στο μέγιστο αν έχεις root. Παλιά είχα περάσει την 4.0.3 έκανα το root και είδα τι δυνατότητες έχει ο φωτισμός του Νεο V. Μετά επειδή χρειάστηκε η συσκευή αλλαγή πλακέτας ήρθε με την 2.3.4 αλλά με την έκδοση .062 που έχω η διαδικασία είναι δύσκολη για τις δυνατότητές μου. Γι αυτό ανάφερα σχετικά αν ρουτάρουν έξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Εγώ που τον δοκίμασα μετά την παραίνεσή σου, δεν μου φάνηκε πολύ λειτουργικός. Όσο για το streaming ... : ...το streaming δεν νομίζω ότι εξαρτάται και πολύ από τον browser. Όσοι βλέπετε αγώνες στο internet θα έχετε παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι ξένοι αγώνες παίζουν με λιγότερα κοψίματα από τους ελληνικούς. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο ποιος μοιράζει το streaming. Και επίσης παίζει ρόλο σε ποια περιοχή είσαι και από ποια εταιρεία παίρνεις δίκτυο, διότι τα δεδομένα που κατεβάζεις επηρεάζονται από την κίνηση που έχει το δίκτυο στην γειτονιά σου κλπ κλπ. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που τα γνωρίζει καλύτερα αυτά. Για το google search έχει κανείς απάντηση; Όσα google search έχω βάλει κανένα δεν λειτουργεί με την ROM μου. Μόνο τον GO EX google search widget δεν έχω βάλει γιατί δεν έχω τον αντίστοιχο launcher. Για το google search σου ειχα δωσει link... δεν γινεται η εγκατασταση? εμενα στη jelly sandwich δουλευει κανονικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλημέρα παΐδια να ρωτήσω κάτι θα χρειαστώ να χρησιμοποιήσω κάλυψη σήμα 3G δηλαδή WCDMA/GSM όταν πατάω αυτή την επιλογή πρέπει να μου εμφανίζει μετά από λίγο το σήμα 3G αλλά αυτό τίποτα…. Κάποιος ποιο παλιά είχε το ίδιο πρόβλημα κ είπαν ότι όταν ανοίγεις πρώτη φορά το κινητό κάνεις κάποια (9) βήματα κ είναι μια επιλογή που επιλεγείς για να έχεις σήμα δε θυμάμαι καλά… ελπίζω κάποιος να κατάλαβε και να με βοηθήσει ευχαριστώ… Πς (στην συσκευή είναι κανονικά οι ρυθμίσεις κλπ) πηγαινε στο μενου του κινητου σου και βρες την εργοστασιακη εφαρμογη ''οδηγος ρυθμισης'' μπες μεσα πατα επομενο και τσεκαρε το ''δικτυο κινητης τηλεφωνιας και wifi'' πατα επομενο ''να γινει ληψη ρυθμισεων για ανταλλαγη μηνυματων ιντερνετ και MMS;'' κλικαρεις ναι και σε ολα τα αλλα επομενο μεχρι να τελειωσει και λογικα θα σου κανει τις ρυθμισεις για το δικτυο κινητης και θα συνδεθεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) 1000 συγγνώμη φίλε από εσένα και τος υπόλοιπους. Δεν το είδα. Πάω πιο πίσω να δω... :( ========================================== οκ. Ευχαριστώ πολύ. Δουλεύουν άψογα και τα 2 και απορώ γιατί δεν δούλευε τίποτα άλλο παρόμοιο με εξαίρεση το Κορυφαίες Επαφές (Top contacts widget). Edited November 6, 2012 by koolxs2973 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 εχω βαλει την lock screen notfication bar αλλα εκει που παιζουν τα πλακιδια και παει να ανοιξει,ξαναρχιζει να βγαινει το σημα της σονυ και μετα ξανα τα πλακιδια και 5-6 φορες ξανα το ιδιο... τι να κανω;;;;;;; βοηθειααα πλιιιιιζζζζζζζ το κινητο δεν ανοιγει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Δεν ξερω αν υπαρχει αλλη λυση αλλα η πιο σιγουρη ειναι το sus. διαβασε απο δω και κατω και θα καταλαβεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4374093#post4374093 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) εκανα restore απο το cwm...και ξαναπερναω την αναβαθμιση....ουφ... καποιος οδηγος για το πως περναμε σωστα την lock screen notfication bar υπαρχει;;;; Edited November 6, 2012 by mary19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismam Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια εκανα root στο κινητο στην εκδοση 4,0,4 οπως ακριβως ελεγε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092793#post4092793 και πραγματι το εκανα σωστα 100% αφου ειχε το εικονιδιο μετα στα apps.Μολις ομως συνδεω το κινητο στον υπολογιστη μου βγαζει ενημερωση λογισμικου και μολις την κανω.Εκανα γκαφα?θα χαθει το ρουτ?Πειτε μου οσο πιο γρηγορα γινεται παρακαλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια εκανα root στο κινητο στην εκδοση 4,0,4 οπως ακριβως ελεγε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092793#post4092793 και πραγματι το εκανα σωστα 100% αφου ειχε το εικονιδιο μετα στα apps.Μολις ομως συνδεω το κινητο στον υπολογιστη μου βγαζει ενημερωση λογισμικου και μολις την κανω.Εκανα γκαφα?θα χαθει το ρουτ?Πειτε μου οσο πιο γρηγορα γινεται παρακαλω. Θα χαθει ναι.Κατα αρχην σε ποια εκδοση ησουν?Στην 431 ή στην 587?Γιατι αν ησουν στην 431 και εκανες το root με τον kernel της προηγουμενης μολις το συνδεσες θα σου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει αναβαθμιση σε 587...Αν ησουν στην 587 μηπως ξεχασες να ξαναφλασαρεις τον kernel της 587 μετα το root?Αν ναι γιαυτο σου βγαζει ειδοποιηση για update. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rogalik_Gr Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Θα χαθει ναι.Κατα αρχην σε ποια εκδοση ησουν?Στην 431 ή στην 587?Γιατι αν ησουν στην 431 και εκανες το root με τον kernel της προηγουμενης μολις το συνδεσες θα σου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει αναβαθμιση σε 587...Αν ησουν στην 587 μηπως ξεχασες να ξαναφλασαρεις τον kernel της 587 μετα το root?Αν ναι γιαυτο σου βγαζει ειδοποιηση για update. Εγώ δεν τόλμησα να περάσω την 587 πριν ρωτήσω τι μπορεί να γίνει. Οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω back up πριν κάνω οτιδήποτε, μετά να περάσω την 587 και μετά να μπω στην διαδικασία του ρουτ γι'αυτήν πλέον (που βρίσκεται ?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Εγώ δεν τόλμησα να περάσω την 587 πριν ρωτήσω τι μπορεί να γίνει. Οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω back up πριν κάνω οτιδήποτε, μετά να περάσω την 587 και μετά να μπω στην διαδικασία του ρουτ γι'αυτήν πλέον (που βρίσκεται ?) Το backup πριν κανουμε το οτιδηποτε ειναι το α και το ω.Απο κει και περα λογικο ειναι αφου δεν ησουνα στην τελευταια εκδοση του λογισμικου,αρα με το που συνδεθηκες σου εβγαλε το μηνυμα για update αρα χανεις το root.Οταν τελειωσει και σιγουρευτεις οτι πλεον εισαι στην 587 ξεκινας διαδικασια root για 587.Ιδια ειναι απλα πρεπει να βρεις τον kernel της 587 για να τον ξαναπερασεις αφου rootαρεις τον kernel της Α562...Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31159404&postcount=422 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rogalik_Gr Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Χαζή ερώτηση να κάνω ? πως ακριβώς γίνεται το back up? παρ' όλο που έχω την εφαρμογή δεν είχα κάνει ποτέ (και πρόσφατα την πάτησα). Αντε τα αρχεία τα μεταφέρω στον υπολογιστή,αλλά εφαρμογές και ρυθμίσεις ? Αυτό τα μεταφέρει μόνο στην κάρτα ή γίνεται και στο PC ? και πως ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 καλησπερα σας.. Λογω εργασιας και επειδη εχω "χαθει" απο το σαιτ,υπαρχει καποιο καλο παιδι να μου στειλει λινκ να ροοταρω την .587 που μου ανεβηκε στον υπολογιστη αποψε? Ευχαριστω καλο σας βραδυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts