sakis88888 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1567189 αυτη εχω βαλει! βρηκα στο καταστημα, αλλα θα θελα το αυθεντικο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1567189 αυτη εχω βαλει! βρηκα στο καταστημα, αλλα θα θελα το αυθεντικο! Πάντως στα screenshot έχει ξυπνητήρι..μήπως ειναι στο ρολόι αντι για ειδοποιήσεις; Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πάντως στα screenshot έχει ξυπνητήρι..μήπως ειναι στο ρολόι αντι για ειδοποιήσεις; ναι σε πολλα κινητα μονο απο το ρολοι εχεις προσβαση στο ξυπνητηρι...σε ολα τα android που εχω...μονο το δικο μου ειχε ξεχοριστο Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 χαιρεται, εγω και ενας φιλος μου εχουμε 2 neo v με σπασμένη οθόνη και touch. θέλουμε να τα επισκευάσουμε με το ελάχιστο δυνατό κόστος και μιας και εχουμε ενα κοινο φιλο ηλεκτρονικο μας ζητησε να του πάμε τα ανταλλακτικα και να μας τα επισκευάσει αυτος δωρεαν. Ρίξαμε μια πρόχειρη ματιά στο ebay αλλα δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ευκολα ακρη. Μήπως ξέρει κανεις απο εσας καποιο αξιοπιστο καταστημα να προτείνει απο σχετικη εμπειρία ώστε να μην την πατήσουμε σαν πρωτάρηδες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Το τελευταίο μήνα έχω πρόβλημα με το Skype. Μπαίνω, μου λέει κάτι για skype credits, δεν μου δείχνει καθόλου τις επαφές μου και δεν μπορώ να βγώ, καθώς κάνει αιώνια sign out. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximus20gr Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα μια κάρτα μνήμης και θέλω να ρωτήσω αν θέλει κάποιο είδος format για να την αναγνωρίζει το κινητό και τι γίνεται με τις εφαρμογές και τα δεδομένα που έχω στην παλιά κάρτα? κάποιο πρόγραμμα για backup στο κινητό ή μέσω pc? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Το τελευταίο μήνα έχω πρόβλημα με το Skype. Μπαίνω, μου λέει κάτι για skype credits, δεν μου δείχνει καθόλου τις επαφές μου και δεν μπορώ να βγώ, καθώς κάνει αιώνια sign out. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα? Κάνε μία εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή Skype. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_gayros Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Γραφω εκ μέρους φίλου & κατόχου του κινητού. Παίζει απο το πολύ φόρτωμα με εφαρμογές και λοιπά τσιβιτσιλικια, η μπαταρία να έχει κλάσει μέντες? ενδεικτικά μου είπε ότι ούτε το ντεσκτοπ δεν μένει τόση ώρα στη φόρτιση. Εχει/είχε κανείς θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας? Επειδή το ψήνω κι εγώ να πάρω ένα καινούριο,θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τη μπαταρία. (προφανώς και δεν περιμένει κανείς να το λιώνεις το κινητό ολημερα σε ιντερνετ/παιχνίδια/αππς και η μπαταρία να κρατα μια εβδομάδα,αλλά 1 τουλάχιστον 24ωρο είναι νομίζω προϋπόθεση) Edited August 21, 2012 by o_gayros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo32 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα.πήρα την παρασκευή το neo v όταν πατάω το κουμπί ενεργοποίησης είναι πολύ χαλαρό και κολλάει αριστέρα δεξιά..είναι σε όλα έτσι ή έχει πρόβλημα?επειδή το πήρα από το πλαίσιο καί είμαι εντός εβδομάδας να το γυρίσω πίσω..Πάντως το κινήτο για τα λεφτά του είναι φοβερό..!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πιστευω αξιζει η μεταβαση. Ο διπυρηνος επεξεργαστης κανει τη διαφορα και ειναι ενα οικονομικο τηλεφωνο που εχει μικρο ρισκο να σε απογοητεύσει. Ναι, η κάμερα ειναι μάλλον κατώτερη, αλλα δε νομίζω να ισχύει το ίδιο και για την οθόνη. Και τα reviews και η προσωπικη μου εκτίμηση ειναι πως πρόκειται για μια άριστη οθόνη, με καλές γωνιες θεασης και χρωματική απόδοση. Και με το ics θα γίνει ακόμη καλύτερο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Με απασχολεί βέβαια που ένα τηλέφωνο νεότερο του ray, της ίδιας κατηγορίας, δεν είναι αναμφισβήτητα καλύτερο από αυτό (πχ κάμερα). Εφόσον όμως το ray το έχω ένα χρόνο και πρέπει να το αντικαταστήσω σιγά σιγά, ψάχνω το δυνατόν καλύτερο αντικαταστάτη σε αυτές τις διαστάσεις/ κατηγορία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Νεο update για 4.0.4! Δεν μου ήρθε ειδοποίηση ακόμα από PC Companion. Του ήρθε κανενός; http://blogs.sonymobile.com/products/2012/08/21/new-ice-cream-sandwich-software-version-for-2011-xperia-smartphones/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Νεο update για 4.0.4! Δεν μου ήρθε ειδοποίηση ακόμα από PC Companion. Του ήρθε κανενός; http://blogs.sonymobile.com/products/2012/08/21/new-ice-cream-sandwich-software-version-for-2011-xperia-smartphones/ Μου ήρθε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Κ άργησες να γράψεις εντυπώσεις:p Το lag στον dialer το φτιάξανε; Led;; Από ταχύτητα;; Αντε γράφεεεεε!!! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Μου ήρθε!! Κ άργησες να γράψεις εντυπώσεις:p Το lag στον dialer το φτιάξανε; Led;; Από ταχύτητα;; Αντε γράφεεεεε!!! Και αν κρατάει το root είναι χρήσιμο να μάθουμε ;) United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 η .544 ειναι παιδια ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Και αν κρατάει το root είναι χρήσιμο να μάθουμε ;) Αν δεν έχεις πειράξει τίποτα από της μαμά εφαρμογές παρά μόνο είσαι root λογικά το κρατάει μέσω ota,αν έχεις σβήσει εφαρμογές της s.e δε νομίζω να το κρατάει;) Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Και αν κρατάει το root είναι χρήσιμο να μάθουμε ;) Οχι δεν κραταει root.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Εχεις κοσμοτε;Δοκιμασε να βαλεις μονο GSM στη λειτουργια δικτυου Αυτο ητανε σε ευχαριστω πολυ www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πρόκειται για κινητό μεσαίας κατηγορίας,το ray οταν λανσαρίστηκε ηταν πιο premium, γι αυτό και εχει καλύτερη κάμερα. Καμια σχεση ομως οι τιμες τους. Αν κινηθει καποιος στα 300,οπως κοστιζε τότε το ray, σιγουρα θα βρει καλυτερη συσκευή. Στα 200 κατι όμως του u, δύσκολο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ναι κοσμοτε εχω...Θα το δοκιμασω φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.. αυτο το προβλημα το εχω κι εγω με το που μιλαω κλεινει η γραμμη η χανεται το σημα της cosmote δεν το αποκτησα τωρα αυτο το προβλημα και παλια που ειχα αλλο νουμερο κι αλλο κινητο τα ιδια εκανε τωρα παλι τα ιδια με το neo V και το Mini που ειχα πριν τα ιδια δεν ξερω τι να κανω εχω την λειτουργια στο GSM This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 αυτο το προβλημα το εχω κι εγω με το που μιλαω κλεινει η γραμμη η χανεται το σημα της cosmote δεν το αποκτησα τωρα αυτο το προβλημα και παλια που ειχα αλλο νουμερο κι αλλο κινητο τα ιδια εκανε τωρα παλι τα ιδια με το neo V και το Mini που ειχα πριν τα ιδια δεν ξερω τι να κανω εχω την λειτουργια στο GSM δοκιμασε αλλη sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 εμενα γιατι δεν μου εχει ερθει η αναβαθμιση? μπηκα και pc companion και sus αλλα τιποτα.... Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Στην ICS δεν δουλεύει το .nomedia.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μην φαίνονται ήχοι στη μουσική μου και εικόνες από παιχνίδια ή gps στη συλλογή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Υπάρχει κάποια λίστα με τα bugfixes της νέας έκδοσης; Την έχει βάλει κανείς; Με το root τί γίνεται; Λογικά εγώ δε θα μπορώ να την περάσω με τόσο σκάλισμα-ξήλωμα που έχω ρίξει αλλά σε γενικές γραμμές, τι ισχύει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Στην ICS δεν δουλεύει το .nomedia.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μην φαίνονται ήχοι στη μουσική μου και εικόνες από παιχνίδια ή gps στη συλλογή; Για της φωτογραφιες βαλε το QuicPic που εχει επιλογη ''αποκρυψη'' https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbGVuc3cuUGljRm9sZGVyIl0. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts