Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

oχι ,γιατι ?

γιατι το χανεις νομιζω...κανε και με ota αφου δεν εισαι ρουτ και θα σε αφηνει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γιατι το χανεις νομιζω...κανε και με ota αφου δεν εισαι ρουτ και θα σε αφηνει

Αν δε κάνω λάθος από 2.3 σε 4.0 πάει μόνο με pc companion ή sus.στα ενδιάμεσα update γίνονται με ota πχ 4.0.3 σε 4.0.4

Γιώργο δες από 2.3 δοκιμάζω για 4.0

Sorry που δεν έκανα τροποποίηση αλλά δε μ'άφηνε να βάλω s.s στο προηγούμενο ποστ

Edited by zxr

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ρε παιδες το κινητο σηκωνει 16αρα μνημη ?

δεν λεω οτι θα το φουλαρω , αλλα αν θελω παραδειγμα για 9-10 GB , τοτε θα μπορω να εμπιστευτω μια 16αρα μνημη ???

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί, αλλά άντεξα να διαβάσω μέχρι την 6η σελίδα...

Θα ήθελα να πω για το Neo V (το κέρδισα από διαγωνισμό της Vodafone) και το χρησιμοποιώ κανά μήνα τώρα. Ωραίο είναι το κινητό, αλλά έχω παρατηρήσει, ότι όταν το χρισημοποιώ (είτε για παιχνίδια, είτε για συνεχή περιαγωγή στο net) για 10'-15' αρχίζει η πίσω μεριά (στο σημείο της κάμερας) να θερμένεται αρκετά... Είναι λογικό αυτό?

Ναι συμβαίνει. Ούτε κι εμένα μου αρέσει αλλά συμβαίνει.

ρε παιδες το κινητο σηκωνει 16αρα μνημη ?

δεν λεω οτι θα το φουλαρω , αλλα αν θελω παραδειγμα για 9-10 GB , τοτε θα μπορω να εμπιστευτω μια 16αρα μνημη ???

Άνετα! 16άρα έχω χωρίς κανένα πρόβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ναι συμβαίνει. Ούτε κι εμένα μου αρέσει αλλά συμβαίνει.

Άνετα! 16άρα έχω χωρίς κανένα πρόβλημα.

οκ , ευχαριστω , με μια 16αρα ειμαστε κομπλε !

Γιώργο δες από 2.3 δοκιμάζω για 4.0

Sorry που δεν έκανα τροποποίηση αλλά δε μ'άφηνε να βάλω s.s στο προηγούμενο ποστ

αυτο εννουσες?αυτο το ξερω..νομιζα οτι λεγατε απο 4.0 σε 4.0.4;)

ετσι γινεται μονο με pc companion...εγω ακομα 2.3 εχω

καλησπέρα παιδιά, είμαι στην 2.3 (όχι root) και θέλω να πάω 4.0. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς θα σώσω τα δεδομένα από τα παιχνίδια μου?. Το my backup απλά ξαναεγκαθιστά τις εφαρμογές - παιχνίδια αλλά χάνονται τα δεδομένα.

αμα κανεις την αναβαθμιση μεσω pc companion δεν χανεις τιποτα

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

ok σ'ευχαριστώ! απλά, απ'οτι είχα διαβάσει ίσως χρειαστεί και επαναφορά με sus, οπότε εκεί χάνονται.(?)

Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα την επιστροφη σε GB,θα θελα καποιος που το κανε να μου πει αν του λειψε κατι απο ICS:p

Γενικά η ICS είναι πιο όμορφη από την GB και οι ρυθμίσεις της είναι πιο εξελιγμένες...ΟΜΩΣ είναι φανερά πιο βαριά που σημαίνει ότι αν δεν έχεις 1gb ram δεν κάνεις δουλειά....Πάντως εγώ που γύρισα σε GB δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή να ξαναπάω σε ICS, γιατί η ταχύτητα της GB δεν έχει σχέση με την ICS...Επίσης το βίντεο είναι ΣΩΣΤΟ, δηλαδή δεν έχει κολλήματα(απαράδεκτο στην ICS), και όπως σου ξαναείπα όλα είναι ένα "τικ" πιο γρήγορα....

Α το μόνο που μου έλλειψε ήταν το ICS Statusbar που πέρασα με cwm και εκεί είχα ότι συντόμευση ήθελα (wifi,bluetooth,airplane mode/....):)

. . . . .

Παιδιά έχω μια απορία...Τώρα είμαι σε 2.3.4 (0.42) και είμαι root + tweaks +σβήσιμο άχρηστων εφαρμογών....Αξίζει να κάνω αναβάθμιση σε (0.62) ή δεν υπάρχει λόγος?

Edited by tsourakis13
Ξυπνήστε ρεεεε...

Καλημέρα σε όλους

Είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εδώ και μερικές μέρες και θέλω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συνολική λειτουργία του.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους γνώστες.

Το phonepad έχει τους αριθμούς και από κάτω αγγλικά γράμματα. Έτσι μπορεί να γίνει smart dial με βάση το όνομα, σε επαφές που είναι γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες. Μπορεί να γίνει το ίδιο και με τις επαφές όταν είναι γραμμένες με ελληνικούς χαρακτήρες?

Έχω δοκιμάσει να αλλάξω διάφορες ρυθμίσεις σχετικά με τις γλώσσες και το πληκτρολόγιο αλλά καμία δεν κάνει αυτό που θέλω.

Έβαλα και τον DialerOne αλλά μπερδεύει στα notifications και ανοίγουν και τα 2 προγράμματα (και ο default dialer και ο dialerone).

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να προτείνει κάτι είμαι όλος αυτιά.:lol:

Βάλτε τον exdialer από το pay με θέμα ics, βρίσκει και τα ελληνικά και τα λατινικά. Σε κάθε περίπτωση της αναπάντητες να επιλέξεις να της βλέπεις από το μαμά dialer γιατί θα μένει στην πάνω μπάρα το εικονίδιο της αναπάντητης.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

λετε να παρουμε Jelly Bean????ανακοινωθηκε μεσα ιουλιου....

Mέσα Ιουλίου γενικά; Δύσκολο το κόβω....

Custom όμως σίγουρα θα πάρει..

Mέσα Ιουλίου γενικά; Δύσκολο το κόβω....

Custom όμως σίγουρα θα πάρει..

γενικα δεν νομιζω λογικα θα βγει πρωτα για το nexus 7 και μετα για αναβαθμησεις.και σαν custom θα την σηκωνουμε,ομως???η θα σερνομαστε??

γενικα δεν νομιζω λογικα θα βγει πρωτα για το nexus 7 και μετα για αναβαθμησεις.και σαν custom θα την σηκωνουμε,ομως???η θα σερνομαστε??

Το πρώτο ισχύει. Πρώτα θα την πάρει το 7 και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Όσο για το αν θα το σηκώνει, ένα θα σου πω. Εδώ το X8 που έμεινε επίσημα στη 2.1, με 2.3 και custom kernel πάει πολλές φορές καλύτερα από τη 2.1...

Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα την επιστροφη σε GB,θα θελα καποιος που το κανε να μου πει αν του λειψε κατι απο ICS:p

Μόνο η εμφάνιση της ics μου λείπει κ το κλείδωμα δορυφόρων που νομίζω η ics lockαρε πιο γρήγορα!

@tsourakis συμφωνώ με το ποστ σου:thumbup:

Εγώ που είμαι στη 0.62 δε βλέπω καμία διαφορά με την 0.42!Κάτσε εκεί!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

ok σ'ευχαριστώ! απλά, απ'οτι είχα διαβάσει ίσως χρειαστεί και επαναφορά με sus, οπότε εκεί χάνονται.(?)

ναι χανονται ολα

εδω δεν σηκωσαμε την ics θα σηκωσουμε αυτοι

εφοσον ερθει ομως...εγω που ειμαι με 2.3 θα πρεπει να παω σε 4.0 και μετα στην αλλη?

Φιλικά Γιώργος

εδω δεν σηκωσαμε την ics θα σηκωσουμε αυτοι

εφοσον ερθει ομως...εγω που ειμαι με 2.3 θα πρεπει να παω σε 4.0 και μετα στην αλλη?

Με custom θα πετάει. Εγγυημένα. Ξέρεις εσύ τι έχει τραβήξει το X8 μου!:p

Όχι. Αν δε πας σε 4.0, θα μπορείς να πας απευθείας από 2.3 σε 4.1..

Ας βελτιώσει η Sony την ics κ ας μη πάρουμε,που δε θα πάρουμε jelly bean!!!

καλησπερα εχω ενα προβλημα με την μπαταρια καθε βραδυ το φορτιζω...το ειχα κανει πληρης φορτηση οταν το ειχα

παρει πριν 5 μηνες.Να αλλαξω μπαταρια τι μου προτινετε ?? Π.Σ σημερα το εκανα ICS

καλησπερα εχω ενα προβλημα με την μπαταρια καθε βραδυ το φορτιζω...το ειχα κανει πληρης φορτηση οταν το ειχα

παρει πριν 5 μηνες.Να αλλαξω μπαταρια τι μου προτινετε ?? Π.Σ σημερα το εκανα ICS

τοσο αντεχει με πολυ χρηση...πως το χρησημοποιεις?

Φιλικά Γιώργος

Δεν κανω και τιποτα..

Π.χ την περασμενη παρασκευη το φορτισα κ το εβγαλα Σαββατο πρωι και Κυριακη μεσιμερακι ειχα 10% μπαταρια

με καμια χρηση κλπ γιατι ηξερα οτι δεν ειχα φορτιστη μαζι μου.

Μόνο η εμφάνιση της ics μου λείπει κ το κλείδωμα δορυφόρων που νομίζω η ics lockαρε πιο γρήγορα!

@tsourakis συμφωνώ με το ποστ σου:thumbup:

Εγώ που είμαι στη 0.62 δε βλέπω καμία διαφορά με την 0.42!Κάτσε εκεί!

η αληθεια ειναι οτι η ics στα γραφικα ειναι πιο εντυπωσιακη αλλα σε σχεση με την gb ειναι πιο αργη...το γυρισα σημερα σε 2,3,4 και ειναι πιο γρηγορο πλεον...

υπαρχουν θεματα για το κινητο αυτο να βαλουμε εκτος απο αυτα που εχει το κινητο μεσα?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

υπαρχουν θεματα για το κινητο αυτο να βαλουμε εκτος απο αυτα που εχει το κινητο μεσα?

ναι..του κινητου αλλα χρωματα..μεσω των ρυθμισεων οθονης θα το βρεις

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...