ermis1982 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ευχαριστώ ..Fick τώρα έχω άλλο πρόβλημα .. έχω εγκαταστήσει περίπου 160 εφαρμογές.. όπου όλες φαίνονταν κανονικά στο market Τώρα ξαφνικά ενώ οι εφαρμογές δουλεύουν όταν ανοίγω το market μου βγάζει 22 μόνο Εδώ τι γίνεται τι παίζει με αυτό ? φταίει το link2sd ? Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και γι'αυτο το απεγκατεστησα και δεν ασχοληθηκα ξανα με φορμαρισμα της καρτας σε ext3 και link2sd. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Το κάνα αλλά δε φώτισε κι άλλο η οθόνη... έκανες επανεκκίνηση? αν ναι τότε είναι σκοτεινή επειδή λειτουργεί ο αισθητήρας φωτεινότητας... για να τον απενεργοποιήσεις διάβασε το παρακάτω... 1. Αν δεν έχουμε εγκαταστήσει ήδη τον Root Expoler το κάνουμε 2. Ανοίγουμε το πρόγραμμα και τσεκάρουμε ότι πάνω πάνω γράφει Mounted as r/w. Αν όχι τότε click στο κουμπάκι δίπλα για να γίνει r/w. 3. Στον root φάκελο (ξερουμε ότι είμαστε στον root φάκελο όταν στην μπάρα διεύθυνσης υπάρχει ένα slash "/") βρίσκουμε το φάκελο etc 4. Εντός του etc υπάρχει το αρχείο hw_config. Παρατεταμένο άγγιγμα πάνω του και επιλέγουμε Perimisions. 5. Τσεκάρουμε όλα τα κουτάκια για να έχουμε πλήρη πρόσβαση στο αρχείο και πατάμε ΟΚ. 6. Ξανά παρατεταμένο άγγιγμα και επιλέγουμε Open With-->Text Editor 7. Εντοπίζουμε τη γραμμή # LMU AS3676 Configuration (LMU σημαίνει Lighting Management Unit) 8. Εντοπίζουμε τις γραμμές (είναι προς το τέλος του κειμένου ): echo 1 > $dev/lcd-backlight/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/button-backlight-rgb1/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/button-backlight-rgb2/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/red/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/green/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/blue/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h 9. Αλλάζουμε τις τιμές 1 μετά το echo σε 0. Δηλαδή θα έχουμε: echo 0 > $dev/lcd-backlight/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/button-backlight-rgb1/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/button-backlight-rgb2/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/red/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/green/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/blue/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h 9. Σώζουμε το αρχείο. Αν κάτι πάει στραβά εδώ σημαίνει ότι δεν έχετε αλλάξει σωστά τα permissions. 11. Restart και είμαστε έτοιμοι. και echo 1,40,255,35,35,1,100 > $dev/lcd-backlight/als/curve # ALS curve display BL [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2] σε echo 1,255,255,255,255,255,255 > $dev/lcd-backlight/als/curve # ALS curve display BL [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2] My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 έκανες επανεκκίνηση? αν ναι τότε είναι σκοτεινή επειδή λειτουργεί ο αισθητήρας φωτεινότητας... για να τον απενεργοποιήσεις διάβασε το παρακάτω... 1. Αν δεν έχουμε εγκαταστήσει ήδη τον Root Expoler το κάνουμε 2. Ανοίγουμε το πρόγραμμα και τσεκάρουμε ότι πάνω πάνω γράφει Mounted as r/w. Αν όχι τότε click στο κουμπάκι δίπλα για να γίνει r/w. 3. Στον root φάκελο (ξερουμε ότι είμαστε στον root φάκελο όταν στην μπάρα διεύθυνσης υπάρχει ένα slash "/") βρίσκουμε το φάκελο etc 4. Εντός του etc υπάρχει το αρχείο hw_config. Παρατεταμένο άγγιγμα πάνω του και επιλέγουμε Perimisions. 5. Τσεκάρουμε όλα τα κουτάκια για να έχουμε πλήρη πρόσβαση στο αρχείο και πατάμε ΟΚ. 6. Ξανά παρατεταμένο άγγιγμα και επιλέγουμε Open With-->Text Editor 7. Εντοπίζουμε τη γραμμή # LMU AS3676 Configuration (LMU σημαίνει Lighting Management Unit) 8. Εντοπίζουμε τις γραμμές (είναι προς το τέλος του κειμένου ): echo 1 > $dev/lcd-backlight/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/button-backlight-rgb1/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/button-backlight-rgb2/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/red/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/green/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 1 > $dev/blue/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h 9. Αλλάζουμε τις τιμές 1 μετά το echo σε 0. Δηλαδή θα έχουμε: echo 0 > $dev/lcd-backlight/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/button-backlight-rgb1/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/button-backlight-rgb2/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/red/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/green/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h echo 0 > $dev/blue/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h 9. Σώζουμε το αρχείο. Αν κάτι πάει στραβά εδώ σημαίνει ότι δεν έχετε αλλάξει σωστά τα permissions. 11. Restart και είμαστε έτοιμοι. και echo 1,40,255,35,35,1,100 > $dev/lcd-backlight/als/curve # ALS curve display BL [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2] σε echo 1,255,255,255,255,255,255 > $dev/lcd-backlight/als/curve # ALS curve display BL [grp],[Y0],[Y3],[K1],[K2],[X1],[X2] Κοίτα τη διαδικασία τη ξέρω την είχα κάνει κάποτε. Πλέον υπάρχει free το disable auto brightness.. Εγώ ήθελα να έχω την αυτόματη φωτεινότητα κ όταν είμαι στον ήλιο να φωτίζει λίγο παραπάνω από το κανονικό! Όταν είμαι σε ήλιο με αυτόματη φωτεινοτητα κ την απενεργοποιώ δε βλέπω καμία διαφορά. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σου!!!:) Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδια ενας φιλος μου εχει το Neo V και λεει οτι στην αναφορα δεν του χτυπαει ο ηχος ειδοποιησης! ξερετε τι μπορει να φταιει? http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδια ενας φιλος μου εχει το Neo V και λεει οτι στην αναφορα δεν του χτυπαει ο ηχος ειδοποιησης! ξερετε τι μπορει να φταιει? Οτι δεν υπάρχει ήχος ειδοποίησης! Μόνο ένα v δείχνει ότι παραδόθηκε Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Παιδια ενας φιλος μου εχει το Neo V και λεει οτι στην αναφορα δεν του χτυπαει ο ηχος ειδοποιησης! ξερετε τι μπορει να φταιει? Με τη stock εφαρμογή για τα μηνύματα, δεν υπάρχει ειδοποίηση για την αναφορά. Απλώς ένα τικ δίπλα στο μήνυμα που στέλνεις Κοίτα τη διαδικασία τη ξέρω την είχα κάνει κάποτε. Πλέον υπάρχει free το disable auto brightness.. Εγώ ήθελα να έχω την αυτόματη φωτεινότητα κ όταν είμαι στον ήλιο να φωτίζει λίγο παραπάνω από το κανονικό! Όταν είμαι σε ήλιο με αυτόματη φωτεινοτητα κ την απενεργοποιώ δε βλέπω καμία διαφορά. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σου!!!:) Ηλία όταν βγάζεις την αυτόματη φωτεινότητα μπορείς από τις ρυθμίσεις να αυξήσεις την έντασή της. Το έχεις δοκιμάσει; Edited March 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) έχω εγκαταστήσει περίπου 160 εφαρμογές.. όπου όλες φαίνονταν κανονικά στο market Τώρα ξαφνικά ενώ οι εφαρμογές δουλεύουν όταν ανοίγω το market μου βγάζει 22 μόνο Εδώ τι γίνεται τι παίζει με αυτό ? φταίει το link2sd ? Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και γι'αυτο το απεγκατεστησα και δεν ασχοληθηκα ξανα με φορμαρισμα της καρτας σε ext3 και link2sd. μετέφερα πίσω στο τηλ. μερικές εφαρμογές και τώρα της βλέπει κανονικά όλες. Στο ext3 τώρα λέει 25% ελεύθερο. βέβαια για να μην χαλαρώσουμε... τώρα εξαφανίστηκαν 4 λογαριασμοί email από τους 6 που είχα στον native email client Edited March 19, 2012 by drdedus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ηλία όταν βγάζεις την αυτόματη φωτεινότητα μπορείς από τις ρυθμίσεις να αυξήσεις την έντασή της. Το έχεις δοκιμάσει; Ναι φυσικά αλλά δε πάει άλλο! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Τσέκαρε με ένα πολύμετρο ότι η μπαταρία είναι φορτισμένη. Μπορείς να την βάλεις σε άλλο Neo να φορτίσει; Τελικα μετα απο αρκετες προσπαθειες το ειδε ο υπολογιστης και το επιδιωρθωσα με το SEUS,και με την ευκαιρια περασα και την 62 root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Οτι δεν υπάρχει ήχος ειδοποίησης! Μόνο ένα v δείχνει ότι παραδόθηκε Οκ ευχαριστω.. απλα επειδη στα samsung και αλλα android τηλεφωνα υπαρχει ηχος ειδοποιησης στην αναφορα και νομιζαμε οτι καπως θα ενεργοποιειτε.. http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 και εγω το ιδιο πριν μια βδομαδα απο το πλαισιο πειραια:) ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....!!1 Εγω ειχα το galaxy s ...και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..!!!! εχω αγορασει 2 (ασημι & μαυρο) χωρις κανενα προβλημα......:)..εως τωρα...:X Από Πλαίσιο Μαγούλας,απλά πριν πας παρε τηλέφωνο και κάνε κράτηση (γιατί φεύγει γρήγορα)χωρίς να τους πεις πως θα το πάρεις με επιδότηση,εγώ έτσι το έκανα φίλε Χρήστο! Ζητα να σου κοψουν πιστωτικο την αξια της επιδοτησης. Με το πιστωτικο πλεον, μπορεις να αγορασεις οτιδηποτε μεσα απο το Πλαισιο. Το εχω κανει δεκαδες φορες και ισχυει πολλα χρονια τωρα. ευχαριστω κατ αρχην ολους για την βοηθεια... αλλα στο πλαισιο ηταν ανενδοτοι... δεν το διναν με τιποτα με επιδοτηση cosmote, αλλα τελικα πηγα media markt οπου και δεν υπηρξε κανενα προβλημα, καμια αναφορα για αποκλειστικοτητα και αλλες τετοιες ******** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ωραία....το πήραμε και αυτό το τηλέφωνο.Μετά τι? Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ωραία....το πήραμε και αυτό το τηλέφωνο.Μετά τι? Διάβασμα? ;) Ο zxr έχει γράψει ευαγγέλια, όχι απλά οδηγούς :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker_Myrddin Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Οι οποιοι που ειναι και για εμας τους καινουργιους??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Οι οποιοι που ειναι και για εμας τους καινουργιους??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Edit: Διαβασε πρωτα Μπορουμε να ανεβασουμε την εμβελια του δεκτη wifi στέλνοντας του παραπανω ρευμα και αν πως? Edited March 20, 2012 by aDo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joker_Myrddin Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ευχαριστώ... Είχα και μια απορία τι ειναι το root και πλέον θα μου λυθεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solina Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Καλημερα γνωριζει κανεις αν αλλαζει η προσοψη του NEO V? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Καλημερα γνωριζει κανεις αν αλλαζει η προσοψη του NEO V? Υπάρχουν πολλές και σε διάφορα χρώματα στο eBay! (με το κατσαβιδάκι σετ για να την αλλάξεις εσύ ;) ) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Υπάρχουν πολλές και σε διάφορα χρώματα στο eBay! (με το κατσαβιδάκι σετ για να την αλλάξεις εσύ ;) ) αλλάζει εύκολα? με το ''τατσ'' δεν υπάρχει πρόβλημα? τιμες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Προς οσους σκεφτονται να το αγορασουν. Ο Ζερβουδακης το κατεβασε στα 180 Ευρω! http://zer.gr/show_1pro.asp?proid=1472 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ο zxr έχει γράψει ευαγγέλια, όχι απλά οδηγούς :) :lol::lol::D :up::up: Μπορουμε να ανεβασουμε την εμβελια του δεκτη wifi στέλνοντας του παραπανω ρευμα και αν πως? Είναι πιθανό να γίνεται αν και με ανησυχεί το τί μέγιστες τιμές θα ορίσεις ώστε να μην ξεφύγεις και κάψεις τίποτα. Θα του ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ... Είχα και μια απορία τι ειναι το root και πλέον θα μου λυθεί Σίγουρα! αλλάζει εύκολα? με το ''τατσ'' δεν υπάρχει πρόβλημα? τιμες? Αλλάζει εύκολα και δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα. Για τιμές κοίτα στο ebay. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Προς οσους σκεφτονται να το αγορασουν. Ο Ζερβουδακης το κατεβασε στα 180 Ευρω! http://zer.gr/show_1pro.asp?proid=1472 Τιμή ίντερνετ : $180.00 σε δολλαρια πληρωνεται αυτος;;:blink: γιατι αν ειναι σε δολλαρια τρεξτε και οσοι προλαβετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μια ενδιαφέρουσα διαπίστωση για όσους εχουν πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας αλλά και γενικά... http://www.gsmarena.com/ads_within_android_apps_found_to_consume_75_of_the_apps_power-news-3993.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Αν και ακούγεται λογικό η έρευνα έχει τα μελανά της σημεία. Δεν γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε μια paid (χωρίς διαφημίσεις) και μια non-paid εφαρμογή για να δούμε όντως τις διαφορές. Το άλλο που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία των φορέων. Κάνει η Micro$oft test για την κατανάλωση πόρων του Android; Είναι σαν να κάνω εγώ αφιέρωμα στην ΝΟΚΙΑ!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Αν και ακούγεται λογικό η έρευνα έχει τα μελανά της σημεία. Δεν γίνεται σύγκριση ανάμεσα σε μια paid (χωρίς διαφημίσεις) και μια non-paid εφαρμογή για να δούμε όντως τις διαφορές. Το άλλο που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία των φορέων. Κάνει η Micro$oft test για την κατανάλωση πόρων του Android; Είναι σαν να κάνω εγώ αφιέρωμα στην ΝΟΚΙΑ!!! Δεν εχεις άδικο. Κι εμένα μου ακούγεται σαν μια προπαγάνδα για να αγοράζουμε τις paid εφαρμογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts