Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στην παρέα έχω ένα θέμα συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει με τις απορίες μου όταν το τηλέφωνο μου το βάζω σε κατάσταση πτήσης και μετά το επαναφέρω μου βγάζει σφάλμα στην κάρτα sim και πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοίξω για να βρει δίκτυο τι να φταίει?

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτά είναι. Αξιοπιστία 0. Μόνο λόγια και κανένας να προστατέψει τους καταναλωτές. Ήρθε, δουλεέυει? όλα καλά. Δε δουλεέυι? καλή τύχη. Και μετά επιμένουν να αγοράζουμε από Ελλάδα και από αντιπροσωπείες γιατί έχουμε "εγγύηση" και On demand αντικατάσταση.

Τα λεφτά σου πίσω πρέπει να ζητήσεις φίλε μου. Αυτό πρέπει να κάνεις. και να τους κάνεις ρόμπα στους πελάτες τους.

Να κάτσεις έξω απ το μαγαζί και να τους κάνεις μπουκοτάζ. Αυτό τους χρειάζεται.

Δεν νομίζω πως με το να μποϋκοτάρει ένα συγκεκριμένο κατάστημα της Vodafone αποτελεί λύση. Αλλωστε δεν φταίνε οι εργαζόμενοι του εκάστοτε καταστήματος, αυτοί το έστειλαν στο service οπότε η ευθύνη τους τελείωνει (εν μέρει εκεί). Το να κάνεις ρόμπα τον υπαλληλάκο των 500 ευρώ, δεν θα σε οφελήσει σε κάτι, το πολύ πολύ όταν ξαναμπείς στο κατάστημα θα λένε από μέσα τους ήρθε ο π@π@ρ@ς να μας τα κάνει τσουρέκια. Στα κεντρικά της Vodafone θα πρέπει να δημιουργήσει θέμα!

καλησπέρα στην παρέα έχω ένα θέμα συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει με τις απορίες μου όταν το τηλέφωνο μου το βάζω σε κατάσταση πτήσης και μετά το επαναφέρω μου βγάζει σφάλμα στην κάρτα sim και πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοίξω για να βρει δίκτυο τι να φταίει?

Μήπως έχεις κάποιο lock screen από launcher?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ναι αλλά το superuser είπε αν διάβασες ότι το πέρασε μόνη της. Άρα μάλλον δεν είναι root :)

Σωστός!

πιο εύκολος τρόπος δεν υπάρχει;;;

Όχι προς το παρόν

Πόση ελεύθερη μνήμη έχετε σε νορμάλ καταστάσεις;

125-130 ΜΒ

Εσωτερικα η διαφορα τους βλεπω ειναι στο 4ο απο τα 5 pin του micro usb οπου στην περιπτωση του απλου adaptor δεν ειναι συνδεδεμενο πουθενα ενω στην περιπτωση του OTG ειναι γειωμενο.

Σωστός σε όλα. Πράγμα που σημαίνει ότι αν το κατέχεις το άθλημα σφάζεις τον αντάπτορα και γειώνεις το 4ο pin

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εγώ πάντως απο τότε που το έβαλα,έχω φτάσει την προβολή απο το 50% που ηταν πρίν το disable autobrightness,sto 6%.Απίστευτο και όμως αληθινό,τώρα έχω κατανάλωση κυψέλης το μεγαλύτερο που καταναλώνει και φτάνει αισίως το 45%.

Ψάχνομαι ακόμα με το θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας μετα την εγκατάσταση του "Οδηγός για Battery Styles & Reboot Phone option στο Power Menu". Εχω κι εγω κατανάλωση γυρω στο 5%, κατι που δεν μπορει να οφείλεται στο disable autobrightness μονο. Ηθελα να σε ρωτήσω λοιπον, μηπως εχεις εγκαταστήσει κι εσυ τον παραπάνω οδηγό;

Ψάχνομαι ακόμα με το θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας μετα την εγκατάσταση του "Οδηγός για Battery Styles & Reboot Phone option στο Power Menu". Εχω κι εγω κατανάλωση γυρω στο 5%, κατι που δεν μπορει να οφείλεται στο disable autobrightness μονο. Ηθελα να σε ρωτήσω λοιπον, μηπως εχεις εγκαταστήσει κι εσυ τον παραπάνω οδηγό;

Ναι τον εχω περάσει, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι θέμα του autobridnes. Είδη εχω πει σε άλλο post, πως δουλεύω πλέον την φωτεινότητα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, τώρα μπορεί να το δουλεύω και στο 15%. Εγώ γι'αυτό πιστεύω πως έχει πέσει τόσο πολύ η προβολή. Εσυ πιστεύεις πως ευθύνεται το Battery Styles & Reboot Phone που εχω εγκαταστήσει;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ναι τον εχω περάσει, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι θέμα του autobridnes. Είδη εχω πει σε άλλο post, πως δουλεύω πλέον την φωτεινότητα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, τώρα μπορεί να το δουλεύω και στο 15%. Εγώ γι'αυτό πιστεύω πως έχει πέσει τόσο πολύ η προβολή. Εσυ πιστεύεις πως ευθύνεται το Battery Styles & Reboot Phone που εχω εγκαταστήσει;

Ναι, πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα με τον οδηγό. Το autobrightness το εχω στο 30% περίπου και η ένδειξη στη κατανάλωση ειναι στο 5%. Δεν ειναι δυνατόν να ειναι τοσο χαμηλά... Ας σχολιάσουν και τα υπόλοιπα παιδιά για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.:worry:

1. που είναι οι μετρητές κλήσεων βρε παιδιά ;

2. υπάρχει άραγε κάποιο πρόγραμμα που να εμφανίζει κάποιες βασικές λειτουργίες (άνοιγμα wi-fi ανοιγμα bluetooth, σίγαση κλπ) πανω στο μενού ειδοποιήσεων; όπως είναι στα samsung

Για το 2 που ρωτάς,κατέβασε το Notification Toggle!Πλήρως παραμετροποιήσιμο!

https://market.android.com/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=el

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Ναι, πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα με τον οδηγό. Το autobrightness το εχω στο 30% περίπου και η ένδειξη στη κατανάλωση ειναι στο 5%. Δεν ειναι δυνατόν να ειναι τοσο χαμηλά... Ας σχολιάσουν και τα υπόλοιπα παιδιά για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.:worry:

Για να καταλάβω, όταν λες κατανάλωση τι εννοείς; Μήπως μιλάς για την προβολή; Που τουλάχιστον σε μένα είχε τη μεγαλύτερη κατανάλωση πριν περάσω κάποια προγραμματάκια. Τώρα που είναι στο 5%, πιστεύω πως μόνο πρόβλημα δεν είναι αυτό που μου δημιουργεί. Ασε που πιστεύω πως μου κρατάει για πλάκα πλέον η μπαταρία 2 ημέρες. Και αν το χρησιμοποιήσω σαν τηλ. Είμαι σίγουρος θα με βγάλει αρκετές μέρες.

Για να καταλάβω, όταν λες κατανάλωση τι εννοείς; Μήπως μιλάς για την προβολή; Που τουλάχιστον σε μένα είχε τη μεγαλύτερη κατανάλωση πριν περάσω κάποια προγραμματάκια. Τώρα που είναι στο 5%, πιστεύω πως μόνο πρόβλημα δεν είναι αυτό που μου δημιουργεί. Ασε που πιστεύω πως μου κρατάει για πλάκα πλέον η μπαταρία 2 ημέρες. Και αν το χρησιμοποιήσω σαν τηλ. Είμαι σίγουρος θα με βγάλει αρκετές μέρες.

Στη μενου "χρήση μπαταρίας" δεκα ωρες μετα απο την τελευταια φόρτιση εχω τωρα 3%. Νομίζω πως ο μετρητής δεν μετράει πια σωστά. Το λογικο θα ηταν να ειναι απο 30% εως 50%, οχι 3%! Εσυ, θυμάσαι πριν τον οδηγό και με ενεργό/εγκατεστημένο το auto brightness, ποση ήταν η χρήση μπαταρίας σου;

Στη μενου "χρήση μπαταρίας" δεκα ωρες μετα απο την τελευταια φόρτιση εχω τωρα 3%. Νομίζω πως ο μετρητής δεν μετράει πια σωστά. Το λογικο θα ηταν να ειναι απο 30% εως 50%, οχι 3%! Εσυ, θυμάσαι πριν τον οδηγό και με ενεργό/εγκατεστημένο το auto brightness, ποση ήταν η χρήση μπαταρίας σου;

Τώρα να σου πω ακριβώς δε θυμάμαι, αλλά πιστεύω πως έχει βελτιωθεί, τι να πω δε ξέρω. Ίσως παίζει ρόλο ότι εχω περάσει και το juice defender ultimate. Αυτό λένε διαχειρίζεται πολύ καλά τη μπαταρία.Εγώ πάντως μετά μια ημέρα και πέντε ώρες είμαι στο 31%.

Τώρα να σου πω ακριβώς δε θυμάμαι, αλλά πιστεύω πως έχει βελτιωθεί, τι να πω δε ξέρω. Ίσως παίζει ρόλο ότι εχω περάσει και το juice defender ultimate. Αυτό λένε διαχειρίζεται πολύ καλά τη μπαταρία.Εγώ πάντως μετά μια ημέρα και πέντε ώρες είμαι στο 31%.

Το 31% ειναι καθησυχαστικό. Νομιζα οτι ειχες πανω κατω 6%. Ενας αλλος φιλος πιο πισω εχει την ιδια απορια με εμας. Τελος παντων... Θα παρακολουθήσω κι εγω το δικο μου της επόμενες μέρες.

edit.

Να προσθέσω/διορθώσω οτι τα ποσοστά που αναφέρω ειναι για την "προβολή" στη "χρήση μπαταρίας"

Edited by MonDeChristo

ναι εχω το go locker

Κι εμένα με το Go Locker μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα, έστειλα mail και στην dev εταιρεία αλλά ούτε καν απάντησαν!

Αυτό φταίει, οπότε ξαναγύρνα στη stock lock screen!

Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη σας αλλά μόλις εγκατέστησα το Rom Toolbox. Η εφαρμογή είναι απλά τα πάντα!

Τώρα το δοκιμάζω, φαίνεται πολύύύ καλό!

Εχει δοκιμασει κανεις το gameboid?το εβαλα χθες.ειναι απιστευτο.δεν περιμενα να ειναι τοσο βολικο εστω και με οθονη αφης ενω τρεχει νερο τα παιχνιδια.εχει μονο καποια στιγμιαια κολληματα που πιο πιθανο το κοβω να ειναι λογω της αργης καρτας μνημης παρα αδυναμιας του επεξεργαστη να το τρεξει.

Το έχω κι εγώ το GameBoid, όπως επίσης και το FPse - παίζω Crash στο Neo V μου!

Κάνουν και τα δύο ψιλοκολληματάκια, ίσως φταίει το κινητό, ίσως ο emulator, ίσως η κάρτα μνήμης...

Αλλά μια χαρά playable είναι και τα δύο!

Καταρχήν σ' ευχαριστώ κ γω για το ποστ σου. Δε το χα πάρει χαμπάρι στο xda.

'Ομως, δημιουργήθηκε το εξής θέμα, τα στατιστικά της κατανάλωσης μπαταρίας σα να πειράχθηκαν, η οθόνη απ εκεί που έτρωγε την περισσότερη τώρα δείχνει ότι καταναλώνει τη λιγότερη μπαταρία.

Έχεις ιδέα τι μπορεί να παίζει?

Έκανα και battery calibration αλλά το πρόβλημα παραμένει....

Παλιότερα είχα εγκαταστήσει από XDA το Galaxy Theme στο Neo V μου.

Παρατήρησα πως και σε μένα έβγαζε ό,τι να'ναι στην κατανάλωση μπαταρίας.

Το σχολίασα στο forum των XDA και συμφώνησε και ένας άλλος χρήστης, ενώ κάποιος άλλος έγραψε πως δεν του συνέβαινε και ίσως είναι θέμα χρήστη και όχι λόγω tweak.

Οπότε επέστρεψα στο κανονικό theme να είμαι σίγουρος!

Τι να σας πώ, δοκιμάστε και πείτε και σε μας τι γίνεται και αν έπεσε η απόδοση της μπαταρίας σας!

Πάντως το Power Widget Menu που έχω στο κινητό (σελ. 318) δε μου επηρεάζει τα στατιστικά στην κατανάλωση μπαταρίας!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

ναι εχω το go locker

Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, εάν απεγκαταστήσεις το go locker το πρόβλημα θα διορθωθεί...

κάτι που αφορά αξεσουάρ, επιτρέψτε μου να το παραθέσω εδώ. ο γνήσιος φορτιστής του αυτοκινήτου διαθέτει το ίδιο καλώδιο USB που έχει και ο φορτιστής στο πακέτο του τηλεφώνου. κατά την άποψη μου καλό θα ήταν να έβαζαν ένα σπιράλ καλώδιο ή κάτι που να μπορεί να αυξομειώνει το μήκος του γιατί είναι τελείως άβολο

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

καλησπέρα παιδιά.έκανα την αναβάθμιση σε .62 ,ξενέρωσα και επέστρεψα στην .42 .αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να τραβήξω 3D φωτογραφίες.δεν υπάρχουν οδηγίες στον οδηγό χρήσης. όσες φορές και να δοκίμασα μου έβγαλε μήνυμα <<κάντε πιο γρήγορες κινήσεις>>.τι κάνω λάθος? σας ευχαριστώ

καλησπέρα παιδιά.έκανα την αναβάθμιση σε .62 ,ξενέρωσα και επέστρεψα στην .42 .αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να τραβήξω 3D φωτογραφίες.δεν υπάρχουν οδηγίες στον οδηγό χρήσης. όσες φορές και να δοκίμασα μου έβγαλε μήνυμα .τι κάνω λάθος? σας ευχαριστώ

Ειναι μπελαλιδικο το πανοραμα..θελει πολυ σταθερο χερι.αλλου πιο γρηγορα,αλλου πιο αργα.

Μια φορα εχω πετυχει χωρις να μου δημιουργησει καθολου γκρι στην ακρη(κενο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά.έκανα την αναβάθμιση σε .62 ,ξενέρωσα και επέστρεψα στην .42 .αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να τραβήξω 3D φωτογραφίες.δεν υπάρχουν οδηγίες στον οδηγό χρήσης. όσες φορές και να δοκίμασα μου έβγαλε μήνυμα <<κάντε πιο γρήγορες κινήσεις>>.τι κάνω λάθος? σας ευχαριστώ

Ειναι μπελαλιδικο το πανοραμα..θελει πολυ σταθερο χερι.αλλου πιο γρηγορα,αλλου πιο αργα.

Εγώ πάλι καμία φορά δεν το έχω καταφέρει, δέκα φορές το πάω πιο αργά, μια πιο γρήγορα, βαρέθηκα και τα παράτησα:mad:

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος καμια custom rom χωρίς προβλήματα με κάμερα-wifi-gprs κλπ? Σήμερα ξεκλείδωσα bootloader (όχι από το official site sony, έκανα το κόλπο με το καλώδιο και τη γείωση, κράτησα DRM κλπ!) και ψάχνομαι!

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Κι εμένα με το Go Locker μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα, έστειλα mail και στην dev εταιρεία αλλά ούτε καν απάντησαν!

Αυτό φταίει, οπότε ξαναγύρνα στη stock lock screen!

Τώρα το δοκιμάζω, φαίνεται πολύύύ καλό!

Το έχω κι εγώ το GameBoid, όπως επίσης και το FPse - παίζω Crash στο Neo V μου!

Κάνουν και τα δύο ψιλοκολληματάκια, ίσως φταίει το κινητό, ίσως ο emulator, ίσως η κάρτα μνήμης...

Αλλά μια χαρά playable είναι και τα δύο!

Παλιότερα είχα εγκαταστήσει από XDA το Galaxy Theme στο Neo V μου.

Παρατήρησα πως και σε μένα έβγαζε ό,τι να'ναι στην κατανάλωση μπαταρίας.

Το σχολίασα στο forum των XDA και συμφώνησε και ένας άλλος χρήστης, ενώ κάποιος άλλος έγραψε πως δεν του συνέβαινε και ίσως είναι θέμα χρήστη και όχι λόγω tweak.

Οπότε επέστρεψα στο κανονικό theme να είμαι σίγουρος!

Τι να σας πώ, δοκιμάστε και πείτε και σε μας τι γίνεται και αν έπεσε η απόδοση της μπαταρίας σας!

Πάντως το Power Widget Menu που έχω στο κινητό (σελ. 318) δε μου επηρεάζει τα στατιστικά στην κατανάλωση μπαταρίας!

Εγώ να πω πάλι πως το θέμα της προβολής όσον αφορά το θέμα κατανάλωσης μπαταρίας, το εχω γράψει πριν εγκαταστήσω το notification dar από τους XDA. Είχα αναφέρει τότε πως από τότε που εγκατέστησα το autobridnes και επειδή είχε γίνει έντονα ενοχλητική η φωτεινότητα, είχα κατεβάσει παρά πολύ το φώς, τότε είχα ξεκινήσει με 40% και τώρα ζήτημα να το εχω στο 15%. Το βλέπω λογικό λοιπόν η προβολή να έχει πέσει τόσο πολύ.

πως γινεται χωρις το γκρι..εχω βγαλει ωραιες φωτογραφιες αλλα το γκρι μου την χαλαει

επισης μου φαινεται καπως σκοτεινη στο πανοραμα και στις 3d σε σχεση με την κανονικη..μην πω πολυ σκοτεινη

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Έχει κανείς την εφαρμογή hotmail? Γιατι είναι συνέχεια στο παρασκήνιο είτε ειμαι στο ιντερνετ είτε οχι?

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Καλησπερα σας και απο μενα

Μολις ειμαι και εγω ενας ευτιχισμενος κατοχος του Neo v

Πως γινετε ομως καθε φορα που περνω καινουργιο τηλεφωνο να μπαινω στο forum και

να βλεπω πανω απο 300 σελιδες.

Anyway

Θελω να ρωτησω 2 πραγματα

1)Μπορω να εγκαταστησω προγραμα mls destinator η tom tom η καποιο αλλο

προγραμα gps για να το δουλεψω σαν gps χωρις ομως να χρησημοποιει wifi η να στελνει δεδομενα και να χρεωνομαι?

2)οταν εκανα εγκατασταση το skype παρατηρησα οτι ειτε ηταν ανοιχτη η συσκευη ειτε κλειδωμενη λειτουργουσε κανονικα πανω αριστερα (σε εξελιξη δλδ)

Θα ηθελα να κανω κατι αντιστοιχο για να εχω ανοιχτο και το chat του facebook αλλα παραλληλα να μπορω να ανοιγω σελιδες χωρις να κλεινει η εφαρμογη του facebook και να δουλευει οπως το skype.

Ευχαριστω.

sehlen

Anyway

προγραμα gps για να το δουλεψω σαν gps χωρις ομως να χρησημοποιει wifi η να στελνει δεδομενα και να χρεωνομαι?

2)οταν εκανα εγκατασταση το skype παρατηρησα οτι ειτε ηταν ανοιχτη η συσκευη ειτε κλειδωμενη λειτουργουσε κανονικα πανω αριστερα (σε εξελιξη δλδ)

Θα ηθελα να κανω κατι αντιστοιχο για να εχω ανοιχτο και το chat του facebook αλλα παραλληλα να μπορω να ανοιγω σελιδες χωρις να κλεινει η εφαρμογη του facebook και να δουλευει οπως το skype.

Ευχαριστω.

1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557

2) https://market.android.com/details?id=com.spartancoders.gtok&hl=el

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Anyway

Ευχαριστω.

Καλό είναι να έχει 300+ σελίδες το νήμα του κινητού, σημαίνει ότι υπάρχει συμμετοχή και υποστήριξη! Στα ερωτήματά σου τώρα:

1)Ναι μπορείς, με αυτά που αναφέρεις (και πολλά άλλα ακόμα), κατεβάζεις και offline χάρτες μαζί με την εφαρμογή, και κλείνοντας την αποστολή δεδομένων δε θα χρεώνεσαι όταν μπαίνεις για πλοήγηση (πρέπει να κλείσεις τα δεδομένα, γιατί αλλιώς επειδή το κινητό υποστηρίζει A-GPS, θα χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής σου για να βρίσκει ευκολότερα - γρηγορότερα θέση, καλύτερη πλοήγηση σε σημεία με έλλειψη καλής κάλυψης δορυφόρων κλπ...)

2)Νομίζω πως η εφαρμογή facebook δεν υποστηρίζει αυτή καθαυτή τη λειτουργία που αναφέρεις, αν κατάλαβα καλά θέλεις ειδοποιήσεις στη status bar ακόμα και όταν το κινητό βρίσκεται σε lock, δες μήπως σε βολεύει αυτό. Sorry αν δεν κατάλαβα καλά το τι θέλεις από το 2.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...