alkis_7 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Δε χρειάζεται απαραίτητα πιστωτική. Προσωπικά το αγόρασα με debit card της τράπεζας Κύπρου.;) Μονο που ο Ευθυμης ειναι ανηλικος!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Και ανήλικος να είναι, μπορεί να βγάλει μια prepaid συνοδεία των γονιών του και να κάνει αυτό που θέλει. Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Και ανήλικος να είναι, μπορεί να βγάλει μια prepaid συνοδεία των γονιών του και να κάνει αυτό που θέλει. Με Pay Safe Card ή καλυτερα με Pay pal χωρις καμια καρτα απο τραπεζα δε γινεται ; Off topic: sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Aυτό πως το εχεις βαλει να γραφετε αφου εισαι απο PC ? (οπως ειχες αναφερει ; ) καλη πατεντα :p EDIT: ξερει κανεις τι παιζει με την SE & το Official Unlock Bootloader ; Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για τα διπύρινα Android.. Τι παραπάνω μπορεί να κάνει ενα διπύρινο του στυλ lg optimus 2x , Samsung Galaxy s2 κτλ σε σχέση με τα μονοπύρινα όπως το δικό μας το Neo?? Μεγαλυτερα scores στα Benchmarks. Μην ασχολεισαι προς το παρον, ισως του χρονου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Και ανήλικος να είναι, μπορεί να βγάλει μια prepaid συνοδεία των γονιών του και να κάνει αυτό που θέλει. ο ανήλικος δεν μπορεί να κάνει ΚΑΜΙΑ πράξη σε τράπεζα:!::!: Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 ο ανήλικος δεν μπορεί να κάνει ΚΑΜΙΑ πράξη σε τράπεζα:!::!: Απο τα 16 εχω καρτα (και λογαριασμο) σε Τραπεζα, θελει εναν γονιο μαζι (φυσικα ο λογαριασμος ανοιξε και στα δυο ονοματα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Απο τα 16 εχω καρτα (και λογαριασμο) σε Τραπεζα, θελει εναν γονιο μαζι (φυσικα ο λογαριασμος ανοιξε και στα δυο ονοματα). φίλε μου έχεις λογαριασμό επειδή κάποιος ενήλικας σε έβαλε συνδικαιούχο. Εσύ όταν ήσουν ανήλικος δεν μπορούσες να κάνεις ΚΑΜΙΑ πράξη. Απλά επειδή δουλεύω στην Τράπεζα Κύπρου και έρχονται πολλοί ανήλικοι για prepaid σας λέω ότι απλά ΔΕΝ γίνετε να πάρουν κάρτα. :offtopic: συγγνώμη για το off topic Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αγαπητό μέλος afrodith2, αυτό εννοούσα κι εγώ. Και καλό είναι να κατεβάσετε λίγο τους τόνους. Κάτι γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι... Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μεγαλυτερα scores στα Benchmarks. Μην ασχολεισαι προς το παρον, ισως του χρονου... Αυτό ήθελα να δω αν με ένα μονοπύρηνο android κινητό έχουμε κάποι περιορισμό στο να τρέξουμε κάποιες εφαρμογές. Οπότε λειτουργικά με τα σημερινά δεδομένα δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αγαπητό μέλος afrodith2, αυτό εννοούσα κι εγώ. Και καλό είναι να κατεβάσετε λίγο τους τόνους. Κάτι γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι... μα δεν μάλωσα,ούτε είπα κάτι άσχημο.. να βοhθήσω ήθελα. τέσπα αν θέλετε σβήστε και το ποστ που είναι off topic Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μια φωτογραφια που ισως βοηθήσει αυτους που ρωτανε "που να βαλω το χαρτακι για το τριξιμο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Παιδιά έχει πάρει κανένας αυτή τη θήκη? Είναι πρακτική και προστατεύει το κινητό?? Μήπως είναι καλύτερα μια τέτοια ή τέτοια? Δεν καλύπτουν από τα πλάγια το κινητό όμως αυτές......καλύπτουν την οθόνη όμως.... Απόψεις..... Edited January 8, 2012 by topmar Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μια φωτογραφια που ισως βοηθήσει αυτους που ρωτανε "που να βαλω το χαρτακι για το τριξιμο" Εγώ χαλάρωσα λίγο τη βίδα και πιέζοντας το πλαινό πλαστικό παράλληλα ξαναέσφιξα τη βίδα. Από τότε σταμάτησαν μια και καλή οι τριγμοί..! 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Off topic: Aυτό πως το εχεις βαλει να γραφετε αφου εισαι απο PC ? (οπως ειχες αναφερει ; ) καλη πατεντα :p δεν ειμαι απο το πισι οταν το γραφω αυτο.αλλα απο το κινητο το οποιο εχει hardware keyboard οπως βλεπεις και στη φωτο.:) μπαινει αυτοματα οταν στελνω μεσω tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) δεν ειμαι απο το πισι οταν το γραφω αυτο.αλλα απο το κινητο το οποιο εχει hardware keyboard οπως βλεπεις και στη φωτο.:) μπαινει αυτοματα οταν στελνω μεσω tapatalk αα γιατι ετσι ειχες πει. οτι εισουν στο PC και στελνοταν αυτο :p Εγώ χαλάρωσα λίγο τη βίδα και πιέζοντας το πλαινό πλαστικό παράλληλα ξαναέσφιξα τη βίδα. Από τότε σταμάτησαν μια και καλή οι τριγμοί..! θα το δοκιμασω και εγω. δεν πιστευω να σπασει :p Edited January 9, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδιά έχει πάρει κανένας αυτή τη θήκη? Είναι πρακτική και προστατεύει το κινητό?? Μήπως είναι καλύτερα μια τέτοια ή τέτοια? Δεν καλύπτουν από τα πλάγια το κινητό όμως αυτές......καλύπτουν την οθόνη όμως.... Απόψεις..... Εγώ πήρα την πρώτη, αλλά σε αυτή την τιμή πήρα τρεις από Ασία μεριά. Αν σκοπεύεις να το ρίξεις από το μπαλκόνι δεν το προστατεύει, αλλά από γρατζουνιές, μικροπεσίματα και για να μη γλιστράει τόσο στα χέρια είναι μια χαρά. Μειονέκτημά της ότι δεν εφαρμόζει τόσο σφιχτά (προφανώς) όσο οι θήκες που πιάνουν γύρω γύρω. Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ και σε συνδυασμό με Zagg στην οθόνη εγώ δε φοβάμαι μην πάθει κάτι το κινητό. Την πήρα σε μπλε, άσπρο και πορτοκαλί και του πάνε και τα τρία (έχω το άσπρο), αλλά συνήθως του φοράω την μπλε. Τώρα για τις άλλες εάν είναι καλύτερα ή χειρότερα αφορά καθαρά την αισθητική σου και το αν βολεύει στο χέρι σου. Εμένα δε με βολεύουν αυτές, αλλά η προστασία είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 θα το δοκιμασω και εγω. δεν πιστευω να σπασει :p Εξαρτάται αν θα χρησιμοποιήσεις βαριοπούλα ή κομπρεσσέρ! :p Αν την κάνεις με ένα κατσαβιδάκι που να πιάνει σωστά (για να μη "φας" τα πάσα), δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis92 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδια καθως ειμαι στο κινητο και βλεπω καπια εφαρμογη μου βγαζει διαφημησεις,πως μπορω να τις ξεφορτοθω και να μην με ξαναενοχλησουν; (ειμαι root)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδια καθως ειμαι στο κινητο και βλεπω καπια εφαρμογη μου βγαζει διαφημησεις,πως μπορω να τις ξεφορτοθω και να μην με ξαναενοχλησουν; (ειμαι root)... Adfree ψαξε [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Παιδια καθως ειμαι στο κινητο και βλεπω καπια εφαρμογη μου βγαζει διαφημησεις,πως μπορω να τις ξεφορτοθω και να μην με ξαναενοχλησουν; (ειμαι root)... αμα η εφαρμογη δεν θελει wifi και εχεις κλειστα δεδομενα δεν θα μπορει να εμφανιστει Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 παιδια εκανα αναβαθμιση το κινητο και μολις ξαναεβαλα την καρτα μνημης δεν υπαρχουν οι εφαρμογες στο μενου..η καρτα ειναι γεματη τι σβηνω για να την αδειασω??υπαρχει κατι που δεν πρεπει να σβησω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis92 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Ευχαριστω αλλα μολις προσεξα κατι! Το προσεξα τελειως τυχαια αλλα το κινητο μου εχει 1 καμμενο pixel!!! το αγορασα το σαββατο,εχω δικαιωμα επιστροφης ετσι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Ευχαριστω αλλα μολις προσεξα κατι! Το προσεξα τελειως τυχαια αλλα το κινητο μου εχει 1 καμμενο pixel!!! το αγορασα το σαββατο,εχω δικαιωμα επιστροφης ετσι; ναι εχει 7 ημερες...αρκει να πειστουν οτι οντος εχει προβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis92 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Τι εννοεις αρκει να πειστουν,αφου υπαρχει καμμενο pixel! Aυριο πρωι πρωι θα τους ριξω μια επισκεψη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Τι εννοεις αρκει να πειστουν,αφου υπαρχει καμμενο pixel! Aυριο πρωι πρωι θα τους ριξω μια επισκεψη... κατέβασε και καμια εφαρμογή από το market για pixel test ωστε να τους το δειξεις πιο εύκολα. λογικά δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts