Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμένα κλάιν μάιν αλλαγή μου φαίνεται.Ειδικά αν θέλει μεγάλες απαιτήσεις και ψιλοσέρνεται στο δικό μας δεν βρίσκω τον λόγο που γίνεται τόσος ντόρος.Δεν βλέπω καμιά αλλαγή που να δικαιολογεί την τόση συζήτηση

Όσο πάει σφαίρα έτσι μια χαρά είναι

ΔΕΝ λεω τραγικά για εσένα αλλα για τον αλλο που ειπε 5 μέρες !!!! και δεν εχω καμια πρόθεση να σε πω ψεύτη και να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου !!!

Το τραγικό το είχες πει στο προηγούμενο σου ποστ.

Τέλος πάντων, αν θέλεις γράψε και εσύ αναλυτικά στην επόμενη σου φόρτιση ποσοστα και ώρες.

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Να ρωτήσω...

τι είναι το "root" και για ποιό λόγο να το κάνουμε στο xperia neo v! εννοώ ποιά θα είναι η διαφορά;

πως μπορώ να δώ αυτή την ανάλυση και στο δικό μου xperia neo v;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Να ρωτήσω...

τι είναι το "root" και για ποιό λόγο να το κάνουμε στο xperia neo v! εννοώ ποιά θα είναι η διαφορά;

με το root αποκτας δικαιωματα administrator (ή οπως λεγεται εδω,super user) και μπορεις να κανεις καποια πραγματα τα οποια δεν γινονται αν δεν εισαι rooted.οπως,να σβησεις καποιες εφαρμογες που ερχονται προεγκατεστημενες,να σβησεις διαφημισεις που "φερνουν" καποιες εφαρμογες οταν συνδεεσαι στο internet και αλλα πιο πολυπλοκα που δεν ειναι επι της παρουσης.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

με το root αποκτας δικαιωματα administrator (ή οπως λεγεται εδω,super user) και μπορεις να κανεις καποια πραγματα τα οποια δεν γινονται αν δεν εισαι rooted.οπως,να σβησεις καποιες εφαρμογες που ερχονται προεγκατεστημενες,να σβησεις διαφημισεις που "φερνουν" καποιες εφαρμογες οταν συνδεεσαι στο internet και αλλα πιο πολυπλοκα που δεν ειναι επι της παρουσης.:)

α ωραία...thanks!

και πως κάνω το root ;

υπάρχει κάποιο site που να μου λέει αναλυτικα τι πρέπει να κάνω;

α ωραία...thanks!

και πως κάνω το root ;

υπάρχει κάποιο site που να μου λέει αναλυτικα τι πρέπει να κάνω;

εδω σε εχω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παδια το juice defender αξιζει τον κοπο?? ρουφαει 16MB ram... κριμα δεν ειναι??

3μέρες με αυτό και έχω δει τραγική διάφορα σε διάρκεια

:thanks:

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!

Αγόρασα το κινητό εδώ και 2 εβδομάδες και το έχω λιώσει. Πραγματικά βλέπω πόσο σας κρατάει η μπαταρία και απορώ. Μια φορά μόνο κατάφερα να ξεπεράσω την 1 μέρα. Επαναλαμβάνω βέβαι οτι το έχω λιώσει. 3-4 ώρες ράδιο, συνέχεια online είτε μέσω wifi είτε μέσω 3g, κλήσεις, παιχνίδια,μουσική, προγράμματα όπως office κτλ.

Έχοντας διαβάσει όλα τα μέχρι τώρα posts του εν λόγω topic να σας προτείνω και εγώ κάποιες εφαρμογές που δεν έχουν αναφερθεί (ή πέρασαν στα ψιλά) και μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

AntiDroid Theft - Πρόγραμμα εντοπισμού του κινητού σε περίπτωση κλοπής

Fake-Call Me - Φαντάζομαι καταλαβαίνεται τι κάνει. Αρκετά καλή παραμετροποίηση

Google Goggles - Εντοπίζει την προέλευση εικόνων ή καλύτερα εντοπίζει παρόμοιες στο internet και τις ταυτοποιεί

Disk Usage - Για μένα το πιο must have app. Καταπληκτική απεικόνιση του χώρου που καταλαμβάνει το κάθε αντικείμενο/εφαρμογή και άμεση κατάργηση του. Δοκιμάστε το ειδικά αν δεν καταλαβαίνεται τι στο καλό σας "τρώει" τόσο χώρο.

Smart measure - Εάν δεν το "έχετε" με τις αποστάσεις -όπως εγώ- και θέλετε σχετικά έγκυρη μέτρηση

Είναι όλες δωρέαν και δεν χρειάζονται root.

(σχεδόν)Κάθε φορά που τελειώνει η μπαταρία κάνω αναφορά στο συγκεκριμένο τόπικ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ με ποσοστά αλλα και με χρόνο της κάθε λειτουργίας, για να βλέπει ο καθένας που βρίσκεται γιατί μερικοί έχουν μιλήσει και για τελείωμα της μπαταρίας σε 1.5 μέρα.

Οπότε μη μου λες για τραγικά πράγματα κτλ. Εξάλλου ήταν η πρώτη φορά που άντεξε 3 μέρες και κάτι. Συνήθως το φορτίζω στις 2,5.

flight mode 1 με 3%

Σημείωση: για δική σου ευκολία κυρίως, μπορείς να ανεβάζεις ένα screenshot της μπαταρίας σου (ή και 2, 3, όσα θέλεις τέλος πάντων).

Και για όσους έχουν μικρή αυτονομία, αναρωτιούνται γιατί σε άλλους κρατάει περισσότερο κλπ κλπ, καλό θα είναι να διαβάσετε με μεγάλη προσοχή αυτό το post. Θα σας βοηθήσει.

Edited by DeJaVu
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ουτε με το juice defender εχω δει διαφορα,εκτος κι αν δεν το εβαλα σε σωστη λειτουργια.

Το ειχα στο πρωτο προφιλ (δεν θυμαμε πως λεγοταν) και η ενδειξη επανω ηταν κοκκινη

Παντως την 2430 mha την εχω βαλει στο ματι

Disk Usage - Για μένα το πιο must have app. Καταπληκτική απεικόνιση του χώρου που καταλαμβάνει το κάθε αντικείμενο/εφαρμογή και άμεση κατάργηση του. Δοκιμάστε το ειδικά αν δεν καταλαβαίνεται τι στο καλό σας "τρώει" τόσο χώρο.

καλησπερα φιλε.να σε ρωτησω.σαυτην την εφαρμογη εχεις δοκιμασει να σβησεις το .apk καποιας εφαρμογης αλλα να κρατησεις την εφαρμογη;ελευθερωνεται καθολου χωρος στην εσωτερικη μνημη;μπα,ε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω σε εχω!

βασικά απ' οτι βλέπω στις συσκευές για root δεν έχει το xperia neo V αλλα υποθέτω πως ισχύει αφου κάνει και για το xperia neo ε;;

φιλε εγώ έχω παραγγείλει αυτή: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Silicon-Case-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-Black-SNYERINEOSBLK.htm και την περιμένω αύριο! θα σας πω εντυπώσεις για όποιον θέλει να την αγοράσει!

Πολύ καλή θήκη, πρακτική και όμορφη. Αυτήν έχω κι εγώ, από το Πλαίσιο.

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!

Από τις 28 του μήνα είμαι κι εγώ ιδιόκτητης του SE Xperia neo V! Δεν έγραψα νωρίτερα γιατί διάβασα όλα τα post και τις 70 σελίδες! Είχα πιο πριν το Motorola Defy. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το neo V! Καλύτερη κάμερα και καλύτερη μπαταρία! Παραγγελία από το site της Vodafone στις 23/12. Έχω και το LiveView και συνεργάζεται άψογα! Μπαταρία φουλ 2 μέρες με όλα αναμμένα: WiFi, 3G, Bluetooth (λόγω LiveView) και GPS.

spacer.png

καλησπερα φιλε.να σε ρωτησω.σαυτην την εφαρμογη εχεις δοκιμασει να σβησεις το .apk καποιας εφαρμογης αλλα να κρατησεις την εφαρμογη;ελευθερωνεται καθολου χωρος στην εσωτερικη μνημη;μπα,ε;

Το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. :(

βασικά απ' οτι βλέπω στις συσκευές για root δεν έχει το xperia neo V αλλα υποθέτω πως ισχύει αφου κάνει και για το xperia neo ε;;

κανει κανονικα..;)

Το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. :(

δεν μπορεις να σβησεις καποιο apk;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

.....εμένα κλάιν μάιν αλλαγή μου φαίνεται......Δεν βλέπω καμιά αλλαγή που να δικαιολογεί την τόση συζήτηση

Όσο πάει σφαίρα έτσι μια χαρά είναι.....

+1

Αν ειναι ετσι το "special by SE" Android 4.0.....μπορουμε να ζησουμε -ανετα- και με το Gingerbread.

Ελπιζω να ειναι κατι σε -πολυ- πρωιμη μορφη, πολυ "beta", κι οτανν τελικως δοθει στο κοινο για αναβαθμιση, να αξιζει τον κοπο, να κανει τη διαφορα.

+1

Αν ειναι ετσι το "special by SE" Android 4.0.....μπορουμε να ζησουμε -ανετα- και με το Gingerbread.

Ελπιζω να ειναι κατι σε -πολυ- πρωιμη μορφη, πολυ "beta", κι οτανν τελικως δοθει στο κοινο για αναβαθμιση, να αξιζει τον κοπο, να κανει τη διαφορα.

γενικα μην περιμενετε τρομερες διαφορες στο τελικο UI..

θα βαλει το χερακι της η SE..αρα δεν το γλειτωνουμε το μπλεδακι της...οπως και ναχει ναναι καλα ο GO launcher.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλή θήκη, πρακτική και όμορφη. Αυτήν έχω κι εγώ, από το Πλαίσιο.

σε αυτό το γκρι βγαίνει μόνο η θήκη αυτή?

πόσο καιρό είναι που έχει βγει? πριν μια-δύο εβδομάδες δεν την είχαν στο site!

+1

Οι πιο πολλές διαφορές θα είναι στην λειτουργία . Μην περιμένετε τρελές αλλαγές στην εμφάνιση. το κινητό λειτουργικά θα αλλάξει.

Just in love with my Sole :)

Δείτε πως θα είναι το κινητό μας σε κανένα 3μηνο!

παγωτό λέμεεεεε.... :wink:

H μονη αλλαγη που βλεπω ειναι ....αλλα δαχτυλα :lol::lol:

Ιδιο οπως τωρα δειχνει.....Σε αλλο κινητο απο την 2.2 στην 2.3 η μονη αλλαγη ητανε οτι η μπαταρια απο οριζοντια ηρθε σε καθετη θεση και οτι εγινε πιο....αργο!:wacko:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Καλημερα παιδες!Να ρωτηξω κατι...Η καρτα μνημης που ειχε μεσα η συσκευη ειχε δεσμευμενο χωρο 1 gb περιπου...Περασα sygic,εφαρμογες,τραβηξα και κατι video και φουλαρε!Αν την κανω μορφοποιηση μεσω υπολογιστη θα εχει προβλημα?Ρωταω γιατι το 1 gb που ειχε δεσμευμενο μου φαινεται παρα πολυ και λεω μηπως εχει μεσα τπτ αρχεια συστηματος που δεν κανει να σβηστουν!Και αν ειναι οκ σε τι format φορμαρω?Σε fat32?Ευχαριστω και sorry αν εχει απαντηθει καπου αλλα παραμεγαλωσαμε και η αναζητηση δεν εβγαλε κατι!

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...