Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω την εβαλα και δεν ανοιξε το κινητο εμεινε στο sony και περασα παλι την zelly 3 που εναι πολυ καλη για μενα

καπου εκανες λαθος στην εγκατασταση..επανελαβε τα βηματα αξιζει!

παιδιά οποιος έβαλε την viper σε κλειδωμένο bootloader είχε κανένα πρόβλημα? (wifi, 3g, μηνύματα κτλ)

φιλε ναι φορα την εγω προχθες την εβαλα και ειναι τελεια..(ειναι καλη σε θεμα ηχου,μπαταριας,φωτογραφικης,wifi κλπ.)

ειναι απο τις καλυτερες που εχω φορεσει..και σκεφτομαι αν συνεχισει ετσι να την κρατησω για κανα 2μηνο μεχρι να βγει αλλη πολυ καλυτερη.. try it

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω αυτή τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227490 και έχω βάλει με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azasoft.free.swapper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5hemFzb2Z0LmZyZWUuc3dhcHBlciJd swap 64mb. Καλά είναι ή να το αλλάξω;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Όχι όλα δουλεύουν κανονικότατα.. :D

Αρχικά επειχήρησα με τον οδηγό της SONY αλλά τα κατάφερα με αυτον τον οδηγό:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335820

Να ξερεις οτι χάνεις όλα τα αρχεια σου οπως εφαρμογές/μυνηματα/ μετά το unlock ;)

χαιρετε

ειμαι root αλλα εχω θεμα με την μνημη του κινητου ελατωνεται συνεχεια...

κατα τα αλλα τι κερδιζουμε με το να κανουμε un lock ?

unlock ειναι διαφορετικο απο το root ?

συγχωρεστε το χαζο ερωτημα :X

καπου εκανες λαθος στην εγκατασταση..επανελαβε τα βηματα αξιζει!

φιλε ναι φορα την εγω προχθες την εβαλα και ειναι τελεια..(ειναι καλη σε θεμα ηχου,μπαταριας,φωτογραφικης,wifi κλπ.)

ειναι απο τις καλυτερες που εχω φορεσει..και σκεφτομαι αν συνεχισει ετσι να την κρατησω για κανα 2μηνο μεχρι να βγει αλλη πολυ καλυτερη.. try it

θα προσπαθησω παλι το Σ/Κ και θα δω

This is Sparta!!!:nagger:

Ξέρει κανείς κάποιο καλό apk εκτός από το Greek WPA finder να μου προτείνει?

αν καταλαβα καλα (επειδη δεν διευκρινιζεις) εννοεις ισως εφαρμογες που "σπανε" κωδικους απο wifi.

λοιπον 2 απο τις καλυτερες που εχω ειναι 1η: thomson wpa finder

2h wifi unlocker. αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησα!

η μνημη οφειλεται σε καποιες εφαρμογες που πιθανον να τρεχουν

το unlock ξεκλειδωνει στην ουσια το τηλεφωνο για να εγκαταστησεις διαφορετικες rom οπως jb η διαφορετικο kernel οπου και τα 2 εχουν πολυ ποιο πολλες ρυθμισεις η πολυ διαφορετικη εμφανιση και λειτουργια

οπως και ταχυτητα ....αναλογα με το τι θελει ο καθενας

θα ελεγα να το κανεις μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και θα επανελθει

αν οχι καντο με το προγραμμα της sony

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

I9001 EHNDROIX III 13.6.24 K^Kernel 3.4.51 v1.5

XPERIA U Unofficial_Stock JellyBean 4.1.2 V4

LG P880 STOCK

S3 MINI STOCK

αν καταλαβα καλα (επειδη δεν διευκρινιζεις) εννοεις ισως εφαρμογες που "σπανε" κωδικους απο wifi.

λοιπον 2 απο τις καλυτερες που εχω ειναι 1η: thomson wpa finder

2h wifi unlocker. αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησα!

Ευχαριστώ φίλος. Αυτό εννοούσα αλλά οι συγκεκριμένες έχουν δοκιμαστεί και δεν ειμαι ευχαριστημένος

σε ευχαριστω για την αμεση και κατατοπιστικη απαντηση

βλεπω στην υπογραφη "XPERIA U Unofficial_Stock JellyBean 4.1.2 V4" αν ειναι ευκολο να την περασω και επισης θα δορθωσει το θεμα της μνημης ?

διοτι συχνα πυκνα αναγκαζομαι μεσω task killer να επανακτησω μνημη ...

με τις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν κανει κατι αν και αφαιρεσα μερικες εφαρμογες που δεν χρειαζομαι.

γεια σου

κοιτα η μνημη εξαρτατε το τι εχεις να ξεκιναει

εγω με το viber,blacklist,email,bluetooth εχω περιπου 85mb ελευθερα

η 4.1.2 εγκατησθατε ευκολα αν εχεις το τηλεφωνο ξεκλειδωτο (unlocked bootloader) και ειναι σε κατασταση ροοτ

εχει 2 προβληματα τα οποια ανρτηθηκαν σε φορουμ

1ον δεν δουλευει η μπροστινη καμερα

2ον δεν δουλευει σωστα η φωτεινη ενδειξη (μπαρα led)

αν αρκεισε με αυτα τοτε θα σου το προτεινα

σε ευχαριστω για την αμεση και κατατοπιστικη απαντηση

βλεπω στην υπογραφη "XPERIA U Unofficial_Stock JellyBean 4.1.2 V4" αν ειναι ευκολο να την περασω και επισης θα δορθωσει το θεμα της μνημης ?

διοτι συχνα πυκνα αναγκαζομαι μεσω task killer να επανακτησω μνημη ...

με τις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν κανει κατι αν και αφαιρεσα μερικες εφαρμογες που δεν χρειαζομαι.

I9001 EHNDROIX III 13.6.24 K^Kernel 3.4.51 v1.5

XPERIA U Unofficial_Stock JellyBean 4.1.2 V4

LG P880 STOCK

S3 MINI STOCK

Καλησπέρα σε όλους.

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Νεο V μου. Ενώ κανονικά το κινητό έχει μπαταρία πάνω απο 80%+ και είναι ανοιχτό συνεχώς, όταν με καλούν στον αριθμό μου, λέει ότι αριθμός που καλέσατε δεν είναι διαθεσίμος και τους συνδέει με τον τηλεφωνητή μου. Να παραθέσω ότι εκεί που βρίσκομαι έχει συνεχώς φουλ σήμα, και δεν φταίει ο πάροχος μου (Cosmote).

Είναι δηλαδή σαν το κινητό μου είναι κλειστό και δεν δέχομαι κλήσεις. Το πρόσεξα και εγώ ο ίδιος το συγκεκριμένο πρόβλημα, καθώς κάλεσα το κινητό μου από το σταθερό και μ έβγαζε το μήνυμα ότι ο συνδρομητης δεν είναι διαθεσίμος κτλπα, ΕΝΩ το κινητό ήταν ανοιχτό είχε 78% μπαταρία και φουλ σήμα.

Ο μόνος τρόπος που φαίνεται να λειτουργεί είναι όταν κάνω ένα reboot της συσκευής, αλλά και πάλι μπορεί να το πάθει οποιαδήποτε στιγμή. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τα ακριβή διαστήματα που το παθαίνει αυτό το κινητό ώστε να κάνω reboot και να φτιάχνεται, με αποτέλεσμα να χάνω σημαντικές κλήσεις (με καλούν και λέει οτι ειμαι απενεργοποιημένος ενώ έχω φουλ σήμα και μπαταρία). Μήπως έχει πρόβλημα η κεραία του κινητού ή έχει πρόβλημα το λογισμικό, αφού όταν κάνω reboot λειτουργεί κανονικά.

ΥΓ: Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν το έχω κάνει ποτέ ροοτ, και είναι πλήρως αναβαθμισμένο με την τελευταία έκδοση ICS.

Παιδια η καμερα του κινητου λεει τιποτα (σε σχεση παντα με αλλα 5mp κινητα); Ειδα video samples στο ytube και μερικα ειναι πολυ καλα και αλλα χαλια. Εγινε κανενα update και βελτιωσε την καμερα;

Έχω αυτή τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227490 και έχω βάλει με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azasoft.free.swapper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5hemFzb2Z0LmZyZWUuc3dhcHBlciJd swap 64mb. Καλά είναι ή να το αλλάξω;

Γνωρίζει κάποιος από τέτοια θέματα;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Καλησπέρα σε όλους.

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Νεο V μου. Ενώ κανονικά το κινητό έχει μπαταρία πάνω απο 80%+ και είναι ανοιχτό συνεχώς, όταν με καλούν στον αριθμό μου, λέει ότι αριθμός που καλέσατε δεν είναι διαθεσίμος και τους συνδέει με τον τηλεφωνητή μου. Να παραθέσω ότι εκεί που βρίσκομαι έχει συνεχώς φουλ σήμα, και δεν φταίει ο πάροχος μου (Cosmote).

[...]

ΥΓ: Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν το έχω κάνει ποτέ ροοτ, και είναι πλήρως αναβαθμισμένο με την τελευταία έκδοση ICS.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχω διαβάσει εδω μέσα να το έχει συναντήσει κάποιος. Ειδικά χωρις root κλπ..

Εγώ θα προχωρούσα σε format με SEUS (αυτό).

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια χάνονται: Επαφές, Sms/Mms, Εφαρμογές, Προσωπικές Ρυθμίσεις

Γι' αυτό παίρνουμε Backup από τα παραπάνω με κάποιο πρόγραμμα. (Προσωπικά χρησιμοποιώ το "Go Backup Pro")

Αν δεν έφτιαχνε:

|-> και έχω όρεξη για root, unlock bootloader κλπ, κλπ... Θα προσπαθούσα και κάποια custom rom & kernel.

|-> και ΔΕΝ ήθελα να ανακατευτώ με πειράγματα, μένει ως τελευταία λύση το service αν και εφ'όσον με καλύπτει.

Καλησπέρα σε όλους.

Είναι δηλαδή σαν το κινητό μου είναι κλειστό και δεν δέχομαι κλήσεις. Το πρόσεξα και εγώ ο ίδιος το συγκεκριμένο πρόβλημα, καθώς κάλεσα το κινητό μου από το σταθερό και μ έβγαζε το μήνυμα ότι ο συνδρομητης δεν είναι διαθεσίμος κτλπα, ΕΝΩ το κινητό ήταν ανοιχτό είχε 78% μπαταρία και φουλ σήμα.

Ο μόνος τρόπος που φαίνεται να λειτουργεί είναι όταν κάνω ένα reboot της συσκευής, αλλά και πάλι μπορεί να το πάθει οποιαδήποτε στιγμή. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τα ακριβή διαστήματα που το παθαίνει αυτό το κινητό ώστε να κάνω reboot και να φτιάχνεται, με αποτέλεσμα να χάνω σημαντικές κλήσεις (με καλούν και λέει οτι ειμαι απενεργοποιημένος ενώ έχω φουλ σήμα και μπαταρία). Μήπως έχει πρόβλημα η κεραία του κινητού ή έχει πρόβλημα το λογισμικό, αφού όταν κάνω reboot λειτουργεί κανονικά.

κανε Update service με το seus..(και βλεπεις οπως ειπε κ ο @stasis ) λινκ => http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

Όχι όλα δουλεύουν κανονικότατα.. :D

Αρχικά επειχήρησα με τον οδηγό της SONY αλλά τα κατάφερα με αυτον τον οδηγό:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335820

Να ξερεις οτι χάνεις όλα τα αρχεια σου οπως εφαρμογές/μυνηματα/ μετά το unlock ;)

Με ενα back up ειμαι κομπλε.Θελω να αλλαξω kernel γιατι το κινητο τρολλαρει πολυ ασχημα κ σκέφτομαι να του βαλω cyanogen μαζι με τον kernel του.Αλλα γενικα φοβάμαι μην το κολλήσω :(

παλικάρια το κινητό μου κάνει συνεχεία επανεκκινήσεις

που οφείλετε αυτο?

έβαλα και την ics απο το σαιτ της σονυ έβαλα και την ics Xperia U - Sony ICS ST25i_6.1.1.B.1.54

αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.

κάποιος να με βοηθήσει γιατί θα το σπάσω στο τέλος.:mad:

Καλησπέρα, έχω ένα προβληματάκι με το U μου. Το συδέεω στο Λαπτοπ αλλά δεν μου το αναγνωρίζει. Έχω και το companion αλλά ούτε απο εκέι βρίσκει την συσκευή. Δοκίμασα άλλη θύρα usb , επανεκκίνηση κινητού και Λαπτοπ, απεγκατάσταση του companion και παλι εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα. Τον ήχο όταν το συνδέεις στο Λαπτοπ τον ακούς αλλά μέχρι εκεί. Το κινητό απλά φορτίζει και δεν γίνετε τίποτα παρακάτω.. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Καλησπέρα, έχω ένα προβληματάκι με το U μου. Το συδέεω στο Λαπτοπ αλλά δεν μου το αναγνωρίζει. Έχω και το companion αλλά ούτε απο εκέι βρίσκει την συσκευή. Δοκίμασα άλλη θύρα usb , επανεκκίνηση κινητού και Λαπτοπ, απεγκατάσταση του companion και παλι εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα. Τον ήχο όταν το συνδέεις στο Λαπτοπ τον ακούς αλλά μέχρι εκεί. Το κινητό απλά φορτίζει και δεν γίνετε τίποτα παρακάτω.. Μπορείτε να βοηθήσετε?

Για αλλαξε την ρυθμιση οταν συνδέεται στο pc να το βλεπει σαν καμερα...εχει δύο ρυθμισεις στην συδεση με usb..αλλιως αλλαξε την ρυθμιση στις επιλογές προγραματιστη στον εντοπισμό σφαλμάτων ξετσεκαρε το (κανε αυτο πρωτα)

Για αλλαξε την ρυθμιση οταν συνδέεται στο pc να το βλεπει σαν καμερα...εχει δύο ρυθμισεις στην συδεση με usb..αλλιως αλλαξε την ρυθμιση στις επιλογές προγραματιστη στον εντοπισμό σφαλμάτων ξετσεκαρε το (κανε αυτο πρωτα)

Η επιλογη ειναι απο μονη της ξετσεκαρισμένη. Οσον αφορά την ρύθμιση.. Που και πως την κάνω..

καλησπερα.μολις περασα την viper 6 και δεν δουλευει το wifi.τι πρεπει να κανω? κατι διαβασα για modules αλλα δεν ξερω που να τα βρω για να τα ξαναπερασω..μπορει καποιος να βοηθησει?

Καλησπερα...μολις περασα το android 2.3.4 επιδι ειχα το 4 και κολαγε πολι...μου εχει βγαλει πανω ενα μινιμα για την αναβαθμιση του android 4.0 .Κσερει κανεις πως θα βγαλω αφτο το μινιμα? Δειτε εικονα

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...