Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια Sos

Eκανα ρουτ το neo v , κατεβασα titanium πηρα πληρες backup , μετα αρχισα να σβηνω αχρηστες εφαρμογες , μια χαρα ολα , με απο 2-3 ημερες μαλον εσβησα κατι που χρειαζοταν , ισως την εφαρμογη αρχικη οθονη experia και σημερα που το ανοιξα εχει μεινει η οθονη στο ανοιγμα με την λεξη experia και μεχρι εκει:(

Τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω?

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια Sos

Eκανα ρουτ το neo v , κατεβασα titanium πηρα πληρες backup , μετα αρχισα να σβηνω αχρηστες εφαρμογες , μια χαρα ολα , με απο 2-3 ημερες μαλον εσβησα κατι που χρειαζοταν , ισως την εφαρμογη αρχικη οθονη experia και σημερα που το ανοιξα εχει μεινει η οθονη στο ανοιγμα με την λεξη experia και μεχρι εκει:(

επιδιορθωση με seus (service update) το βρισκεις με ενα googlαρισμα . φυσικα θα εχουν χαθει ολα απο το τηλεφωνο, αν ομως εχεις

κρατησει back up κανενα προβλημα και μετα γινεσαι παλι root και προσεχε τι σβηνεις

This is Sparta!!!:nagger:

Απλά πραγματάκια. . .

Να μιλάω. . . να γράφω . . . και να μπορέσω να συνεργαστώ καλά με το touch

μιας και δεν είμαι και της υπομονής . . .

Αξίζει η αγορά ή θα μπλέξουμε με κολλήματα κτλ??

Ευχαριστώ πολύ για τις ρυθμίσεις. Κάτι που θέλω να ρωτήσω, τελικά ρουτ γινομαστε για όλα τα άλλα εκτός από το να βάλουμε άλλη ρομ , σωστά? Από ότι διαβάζω όλες έχουν και κάτι μείον σε σχέση με την 4.0.4.

Όταν γίνουμε Root μπορούμε ΚΑΙ να περάσουμε ROM!! Αφού βέβαια περάσουμε και το CWM, με τον τρόπο που έγραψα παραπάνω στο post #17651.

Απλά, μπορούμε να περάσουμε ΜΟΝΟ όσες Rom αναφέρουν πως υποστηρίζουν κλειδωμένο bootloader (αν δεν προχωρήσουμε και σε ξεκλείδωμα του).

Ναι. Αυτός ο τρόπος (official) απλά, έχει τα εξής μειονεκτήματα:

α) Χάνεται η εγγύηση (αν ισχύει πλέον.)

β) Χάνονται τα DRM keys. Πρακτικά για παράδειγμα δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές όπως το TrackID.

αυτό γίνεται με κλειδωμένο το bootloader, έτσι??

Το bootloader είναι από προεπιλογή κλειδωμένο. Όσα έγραψα παραπάνω συμβαίνουν αν ξεκλειδώσουμε τον bootloader με τον official τρόπο.

Παιδια Sos

Όπως έγραψε και η p3nny παραπάνω κατέβασε το Sony Update Service από εδώ, πέρασε μέσα από αυτό το τελευταίο λογισμικό για το κινητό μας.

Έτσι θα καταλήξει το κινητό σου στην εργοστασιακή κατάσταση (άδειο). Εγκατέστησε εκ νέου το Titanium και κάνε restore ότι έχεις κρατήσει backup.

γεια σας λεβεντες

στο κινητο μου δεν εχω μπροστινη camera (δεν δουλευει )

ειμαι unlocked rooted σε gb ειμουν στην codename X και εχω βαλει και την generic 062 το πιο κοντινο στην μαμισια!τιποτα

kernel night elf 10

Το πιο πιθανο ειναι οτι θελω service

ειναι προβλημα υλικου

1Πρεπει να κλειδωσω το bootloader

2 και να φορεσω την 062 ????

Τι λετε αν με βρουν ξεκλειδωτο ειαμι εκτος υποστηριξης?

Μπορουν ομως να πουν οτι ειναι απο πεσιμο παροτι δεν ειναι

ΝΑ συμπληρωσω οτι δεν εχω κανει ξεκλειδωμα με official τροπο αλλα με SEtool και μπορω να ξανακλειδωσω!

Edited by satiros
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Όταν γίνουμε Root μπορούμε ΚΑΙ να περάσουμε ROM!! Αφού βέβαια περάσουμε και το CWM, με τον τρόπο που έγραψα παραπάνω στο post #17651.

Απλά, μπορούμε να περάσουμε ΜΟΝΟ όσες Rom αναφέρουν πως υποστηρίζουν κλειδωμένο bootloader (αν δεν προχωρήσουμε και σε ξεκλείδωμα του).

Το bootloader είναι από προεπιλογή κλειδωμένο. Όσα έγραψα παραπάνω συμβαίνουν αν ξεκλειδώσουμε τον bootloader με τον official τρόπο.

Όπως έγραψε και η p3nny παραπάνω κατέβασε το Sony Update Service από εδώ, πέρασε μέσα από αυτό το τελευταίο λογισμικό για το κινητό μας.

Έτσι θα καταλήξει το κινητό σου στην εργοστασιακή κατάσταση (άδειο). Εγκατέστησε εκ νέου το Titanium και κάνε restore ότι έχεις κρατήσει backup.

Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις , λυθηκε το θεμα τυχαια συνδεοντας το κινητο στο pc με το pc companion και μπαινοντας στο τιτανιουμ επανεφερα την αρχικη οθονη experia , προς το παρον ειναι οκ αλλα βλεπουμε στην συνεχεια αν θα εχει προβληματα

γεια σας λεβεντες

στο κινητο μου δεν εχω μπροστινη camera (δεν δουλευει )

ειμαι unlocked rooted σε gb ειμουν στην codename X και εχω βαλει και την generic 062 το πιο κοντινο στην μαμισια!τιποτα

kernel night elf 10

Το πιο πιθανο ειναι οτι θελω service

ειναι προβλημα υλικου

1Πρεπει να κλειδωσω το bootloader

2 και να φορεσω την 062 ????

Τι λετε αν με βρουν ξεκλειδωτο ειαμι εκτος υποστηριξης?

Μπορουν ομως να πουν οτι ειναι απο πεσιμο παροτι δεν ειναι

ΝΑ συμπληρωσω οτι δεν εχω κανει ξεκλειδωμα με official τροπο αλλα με SEtool και μπορω να ξανακλειδωσω!

Πιστευω οτι ειναι θεμα ρομ (ισως και κερνελ). Πριν πας για service βαλε καμια αλλη ρομ, καλυτερα stock. κρατα ενα backup βεβαια αυτη που εχεις με cwm και αφου διαπιστωσεις με τη νεα ρομ αν προκειται για προβλημα υλικου, ξαναπερνας αυτη που ειχες..

Εχω 2 θεματα

Eχω επιλεξει λειτουργια δικτυου "mono gsm" και πληκτρολογιο "swype" στις προεπιλογες. Σε καθε επανεκκινηση επανερχονται και τα 2 στις παλιες επιλογες , δηλαδη πληκτρολογιο experia και δικτυο "dcma"

Tι να κανω για να κραταει τις επιλογες μου?

@satiros

οταν εχεις μια μαμισια rom (ίσως να δουλευει και σε αλλες αλλες, αλλα συνηθως οχι)

πηγαινε στο dialer και πληκτρολογησε αυτα τα πληκτρα:

*#*#7378423#*#*

μην φοβασαι, safe διαδικασια (7378423 = service )

θα σου βγαλει ενα μενου που χρησιμοποιει το service για να ελεγξεις το hardware του κινητου. Αν πας να ελεγξεις την front camera σου λεει οτι δεν ειναι supported παιζει να εχει χαλασει.

@satiros

οταν εχεις μια μαμισια rom (ίσως να δουλευει και σε αλλες αλλες, αλλα συνηθως οχι)

πηγαινε στο dialer και πληκτρολογησε αυτα τα πληκτρα:

*#*#7378423#*#*

μην φοβασαι, safe διαδικασια (7378423 = service )

θα σου βγαλει ενα μενου που χρησιμοποιει το service για να ελεγξεις το hardware του κινητου. Αν πας να ελεγξεις την front camera σου λεει οτι δεν ειναι supported παιζει να εχει χαλασει.

οχι φιλε μου δεν φοβαμαι μην φοβασαι χαχαχαχ

αφου αν διαβασες εχω κανει την διακασια με την καρφιτσα στο παλιοσοφτγουερ θα κολουσα

το δοκιμασα και μονος μου

με την cooked δεν παιζει gin2jb ομως εχει ενα addon που μπορει να παιζει

θα αλλαξω κερνελ

και θα δω

ευχαριστω για τις απαντησεις

Edited by satiros
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Ίσως να έχεις κάνει κάτι λάθος, γιατί και εγώ αυτή έχω και είναι πολύ σταθερή και γρήγορη με τα γνωστά bugs (hdmi, 720p video). Με fusion 5.4 πιστεύω πάει καλύτερα!

Εγκατέστησα αυτήν την έκδοση, και μετά το αντίστοιχο gapps, και μου βγάζει συνέχει κάτι για την λειτουργία android.process.media ότι σταμάτησε να λειτουργεί... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ γιατί δεν γνωρίζω τι ευθύνεται για αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορώ να αλλάξω ούτε ήχο κλήσης ούτε να επισκευθώ το play store, τίποτα!! Έχω βάλει Kernel fusion 5.5 και τώρα πέρασα και την super jelly bean, και κάνει πάλι τα ίδια.

Μήπως φταίει που από ICS πήγα κατευθείνα σε JB με πακέτο εγκατάστασης το τελευταίο cm??

Εγκατέστησα αυτήν την έκδοση, και μετά το αντίστοιχο gapps, και μου βγάζει συνέχει κάτι για την λειτουργία android.process.media ότι σταμάτησε να λειτουργεί... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ γιατί δεν γνωρίζω τι ευθύνεται για αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορώ να αλλάξω ούτε ήχο κλήσης ούτε να επισκευθώ το play store, τίποτα!! Έχω βάλει Kernel fusion 5.5 και τώρα πέρασα και την super jelly bean, και κάνει πάλι τα ίδια.

Μήπως φταίει που από ICS πήγα κατευθείνα σε JB με πακέτο εγκατάστασης το τελευταίο cm??

Εγώ έβαλα την stock ,587 ics πρώτα, μετά τον fusion 5.4 (kernel: https://www.box.com/s/v87auxg9jhbruv0wxlxv modules:https://www.box.com/s/z19015t1vls6utvfhomr) και τέλος με full wipe την τελευταία cm10 από εδώ: http://get.cm/?device=haida&type=

Edited by yiannis_volos
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Εγώ έβαλα την stock ,587 ics πρώτα, μετά τον fusion 5.4 (kernel: https://www.box.com/s/v87auxg9jhbruv0wxlxv modules:https://www.box.com/s/z19015t1vls6utvfhomr) και τέλος με full wipe την τελευταία cm10 από εδώ: http://get.cm/?device=haida&type=

Μπορείς να μου στείλεις λινκ για την stock; Τι είναι 587 ics;

Thanks!

Μπορείς να μου στείλεις λινκ για την stock; Τι είναι 587 ics;

Thanks!

http://www.mediafire.com/download/tfzo12n5hsrzaoa/MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic.ftf.7z Είναι η πιο καινούργια ics έκδοση από τη sony για το neo v, την περνάς με flashtool https://hotfile.com/dl/188244063/410c147/flashtool-0.9.10.1-windows.exe.html

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

http://www.mediafire.com/download/tfzo12n5hsrzaoa/MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic.ftf.7z Είναι η πιο καινούργια ics έκδοση από τη sony για το neo v, την περνάς με flashtool https://hotfile.com/dl/188244063/410c147/flashtool-0.9.10.1-windows.exe.html

Θα δοκιμάσω και θα σου πω!

οταν λες official εννοεις αυτον? http://unlockbootloader.sonymobile.com/unlocking-boot-loader

Ναι, σε αυτόν αναφέρομαι. Με τις προαναφερθείσες συνέπειες.

Για τον unofficial τρόπο, (που συνεπάγεται και μερική δεξιοτεχνία, αλλά δεν έχει τις παραπάνω συνέπειες) θα βρείτε πληροφορίες, οδηγό με εικόνες και λοιπά εδώ από το μέλος rioner.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ

Eγκατεστησα cwm στο κινητο μου και οταν ειχα μπει σε αυτο πατησα καταλαθος μια ρυθμηση που ελεγε reboot και τωρα το κινητο δειχνει το λογκο της σονυ συνεχως.Τι να κανω????????Βοηθεια εχω απελπιστει!

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ

Eγκατεστησα cwm στο κινητο μου και οταν ειχα μπει σε αυτο πατησα καταλαθος μια ρυθμηση που ελεγε reboot και τωρα το κινητο δειχνει το λογκο της σονυ συνεχως.Τι να κανω????????Βοηθεια εχω απελπιστει!

ΕίχεΣ προχωρήσει σε αλλαγή ρομ και μετά πάτησες reboot??η χωρίς να κάνειΣ οτιδήποτε άλλο εκεί μέσα πάτησες reboot?

ΕίχεΣ προχωρήσει σε αλλαγή ρομ και μετά πάτησες reboot??η χωρίς να κάνειΣ οτιδήποτε άλλο εκεί μέσα πάτησες reboot?

Φιλε ολα οκ λυθηκε το προβλημα με το SEUS!

καλημερα θελω να κανω ρουτ τηs γυναικας μου και να την περασω μια καλη ρομ γιατι η στοκ της εσπασε τα νευρα απο τα κολλήματα,ποια μου προτείνετε θελω και ραδιο μεσα,ειμαι με κλειδωμένο τον bootloader.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ

Δεν είναι ρύθμιση αυτό, έλεγε να κάνεις επανεκκίνηση τι κινητό σου.

Τώρα αν έπεσες σε bootloop, αναγκαστικά θα πρέπει να το επαναφέρεις με SUS.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

καλημερα θελω να κανω ρουτ τηs γυναικας μου και να την περασω μια καλη ρομ γιατι η στοκ της εσπασε τα νευρα απο τα κολλήματα,ποια μου προτείνετε θελω και ραδιο μεσα,ειμαι με κλειδωμένο τον bootloader.

Για ρίξε μια ματιά στην Ultimate HD (Είναι και για locked bl)

Οχι την 3.1 (beta). Αλλά την έκδοση στο post#2.

Αν δεν είσαι root ή δεν έχεις το cwm ώστε να την περάσεις, οδηγίες εδώ

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...