Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,

λόγω πτώσης της συσκευής μου κληρωνόμησε μικρά κτυπήματα και γδαρσίματα στα εξωτερικά καλύμματα.

Μπορώ κάπου να βρώ ανταλλακτικά ( μπροστινό και πίσω πλαστικό κάλυμμα καθώς και τα δύο πλαινά μεταλλικά;;;;

αν γνωρίζεται δώστε μου κάποιο link

σας ευχαριστώ:)

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια , εχω το κινητο 6μηνες και ακουω μουσικη με τα ακουστικα συχνα , αλλα για καποιο λογο εχει πεσει η ενταση απο της μουσικης.

μηπως ξερετε κανενα ζευγαρι ακουστικων(ψειρες παντα) που να ειναι δυνατα ?

ευχαριστω... :D

Γεια σας παιδιά,

λόγω πτώσης της συσκευής μου κληρωνόμησε μικρά κτυπήματα και γδαρσίματα στα εξωτερικά καλύμματα.

Μπορώ κάπου να βρώ ανταλλακτικά ( μπροστινό και πίσω πλαστικό κάλυμμα καθώς και τα δύο πλαινά μεταλλικά;;;;

αν γνωρίζεται δώστε μου κάποιο link

σας ευχαριστώ:)

http://www.ebay.com/itm/280882556017?var=580098613659&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Η ultimate 2.0.2 ειναι μια αποτυχια προσωπικα για μενα!!! Δεν μ αρεσει!!!! ξανα γυρισα στη 2.0.1

+1

Και συγκεκριμένα στην 2.0!!! Μου φαίνεται καλύτερη και από 2.0.1 . Τι διάλεξες για rom engine; Game ή multitaksing;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Την δύο 2.0 δεν την έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια! Ακολούθησα την πεπατημένη οδό για σιγουριά 2.0.1!

Την έχω πατήσει τόσες φορές :-P αμέσως βιάζομαι να αναβαθμίζω! Και τελικά επιστρέφω στην προηγούμενη έκδοση η αναζητώ μια άλλη ΡΟΜ!!!! Είμαι αδιόρθωτος!!!!!!

Γι αυτό που με ρωτάς επέλεξα το multitasking αυτή την φορά, την προηγουμενη φορά είχα βάλει για games και δεν είχε κάποια διάφορα! Συμπερασματικά μέχρι ώρας σε multitasking πάει καλύτερα πιστεύω!

και εμενα ετσι μου φαινεται την 2.0.1 την ειχα games και αυτη τωρα την εβαλα multiasking μου φαινεται πολυ καλυτερη τωρα

Γεια σας, έχω ενα κινητό Sony Xperia U και έκανα την βλακεία να του κάνω update το καινούριο λογισμικό Android 4 και απο τότε έχει αρχίσει το κινητό και σέρνετε λίγο.. Υπάρχει τρόπος να του επαναφέρω το παλιό λογισμικό που είχε? Μια λύση είναι να το στείλω στην sony αλλά λόγω γιορτών τώρα θα αργήσουν να μου το στείλουν πίσω.. Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως?

Φίλε giannisj5 σε ευχαριστώ για την πληροφορία και το link:)

Δοκίμασα με τον BS και με τον MX player να δω ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους στην τηλεοραση μεσω hdmi αλλα ενω στο τηλεφωνο παιζει κανονικα,στην tv δειχνει χωρις υποτιτλους

Καμια βοηθεια?

καλησπέρα σε όλους....

λοιπον εγώ έχω ένα wildfire s το οποίο μου έχει σπάσει τα νεύρα με την ανύπαρκτη μνήμη του κατα τα άλλα τα πάει μια χαρα .οπότε θέλω να το αλλάξω. είμαι ανάμεσα στο miro και το u και θέλω τη γνώμη σας αυτό που με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχω στο κινητο μου ειναι

instagram

facebook

twitter

3g watchdog

go sms

battery widget

και να χρησιμοποιω το φλας σα φακο

μπορώ να τα έχω σε αυτό το κινητό ή θα έχω το ίδιο πρόβλημα

επίσης το htc μου συγχρονίζει τις απαφές μου απο το f.b με το τηλέφωνο με αυτές τις 2 μπορώ να το κάνω?

και τέλος άκουσα οτι to miro εβγαλε προβλήματα ισχυει?

ελπίζω στην απάντησησ σας γιατί θέλω αυτή την εβδομάδα να το έχω πάρει

καλησπερα σε ολους μολις περασα τα xparts απο xda και το τηλ΄.κολλησε στο λογοτυπο της σονυ.δεν ανοιγει ουτε με sus ουτε με pc companion. τι να κανω ?παρακαλω ειναι επειγον γιατι σε 3 ωρες φευγω ταξιδι και θα ειμαι χωρις τηλ.με το sus λεει δεν υπαρχει νεοτερη εκδοση λογισμικου ενω το pc companion κολλαει μολις συνδεθει το κινητο.βγαζω την μπαταρια αλλα ξανα μολις την βαλω ανοιγει στο λογοτυπο της σονυ.-ειχα 4,0,4 root με ultimate hd 2.0 Edited by koul01_

Δοκίμασα με τον BS και με τον MX player να δω ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους στην τηλεοραση μεσω hdmi αλλα ενω στο τηλεφωνο παιζει κανονικα,στην tv δειχνει χωρις υποτιτλους

Καμια βοηθεια?

Θα κοιτάξεις στις ρυθμίσεις. Κάπου λέι για S/W κωδικοποίηση, κάπου εκει πείραξε τις ρυθμίσεις γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς.

Γεια σας, έχω ενα κινητό Sony Xperia U και έκανα την βλακεία να του κάνω update το καινούριο λογισμικό Android 4 και απο τότε έχει αρχίσει το κινητό και σέρνετε λίγο.. Υπάρχει τρόπος να του επαναφέρω το παλιό λογισμικό που είχε? Μια λύση είναι να το στείλω στην sony αλλά λόγω γιορτών τώρα θα αργήσουν να μου το στείλουν πίσω.. Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως?

Οδηγίες για downgrade θα βρεις εδώ. Θα πρέπει όμως να βρεις τη rom για το κινητό σου.

καλησπέρα σε όλους....

λοιπον εγώ έχω ένα wildfire s το οποίο μου έχει σπάσει τα νεύρα με την ανύπαρκτη μνήμη του κατα τα άλλα τα πάει μια χαρα .οπότε θέλω να το αλλάξω. είμαι ανάμεσα στο miro και το u και θέλω τη γνώμη σας αυτό που με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχω στο κινητο μου ειναι

instagram

facebook

twitter

3g watchdog

go sms

battery widget

και να χρησιμοποιω το φλας σα φακο

μπορώ να τα έχω σε αυτό το κινητό ή θα έχω το ίδιο πρόβλημα

επίσης το htc μου συγχρονίζει τις απαφές μου απο το f.b με το τηλέφωνο με αυτές τις 2 μπορώ να το κάνω?

και τέλος άκουσα οτι to miro εβγαλε προβλήματα ισχυει?

ελπίζω στην απάντησησ σας γιατί θέλω αυτή την εβδομάδα να το έχω πάρει

Και με τα δυο κινητά θα μπορείς να κάνεις τα όσα ζητάς. Θα πήγαινα προς το U.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

μα γιατι να θελετε να το κανετε downgrade? εμενα το δικο μου νομιζω πως βελτιωθηκε!

κατι αλλο ηθελα να ρωτισω... τις τελευταιες 3 μερες οταν ειμαι online εμφανιζονται κατι διαφημισεις στο notification bar με πρασινο αστερακι? πως μπορω να το κανω να μην παιρνει διαφημισεις εκει?

για το neo v βγήκε χθες επίσημη cm10 nightly και σήμερα βγήκε και αναβάθμισή της όπως μπορείτε να δείτε εδώ http://get.cm/?device=haida.

Επίσης έχουν βγει και για το mini pro , mini , ray κλπ. Από στιγμή σε στιγμή λογικά θα βγει και για τα υπόλοιπα...

Φιλαρακι να σε ρωτησω.Εισαι σιγουρος οτι αυτη ειναι για το Neo V?Γιατι οταν πας να επιλεξεις συσκευη δεν εχει το V αλλα μονο το Neo το απλο.Μη φαμε καμια μοντα.Και χρειαζεται κανονικα full wipes ετσι?Πρεπει να περασω την επισημη .587 να πατησει πανω της η απο Ultimate που ειμαι τωρα κανω κανονικα install from sd card με ολα τα wipes?Ειναι η μοναδικη που δεν εχω δοκιμασει γιαυτο σε ρωταω,επειδη διαβασα οτι ειναι απλα η κορυφαια.Thnx

Edit : Νταξ μπηκα στο site τους και τα ειδα ολα οκ.Το μεσημερι κανω δοκιμη

Edited by firekostas
Googlare το ρεεεεεεεε

μα γιατι να θελετε να το κανετε downgrade? εμενα το δικο μου νομιζω πως βελτιωθηκε!

κατι αλλο ηθελα να ρωτισω... τις τελευταιες 3 μερες οταν ειμαι online εμφανιζονται κατι διαφημισεις στο notification bar με πρασινο αστερακι? πως μπορω να το κανω να μην παιρνει διαφημισεις εκει?

Οταν εμφανιζεται η διαφημιση προσεξε τι γραφει στο δευτερο ''γυρισμα'' που θα κανει, θα σου γραφει το ονομα της εφαρμογης που στελνει της διαφημισεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Οταν εμφανιζεται η διαφημιση προσεξε τι γραφει στο δευτερο ''γυρισμα'' που θα κανει, θα σου γραφει το ονομα της εφαρμογης που στελνει της διαφημισεις.

τι εννοεις με το 2ο γυρισμα?

τι εννοεις με το 2ο γυρισμα?

Οταν ερχεται διαφημιση κανει Περιστροφή(rotation)στη notification bar? αυτο εννοω να προσεξεις.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Οταν ερχεται διαφημιση κανει Περιστροφή(rotation)στη notification bar? αυτο εννοω να προσεξεις.

οκ φιλε ευχαριστω! θα το κοιταξω!

παντως με αυτον τον τροπο λογικα ευκολα θα μπορει να μπει και καπιο virus! :worry:

οκ φιλε ευχαριστω! θα το κοιταξω!

παντως με αυτον τον τροπο λογικα ευκολα θα μπορει να μπει και καπιο virus! :worry:

Εδω εισαι 5: Viruses - Malware. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316309

Το πηρε η κολλητη μου χτες στο μαύρο χρώμα,πραγματικα υπέροχο τηλεφωνο,οχι για τα χέρια μου όμως.

Θέλω να ρωτήσω,να περάσουμε την 4 η καλυτερα οχι?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...