ilias82 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπερα κατεβασα ενα καινουριο widget καιρου και παω να το βαλω στην οθονη μου και μου λειι οτι δεν μπορει να φορτωθει ξερει κανεις γιοτι: την 4χ2 δεν φορτωνει την 4χ1 την φορτωνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris77 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Σωστοοοός!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπερα κατεβασα ενα καινουριο widget καιρου και παω να το βαλω στην οθονη μου και μου λειι οτι δεν μπορει να φορτωθει ξερει κανεις γιοτι: την 4χ2 δεν φορτωνει την 4χ1 την φορτωνει 4x2 ίσως να μη χωράει στην οθόνη Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Καλησπέρα, ξέρετε γιατί δεν δουλεύει η μπροστινή κάμερα; Έχω την ΡΟΜ jelly sandwich 8.1! Στο Skype δεν δουλεύει! Βέβαια δεν ξέρω πως να δοκιμάσω αν δουλεύει! Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τι παίζει; Με το stock dialer (νομιζω μονο με εκεινο) με *#*#7378423#*#* μπορεις να κανεις καποια τεστ στη συσκευη, αλλα δεν ξερω αν με jelly sandwich μπορεις να το δεις.. δοκιμασε... δες και αυτο.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.androidapp.functiontester&feature=search_result Edited November 19, 2012 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 για δοκιμασε ενω εισαι στη καμερα (κανονικα για να βγαλεις φωτογραφια) να πατησεις πανω αριστερα που εχει τον τροπο ληψης (π.χ SCN) και μετα επελεξε "εμπρος καμερα". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπερα παιδες! θα ηθελα τα φωτα σας! πριν καμια εβδομαδα περασα στο κινητο την js 7.4.ολα καλα μεχρι στιγμης κ μου αρεσει αρκετα αλλα χθες διαπιστωσα οτι δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω 3g....σαν να μην υπαρχει καν στο κινητο οτιδηποτε για συνδεση 3g....ειμαι σιγουρος οτι εγω εχω κανει την πατατα γιατι καποια στιγμη οταν εβαλα την js κ ανοιξα το κινητο στην αρχη που φτιαχνεις τις πρωτες ρυθμισεις κατι με ρωτησε αν προτιμω 3g wifi η κ τα δυο κα εγω αφηρημενος πατησα μονο wifi....πως μπορω να το αλλαξω αυτο; Κι εγώ αντιμετώπισα αρχικά αυτό το πρόβλημα. Συνδέσου αρχικά μέσω wifi και μετά πήγαινε Ρυθμίσεις-> Xperia-> Ρυθμίσεις Internet. Μετά από λίγη ώρα κι ενώ θα έχει κατεβάσει τα δεδομένα που θέλει, αποσυνδέσου από το wifi και δοκίμασε να συνδεθείς μέσω 3G. Σε μένα δούλεψε κανονικά, με 3G Vodafone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ξερετε πως κανουμε εγκατασταση την jelly san 8,0 η την 7,4? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Κι εγώ αντιμετώπισα αρχικά αυτό το πρόβλημα. Συνδέσου αρχικά μέσω wifi και μετά πήγαινε Ρυθμίσεις-> Xperia-> Ρυθμίσεις Internet. Μετά από λίγη ώρα κι ενώ θα έχει κατεβάσει τα δεδομένα που θέλει, αποσυνδέσου από το wifi και δοκίμασε να συνδεθείς μέσω 3G. Σε μένα δούλεψε κανονικά, με 3G Vodafone. το εκανα κ δουλεψε μια χαρα!!!!σε ευχαριστω πολυ φιλε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το ξέρω ότι δεν θα πάρει jb.. Ναι, αυτή λέει, αλλά η 4.1.B.0.587 δεν είναι 4.1?? Και αφού τη βρίσκει το κινητό γιατί δεν κατεβαίνει με το pc companion? Όχι είναι η 4.0.5 (4.1.B.0.587). Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο αλλά κάποια συγκεκριμένα κινητά με συγκεκριμένη ημερομηνία παραγωγής δεν μπορούν να την δεχτούν όπως το δικό μου(το είχα διαβάσει σε προηγούμενο post με ειδική λίστα ποια κινητά δεν δέχονται).Δοκίμασε να την κάνεις μέσω SEUS. Αν δε σου γίνει πάλι τότε θα το κάνεις με το flashtool με 100% αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι ένα καλώδιο micro usb to female USB on- the-go το οποίο είναι πολύ φθηνό( εγώ είχα πάρει ένα 3, δηλαδή πιο φθηνό και από τα μεταφορικά).... Για 2.3 υπάρχει ένα app που σου κάνει mount και βλέπεις τα αρχεία σου...Για ics δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποια λύση...Εμένα πάντως με έχει βολέψει πολύ όχι μόνο για να να βλέπω αρχεία αλλά και για να συνδέω ασύρματο ποντίκι & πληκτρολόγιο, και να το συνδέω με hdmi με την τηλεόραση...Δηλαδή σαν κανονικό pc. Κατατοποστικότατος. Αυτό ακριβώς ψάχνω και εγώ φίλε tsourakis. Ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείς για 2.3 και το καλώδιο που μπορείς κανείς να το βρεί; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 το εκανα κ δουλεψε μια χαρα!!!!σε ευχαριστω πολυ φιλε! Πάντως και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το 3G ,εχω κανει τα παραπανω αλλά δυστυχώς τιποτε ,μόνον Η ..:mad: Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathoboy Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 παιδιά εγώ αυτήν εδώ βρήκα σήμερα την ανέβασαν και μου φαίνεται αρκετά καλή... είναι για κλειδωμένο bootloader οπότε άφοβα μπορούμε να την φλασαρουμε :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1968719 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Κατατοποστικότατος. Αυτό ακριβώς ψάχνω και εγώ φίλε tsourakis. Ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείς για 2.3 και το καλώδιο που μπορείς κανείς να το βρεί; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=39645 Αυτό είναι το καλώδιο micro USB που έχω πάρει. http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=micro+hdmi&x=50&y=14 Από αυτά τα αποτελέσματα έχω τον πρώτο adaptor... Εσύ άμα δεν έχεις καλώδιο hdmi μην πάρεις adaptor, πάρε κανονικό καλώδιο hdmi to micro hdmi http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Την εφαρμογή για 2.3 θα την βρεις εδώ μαζί με αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης (αλλά θα πρέπει να είσαι root!) Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπέρα, ξέρετε γιατί δεν δουλεύει η μπροστινή κάμερα; Έχω την ΡΟΜ jelly sandwich 8.1! Στο Skype δεν δουλεύει! Βέβαια δεν ξέρω πως να δοκιμάσω αν δουλεύει! Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τι παίζει; Εμένα μου δουλεύει κανονικά (τουλάχιστον για φωτό). Ή λείπει κάτι, ή έγινε κάτι λάθος στην εγκατάσταση ή η μπροστινή σου κάμερα βγήκε off :/ Όχι είναι η 4.0.5 (4.1.B.0.587). 4.0.4 είναι. Οι αριθμοί του firmware δεν παίζουν κανένα ρόλο. Με την ίδια λογική η 4.1.Α.0.562 θα έπρεπε να είναι 4.0.5 (ήταν όμως 4.0.3) ή η 4.0.2.A.0.62 θα έπρεπε να ήταν η 4.0.6 (ήταν όμως η 2.3). Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το χω δοκιμάσει από την πρώτη στιγμή! τελευταια προσπαθεια..! καπου διαβασα οτι καποιοι που ειχαν το ιδιο προβλημα με σενα, εβγαλαν την καρτα sd και δοκιμασαν αν δουλευει η μπροστα καμερα και δουλευε....!!!! λιγο περιεργο ακουγεται αλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 τελευταια προσπαθεια..! καπου διαβασα οτι καποιοι που ειχαν το ιδιο προβλημα με σενα, εβγαλαν την καρτα sd και δοκιμασαν αν δουλευει η μπροστα καμερα και δουλευε....!!!! λιγο περιεργο ακουγεται αλλα...... Το χω δοκιμάσει από την πρώτη στιγμή! Εμένα έχει βγει off η μπροστά κάμερα μετά από την αναβάθμιση σε ICS που του είχα κάνει, ίσως βέβαια να έτυχε και να μην ευθύνεται η αναβάθμιση. Πάντως έχω πειραματιστεί με διάφορα πράγματα μήπως επανέλθει αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Το παράξενο είναι ότι σε εμένα το πρόβλημα της κάμερας είναι ότι εμφανίζει χρωματιστές κάθετες γραμμές σαν παράσιτα ένα πράγμα. Βλέπω να το πηγαίνω για service κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ειναι θεμα των ρυθμισεων βρε παιδια παρτε ο καθενας τον παροχο του και πες τε τους πως δεν επιθυμειτε να σας ερχεται γραπτο μηνυμα τοσο απλα Πηρα τη vodafone και ζητησα απενεργοποιηση αλλα δεν αλλαξε κατι! Επισης οταν προσπαθω να την απενεργοποιησω απο την προωθηση κλησεων αλλα μου βγαινει μυνημα οτι ο φορεας δεν υποστηριζει την απενεργοποιηση! Το παραξενο ειναι οτι αρχισε να το κανει εδω και ενα μηνα περιπου ξαφνικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 4.0.4 είναι. Οι αριθμοί του firmware δεν παίζουν κανένα ρόλο. Με την ίδια λογική η 4.1.Α.0.562 θα έπρεπε να είναι 4.0.5 (ήταν όμως 4.0.3) ή η 4.0.2.A.0.62 θα έπρεπε να ήταν η 4.0.6 (ήταν όμως η 2.3). Ναι έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί αυτό...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Πηρα τη vodafone και ζητησα απενεργοποιηση αλλα δεν αλλαξε κατι! Επισης οταν προσπαθω να την απενεργοποιησω απο την προωθηση κλησεων αλλα μου βγαινει μυνημα οτι ο φορεας δεν υποστηριζει την απενεργοποιηση! Το παραξενο ειναι οτι αρχισε να το κανει εδω και ενα μηνα περιπου ξαφνικα! Αν και βγήκαμε offtopic Επραξα το ίδιο, μου εξήγησαν όμως οτι οι αποστολές SMS είναι "πακέτο" για τις απορριφθείσες / αναπάντητες / κατελλειμένες κλήσεις. Αν και το έβαλαν ως helpdesk, δεν κατάφεραν να γίνει κάτι... Πάντως (για vodafone), το μενού επιλογών είναι μέσω τηλεφώνου 1285 (εχει διάφορες επιλογές) OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Αν και βγήκαμε offtopic Επραξα το ίδιο, μου εξήγησαν όμως οτι οι αποστολές SMS είναι "πακέτο" για τις απορριφθείσες / αναπάντητες / κατελλειμένες κλήσεις. Αν και το έβαλαν ως helpdesk, δεν κατάφεραν να γίνει κάτι... Πάντως (για vodafone), το μενού επιλογών είναι μέσω τηλεφώνου 1285 (εχει διάφορες επιλογές) :thanks:Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και σορρυ για το:offtopic: πρηξιμο αλλα ειναι κατι που δεν ειχα συνηθισει και μου τη δινει απιστευτα καθε φορα που αποριπτω μια κληση να μου ερχεται μυνημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Παίδες γνωρίζει κανένας αν γίνετε να αλλάζει η φωτεινή μπάρα χρώματα χωρίς να κάθομαι ν'αλλάζω θέματα;ν'ανάβει διαφορετικά χρώματα κάθε φορά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 παιδια πως μπορει να μου εμφανιζονται πολλα παιχνιδια στο μαρκετ που δεν μου τα εμφανιζει καθολου τωρα ενω σε πψ galaxy s2 τα δειχνει? υπαρχει καποιο κολπο σε rooted neo v? καποτε ειχα βρει ενα κολπο με drivers στο galaxy s2 και μου εδειχνε τα tegra παιχνιδια πχ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Μήπως δεν ειναι συμβατά αυτά τα παιχνίδια με το Neo V και δεν τα δείχνει (αν και δεν λειτουργεί με βάση αυτή τη φιλοσοφία το play) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 παιδια ξερει κανεις αν παιζει το NFS Most Wanted στο Neo V γιατι σε εμενα δεν παιζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris77 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Τί εννοείς; να ανάβει διαφορετικά χρώματα ως led notification; κάτι είχα δει στο xda. Από εκεί και πέρα απλά βασίζεσαι στο wallpaper ή στο βασικό χρώμα της φωτογραφίας που βλέπεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts