Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτόν ακολουθείς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092783#post4092783

Απλά στο βήμα 8c δεν θα το κάνεις και θα κατεβάσεις αυτό που σου είπε ο xristos9298 παραπάνω.Τα άλλα βήματα τα κάνεις κανονικά ότι λέει.

οκ αξιζει να την βαλω λες! ειναι καλυτερη απο 4.0.3? α 160 χαρακτηρες δεν θα εχει και να κανω οτι λεει ε?

να σαι καλα ρε φιλαρακι

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση..Το notification led του Xperia U μου από την στιγμή που το αγόρασα είναι λίγο αχνό δεν ανάβει ζωντανά.. είναι πρόβλημα του κινητού ή είναι σε όλα έτσι?
1+ Never Settle

Καλημερα....θα ηθελα να κανω root στο neo v για εκδοση 4,1 jelly bean απλα επιδει ψαχνω και εχω μπερδευτει μηπως μπορει καποιοσ να με βηθησει??Μετα μπορω να το γυρισω κνονικα παλει για να μην εχω προβλημα με την εγγυηση???

Ευχαριστω.....

εχω περάσει την ics και στην συνέχεια ξεκλε'ιδωσα τον bootloader επειδη το κινητό κάπως αργούσε προσπάθησα να την περάσω ξανά μέσω pc companion και sus αλλα δεν περνάει αυτό οφείλετε στον ξεκλε'ιδωτο bootloader οπιος μπορεί και ξερεί ας μού δώσει μια απάντηση

Καλημέρα εχω ενα προβλημα εδω και καιρο,πριν 2 μηνες μου επεσε το κινητο κατω και απο τοτε καθε φορα που μπαινει σε κατασταση αδρανειας μου κανει επανεκκινηση,επισης δεν δουλευει η περιστροφη (rotate)λογικα γ αυτο κανει επανεκκινηση,το πηγα για φτιαξιμο με την εγγυηση μου το κρατησαν μεχρι σημερα και μου το εφεραν οπως ηταν δεν εκαναν τιποτα,ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιήσω την αυτοματη επανεκκινηση?κ ας εχει προβλημα το rotate.

λογικα επειδη βρισκει προβλημα στο hardware κανει επανεκκινηση,λεω μηπως γινεται απο το συστημα να απενεργοποιησω καποια ρυθμηση για να μην κανει επανεκκινηση ,επισης οταν ειναι συνδεδεμενο με τον φορτιστη η με το καλλωδιο usb στον υπολογιστη δεν σβηνει!!!!

Μια ερώτηση..Το notification led του Xperia U μου από την στιγμή που το αγόρασα είναι λίγο αχνό δεν ανάβει ζωντανά.. είναι πρόβλημα του κινητού ή είναι σε όλα έτσι?

Οχι φιλε, δεν ειναι προβλημα του κινητου, ετσι ειναι το LED στο U. Δωσανε εμφαση στην trasparent bar με τον φωτισμο και

μαλλον ξεχασανε το LED :p. Aπο την μια ειναι λογικο αφου ολα τα notifications ερχονται μεσω του trasparent bar.

εχω περάσει την ics και στην συνέχεια ξεκλε'ιδωσα τον bootloader επειδη το κινητό κάπως αργούσε προσπάθησα να την περάσω ξανά μέσω pc companion και sus αλλα δεν περνάει αυτό οφείλετε στον ξεκλε'ιδωτο bootloader οπιος μπορεί και ξερεί ας μού δώσει μια απάντηση

Φιλε, δυστυχως επειδη ξεκλειδωσες τον bootloader οπως και εσυ ορθα ανεφερες, αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο δεν μπορει να

κανει repair/re-install. Και για την ιστορια, δεν χρειαζοταν να κανεις unlock-bootloaders επειδη το κινητο αργουσε, αυτο δεν ειχε

να κανει καμια σχεση με την καθυστερηση για τον λογο οτι το bootloader διαβαζει admin privileges, για την ριζα του αρχειου.συστ.

Η καθυστερηση οπως ειχαμε επισημανει πολλοι στο forum οφειλεται στο οτι, χρειαζεται clean-install κατα την αναβαθμιση του ICS.

Οπως και να εχει, αν θελεις κοιταξε το παρακατω link για να δεις το re-lock:

http://www.thespicygadgematics.com/2012/06/unlock-re-lock-sony-xperia-s-and-u.html

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλημέρα εχω ενα προβλημα εδω και καιρο,πριν 2 μηνες μου επεσε το κινητο κατω και απο τοτε καθε φορα που μπαινει σε κατασταση αδρανειας μου κανει επανεκκινηση,επισης δεν δουλευει η περιστροφη (rotate)λογικα γ αυτο κανει επανεκκινηση,το πηγα για φτιαξιμο με την εγγυηση μου το κρατησαν μεχρι σημερα και μου το εφεραν οπως ηταν δεν εκαναν τιποτα,ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιήσω την αυτοματη επανεκκινηση?κ ας εχει προβλημα το rotate.

λογικα επειδη βρισκει προβλημα στο hardware κανει επανεκκινηση,λεω μηπως γινεται απο το συστημα να απενεργοποιησω καποια ρυθμηση για να μην κανει επανεκκινηση ,επισης οταν ειναι συνδεδεμενο με τον φορτιστη η με το καλλωδιο usb στον υπολογιστη δεν σβηνει!!!!

Δεν νομίζω να είναι θέμα του Rotate, αυτό εξάλλου είναι πανεύκολο να το απενεργοποιήσεις.

Έχει άπειρα widgets στο Play Store που το απενεργοποιούν/ενεργοποιούν όποτε θες εσύ ή αν έχεις

το Elixir, επίσης μπορείς να βάλεις widget που να κάνει αυτή την δουλειά.

Τώρα για να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα restarts που κάνει το κινητό, χλωμό μου φαίνεται.

Προφανώς και κολλάει κάπου και τα κάνει αυτά, τώρα software είναι, hardware είναι, ποιος ξέρει.

Σκέψου όμως ένα pc που έχει κάποιο πρόβλημα και κολλάει για κάποιο λόγο με αποτέλεσμα να κάνει restart.

Ακόμα και να μπορούσαμε να το απενεργοποιήσουμε αυτό, τί θα κερδίζαμε; Απλά θα έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας

μιας και το μηχάνημα θα 'χε κολλήσει.

Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα να περάσω ένα καθαρό λειτουργικό ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν είναι θέμα software

και αν συνέχιζε να τα κάνει...επιστροφή στο Service και ας βρούνε αυτοί τι φταίει. Πιθανότατα είναι λόγω της σαβούρντας που έφαγε η συσκευή.

Δεν νομίζω να είναι θέμα του Rotate, αυτό εξάλλου είναι πανεύκολο να το απενεργοποιήσεις.

Έχει άπειρα widgets στο Play Store που το απενεργοποιούν/ενεργοποιούν όποτε θες εσύ ή αν έχεις

το Elixir, επίσης μπορείς να βάλεις widget που να κάνει αυτή την δουλειά.

Τώρα για να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα restarts που κάνει το κινητό, χλωμό μου φαίνεται.

Προφανώς και κολλάει κάπου και τα κάνει αυτά, τώρα software είναι, hardware είναι, ποιος ξέρει.

Σκέψου όμως ένα pc που έχει κάποιο πρόβλημα και κολλάει για κάποιο λόγο με αποτέλεσμα να κάνει restart.

Ακόμα και να μπορούσαμε να το απενεργοποιήσουμε αυτό, τί θα κερδίζαμε; Απλά θα έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας

μιας και το μηχάνημα θα 'χε κολλήσει.

Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα να περάσω ένα καθαρό λειτουργικό ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν είναι θέμα software

και αν συνέχιζε να τα κάνει...επιστροφή στο Service και ας βρούνε αυτοί τι φταίει. Πιθανότατα είναι λόγω της σαβούρντας που έφαγε η συσκευή.

Για να απενεργοποιήσεις το rotate δε χρειάζεται να κατεβάσεις εφαρμογή. Μπες στις ρυθμίσεις, προβολή και εκεί θα βρείς την αυτόματη περιστροφή οθόνης. Πάντως συμφωνώ κι εγώ με τον Baator ότι πρέπει σίγουρα να το ξαναπάς στο service.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κάρτα SD που έχουμε στην συσκευή μας , συγκεκριμένα εχω μια 8gb class 10, είναι καλύτερο να την διαμορφώσουμε σαν ntfs ή fat32 ;

παιδια καλησπερα. εχω βαλει και εγω την 4.0.4 με επιτυχια και ευχαριστω ολα τα παιδια εδω για την βοηθεια!

αυτο το πακετο lockscreen ics ,%battery με μπλε χρωματακι για την 4.0.4 μπορει να μου πει κανεις που θα το βρω? και αν κανει για την 4.0.4?

κανενα νεο με την 587 ?ακομα δν την εχουμε παρει..το si 1254-6062.την εχει παρει κανεις αλλος?
I Want To Believe

κανενα νεο με την 587 ?ακομα δν την εχουμε παρει..το si 1254-6062.την εχει παρει κανεις αλλος?

Περνα τη μονος σου με flashtool και ησυχασες

Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα προχθές για πρώτη φορά την ICS 4.0.4 και δε βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις πώς να απενεργοποιήσω τη μεταφορά δεδομένων παρασκηνίου που είχε στην GB. Δε βλέπω καλά ή δεν υπάρχει πλέον τέτοια δυνατότητα? Το θέλω γιατί νομίζω πως βοηθούσε στη διάρκεια της μπαταρίας.

Περνα τη μονος σου με flashtool και ησυχασες

Ας κάνει καποιος τον κοπο να μας πει βημα βημα τι πρέπει να κάνουμε (σαν να απευθυνεται όμως σε απλους χρηστες και όχι σε γκουρου αναβαθμισεων) γιατι κι εγω δεν παλευω να περιμένω την επίσημη, αλλα και με αυτην που εχω τωρα δεν βγαινει! Τρελό lag μεχρι να πάρεις τηλέφωνο και όσο πάει και χειροτερευει.:mad:

Ρε παιδια στη συλλογη εφαγε φλασια το κινητο και μου βγαζει αλλα αντι αλλων τα thumbnails.δηλαδη δειχνει thumbnail ακυρο,ακομα και απο εικονες που δεν εχω πλεον στο κινητο και οταν το ανοιξω δειχνει εικονα αλλη.

δοκιμασα επανεκκινηση,διαγραψα ολα τα thumbnails(το φακελο που εχει στο DCIM) διεγραψα ολες τις φωτο και τις ξαναπερασα αλλα τιποτα!

μου ειχε γινει και πιο παλια και δεν θυμαμαι τι ειχα κανει για να το φτιαξω.καμια ιδεα?

Ας κάνει καποιος τον κοπο να μας πει βημα βημα τι πρέπει να κάνουμε (σαν να απευθυνεται όμως σε απλους χρηστες και όχι σε γκουρου αναβαθμισεων) γιατι κι εγω δεν παλευω να περιμένω την επίσημη, αλλα και με αυτην που εχω τωρα δεν βγαινει! Τρελό lag μεχρι να πάρεις τηλέφωνο και όσο πάει και χειροτερευει.:mad:

Επειδή και γω είχα αντίστοιχο θέμα με το LAG της 4.0.3 και επειδή κάθε 20 ποστς περίπου, γίνεται η ίδια ερώτηση και δίνεται η ΙΔΙΑ απάντηση (μέσες-ακρες), θα σου συνιστούσα να διαβάσεις ΕΔΩ και (στα Αγγλικά) ΕΔΩ.

Εγώ, διαβάζοντας τα σχόλια των προηγούμενων, (ακολούθησα τις αγγλικές οδηγίες) επέλεξα να περάσω Jelly Sandwich 6.2.5, η οποία φαίνεται ΠΟΛΥ σταθερή, ΓΡΗΓΟΡΗ και ΚΑΛΗ σε κατανάλωση μπαταρίας!!!

Συνολικά, σε χαλαρό ρυθμό, μου πήρε ένα διωρο και στις δύο μέρες που το έχω, είμαι ευχαριστημένος!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μήπως να περάσεις όλη την rom απο την αρχή μπας και ξεκολλήσει? Κάνε ένα format....

παιδια καλησπερα. εχω βαλει και εγω την 4.0.4 με επιτυχια και ευχαριστω ολα τα παιδια εδω για την βοηθεια!

αυτο το πακετο lockscreen ics ,%battery με μπλε χρωματακι για την 4.0.4 μπορει να μου πει κανεις που θα το βρω? και αν κανει για την 4.0.4?

Αν θες μπορώ να σου πω πως να βάλεις την μπάρα ειδοποιήσεων τις συντομεύσεις με μπλε φόντο και την μπαταρία με 100% εικονίδιο. Και ναι κάνει για την 4.0.4 αρκεί να έχεις εγκατεστημένο το clockwork mode στο κινητό σου.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καλημέρα και καλη εβδομάδα,

απο εχθές έχω ενα μικρό προβληματάκι.. δεν μου ανοίγει τις εφαρμογές που έχω μεταφέρει στην κάρτα μνήμης.

τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης τα εμφανίζει κανονικά. (φωτό και μουσική) μπορώ να κάνω κάτι εκτός απο το να περάσω όλες τις εφαρμογές ξανά???

23/10

Κατέβασα όλες τις εφαρμογές απο την αρχή και τώρα είμαι οκ.

ελπίζω να μήν μου το ξανακάνει.

Edited by xlidas

--------------------------------------

S 20 +

Λοιπον, ακολουθεις αυτο τον οδηγο του Zxr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092783#post4092783 αλλα στο βημα 8 κατεβαζεις την .587 απο εδω http://www.mediafire.com/?tfzo12n5hsrzaoa αρκετα ευκολη διαδικασια και δεν θα εχεις και το lag με τις κλησεις.. τουλαχιστον οχι στον βαθμο που το εχεις τωρα. Βασικα αν το προβλημα σου ειναι μονο οι κλησεις μπορεις απλα να κατεβασεις ενα αλλο dialer οπως τον exdialer και θα εισαι οκ!

Λοιπον, ακολουθεις αυτο τον οδηγο του Zxr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092783#post4092783 αλλα στο βημα 8 κατεβαζεις την .587 απο εδω http://www.mediafire.com/?tfzo12n5hsrzaoa αρκετα ευκολη διαδικασια και δεν θα εχεις και το lag με τις κλησεις.. τουλαχιστον οχι στον βαθμο που το εχεις τωρα. Βασικα αν το προβλημα σου ειναι μονο οι κλησεις μπορεις απλα να κατεβασεις ενα αλλο dialer οπως τον exdialer και θα εισαι οκ!

Χρηστο καλημερα

αν σου ειναι ευκολο στειλε και σε μενα τα λινκσ για το mini για κερνελ 562 και 587 και rom 587

οπως μου ειχες στειλει και για το Neo V

Σ ευχαριστω

This is Sparta!!!:nagger:

Πήρα το εν λόγω κινητό από επιδότηση και έχω 2 ερωτήσεις :

1) Το update σε ICS έρχετε μέσω ΟΤΑ ;

2) Παίρνει μόνο microSIM ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

εμενα αυτο δεν μου δουλεψε

Τελικά κατάφερα να κάνω να δουλέψει το USB OTG Helper!

Έβαλα κάποια module που λέει στην αντίστοιχη σελίδα στο xda και είναι ΟΚ.

Για να καταλάβεις ότι όντως δούλεψε θα πρέπει όταν ενεργοποιείς τον εξωτερικό σκληρό με το πρόγραμμα

(συνδέουμε - περιμένουμε - κάνουμε mount) θα πρέπει το πρόγραμμα να σε πάει από μόνο του να ανοίξεις τον εξωτερικό σκληρό με κάποιον file manager. Επιλέγεις κάποιον που θέλεις (για εμένα αυτός που δούλεψε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι ο ES Explorer) και ανοίγεις τα περιεχόμενα του δίσκου. ΔΕΝ δουλεύουν οι μανίσιες εφαρμογές gallery φωτογραφιών. Δουλεύει όμως το BSPlayer για τα βιντεάκια και τις ταινίες!

========================

Είχα ζητήσει σε προηγούμενό μου μήνυμα αν γνωρίζει κανένας να μου πει για σύνδεση (HID) Bluetooth Keyboard.

Υπάρχει απάντηση;

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...