Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το σβήσιμο της οθόνης μετά από κλήσεις;Το tweak του zxr δεν μου το κάνει.Από ηχογράφηση κλήσεων έχει δοκιμαστεί κάποιο με επιτυχία;Όσα δοκίμασα τζίφος (ειδικά για Bluetooth).

Σίγουροι είναι μόνο, οι τρελοί...

Redmi Note 9 Pro 6/64

11.0.6.0 (QJZEUXM)

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω τον μαμα κερνελ με custom rom την pureners 11 και θελω να περασω τον παραπανω κερνελ 1.5 που λεει ο φιλος.Μπορω να το κανω απλα με τα βηματα που λεει?Θα εχω καποιο θεμα συμβατοτητας με την ρομ?Ειναι και ροοτ το κινητο.Τωρα δεν ξερω αν εχω η οχι ξεκλειδοτο bootloader.Δεν τον εχω πειραξει καθολου.Αν κατι παει στραβα πως το επαναφερω?

Οσο αφορα τον κωδικο πισω απο την μπαταρια λεει 11W51 αλλα δεν μπορω μεσω του πληκτρολογιου να δω το αλλο πατοντας τον κωδικο...Υπαρχει περιπτωση να ειναι ξεκλειδωτο??

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Kαλημέρα θελω μια βοηθεια ειχα κανει την αναβαθμιση μεσω pc companion και επειδη δεν δουλευε το gps του κινητου μου την γυρισα στην 2,3,4 με εκδοση 4,0,2,Α0,62 να ξαναπερασω την ice cream ειναι οκ ή εχει ακομα προβλήματα ?

Kαλημέρα θελω μια βοηθεια ειχα κανει την αναβαθμιση μεσω pc companion και επειδη δεν δουλευε το gps του κινητου μου την γυρισα στην 2,3,4 με εκδοση 4,0,2,Α0,62 να ξαναπερασω την ice cream ειναι οκ ή εχει ακομα προβλήματα ?

απο οτι λενε και τα πιο πολλα παιδια εδω καλυτερα οχι.

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Εχω τον μαμα κερνελ με custom rom την pureners 11 και θελω να περασω τον παραπανω κερνελ 1.5 που λεει ο φιλος.Μπορω να το κανω απλα με τα βηματα που λεει?Θα εχω καποιο θεμα συμβατοτητας με την ρομ?Ειναι και ροοτ το κινητο.Τωρα δεν ξερω αν εχω η οχι ξεκλειδοτο bootloader.Δεν τον εχω πειραξει καθολου.Αν κατι παει στραβα πως το επαναφερω?

Οσο αφορα τον κωδικο πισω απο την μπαταρια λεει 11W51 αλλα δεν μπορω μεσω του πληκτρολογιου να δω το αλλο πατοντας τον κωδικο...Υπαρχει περιπτωση να ειναι ξεκλειδωτο??

Για να περασεις kernel πρεπει να εχεις ξεκλειδωτο bootloader.Για να το κανεις αυτο υπαρχουν 2 τροποι,ενας επισημος μεσω site και ενας ανεπισημος με τα καλωδιακια που περιγραφει ο rioener σε αυτο το thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 .Βαση του νουμερου που λεει πανω στην μπαταρια σου εισαι οκ γιατι το κινητο σου φτιαχτηκε την 51 εβδομαδα του 2011 αρα εισαι κατω απο την 14η του 2012.Στο χερι σου ειναι να το κανεις αν θες αν και να ξερεις οτι χανεις τις επισημες αναβαθμισεις.Ξεκλειδωτο bootloader δεν εχει απλα εχεις το 1 απο τα 2 προαπαιτουμενα για να ξεκλειδωσεις.

Και εγω ειχε το ιδιο προβλημα με το sygic συγκεκριμενα και ξαναγυρισα στην 042 μονο και μονο για το gps.Προχθες περασα την ICS 481 και το sygic με τα updates για την 4.0.4 και ολα δουλευουν ρολοι..Με περασμενα τα tweaks του zxr το κινητο σε μενα τουλαχιστον παει σφαιρα (ακομα και οι επαφες) και μου φαινεται overall καλυτερο απο οτι με την Gb...Το μονο μειον του που βρισκω ειναι τα σπασιματα στο βιντεο αλλα αφου στο pc φαινονται κανονικα τοτε ολα ok....Και η μπαταρια του κραταει περισσοτερο με την ICS...:w00t:

Μπορω να κανω αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 για να ξαναπαω πισω σε μαμισιο neo v που εχει γνησια ρομ 4.0.4 χωρις ροοτ?Μετα απο αυτο ειναι ευκολο να το ρουταρω?Σκοπος μου ειναι να το ρουταρω , να περασω το cwm και να βαλω την purenes 11 ρομ !!

Αυτα ειναι τα βηματα που πρεπει να γινουν??

Μπορω να κανω αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 για να ξαναπαω πισω σε μαμισιο neo v που εχει γνησια ρομ 4.0.4 χωρις ροοτ?Μετα απο αυτο ειναι ευκολο να το ρουταρω?Σκοπος μου ειναι να το ρουταρω , να περασω το cwm και να βαλω την purenes 11 ρομ !!

Ναι φίλε μου αυτό ακριβώς κάνε.

Παδια να ρωτησω ειναι σωστο να βαλω τις πιο πολλες εφαρμογες στην sd με το link2sd δηλαδη να κανω βιαιη μεταφορα τους;
Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015)

κατεβασε αφτο απο εδω CWM Installer-v5.apk απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437840

περασετο στην sd σου κανετο install διαλεξε την επιλογη install recovery κ μετα μολις τελιοσι πιγενε εκει που λεει reboot to recovery πατας αφτο κ μολις κανει reboot μην πατισεις τπτ παει αφτοματα λογικα στο recovery αν δεν παει ξανακαντο με το κουμπι μολις ανιγι καντο κ πες μας παλι οκ ?

αν δεν γινετε ................ μονο αν περασεις costum kernel θα γινει logika ................εμενα μονο ετσι μου δουλεψε καλα γιατι ιθελα να κανω κ oc στα 1600 me to stok δεν γινετε...............

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566871

αφτο εβαλα κ αραξα............... βαλε ομος το Download kernel v1.5:

Full: download ειναι πιο σταθερο δυο λεπτα δουλεια ειναι :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 k εδω λεει πων να περασεις τον κερνελ πιο πανω που σου ειπα κιτα κατο κατο που λει

2) Εγκατάσταση kernel

καλη τιχη καληνυχτα :)

κατεβασα την 4.0.3 που δεχεται ροοτ και το εκανα, εγκατεστησα το cmw σωστα, αλλα μολις κανω τη διαδικασια για να μπω(ενω αναβει και το μπλε φωτακι|) δεν κανει τιποτα και κολλαει...δεν ξερω τι αλλο να κανω

εχω κανει και τον δυτερο τροπο με το xparts και κανει ακριβως το ιδιο:mad:

Οταν θα ανοιξει το τηλεφωνο και θα εμφανισει το λογοτυπο SONY θα αρχισεις να πατας το volume down επαναλαμβανομενα μεχρι να μπει στο CWM...οχι μια φορα και αυνεχομενη αλλα πολλες και επαναλαμβανομενες μεχρι να μπει...Οταν μπει πλοηγησε με τα volume up & down για πανω κατω και με το home button για confirm.Πισω κανεις με το back.Δοκιμασε και πες,αν ειναι να σου δωσω ενα link που δουλευει για το CWM

Μα γιατι να κανεις downgrade σε 2.3.4 και μετα update σε 4.0.4???Κατεβασε το SEUS τραβα μια επιδιορθωση ωστε να σου ξαναπερασει την ''καθαρη'' 4.0.4 μετα rootαρεις μετα CWM και μετα pureness!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Οταν θα ανοιξει το τηλεφωνο και θα εμφανισει το λογοτυπο SONY θα αρχισεις να πατας το volume down επαναλαμβανομενα μεχρι να μπει στο CWM...οχι μια φορα και αυνεχομενη αλλα πολλες και επαναλαμβανομενες μεχρι να μπει...Οταν μπει πλοηγησε με τα volume up & down για πανω κατω και με το home button για confirm.Πισω κανεις με το back.Δοκιμασε και πες,αν ειναι να σου δωσω ενα link που δουλευει για το CWM

το γνωριζω αυτο, παλαιοτερα το ειχα εγκατεστημενο...οσες φορες και να το πατησω δεν μπαινει και το τηλ κολλαει και σβηνει...

Μα γιατι να κανεις downgrade σε 2.3.4 και μετα update σε 4.0.4???Κατεβασε το SEUS τραβα μια επιδιορθωση ωστε να σου ξαναπερασει την ''καθαρη'' 4.0.4 μετα rootαρεις μετα CWM και μετα pureness!!

Μα φιλε μου εχω ηδη καθαρη εγκατασταση της 4.0.4 (οπως ειπα ειναι μαμα το κινητο) και θελω να την ρουταρω,,αλλα για να γινει αυτο δεν πρεπει να κατεβει να ρουταριστει και μετα να ανεβει????

Μα φιλε μου εχω ηδη καθαρη εγκατασταση της 4.0.4 (οπως ειπα ειναι μαμα το κινητο) και θελω να την ρουταρω,,αλλα για να γινει αυτο δεν πρεπει να κατεβει να ρουταριστει και μετα να ανεβει????

Οχι να κατεβη εκδοση λογισμικου... αλλα εκδοση πυρηνα (kernel)... στον 4.0.3 δηλαδη στην 4.1.A.0.562 απο την 4.1.B.0.431 που ειναι μετα απο το SMUS (Sony Mobile Update Service) πηγαινε ρυθμισεις -> πληροφοριες λογισμικου και δες εκει τι λεει... Και μετα ψαξε για τον οδηγο του zxr rooting 4.0.4 και σου λεει βημα βημα τι να κανεις

Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015)

Δες πρωτα τι εκδοση λογισμικου εχεις,δλδ αν εισαι στην 4.1.Β.0.431.

Αν εισαι ακολουθας αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 και σε 5 λεπτα εισαι ετοιμος

το γνωριζω αυτο, παλαιοτερα το ειχα εγκατεστημενο...οσες φορες και να το πατησω δεν μπαινει και το τηλ κολλαει και σβηνει...

Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση το Xparts γιατι δεν ειναι συμβατο με το Neo V και μετα περνα το CWM απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364509

Κατεβαζεις το αρχειο

CWM install Download UPDATED*

Update : support Xperia Arc / Neo

Updated to CWM-5.0.2.7-nAa-r2

ακολουθα τις οδηγιες και λογικα θα εισαι οκ

Edited by zxr

Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση το Xparts γιατι δεν ειναι συμβατο με το Neo V και μετα περνα το CWM απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364509

Κατεβαζεις το αρχειο

CWM install Download UPDATED*

Update : support Xperia Arc / Neo

Updated to CWM-5.0.2.7-nAa-r2

ακολουθα τις οδηγιες και λογικα θα εισαι οκ

το εκανα, δεν ξερω εαν εχει συμβει σε αλλον...ειναι σαν να εγιναν ολα οκ, αλλα δεν εμφανιζονται στην οθονη, η οθονη παραμενει φωτεινη

το Neo V μου για άλλη μια φορά δεν μπορεί να κάνει σύνδεση στο internet με 3g!την πρώτη φορά που μου παρουσίασε το πρόβλημα το είχα πάει στο service της sony-ericsson και όλα οκ!μετά από 2 μήνες περίπου εμφανίστηκε ξανά το ίδιο πρόβλημα και ένα μέλος του forum μου είπε να κάνω αναβάθμιση με seus πράγμα που έκανα κ το πρόβλημα λύθηκε..ένα μήνα μετά πάλι εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα! :cry: καμία βοήθεια? Ευχαριστώ.

Το neo v μου ξεφλουδιζει! Μα τι απαράδεκτο σα κατασκευή. Στις πάνω 2 γωνίες εκεί που τελειώνει η οθόνη φεύγει το χρώμα! Δε λέω δεν ήταν ούτε ακριβό ούτε φτηνό όταν το πήρα, κάνα 6μηνο το έχω, αλλά σίγουρα απαιτούσα να αντέξει πιο πολύ αφού από τη πρώτη στιγμή του έχω βάλει θήκη... Τώρα φαίνεται λες κ το έχω 10 χρόνια χρησιμοποιημένο, τέλος για μένα τα Sony. Απορία: και τα δικά σας έτσι γίνανε;;;

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Και εγώ το έχω 2 μήνες και παρατήρησα στην κάτω δεξιά γωνία σαν να είναι έτοιμη μια φλουδίτσα να φύγει.Κανένα link ρε παιδιά να βρούμε άλλα cases για τα κινητό μας???

εμενα τα 3 ασιμενια κουμπια μπροστα ξεφλουδισαν κ γινοντε χαλκινα ελεος κ το προσεχω παρα πολυ :(

Η μόνη θήκη που μπορεί να κάνει δουλειά είναι αυτές που μπαίνει όλο το κινητό μέσα, satin case λέγεται αλλά δε την κράτησα κ πολύ γιατί ήθελα να έχω καλό χειρισμό του. Και βλακεία που την έβγαλα τώρα που το λέμε αλλιώς δε θα γινόταν:banghead:

Τώρα έχω απλά μια silicon case διάφανη. η πλάκα ποια είναι ότι με το που το πήρα κατευθείαν θήκη κ screen protector και την πάτησα στα πλαστικά του!!!:mad::mad:

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Και εγώ το έχω 2 μήνες και παρατήρησα στην κάτω δεξιά γωνία σαν να είναι έτοιμη μια φλουδίτσα να φύγει.Κανένα link ρε παιδιά να βρούμε άλλα cases για τα κινητό μας???

Στο eBay ψάξε κ θα βρεις πάρα πολλά

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μηπως το πηγατε διπλα σε iphone 5 και κολλησε τιποτα; :p Και σε μενα τοσους μηνες που το χω ειναι μια χαρα.

το Neo V μου για άλλη μια φορά δεν μπορεί να κάνει σύνδεση στο internet με 3g!την πρώτη φορά που μου παρουσίασε το πρόβλημα το είχα πάει στο service της sony-ericsson και όλα οκ!μετά από 2 μήνες περίπου εμφανίστηκε ξανά το ίδιο πρόβλημα και ένα μέλος του forum μου είπε να κάνω αναβάθμιση με seus πράγμα που έκανα κ το πρόβλημα λύθηκε..ένα μήνα μετά πάλι εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα! :cry: καμία βοήθεια? Ευχαριστώ.

χωρις να εχεις πειραξει τιποτα εγινε αυτο ή αλαξες κατι τις τελευταιες μερες

ενοειται πως εχεις καποιο πακετο MB απο την εταιρια σου ετσι?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...