Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα τις φτιάξεις πάλι μόνος σου.Το titanium παίρνει μεμονωμένα backups.Αν θες backup όλου του κινητού θα πρέπει να το κάνεις με το cwm.

Εαν το παρω απο εκει θα ειναι ολα οπως πριν? Βαριεμαι πολυ να το ξαναστεινω

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι κανονικά.εγώ έχω 2 backups από διαφορετικές Rom και με το cwm εναλλασσομαι πολύ εύκολα.

Ρε παιδια διαβαζοντας απο το thread πηγα και πηρα αυτο τον micro usb adaptor otg απο το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα βαζω 2 στικακια πανω και δεν μου αναγνωριζει κανενα. Πως τα βλεπει;Πρεπει να εμφανιζεται κανενα εικονιδιο συνδεσης στην μπαρα οταν τα συνδεω και να βλεπω τα αρχεια με κανενα file manager; Ή μου εδωσε adaptor που δεν ειναι otg; Οσοι το εχουν τι ακριβως εκαναν;

Κάτι έχει πάθει το ημερολόγιο και δεν αποθηκεύει τα συμβάντα που του βάζω.Δοκίμασα και άλλα ημερολόγια από το play store και τίποτα.Έχει κανείς καμιά ιδέα;:(:(:(

να κανεις εκαθαρση δεδομενων μεσα απο τις εφαρμογες,δοκιμασες?

παλια δουλευε κανονικα?

πριν να σου το κανει περασες ή εκανες κατι στι συσκευη σου?

Ρε παιδια διαβαζοντας απο το thread πηγα και πηρα αυτο τον micro usb adaptor otg απο το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα βαζω 2 στικακια πανω και δεν μου αναγνωριζει κανενα. Πως τα βλεπει;Πρεπει να εμφανιζεται κανενα εικονιδιο συνδεσης στην μπαρα οταν τα συνδεω και να βλεπω τα αρχεια με κανενα file manager; Ή μου εδωσε adaptor που δεν ειναι otg; Οσοι το εχουν τι ακριβως εκαναν;

εισαι root?

εφαρμογη σαν αυτη εβαλες?

τις τελευταίες 2 μέρες δεν δουλεύει η κατά προσέγγιση εύρεση θέσης μέσω δικτύων (WiFi ή τηλεφωνίας)

γνωρίζει κανείς κάτι; σε σας δουλεύει;

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

οκ ευχαριστω για τα μηνυματα το ειδα.

ΓΙα τις επαφες τωρα επειδη η σιμ χωραει, απο οσο εχω δει 200 επαφες κ εγω περισσοτερες που ειναι συμπληρωματικα αποθηκευμενες στο τηλεφωνο, δεν μπορω να τις μεταφερω ολες στην σιμ, οποτε λογικα θα τις μεταφερω χειροκινητα, ξεχωριστα απο σιμ κ απο την μνημη του τηλεφωνου, ωστε να μεταφερθουν στην συνεχεια στο νεο τηλεφωνο.

Για την μεθοδο του gmail ειμαι επιφυλακτικος ως προς την διαθεση τοσων πολλων προσωπικων στοιχειων....

σιγα ποιο ειναι το προβλημα με το gmail? ετσι ομως δεν χανεις ποτε τις επαφες σου κα με εναν συγχρονισμο τις εχεις ολες παλι σε αλλη συσκευη, εμενα μ εχει βολεψει πολυ αυτο

E ολοι εκει τις εχουν τις επαφες τους στα android. Ειναι μεγαλη διευκολυνση. Τωρα,αν η google θελησει καποια στιγμη να χρησιμοποιησει με δολιο τροπο την επαφη μου soulaki love :p, ε ας το κανει τι να πω,μπορει και να την εχω χωρισει μεχρι τοτε:frog:

καλοοοοοο:)

Ποιοί drivers? Εγκαθιστά το τηλέφωνο drivers στο Pc?? Τη να κάνω για να τους επανεγκαταστήσω?

Το Airdroid δεν κατάλαβα ούτε εγώ τη είναι άλλα εαν έχει επεξηγηθή σε άλλη ενότητα αφήστε το. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ε :happy:

ειναι μια εφαρμογη που μπορεις να διαχειριστεις τα αρχεια του κινητου σου στον υπολογιστη σου

ψαξτε το βρε παιδια δεν ειναι δυσκολο

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
This is Sparta!!!:nagger:

έχω δει πολλές ταινίες με το HDMI και το κινητό φτάνει μέχρι και 45 βαθμούς, τίποτα ανησυχητικό όμως. Θέλω να ρωτήσω με τη σειρά μου (το ρώτησε και ποιο πάνω κάποιος άλλος) γιατί σε ορισμένες ταινίες (συνήθως σειρές avi) οι υπότιτλοι φαίνονται στο κινητό αλλά δεν φαίνονται στην τηλεόραση (χρησιμοποιώ τον MX Player).

μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν βαζω μια ταινια απο τον υπολογιστη μου HD και παω να την δω στο κινητο λεει αγνωστη εφαρμογη και δεν μπορω να την δω? τι πρεπει να κανω? και με ποιον Player πρεπει να τις βλεπω? εγω χρησιμοποιω τον ES Ανααπαραγωγεας ηχου κι εικονας

και επισης μια ταινια πανω απο 3GB δεν μπορει να προστεθει γιατι η sd ειναι fat και δεν γινεται φυσικα μια sd ntfs. Σε αυτη την περιπτωση πως προσθετουμε μια ταινια πανω απο 3GB ?

παιδια ολα καλα, τελικα εκανα ntfs την καρτα μνημης και ολα καλα και παιζουν ολες οι ταινιες και περνει και τις ταινιες πανω απο 3GB

Edited by p3nny

Θελω να παρω ενα backup γενικο του τηλεφωνου για να αλλαξω ρομ.Θα το παρω με το τιτανιουμ αλλα θελω να μου πειτε αν με την νεα ρομ θα φτιαχτουν και οι οθονες οπως πριν με το go luncher η θα πρεπει να τις φτιαξω?

Έχω πάνω από χρόνο να χρησιμοποιήσω το titanium, αλλά με το Ultimate Backup Pro όσες φορές πήρα back up (ειδικά launcher) ποτέ δεν έχασα τις ρυθμίσεις μου.

Απαιτεί root και να πάρεις back up app+data. Επίσης έχει και αρκετά καλό batch backup & restore.

Επίσης, αρκετοί launcher έχουν επιλογή για να πάρεις backup τις ρυθμίσεις τους. Δες μήπως έχει τέτοια επιλογή και ο Go.

Θα τις φτιάξεις πάλι μόνος σου.Το titanium παίρνει μεμονωμένα backups.Αν θες backup όλου του κινητού θα πρέπει να το κάνεις με το cwm.

Εαν το παρω απο εκει θα ειναι ολα οπως πριν? Βαριεμαι πολυ να το ξαναστεινω

Με το cwm όμως, δεν θα μπορεί να επαναφέρει μια εφαρμογή μόνο με τις ρυθμίσεις τις σε μια νέα rom, νομίζω;

μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν βαζω μια ταινια απο τον υπολογιστη μου HD και παω να την δω στο κινητο λεει αγνωστη εφαρμογη και δεν μπορω να την δω? τι πρεπει να κανω? και με ποιον Player πρεπει να τις βλεπω? εγω χρησιμοποιω τον ES Ανααπαραγωγεας ηχου κι εικονας

και επισης μια ταινια πανω απο 3GB δεν μπορει να προστεθει γιατι η sd ειναι fat και δεν γινεται φυσικα μια sd ntfs. Σε αυτη την περιπτωση πως προσθετουμε μια ταινια πανω απο 3GB ?

παιδια ολα καλα, τελικα εκανα ntfs την καρτα μνημης και ολα καλα και παιζουν ολες οι ταινιες και περνει και τις ταινιες πανω απο 3GB

Το fat32 δεν επιτρέπει την μεταφορά αρχείου άνω των 4GB. Επίσης το android, αν δεν κάνω λάθος, μέχρι της εκδόσεις Honeycomb δεν αναγνώριζε το fat. Άρα λοιπόν, αν είσαι με ICS τότε όλα καλά (υποθέτω) αν είσαι με 2.3 και σου την αναγνωρίζει χωρίς προβλήματα το κινητό, παίξε και κανένα joker.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Έχω πάνω από χρόνο να χρησιμοποιήσω το titanium, αλλά με το Ultimate Backup Pro όσες φορές πήρα back up (ειδικά launcher) ποτέ δεν έχασα τις ρυθμίσεις μου.

Απαιτεί root και να πάρεις back up app+data. Επίσης έχει και αρκετά καλό batch backup & restore.

Επίσης, αρκετοί launcher έχουν επιλογή για να πάρεις backup τις ρυθμίσεις τους. Δες μήπως έχει τέτοια επιλογή και ο Go.

Με το cwm όμως, δεν θα μπορεί να επαναφέρει μια εφαρμογή μόνο με τις ρυθμίσεις τις σε μια νέα rom, νομίζω;

Το fat32 δεν επιτρέπει την μεταφορά αρχείου άνω των 4GB. Επίσης το android, αν δεν κάνω λάθος, μέχρι της εκδόσεις Honeycomb δεν αναγνώριζε το fat. Άρα λοιπόν, αν είσαι με ICS τότε όλα καλά (υποθέτω) αν είσαι με 2.3 και σου την αναγνωρίζει χωρίς προβλήματα το κινητό, παίξε και κανένα joker.

ειμαι με ICS Και root

εισαι root?

εφαρμογη σαν αυτη εβαλες?

Ωχχχχ με σε "εσφαξες". :( Μονο με root απολαμβανεις το OTG; Σε non rooted δεν υπαρχει τροπος; :( Αν οχι τοτε τι στο καλο διαφημιζουν την otg λειτουργια; Υπαρχει καποια αλλη λειτουργια εκτος του mount storage σε no-root συσκευες που να μπορεις να κανεις και αρα να δω αν ειναι το adaptor ειναι otg; Πχ. συνδεσα ενα mouse στο κινητο. Για να το δω να λειτουργει θα επρεπε να βαλω αντιστοιχη εφαρμογη ή δεν λειτουργει και αυτo αν δεν ειναι root;

Η otg function ειναι κατι που πρεπει να στο διαφημιζουν στο κινητο για να το εχει; Θελω να πω οτι εχω ενα root κινητο (alcatel 918D) στο οποιο δεν εχουν μιλησει για otg και του εβαλα το busybox και το usb mass storage και δεν λειτουργησε. Ειναι φυσιολογικο αυτο ετσι; Δεν θα το εχουν ολα τα android.

ΥΓ. μου βγηκαν πολλες ερωτησεις sorry

Πώς το κάνεις μετατροπή?

Προφανως εννοεις μετατροπη απο fat σε ntfs. Αφου εχεις βγαλει την καρτα σου και την εχεις τοποθετησει σε εναν card reader οι επιλογες ειναι δυο:

1) Κανεις copy paste ολα τα δεδομενα της καρτας στο pc στη συνεχεια κανεις format την καρτα σε ntfs και ξαναμεταφερεις τα δεδομενα απο το pc στην καρτα.

2) Κανεις copy paste ολα τα δεδομενα της καρτας στο pc για ασφαλεια και στη συνεχεια ανοιγεις τον cmd των windows και γραφεις

convert γράμμα_μονάδας_δίσκου: /fs:ntfs

πχ. αν η καρτα σου λεγεται E θα γραψεις:

convert e: /fs:ntfs

και γινεται η μετατροπη αμεσα και χωρις να χρειαζεσαι μεταφορα των δεδομενων. Απλα τα εχεις παρει για ασφαλεια.

σκεφτομαι για μια custom rom εχει κανεις υποψη του καμια που να δουλευει

ρολοι, καθως να μου δωσει και οδηγιες εγκαταστασεις?

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

σκεφτομαι για μια custom rom εχει κανεις υποψη του καμια που να δουλευει

ρολοι, καθως να μου δωσει και οδηγιες εγκαταστασεις?

Θα σου πρότεινα την CODENAME 9.0 την οποία την περνάς μέσω του cwm σαν να είναι backup που θες να το επαναφέρεις.Αν δεν ξέρεις μιλάμε μέσω pm να μην ζαλίζουμε τους άλλους.

το ίδιο έκανε και έμενα το touch ,το είχα κάνει root και το έκανα φορματ μέσο του SEUS άλλα τίποτα.

κοίταξα το google και είναι hardware πρόβλημα που το παθαίνουν τα Neo και τα Arc .Το πήγα στο services και περιμένω θέλουν πάνω από μηνά για αντικατάσταση. ένας γνωστός μου πήγε για services ένα Vivaz και του το αντικατέστησαν με το xperia S !!!

Ναι το ίδιο έκανα και 'γω, το έψαξα στο youtube και είδα ότι είναι πρόβλημα της οθόνης αφής. Και μάλιστα λένε ότι επειδή αυτό το τηλέφωνο δεν παράγεται πια, δεν υπάρχουν ούτε ανταλακτικά για επισκευή και το αντικαθιστούν με άλλο μοντέλο.....ίδωμεν. Εντωμεταξύ αυτό είναι το δεύτερο NeoV σε διάστημα τεσσάρων μηνών που αγοράζω. Το πρώτο μου 'πεσε στη θάλασσα από το jet ski :cry:

Ωχχχχ με σε "εσφαξες". :( Μονο με root απολαμβανεις το OTG; Σε non rooted δεν υπαρχει τροπος; :( Αν οχι τοτε τι στο καλο διαφημιζουν την otg λειτουργια; Υπαρχει καποια αλλη λειτουργια εκτος του mount storage σε no-root συσκευες που να μπορεις να κανεις και αρα να δω αν ειναι το adaptor ειναι otg; Πχ. συνδεσα ενα mouse στο κινητο. Για να το δω να λειτουργει θα επρεπε να βαλω αντιστοιχη εφαρμογη ή δεν λειτουργει και αυτo αν δεν ειναι root;

λοιπον,το αυτο που διαφημιζουν ειναι αυτο και συγουρα δουλευει

αυτο που κανουμε ομως οι περισοτεροι ειναι να παρουμε ενα ανταπτορα ή ενα καλωδιο επειδη ειναι οικονομικοτερο,που απ οτι ξερω το ποντικι το πληκτρολογιο και Gamepad ακομα,οπως φαινεται κι

(το γραφει στα σχολια του το παιδι που το ανεβασε) δουλευει και χωρις root

τωρα για εξωτερικη μνημη και με usb otg νομιζω πως μονο με root θα δεις φως

ας απαντησει και καποιος αλλος αν ξερει κατι παραπανω

Το ζόρι σου ποιο είναι ρε φίλε;Κάνε ένα root το κινητό να τελειώνεις.Ούτε 1 λεπτό δε θα σου πάρει.Μόνο θετικά θα έχεις από το root.

λοιπον,το αυτο που διαφημιζουν ειναι αυτο και συγουρα δουλευει

αυτο που κανουμε ομως οι περισοτεροι ειναι να παρουμε ενα ανταπτορα ή ενα καλωδιο επειδη ειναι οικονομικοτερο,που απ οτι ξερω το ποντικι το πληκτρολογιο και Gamepad ακομα,οπως φαινεται κι

(το γραφει στα σχολια του το παιδι που το ανεβασε) δουλευει και χωρις root

τωρα για εξωτερικη μνημη και με usb otg νομιζω πως μονο με root θα δεις φως

ας απαντησει και καποιος αλλος αν ξερει κατι παραπανω

Σε ευχαριστω πολυ. Ειχα ψαξει για το live dock αλλα εκτος της τιμης θα ειναι προβλημα και ο ογκος του για μεταφορα. Το link απο το youtube ηταν πολυ χρησιμο καθως απο τα σχολια του uploader καταλαβα οτι το καταστημα μου εδωσε adaptor που δεν ειναι otg

"Υπάρχουν 2 είδη USB HOST στην αγορά το Α και το Β από την φωτογραφία i.imgur. com/1YzMk.png . Εσύ χρειάζεσαι το τύπο Α αυτόν ΧΩΡΙΣ γωνίες. Αυτός που έχεις στο link από ότι μπορώ να διακρίνω είναι τύπου Β."

http://i.imgur.com/1YzMk.png

Επισης διαβάζοντας απο εδω επιβεβαιωνονται τα παραπανω.

"OTG adds a fifth pin to the standard USB connector, called the ID-pin; the micro-A plug has the ID pin grounded, while the ID in the micro-B plug is floating. The device that has a micro-A plugged in becomes an OTG A-device, and the one that has micro-B plugged becomes a B-device. The type of the plug inserted is detected by the state of the pin ID ."

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/Types-usb_th1.svg

Το δικο μου ειναι το micro Β και ετσι ακομα και root να ημουν δεν υπηρχε περιπτωση να γινει mount το usb. Τους ζητησα αυτο που υποτιθεται ειναι otg και μου εδωσαν το CMP-ADAPT 35 που ειναι micro Β. Θα παω να παρω το CMP-ADAPT 34 που φαινεται οτι εχει micro A. Φανταζομαι οσοι εχετε και εσεις otg πρεπει να ειναι με micro A και οχι το B. Ετσι;

Επισης διαβασα οτι το mouse και το keyboard μπορει να το αναγνωριζει χωρις να ειναι root ενω την εξωτερικη μνημη αναγκαστικα με root οπως ειπες και εσυ.

Το ζόρι σου ποιο είναι ρε φίλε;Κάνε ένα root το κινητό να τελειώνεις.Ούτε 1 λεπτό δε θα σου πάρει.Μόνο θετικά θα έχεις από το root.

Ειμαι με την 2.3.4 την 0.62 που γνωριζω οτι εχει χρονοβορα διαδικασια για root και θελω να πρωτα να περασω την 4 και μετα να γινει root και μετα να παρω και backup τη rom και αυτα θελουν λιγο διαβασμα. :p Με την τελευταια επισημη 4.0.4 υπαρχει καποιο σοβαρο bug;

Edited by runner70

Συγνωμη για τηνα σχετη ερωτηση παιδια αλλα με ενδιαφερει να αλλαξω kernel.Θα ηθελα αν ειναι ευκολο εναν οδηγο στα Ελληνικα για το πως μπορω να το κανω με απλα και κατανοητα βηματα!!

Σας ευχαριστω.

Να πω οτι ειμαι Ροοτ και εχω πανω custom rom (Purenes ICS)

ποια η γνωμη σας για την ice cream purenes

και πως τα παει με τα παιχνιδια?

purenes η codename 9

τι λετε?

Συγνωμη για τηνα σχετη ερωτηση παιδια αλλα με ενδιαφερει να αλλαξω kernel.Θα ηθελα αν ειναι ευκολο εναν οδηγο στα Ελληνικα για το πως μπορω να το κανω με απλα και κατανοητα βηματα!!

Σας ευχαριστω.

Να πω οτι ειμαι Ροοτ και εχω πανω custom rom (Purenes ICS)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948

ποια η γνωμη σας για την ice cream purenes

και πως τα παει με τα παιχνιδια?

purenes η codename 9

τι λετε?

codename αλλά εξαρτάται αν θες ics ή gb.

απο θεμα ομορφιας η pureness μου αρεσει πιο πολυ

αλλα αν η codename ειναι καλυτερη την ομορφια την αφηνω στην ακρη

Πατησα τον κωδικο για να μου βγαλει το μενου για να δω αν ειναι κλειδωμενο η οχι αλλα δεν μου βγαζει κατι..απλα σβηνει οτι εχω γραψει (τον κωδικο δηλαδη) και ειναι κενο παλι!!

Πατησα τον κωδικο για να μου βγαλει το μενου για να δω αν ειναι κλειδωμενο η οχι αλλα δεν μου βγαζει κατι..απλα σβηνει οτι εχω γραψει (τον κωδικο δηλαδη) και ειναι κενο παλι!!

να πατησεις τον κωδικο με τον stock dialer... μαλλον αυτο φταiει...

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...