mariosk89 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 ούτε εμένα έχει έρθει ακόμα. αναμένουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 λογικα οχι,εγω τον εχω απο χθες 1,4 και ειναι μια χαρα,απο μπαταρια βλεπουμε....τον ανεβασα σιγα σιγα,καθε 100mhz και ρεσταρτ.... πως γινεται αυτο βρε παιδια πεστε μου και μενα This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 εμενα γιατι δεν μου εχει ερθει η αναβαθμιση? μπηκα και pc companion και sus αλλα τιποτα.... κι εγω τα ιδια αν και μπηκα στο pc companion kai seus δεν εχει ερθει τιποτα This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 εμενα γιατι δεν μου εχει ερθει η αναβαθμιση? μπηκα και pc companion και sus αλλα τιποτα.... Μηπως εχεις ξηλωσει το update center? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimishark Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 παιδιά, πως ενεργοποιείται το gps στη συσκευή; είναι με χρέωση, θέλει wifi ή κάτι άλλο; Δεν λειτουργεί όπως τα gps του εμπορίου; Βοήθεια!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 παιδιά, πως ενεργοποιείται το gps στη συσκευή; είναι με χρέωση, θέλει wifi ή κάτι άλλο; Δεν λειτουργεί όπως τα gps του εμπορίου; Βοήθεια!!! Ορισμένα προγράμματα πλοήγησης δε θέλουν ίντερνετ για να τρέξουν,μόνο gps Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 παιδιά, πως ενεργοποιείται το gps στη συσκευή; είναι με χρέωση, θέλει wifi ή κάτι άλλο; Δεν λειτουργεί όπως τα gps του εμπορίου; Βοήθεια!!! Διαβασε την υπογραφη του απο πανω για τον οδηγο του ZXR και θα σου λυσει αρκετες αποριες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Μηπως εχεις ξηλωσει το update center? οχι δεν εχω πειραξει τιποτα.. Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Τι είναι η έκδοση nightly http://get.cm/?device=haida που βγήκε για το NEO V; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Και σε εμένα δεν ήρθε ακόμη και δεν έχω πειράξει τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Και σε εμένα δεν ήρθε ακόμη και δεν έχω πειράξει τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσουμε; Υπομονή βρε παλικάρια θα έρθει! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 χρειάζεται να κάνω unlock root? navigon...................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Παιδια η νεα αναβαθμιση ειναι μεσω ΟΤΑ?? www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 εγω που ειμαι με 2.3.4 θα μου ερθει η πρεπει να αναβαθμισω?...δεν θελω να εχω απο πανω την ειδοποιηση.. Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Στις επιλογές για προγραμματιστές τι προτείνετε για τις ρυθμίσεις "Μη. διατήρηση δραστηριοτήτων" και "όριο διεργασιών παρασκηνίου"; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Στο δικό μας κινητό έχουμε όντως την 2.3.4 και δεν πρόκειται να έρθει μέσω οΤΑ, οπότε να περιμένω να το περάσουμε με το pc companion να ξενοιάσουμε επιτέλους? http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Στο δικό μας κινητό έχουμε όντως την 2.3.4 και δεν πρόκειται να έρθει μέσω οΤΑ, οπότε να περιμένω να το περάσουμε με το pc companion να ξενοιάσουμε επιτέλους? Σωστά ή με το sus όποιο θες εσυ Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Άντε να ρθει και το νέο update. Το πρωί που δοκίμασα δεν μου το έβγαλε ακόμη. http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εμένα μου ήρθε τελικά στο SUS, αλλά δεν το έκανα γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με το root κλπ. Ίσως την περάσω αύριο-μεθαύριο που θα έχω χρόνο να ασχοληθώ και με το στήσιμο της συσκευής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 το εχει βαλει κανεις να πει εντυπωσεις? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theosdor Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλησπέρα,υπάρχει τρόπος για reset του κινητού όταν είναι κλειστό γιατί δεν μου ανοίγει πλέον μετά απο κάτι δοκιμές για πέρασμα custom rom??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Γεια σας παιδια.Εχω το xperia neo v και εχει χαθει το ελληνικο πληκτρολογιο..δεν μπορω να το βρω με τιποτα! μαλλον εχω κανει βλακεια καταλαθος ε? τωρα τι κανω? :Ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Γεια σας παιδιά. Έχω το NeoV μαμίσιο εντελώς. Στο PC Companion όταν το συνδέω μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Κατά την προετοιμασία του υπολογιστή για την ενημέρωση του τηλέφώνου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα. Σε ένα πινακάκι λέει: Πρόβλημα: Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση στοιχείων ενημέρωσης στον υπολογιστή σας. Λεπτομέρειες: Αποτυχία του μηχανισμού ενημέρωσης της Sony (σφάλμα 1100) Αντιμετώπιση προβληματων: Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο internet και μπλα... μπλα... και μπλα... μπλα... ... ... διάφορα για τη λύση που δεν υπάρχει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Νομίζω ότι πρέπει να είναι η ics. Το έχω κάνει σε laptop και σταθερό υπολογιστή με φρεσκοκατεβασμένο companion. Αν μπορει να βοηθήσει κανείς... Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theosdor Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 ok το βρήκα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Γεια σας παιδιά. Έχω το NeoV μαμίσιο εντελώς. Στο PC Companion όταν το συνδέω μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Κατά την προετοιμασία του υπολογιστή για την ενημέρωση του τηλέφώνου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα. Σε ένα πινακάκι λέει: Πρόβλημα: Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση στοιχείων ενημέρωσης στον υπολογιστή σας. Λεπτομέρειες: Αποτυχία του μηχανισμού ενημέρωσης της Sony (σφάλμα 1100) Αντιμετώπιση προβληματων: Ελέγξτε τη σύνδεση σας στο internet και μπλα... μπλα... και μπλα... μπλα... ... ... διάφορα για τη λύση που δεν υπάρχει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Νομίζω ότι πρέπει να είναι η ics. Το έχω κάνει σε laptop και σταθερό υπολογιστή με φρεσκοκατεβασμένο companion. Αν μπορει να βοηθήσει κανείς... Ευχαριστώ! δοκιμασε με το SUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts