Jump to content

theosdor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theosdor

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

theosdor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Έχω παρατηρήσει το εξής, όταν έχω ανοιχτό 3G & δεδομένα και πάρω τηλέφωνο, αμέσως κλείνουν τα δεδομένα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ιντερνετ καθώς μιλάω. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? έκδοση 2.3.042ST Επίσης, ποια είναι η τελευταία official rom?
  2. Καλησπέρα, αυτό πώς σας φαίνεται?? http://www.lemfo.com/pd.jsp?id=112&_pp=137_598
  3. Μα δεν μου έχει φάει ποτέ παραπάνω από 6-8% γιατί δεν έχω τίποτα ανοιχτό. Ήταν πολύ κουλό αυτό.
  4. Καλημέρα. Μια παρατήρηση που πρώτη φορά μου συμβαίνει και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Χθες το βράδυ είχα 49% μπαταρία, έκλεισα τα πάντα από προγράμματα,internet,gps κτλ., έβαλα ξυπνητήρι και το πρωί το κινητό είχε κλείσει από μπαταρία και φυσικά δεν χτύπησε ποτέ το ξυπνητήρι. Κουλό???? έκδοση 2.3.042ST
  5. Καλημέρα, με συγχωρείτε αν με βρίσκετε ανενημέρωτο αλλά θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Τα ρολόγια έχουν κανονικά playstore που μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή κατεβάζεις και στο κινητό σου? Ρωτάω γιατί έχω μια action camera και θέλω να την έλεγχο από την εφαρμογή του playstore στο ρολόι αντί για το κινητό. Επίσης θέλω να περάσω GPS Navigon αντί για google maps που πιθανόν να έχει από το εργοστάσιο. Με ενδιαφέρει το LEMFO LEM5 3G. (Ενώ στην εικόνα δείχνει πως έχει wifi, στα χαρακτηριστικά του δεν το δείχνει. Τι ισχύει) Επίσης με ενδιαφέρει το KINGWEAR KW88 Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα, εχει κάποιος άποψη τι είναι αυτά τα permissions και τι θα ήταν καλο να γίνει block και τι όχι?? https://postimg.org/image/dw972xeqp/ https://postimg.org/image/xfdscadi9/
  7. Δεν αντιλέγω. Ίσα ίσα που παράτησα το S5 για το ZUK. Απλά περίμενα περισσότερα από την κάμερα του. Στην μπροστινή του είναι σαφώς καλύτερη αλλά η πίσω δεν.
  8. Καλημέρα, μετά από αρκετή χρήση, έχω να πω πως η κάμερα του είναι χάλια. Η Ευκρίνειά της είναι σε μηδαμινό επίπεδο. Σε σύγκριση με Samsung Galaxy S5.
  9. Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε από που μπορώ να αγοράσω την ματ μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο? Ευχαριστώ.
  10. Καλημέρα, επειδή με προβλημάτισε ξαναέκανα το τεστ. Όντως σε 30 λεπτά κάταφερε και φόρτισε από το 5% στα 30%. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο!! εργοστασιακός φορτιστής και καλώδιο και ZUI 2.3.042ST.
  11. Καλημέρα, Θα μπορούσατε να μου προτείνετε έναν πιστοποιημένο φορτιστή quick charge και καλώδιο? Φορτιστή έχω βρει αυτόν: http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=category Καλώδια έχω βρει αυτά: http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-TC2-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-6ft1_8m-With-Magic-Tape-Strap-p-1118458.html?rmmds=category Το link είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά. Σε καμιά περίπτωση δεν το κάνω για διαφήμιση αλλά για να μου δώσετε την συμβούλη σας όποιος γνωρίζει αν κάνουν για την περίπτωσή μου. Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα, ενώ στις προδιαγραφές λέει Quick charge, 83% in 30 minutes, εμένα με τον εργοστασιακό φορτιστή και καλώδιο σε 30 λεπτά αντε να έχει πάρει 10%. Με τα πάντα κλειστά. Τι παίζει με αυτό? Ευχαριστώ
  13. Καλησπέρα σας, υπάρχει εφαρμογή ραδιόφωνο? Όχι ιντερνετικο. Ευχαριστώ
  14. Δοκίμασα αυτόν τον οδηγό και δουλέψε. Είχε κάποια άλλα drivers μέσα, τα έκανα εγκατάσταση και έπαιξε. Σε ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...