Jump to content

theosdor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theosdor

  1. Καλησπέρα, Έχω παρατηρήσει το εξής, όταν έχω ανοιχτό 3G & δεδομένα και πάρω τηλέφωνο, αμέσως κλείνουν τα δεδομένα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ιντερνετ καθώς μιλάω. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? έκδοση 2.3.042ST Επίσης, ποια είναι η τελευταία official rom?
  2. Καλησπέρα, αυτό πώς σας φαίνεται?? http://www.lemfo.com/pd.jsp?id=112&_pp=137_598
  3. Μα δεν μου έχει φάει ποτέ παραπάνω από 6-8% γιατί δεν έχω τίποτα ανοιχτό. Ήταν πολύ κουλό αυτό.
  4. Καλημέρα. Μια παρατήρηση που πρώτη φορά μου συμβαίνει και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Χθες το βράδυ είχα 49% μπαταρία, έκλεισα τα πάντα από προγράμματα,internet,gps κτλ., έβαλα ξυπνητήρι και το πρωί το κινητό είχε κλείσει από μπαταρία και φυσικά δεν χτύπησε ποτέ το ξυπνητήρι. Κουλό???? έκδοση 2.3.042ST
  5. Καλημέρα, με συγχωρείτε αν με βρίσκετε ανενημέρωτο αλλά θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Τα ρολόγια έχουν κανονικά playstore που μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή κατεβάζεις και στο κινητό σου? Ρωτάω γιατί έχω μια action camera και θέλω να την έλεγχο από την εφαρμογή του playstore στο ρολόι αντί για το κινητό. Επίσης θέλω να περάσω GPS Navigon αντί για google maps που πιθανόν να έχει από το εργοστάσιο. Με ενδιαφέρει το LEMFO LEM5 3G. (Ενώ στην εικόνα δείχνει πως έχει wifi, στα χαρακτηριστικά του δεν το δείχνει. Τι ισχύει) Επίσης με ενδιαφέρει το KINGWEAR KW88 Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα, εχει κάποιος άποψη τι είναι αυτά τα permissions και τι θα ήταν καλο να γίνει block και τι όχι?? https://postimg.org/image/dw972xeqp/ https://postimg.org/image/xfdscadi9/
  7. Δεν αντιλέγω. Ίσα ίσα που παράτησα το S5 για το ZUK. Απλά περίμενα περισσότερα από την κάμερα του. Στην μπροστινή του είναι σαφώς καλύτερη αλλά η πίσω δεν.
  8. Καλημέρα, μετά από αρκετή χρήση, έχω να πω πως η κάμερα του είναι χάλια. Η Ευκρίνειά της είναι σε μηδαμινό επίπεδο. Σε σύγκριση με Samsung Galaxy S5.
  9. Καλημέρα, μπορείτε να μου προτείνετε από που μπορώ να αγοράσω την ματ μεμβράνη που είχε από το εργοστάσιο? Ευχαριστώ.
  10. Καλημέρα, επειδή με προβλημάτισε ξαναέκανα το τεστ. Όντως σε 30 λεπτά κάταφερε και φόρτισε από το 5% στα 30%. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο!! εργοστασιακός φορτιστής και καλώδιο και ZUI 2.3.042ST.
  11. Καλημέρα, Θα μπορούσατε να μου προτείνετε έναν πιστοποιημένο φορτιστή quick charge και καλώδιο? Φορτιστή έχω βρει αυτόν: http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=category Καλώδια έχω βρει αυτά: http://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-TC2-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-6ft1_8m-With-Magic-Tape-Strap-p-1118458.html?rmmds=category Το link είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά. Σε καμιά περίπτωση δεν το κάνω για διαφήμιση αλλά για να μου δώσετε την συμβούλη σας όποιος γνωρίζει αν κάνουν για την περίπτωσή μου. Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα, ενώ στις προδιαγραφές λέει Quick charge, 83% in 30 minutes, εμένα με τον εργοστασιακό φορτιστή και καλώδιο σε 30 λεπτά αντε να έχει πάρει 10%. Με τα πάντα κλειστά. Τι παίζει με αυτό? Ευχαριστώ
  13. Καλησπέρα σας, υπάρχει εφαρμογή ραδιόφωνο? Όχι ιντερνετικο. Ευχαριστώ
  14. Δοκίμασα αυτόν τον οδηγό και δουλέψε. Είχε κάποια άλλα drivers μέσα, τα έκανα εγκατάσταση και έπαιξε. Σε ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα, Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό. http://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/ Στο βήμα 2.5 ακολούθησα την μέθοδο 1 γιατί με το cmd και την εντολή adb reboot edl μου έβγαζε 5037 port. Πάτησα στο QFIL το download, έσβησε η οθόνη και δεν ξανάνοιξε ποτέ. Όσες φορές ξαναπάτησα download δεν έγινε τίποτα. edit: ευτυχώς ξανάνοιξε!!! Αλλά δεν μου περνάει με τίποτα την rom. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Η rom που είχα ήταν η κινέζικη 9.44 κάτι.
  16. Καλησπέρα, επικοινώνησα και εγώ με τον ΟΤΕ και μου είπαν πως έγινε το update και μπλόκαραν όλες τις ροοτ συσκευές.
  17. Σε ευχαριστώ για την πρώτη προσέγγιση στο θέμα. Θα δοκιμάσω με τα linux. Εσωτερικό δεν ξέρω πως να τον κάνω.
  18. Καλημέρα σε όλους, έχω τον εν λόγω δίσκο και σταμάτησε να τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής. Ενώ το λαμπάκι δουλεύει κανονικά και στην μπάρα ειδοποιήσεων μου βγάζει να κάνω ασφαλή κατάργηση, δεν μου τον ανοίγει να δω τα αρχεία. Ούτε στο " Ο υπολογιστής μου" φαίνεται. Ακούγεται και κάποιος ήχος ανά λίγη ώρα. Στη διαχείριση συσκευών το εμφανίζει κανονικά αλλά μέχρι εκεί. Επίσης σε μια άλλη διαχείριση για την οποία είχα διαβάσει στο internet πως μπορεί να τον εμφανίζει αλλά να μην δίνει ονομασία (:c / :f) κτλ. δεν τον εμφανίζει. Επιπλέον χρησιμοποιώντας πρόγραμμα επαναφοράς αρχείων, το ένα τον αναγνώρισε αλλά δεν μπόρεσε να τραβήξει αρχεία. Τέλος, με το πρόγραμμα της western digital δεν μπορεί να περάσει το τεστ για bad sectors. Ούτε με αφήνει να κάνω φορμάτ έστω και να κάνω recovery αργότερα. Υπάρχει τρόπος να σώσω τα αρχεία μου?? Μπορώ να τον κάνω εσωτερικό δίσκο ή κάτι τέτοιο?? Έχω διαβάσει και κάτι για linux live cd αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. http://s4.postimg.org/zbpnart3h/IMG_20151027_084749.jpg http://s4.postimg.org/s5xw8bk0d/IMG_20151027_084842.jpg http://s4.postimg.org/ubs72tngt/WD1.jpg http://s4.postimg.org/fq16ekqod/WD2.jpg Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας.
  19. Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ. Πρώην κάτοχος του lenovo A806, μου εσπασε το digitizer και η lcd οθόνη, και θέλω να αγοράσω κάποιο καινούργιο. Από την εμπειρία μου και την ενασχόλησή μου με το lenovo, το συγκεκριμένο κινητό είχε αρκετά θέματα με τις ρομ κατά τη γνώμη μου και μέχρι σήμερα δεν είχα βρει κάποια που να με καλύπτει 100% χωρίς προβλήματα. Οπότε δεν θέλω να έχω πάλι ένα αντίστοιχο κινητό που στο φόρουμ να έχουν γραφτεί 512 σελίδες μέσα σε ένα χρόνο γεμάτες προβήματα και λύσεις. Έχω βρει 5 και θα ήθελα την γνώμη σας όσοι έχετε κάποιο από αυτά ή μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή μου με κάποιο διαφορετικό. όσον αφορά τις απαιτήσεις μου σίγουρα θέλω να έχει FHD οθόνη, 3GB ram, μέχρι 5,5'', το 4G δεν μου είναι απαραίτητο. Τα βρήκα από site που είχα ξαναγοράσει. Δεν το βάζω για διαφήμιση, είναι τυχαία η επιλογή. 1) MEizu MX 5 Helio X10 http://www.vickmall.com/meizu-mx5-helio-x10-turbo-4g-lte-octa-core-2-2ghz-flyme-4-5-3gb-16gb-android-5-0-smartphone-5-5-inch-screen.html 2) Huawei Honor 6 http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-32gb-5-inch-13mp-camera-dual-sim.html 3) Xiaomi Mi4C http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html 4) Original Xiaomi Mi4 http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html 5) Letv Le One Pro http://www.vickmall.com/original-letv-pro-4g-fdd-lte-qualcomm-810-octa-core-2-0ghz-5-5inch-4gb-ram-32gb-rom-13-0mp-smart-cell-phone.html Σας ευχαριστώ.
  20. Καλημέρα, τον τελευταίο καιρό έχω συνέχεια πρόβλημα με το GPS. το χρησιμοποιώ με 3G + GPS και είτε βάλω τους χάρτες της Google είτε το navigon 5.4.1, χάνει σήμα και γενικά πολύ λάθος οδηγίες. Έχω κάνει εγκατάσταση και το αρχείο που για να βρίσκει το location στα social media. Η rom έχει μπει με clean install. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64387&stc=1&d=1444720212
  21. Καλησπέρα, αν και έχω εγκαταστήσει κατά καιρούς τις διάφορες αναβαθμίσεις τον ρομ, τώρα έχω την 1516, θέλω να κάνω ένα καλό clean install, αλλά να διαγραφούν και τα πάντα από την εσωτερική μνήμη του κινητού και της sd πριν ξαναπεράσω την 1516. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως θα γίνει αυτό?? Επίσης, έχω παρατηρήσει πως δεν μπορω να κάνω call conference με 2 διαφορετικά άτομα. όταν μιλάω με τον πρώτο και πάω να κάνω add δεύτερο άτομο δεν μου το κάνει, έχεις κανένας άποψη?? Ευχαριστώ.
  22. Καλημέρα, πριν το φλασάρισμα της ρομ, όταν έκανα wipe τα δεδομένα, μου σβήστηκαν οι φωτογραφίες που ήταν περασμένες στην μνήμη του κινητού. Γνωρίζει κάποιος κανένα πρόγραμμα μήπως καταφέρω και τις επαναφέρω?? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...