achisaeL Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Eπειδη το κινητο εμεινε κοκκαλο το εδωσα στο σερβις εδω στην λαρισα χθες και το πηρα σημερα. ολα καλα με το κινητο. απλα τωρα εχει ξανα μεσα την εκδοση 2.3 και το σκεφτομαι.. να ξαναβαλω την 4 ή οχι..; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inactiveaccount632014 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Το swapper μπορεί να βοηθήσει καθόλου στο θέμα μνήμης ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιούμε για φλασακι USB; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsunami Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπέρα παίδες. Αν και έχω κανα μήνα το τηλέφωνο εχθές ασχολήθηκα λίγο και το έκανα root και unlock. Είμαι με την μαμίσια ICS 4.0.3 αλλά λόγω των κολλημάτων και της μπαταριοφαγίας ψάχνω να βρώ κάτι καλύτερο και σταθερότερο. Τί προτείνετε? Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Καλά με το συμπάθειο. Δεν δουλεύουν τα μισά πράγματα στο κινητό σου, και είσαι ευχαριστημένος; Δηλαδή τί θα σε έκανε να ΜΗΝ είσαι ευχαρφιστημένος; 1) Δεν είναι τελική έκδοση. 2) Η Stock ICS laggarei όσο δεν πάει - ναι, έκανα επαναφορά με SUS. 3) H Stock ICS μου έβγαζε με τη χρήση που κάνω μισή μέρα - χωρίς υπερβολές. 4) Η Stock ICS κάθε 10 λεπτά μου έκανε αποσύνδεση στο WiFi. 5) Έχει από μόνη της η rom status bar widget - με βασικότατο την εναλλαγή 2G/3G 6) Δυνατότητα overclocking. 7) Ελάχιστα bloatware. 8) Πολύ πιο όμορφη rom. 9) Προφανώς όσα δε λειτουργούνε στην ICS δεν τα χρησιμοποιώ (π.χ. WiFi Hotspot, Video τραβάω ελάχιστα, Radio ποτέ - το μόνο που με πειράζει είναι η έλλειψη 160 χαρακτήρων) 10) Για εμένα η ICS της SONY με ικανοποίησε 40%. H CM9 (και δεν είναι καν η τελική έκδοση) 80%. 11) Τέλος, στη Stock ICS δουλεύουν όλα μεν, με πολύ μέτρια αποτελέσματα δε - π.χ. κάμερα και hd video. EDIT: Στη FXP 123 CM9 το WiFi Hotspot λειτουργεί! Οπότε, η σύγκριση για εμένα είναι ανύπαρκτη - CM9 με κλειστά τα μάτια! Edited May 30, 2012 by myweca Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 παιδια ο μανισιος μετρητης δεδομενων στο ανδροιδ 2.3 που ειναι..; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τον ήχο που κάνει όταν τελειώνει η μπαταρία; γιατί είναι πολύ σπαστικός!!! Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδιά με το Βήμα 7 από αυτόν τον οδηγό, θα μπορώ να συνδέω USB Stick ? Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ρε παιδιά με την αναβάθμιση σε ICS 4.0.4 τι έγινε έχουμε κανένα νέο? μήπως την ακύρωσαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδιά με το Βήμα 7 από αυτόν τον οδηγό, θα μπορώ να συνδέω USB Stick ? Αν βρίσκεσαι στην GB, τότε ναι, αλλιώς αν έχεις ICS δε γνωρίζω να σου απαντήσω, δεν έχεις όμως παρά να δοκιμάσεις... - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acdcnikolas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ρε παιδιά με την αναβάθμιση σε ICS 4.0.4 τι έγινε έχουμε κανένα νέο? μήπως την ακύρωσαν Οχι βεβαια , απλα μολις προχτες αρχισε να δινεται σε παρτιδες η αναβαθμιση. Καποια στιγμη θα ερθει και στα μερη μας .Μπορει να περασουν αρκετες μερες μεχρι να ερθει επισημα μεσω PC companion. Υπομονη;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδιά σε ελληνικό neo v με stock ics uprooted μόλις πήρα ota update σε 4.0.4. Εντυπώσεις καμία ακόμα μόλις τελείωσε η αναβάθμιση. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδιά με το Βήμα 7 από αυτόν τον οδηγό, θα μπορώ να συνδέω USB Stick ? Παιδιά σε ελληνικό neo v με stock ics uprooted μόλις πήρα ota update σε 4.0.4. Εντυπώσεις καμία ακόμα μόλις τελείωσε η αναβάθμιση. Παιδιά τελικά δεν δουλεύει για ICS...Μάλλον είναι μόνο για GB.... Τιιιιι....!!??? Πήρες 4.0.4 ????!!:blink::!::confused::wacko: Σοβαρά..!? Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ρε παιδιά πήγα να βγάλω video σήμερα και βλέπω ότι δεν έχει πουθενά pause! Τι γίνεται; Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδιά τελικά δεν δουλεύει για ICS...Μάλλον είναι μόνο για GB.... Τιιιιι....!!??? Πήρες 4.0.4 ????!!:blink::!::confused::wacko: Σοβαρά..!? Και εγώ μόλις τώρα μου ήρθε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Ρε παιδιά πήγα να βγάλω video σήμερα και βλέπω ότι δεν έχει πουθενά pause! Τι γίνεται; Από όσο νομίζω, δεν υπάρχει επιλογή Pause στο βίντεο.... Και εγώ μόλις τώρα μου ήρθε Εγώ πριν λίγο που το έλεγξα δεν βρήκα update, παρόλο που είμαι στη λίστα....Ίσως θα πρέπει να περιμένω.... :S Αν και εφόσον άρχισε η αναβάθμιση, σε λίγο καιρό θα έρθει σε όλους μας.... Edited May 30, 2012 by tsourakis13 Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ήρθε και σε μένα το update, ΟΤΑ μέσω update center. Root για την 4.0.4 υπάρχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ναι 4.1.B0.431 και μένα μου φάνηκε πολύ περίεργο. Και τόσο σύντομα και over the air. Ελπίζω να μην έγινε κάνα λάθος και είναι beta ή λάθος έκδοση. Ας δει και κάνας άλλος τι γίνεται. Από την εφαρμογή update center πήγα στην επιλογή για το σύστημα και πάτησα το option button και ανανέωση και μου έβγαλε την παραπάνω έκδοση για κατέβασμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Άντε να δούμε θα δουλεύει καλύτερα με την 4.0.4 ηηηη:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αναβάθμηση... γιατί σε εμένα 3 φόρες που έχω προσπαθήσει μου βγάζει συνεχεια μύνημα οτι δεν είναι δυνατή η αναβάθμηση... :O the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ναι 4.1.B0.431 και μένα μου φάνηκε πολύ περίεργο. Και τόσο σύντομα και over the air. Ελπίζω να μην έγινε κάνα λάθος και είναι beta ή λάθος έκδοση. Ας δει και κάνας άλλος τι γίνεται. Από την εφαρμογή update center πήγα στην επιλογή για το σύστημα και πάτησα το option button και ανανέωση και μου έβγαλε την παραπάνω έκδοση για κατέβασμα. Πόσα mb είναι το Update; μόνο 20 μου βγάζει εμένα; @geovoul23 και μένα το ίδιο την κατεβάζει αλλά δεν μπορεί να την περάσει! Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 20 - 25 κάπου εκεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 4.1.Β.0.431 (20.3ΜΒ) Προσπάθησα 2 φορές αλλά δεν την περνάει. Τα έχει καταφέρει κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Από PC Companion λέει οτι ο διακομιστής είναι "εκτός"... μια χαρά έπεσε!!! :p the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 4.1.Β.0.432 (20.3ΜΒ) Προσπάθησα 2 φορές αλλά δεν την περνάει. Τα έχει καταφέρει κανείς; Γιατί .432; Εμένα λέει 431 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts