Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Τρώει ανεξήγητα κολλήματα η stock version.

Ας πούμε, 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει ο Dialer; 3 δευτερόλεπτα να φορτώσει τη home screen; Κάθε 15 λεπτά αποσυνδέσεις στο WiFi;

Σίγουρα με apps και tweaks βελτιώνεται - αλλά αφού μπορούν οι devs, δε μπορεί η Sony;

Εγώ χρησιμοποιώ CM9 εδώ και κάποιες μέρες και είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος!

Και αφού υποτίθεται πως "η xperia σειρά του 2011 θα τρέχει με μειωμένη απόδοση την ICS" βγάζει το Xperia Neo L εν έτει 2012;

Τι να πεις....

Με την CM9 σου δουλευουν τα παντα; Ραδιοφωνο; Data;

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Τρώει ανεξήγητα κολλήματα η stock version.

Ας πούμε, 5 δευτερόλεπτα να ανοίξει ο Dialer; 3 δευτερόλεπτα να φορτώσει τη home screen; Κάθε 15 λεπτά αποσυνδέσεις στο WiFi;

Σίγουρα με apps και tweaks βελτιώνεται - αλλά αφού μπορούν οι devs, δε μπορεί η Sony;

Εγώ χρησιμοποιώ CM9 εδώ και κάποιες μέρες και είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος!

Και αφού υποτίθεται πως "η xperia σειρά του 2011 θα τρέχει με μειωμένη απόδοση την ICS" βγάζει το Xperia Neo L εν έτει 2012;

Τι να πεις....

Και αυτο ? http://www.gsmarena.com/htc_desire_c-4759.php ? Και με HTC Sense UI v4.0 πανω ?? Και με 600αρι επεξεργαστη snapdragon s1 πανω ? http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3320&c=htc_desire_c_nfc_htc_golf . "Αρκετα" . Μη μας δουλευει η Sony και η καθε Sony πια . Τελος το δουλεμα.

δεν μπορουμε να βρουμε το αρχειο .bak που δημιουργειται κατα την αποθηκευση για να το σβησουμε

εμένα το αρχείο .bak ήταν ακριβώς κάτω από το κανονικό αρχείο hs_config, το διέγραψα αλλά μετά το reboot το minfree πήρε πάλι τις παλιές τιμές.

Μάλλον κάποιος άλλος θα είναι ο λόγος που δεν κρατάει τις αλλαγμένες τιμές το minfree...

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Με την CM9 σου δουλευουν τα παντα; Ραδιοφωνο; Data;

Ραδιόφωνο,όχι.

Μηνύματα στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες,όχι.

3G/GPRS,ναι. Και με 2G/3G διακόπτη στη status bar!

Κάμερα για φώτο,ναι.

Κάμερα για βίντεο,όχι.

WiFi hotspot,όχι.

Καλύτερη μπαταρία; ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!

Καλύτερο WiFi - με λιγότερες αποσυνδέσεις (τύπου 1 την ώρα).

Τι άλλο θες να μάθεις φίλε μου;

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

εμένα το αρχείο .bak ήταν ακριβώς κάτω από το κανονικό αρχείο hs_config, το διέγραψα αλλά μετά το reboot το minfree πήρε πάλι τις παλιές τιμές.

Μάλλον κάποιος άλλος θα είναι ο λόγος που δεν κρατάει τις αλλαγμένες τιμές το minfree...

Το αρχείο .bak του minfree ψάχνουμε. Όχι του config

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ραδιόφωνο,όχι.

Κάμερα για φώτο,ναι.

Κάμερα για βίντεο,όχι.

WiFi hotspot,όχι.

Τιποτα αλλο προς το παρον φιλε myweca! Σε ευχαριστω. Θα την δοκιμασω κι εγω καποια στιγμη. Προς το παρον εχω την i-scream και φαινεται η πιο ολοκληρωμενη που εχω δοκιμασει. Διαβασα λιγο στους xda σχετικα με την CM9 κι απο οτι καταλαβα σε λιγο καιρο θα υπαρξει μια ολοκληρωμενη εκδοση. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να δουλευουν ολα και σωστα. Και ολα αυτα να ειναι smoooooooooth!:cool:;)

Τιποτα αλλο προς το παρον φιλε myweca! Σε ευχαριστω. Θα την δοκιμασω κι εγω καποια στιγμη. Προς το παρον εχω την i-scream και φαινεται η πιο ολοκληρωμενη που εχω δοκιμασει. Διαβασα λιγο στους xda σχετικα με την CM9 κι απο οτι καταλαβα σε λιγο καιρο θα υπαρξει μια ολοκληρωμενη εκδοση. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να δουλευουν ολα και σωστα. Και ολα αυτα να ειναι smoooooooooth!:cool:;)

Η CM9 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα,ισχύει! Μόνο από κάποιους devs, για κάποια κινητά ξεχωριστά!

Αλλά μέχρι στιγμής... θετικότατα δείγματα! Πανέμορφη κι αρκετά ελαφριά! Είχα παλιότερα στο HTC Wildfire τη CM7 - οπότε πήγα κατευθείαν στην CM9 με κλειστά μάτια!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Η CM9 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα,ισχύει! Μόνο από κάποιους devs, για κάποια κινητά ξεχωριστά!

Αλλά μέχρι στιγμής... θετικότατα δείγματα! Πανέμορφη κι αρκετά ελαφριά! Είχα παλιότερα στο HTC Wildfire τη CM7 - οπότε πήγα κατευθείαν στην CM9 με κλειστά μάτια!

Λες οταν βγει η τελικη εκδοση να δουλεουν ολα σωστα;:X

Λες οταν βγει η τελικη εκδοση να δουλεουν ολα σωστα;:X

Κατά 95%,ναι! Όντας τελική έκδοση... Ας περιμένουμε λοιπόν!

:):):)

εκανες το update??

Οχι ακομα φιλε μου ( αν και μπηκα στον πειρασμο ) Αυτο τον καιρο επεσε μαζεμενη δουλεια και χρειαζομαι πληρως λειτουργικο το τηλεφωνο μου. Δε θελω να αγχονομαι κουτουρου αν κατι παει στραβα. Θα περιμενω λιγο ακομα:p

δεν ‘σηκωνει΄ το κινητο την ics..

Μη λεμε οτι θελουμε. Εδω τρεχει στο ZTE blade η cm9 99% λειτουργικη (λειπουν καποια lib για full HW accelaration ) το οποιο εχει 600αρι επεξεργαστη και πολυ μα πολυ κατωτερο hardware. Απλα η SONY επικεντρωνεται στη νεα σειρα του 2012 (λογικο μου φαινεται σαν καθε εταιρεια να προμοταρει ενα νεο προιον εναντι του παλιου) και δινει σε εμας κατι σχεδον ημιτελες. Βαζω στοιχημα οτι οταν βγει και η cm9 full για το κινητο μας θα "φυσαει"

Edited by acdcnikolas

Παιδια, εγω εχω την 4.0.3 στο κινητό μου με τα tweaks του zxr και παει νερο με την μπαταρία να κρατάει 3 μέρες (24/7 ΟΝ) με νορμαλ χρήση.

Προβλήματα: Weak wifi και lag σε hd video recording.

Αν με την 4.0.4 φτιάξουν αυτα θα ειναι σουπερ!

Αυτά περί ics (ότι δεν τη σηκώνει) δεν ισχύουν παιδιά.

Και με τα μισά specs δουλεύει η ics.

Η υλοποίηση της sony απλά δεν είναι καλή και θέλει πολύ βελτίωση.

Όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω για την cm9, μόλις αρχίσουν να στρώνουν οι aosp(1-2 μήνες?) θα δείτε άλλο κινητό :)

Όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω για την cm9, μόλις αρχίσουν να στρώνουν οι aosp(1-2 μήνες?) θα δείτε άλλο κινητό :)

ναι ναι κ να βγαζαν κ τον σωστο κερνελ καλα θα ηταν.πολυ καλυτερα!!!με κερνελ froyo?ελεος δηλαδη!!!!

Δεν θα ερθει ριζικη βελτιωση στη σειρα του 2011 γιατι πολυ απλα "Δεν θελει" η Sony. ( Sorry για το Offtopic τελος απο μενα )

Εκανα αναβαθμιση (4.0.3) εχτες και μετα απο αυτο

1) δεν στελνει μεσω bluetooth στο pc αλλα απο το pc στελνει στο κινητο.

Το pc δεν κανει εγκατασταση drivers του κινητου,(αν εχω καταλαβει σωστα).Τι μπορω να κανω?

2)Τις επαφες και το ημερολογιο πως θα τις αποθηκευσω στο pc ? Με το pc companon δεν βρισκω ακρη.Φταιει η αναβαθμιση ?

Παιδιά, για να μην νομίζετε πως είναι μόνο η sony, όλες οι εταιρίες έτσι είναι ... πλιν Google φυσικά (σειρά nexus). Όλες μα Όλες έχουν θέματα με τις ICS τους.. τα βλέπω και στο GS2 και στο Note, και φίλοι με LG/moto τα ίδια.

Και για να μην ξεφεύγουμε offtopic, ύστερα από αρκετό ψάξιμο, σε στοκ 4.0.3 (4.1.Α.0.562) και αφού πέταξα ΟΛΗ την σαβούρα της sony με titanium, έβαλα και Autokiller pro για να παίρνει αυτόματα το Minfree τις ρυθμίσεις του zxr, μπορώ να πω πως πλέον είναι άλλο κινητό!

Φυσικά, μακάρι να έρθει μια aosp/aokp (CM9) που να παίζει πλήρως και να μην ξανακοιτάξουμε προς sony μεριά για updates..

Μια ερώτηση κάποιος με CM9, το βίντεο δουλεύει με το lgcamera?

Παιδιά, για να μην νομίζετε πως είναι μόνο η sony, όλες οι εταιρίες έτσι είναι ... πλιν Google φυσικά (σειρά nexus). Όλες μα Όλες έχουν θέματα με τις ICS τους.. τα βλέπω και στο GS2 και στο Note, και φίλοι με LG/moto τα ίδια.

Και για να μην ξεφεύγουμε offtopic, ύστερα από αρκετό ψάξιμο, σε στοκ 4.0.3 (4.1.Α.0.562) και αφού πέταξα ΟΛΗ την σαβούρα της sony με titanium, έβαλα και Autokiller pro για να παίρνει αυτόματα το Minfree τις ρυθμίσεις του zxr, μπορώ να πω πως πλέον είναι άλλο κινητό!

Φυσικά, μακάρι να έρθει μια aosp/aokp (CM9) που να παίζει πλήρως και να μην ξανακοιτάξουμε προς sony μεριά για updates..

Μια ερώτηση κάποιος με CM9, το βίντεο δουλεύει με το lgcamera?

αυτην την AOSP την εχεις δοκιμασει?η καποιος αλλος?απο οτι λενε ειναι γρηγορη κ πολυ καλη!καποια μικροbugs μονο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666171

Εγώ είμαι ακόμα με 2.3.4 και περιμένω το update για να δω αν θα βελτιωθούν τα πράγματα αν όχι μένω με gingerbread μέχρι όσο αντέξω

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

αυτην την AOSP την εχεις δοκιμασει?η καποιος αλλος?απο οτι λενε ειναι γρηγορη κ πολυ καλη!καποια μικροbugs μονο.

Από ότι βλέπω δεν δουλεύει μόνο το wifi tethering, fm radio και panorama! Δεν την έχω δοκιμάσει φίλε μου αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενη

φυσαει αυτη η rom!5 ημερες τη δουλευω και εχω μονιμα ελευθερη ram 180-210mb:D

απο σκορ στο antutu benchmark 3700(overclock στα 1400 ΜΗΖ)

αν τη δοκιμασεις μη βαλεις το δικο τους kernel,βαλε τον AOKP kernel του sirkay απο xda,(ο δικος τους ειναι λιγο μπαταριοφαγος)

Παίδες υπάρχει τρόπος να επιστρέψω απο την ΙCS στην GB;

K αν ναι υπάρχει οδηγός;

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Παίδες υπάρχει τρόπος να επιστρέψω απο την ΙCS στην GB;

K αν ναι υπάρχει οδηγός;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513

Ραδιόφωνο,όχι.

Κάμερα για φώτο,ναι.

Κάμερα για βίντεο,όχι.

WiFi hotspot,όχι.

Καλά με το συμπάθειο. Δεν δουλεύουν τα μισά πράγματα στο κινητό σου, και είσαι ευχαριστημένος; Δηλαδή τί θα σε έκανε να ΜΗΝ είσαι ευχαρφιστημένος;

Το μόνο παράπονο που έχω είναι, δεν θα μπορούσε η Sony να βάλει bluetooth 3.0, δεν νομίζω να ανέβαινε παραπάνω η τιμή του??

Και με τα μισά specs δουλεύει η ics. Η υλοποίηση της sony απλά δεν είναι καλή και θέλει πολύ βελτίωση.

Συμφωνώ. Προσπαθώ να δω πως μπορώ να φτιάχνω δικές μου rom. Δεν έχω πολύ χρόνο για να το κάνω πιο συστηματικά αλλά είμαι σίγουρος ότι η ICS χωρίς χαζομάρες πάνω της κάνει το κινητό απόλαυση.

Εκανα αναβαθμιση (4.0.3) εχτες και μετα απο αυτο

1) δεν στελνει μεσω bluetooth στο pc αλλα απο το pc στελνει στο κινητο.

Το pc δεν κανει εγκατασταση drivers του κινητου,(αν εχω καταλαβει σωστα).Τι μπορω να κανω?

2)Τις επαφες και το ημερολογιο πως θα τις αποθηκευσω στο pc ? Με το pc companon δεν βρισκω ακρη.Φταιει η αναβαθμιση ?

1) Κάνε πάλι την αναβάθμιση μέσω SEUS

Καλά με το συμπάθειο. Δεν δουλεύουν τα μισά πράγματα στο κινητό σου, και είσαι ευχαριστημένος; Δηλαδή τί θα σε έκανε να ΜΗΝ είσαι ευχαρφιστημένος;

Δοκιμές κάνει. Δεν είναι οριστικό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...