Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χελόου!

Στο φάκελο με τις φωτογραφίες του κινητού, έχω αρκετές και θέλω να αδειάσω το φάκελο να μην πιάνει τόσο χώρο στην κάρτα.

Αλλά οι αύξοντες αριθμοί; Αν είδα σωστά, μόλις αδειάσει ο φάκελος μετρά πάλι απο το 1. Άρα όταν ενώσω όλα τα αρχεία σε φακελο υπολογιστή θα έχω θεματάκι.

Πώς το αποφεύγω αυτό; Μάλλον ζητάω το πώς ορίζω απο ΠΟΙΟΝ αύξοντα αριθμό να ονομάσει τις νέες φωτο.

- είμαι root σε sandwich

iR@klisvel

2.3 Απενεργοποίηση της αυτόματης φωτεινότητας για την έκδοση 2.3 (the hard way!!!)

εγω θελω να κανω ενεργοποίηση....ακολουθο τα βηματα αναποδα...και δεν γινετε τιποτα...εχει μηπος καποιο δικο tου ''hw_config.''

να το βαλω ετοιμο?

2.3 Απενεργοποίηση της αυτόματης φωτεινότητας για την έκδοση 2.3 (the hard way!!!)

εγω θελω να κανω ενεργοποίηση....ακολουθο τα βηματα αναποδα...και δεν γινετε τιποτα...εχει μηπος καποιο δικο tου ''hw_config.''

να το βαλω ετοιμο?

Ορίστε το αρχείο

Edited by maarinos

Και τα δύο.

2.3.4 για το neo v και 2.3.7 για τα τελευταια xperia.Βλ. Xperia S. οι υπολοιπες εταιριες δεν γνωριζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

2.3.4 για το neo v και 2.3.7 για τα τελευταια xperia.Βλ. Xperia S. οι υπολοιπες εταιριες δεν γνωριζω.

Γίνεται να βάλω στο NEO V την 2.3.7;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Γίνεται να βάλω στο NEO V την 2.3.7;

Εύκολα με flash tool αρκεί να έχεις την rom.

Πώς αλλάζουμε permissions;

Σε κάποιο αρχείο υποθέτω εννοείς. Παρατεταμένο κλικ με κάποιον root browser και θα δεις σχετική επιλογή.

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

εχω την 2.3.4 και μερικες φορες οποτε μιλαω κλεινει η γραμμη (κανει ενα 'τουτ' και παει στην κλειδωμενη οθονη..)

ξερει κανεις πως να το φτιαξω?

εχω την 2.3.4 και μερικες φορες οποτε μιλαω κλεινει η γραμμη (κανει ενα 'τουτ' και παει στην κλειδωμενη οθονη..)

ξερει κανεις πως να το φτιαξω?

ισως πατας καπως την οθονη και εμενα μου εχει τυχει αυτο...

το τουτ το κανει οποτε κλεινει η κληση

κανε μια επανεκινηση το κινητο για να εισαι σιγουρος

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

το κανει και οταν το εχω σε ανοιχτη ακροαση που δεν το ακουμπαω. επεισης οταν ειναι στο αυτι η οθονη ειναι σβησμενη..

θελω να βαλω νεα καρτα μνημης.

τις ποιο πολλες εφαρμογες τις εχω στην sd

η διαδικασια ειναι απλα βγαζω την καρτα την βαζω στον υπολογιστη "copy" και μετα ολα paste στην νεα καρτα..;

το εκανα αυτο , χωρις να βαλω αλλη καρτα αλλα στην επιφανεια του κινητου δεν φαινοτανε καν τα αρχεια που ειχα πριν. εστω να μην ανοιγουν.

σε ενα ταμπλετ που εχω οταν βγαζω την καρτα μνημης φαινονται και ας μην παιζουν.

Παιδιά καμιά καλή ROM που να δουλεύουν όλα χωρίς προβλήματα,και να γίνεται εύκολα η εγκατάσταση (δλδ μέσα απο CWM) υπάρχει;Και αν μπορείτε δώστε κάνα Link για κατέβασμα!!!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κάνε τις εφαρμογές back up και μετά περνά τες

Μόνο εκεί θα έχεις πρόβλημα

Γιατί εγώ έκανα ότι υπήρχε αντιγραφή επικόλληση στην νέα κάρτα αλλά οι εφαρμογές φαινόντουσαν αλλά δεν μπορούσε να τις ανοίξει το κινητό

Φιλικά Γιώργος

Κάνε τις εφαρμογές back up και μετά περνά τες

Μόνο εκεί θα έχεις πρόβλημα

Γιατί εγώ έκανα ότι υπήρχε αντιγραφή επικόλληση στην νέα κάρτα αλλά οι εφαρμογές φαινόντουσαν αλλά δεν μπορούσε να τις ανοίξει το κινητό

να τις κανω μπακαπ στην μνημη του τηλεφωνου με το αστρο ας πουμε?

και μετα οταν βαλω την καρτα να τις ξαναπερασωω.;

να τις κανω μπακαπ στην μνημη του τηλεφωνου με το αστρο ας πουμε?

και μετα οταν βαλω την καρτα να τις ξαναπερασωω.;

Ναι

Αν και το πιο καλό για αυτή την δουλειά είναι το titanium backup αλλά θέλει root νομίζω

(θα το χωρέσει η μνήμη του τηλεφώνου??

Φιλικά Γιώργος

τα αρχεια που κανω μπακαπ πανε μεσα σε ενα αρχειο στην sd αρα μετα [περνω αυτο το αρχειο και το βαζω στην νεα και απο εκει κανω εγκατασταση αν τα λεω σωστα.

απ'οτι ειδα ο χωρος της εσωτερικης μνημης δεν αλλαξε καθολου.

τα αρχεια που κανω μπακαπ πανε μεσα σε ενα αρχειο στην sd αρα μετα [περνω αυτο το αρχειο και το βαζω στην νεα και απο εκει κανω εγκατασταση αν τα λεω σωστα.

απ'οτι ειδα ο χωρος της εσωτερικης μνημης δεν αλλαξε καθολου.

Δεν το έχω ξανακάνει αλλά μάλλον έχεις δίκιο

Κάντο και άμα κάτι δεν δουλέψει πες μας

Φιλικά Γιώργος

παρατήρησα σήμερα ότι όταν σε καλή κάποιος και πατήσεις το power για να γίνει η κλίση αθόρυβη μετά το πράσινο φωτάκι δουλεύει κανονικά ότι έχει μια αναπάντητη, πως γίνετε αυτό και όταν είναι κανονικά δεν ανάβει

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...