Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια βοήθεια!

Δεν μπορώ να κάνω το update για το ICS..

εκανες οτι σου ελεγε το pc companion?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έτσι ήταν ακριβώς,χωρίς τζαμακι.όταν το βγαλα πρώτη φορά το τζαμακι είχε λίγη κόλλα γύρω γύρω,αλλά κουμπωσε πάλι χωρίς πρόβλημα ευτυχώς.αν επιχειρήσεις να το βγάλεις προσεχε γιατί η οθόνη μέσα σκονιζεται για πλάκα κ θέλει καλό καθάρισμα κάτι που δε το χω κάνει τέλεια..

Με τι τρόπο μπορώ να το καθαρίσω μέσα;καθαριστικό που βάζουμε στις οθόνες των P.C.;

προτείνω σκέτο πανάκι για γυαλιά οράσεως ή ηλίου

Θα αγοράσεις ένα spray πεπιεσμένου αέρα! Θα το βρει σε καταστήματα με ανταλλακτικά για ηλεκτρονικά είδη, αλλιώς ότι και να κάνεις με πανάκια ή χαρτί θα μείνουν χνούδια!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ενα θεμα....Το κινητο δεν στελνει sms.Μου λεει αδυνατη η αποστολη.Εβαλα καρτα αλλα δεν μπορω να στειλω τιποτα!!Λες και δεν εχει τις ρυθμισεις του provider...Εχει τυχει σε κανεναν?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Παιδιά καλημέρα, υπάρχει τρόπος καθώς πληκτρολογώ νούμερα να μου βγάζει επαφές που το τηλέφωνό τους αρχίζει με τα νούμερα που γράφω;

Με είχε βολέψει πάρα πολύ σε παλιότερης τεχνολογίας κινητό

Ευχαριστώ

Παιδιά καλημέρα, υπάρχει τρόπος καθώς πληκτρολογώ νούμερα να μου βγάζει επαφές που το τηλέφωνό τους αρχίζει με τα νούμερα που γράφω;

Ευχαριστώ

Με την ics γίνεται αυτό μέσω του μενού κινητό.

Ευχαριστώ

exDialer

Ελληνικοί χαρακτήρες...

Είμαι root στην .62 και καθε φορα που δέχομαι κλήση απο απόρρητο

το τηλέφωνο χάνει το σήμα και μου ζητάει pin

λες και το ανοίγω εκείνη την στιγμή.

Έχει καποιος άλλος αυτο το πρόβλημα?

Ευχαριστώ

εμένα σε ICS το κάνει από μόνο του. σε gb δεν θυμάμει τι έκανε, αλλά λογικά και εκεί θα γινόταν

θελω να περασω την ics αλλα δεν μπορω να ξαναστεισω το κινητο φτου και απο την αρχη. αν παρω backup με το titanium μετα θα βρω το κινητο οπως ειναι τωρα?

ps τωρα κολλαει παρα πολυ και κανει επανακινησεις μονο του. οταν επαναφερω το backup θα εχω τα ιδια?

thanks

εμένα σε ICS το κάνει από μόνο του. σε gb δεν θυμάμει τι έκανε, αλλά λογικά και εκεί θα γινόταν

οχι δεν γινεται...μονο με την εφαρμογη που ανεφερε απο πανω ο φιλος;)

Φιλικά Γιώργος

Εφάρμοσα της οδηγίες του zxr από τον οδηγό Tweaking στην έκδοση 4.0

για περισσότερη μνήμη ram, μετά το restart βλέπω να έχω πάνω κάτω στα 176 με 171ΜΒ free ram, να είναι OK??

Εφάρμοσα της οδηγίες του zxr από τον οδηγό Tweaking στην έκδοση 4.0

για περισσότερη μνήμη ram, μετά το restart βλέπω να έχω πάνω κάτω στα 176 με 171ΜΒ free ram, να είναι OK??

εγω το δοκιμασα εκανα ακριβως οτι ελεγε αλλα με τιποτα δεν μου αλλαζει μονιμα το minfree.. μετα απο ρεσταρτ επανερχεται...

πειραξα και το hw_config.sh και το bulid.prop (αυτα τα 2 παραμενουν αλλαγμενα)... το minfree λεει οτι δημιουργει ενα .bak το οποιο ομως δεν το βρισκω πουθενα για να το σβησω...

τι συμβαινει??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλημερα! θα μπορούσε να με βοηθήσει καποιος! Εχω στο xperia neo v το android 2.3.4.. αλλαξα καρτα μνημης.. μηπως η καρτα χρειαζεται καποια διαμορφοση η εγκατασταση?:)

Θα αγοράσεις ένα spray πεπιεσμένου αέρα! Θα το βρει σε καταστήματα με ανταλλακτικά για ηλεκτρονικά είδη, αλλιώς ότι και να κάνεις με πανάκια ή χαρτί θα μείνουν χνούδια!

Αν θελει καποιος ας δειξει αυτη την διαδικασια με φωτογραφειες!

Καλημέρα παιδιά. Πέρασα την 4 κανονικά χωρίς πρόβλημα και πάει πολύ καλά. Όμως όταν είμαι στο ίντερνετ μέσω wifi με όποιο browser δοκίμασα μετά από κανένα 10λεπτο κρασαρει. Δοκίμασα να καθαρίσω την προσωρινή μνήμη και πάλι το ίδιο. Dolphin, opera, firebox, chrome beta, or stock browser όλοι το ίδιο πρόβλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημενος με την αναβάθμιση έχω κάνει και ρουτ στην συσκευή αφαιρεσα ανεπιθύμητες στοκ εφαρμογές. Έχω μόνο λίγες περασμένες μέσα, η περισσότερη μνήμη είναι ελεύθερη. Η κάρτα είναι γρήγορη αλλά δεν έκανα κάποιο φορματ στην μετάβαση από 2.3 σε 4.

Κατέβασα την εφαρμογή που προτείνετε για να "βγουν" οι αγαπημένες επαφές στην επιφάνεια εργασίας, την πέρασα στην κάρτα, αλλά δεν τη "βλέπει" το κινητό.

Πως πρέπει να το κάνω; Κάποια βοήθεια;

Scotty, beam us up.

Σε επανεγκατασταση δεν αλλάζει κάτι. Συγγνώμη που συνεχίζω την απάντηση αλλά κρασαρε πάλι ο dolphin. Χρειάζεται να κάνω φορματ στην κάρτα ή επιδιόρθωση με το seus?Α χρειαστεί επιδιόρθωσηρπρέπει να κάνω unroot τη συσκευή ; Οι εφαρμογές πρέπει να περάσουν μια μια μετά ; Στα προβλήματα που είδα να αναφέρουν γενικά χρήστες που πέρασαν την 4.0 δεν είδα να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα.

Κατέβασα την εφαρμογή που προτείνετε για να "βγουν" οι αγαπημένες επαφές στην επιφάνεια εργασίας, την πέρασα στην κάρτα, αλλά δεν τη "βλέπει" το κινητό.

Πως πρέπει να το κάνω; Κάποια βοήθεια;

Αν εννοείς ότι δεν φαίνεται μετά από reboot το widget, τότε θα πρέπει να περάσεις την εφαρμογή στην μνήμη του τηλεφώνου.

Sony Xperia Z5 Premium

Παιδιά, έχει κανείς άποψη για αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedupyour.internet&hl=el ???

εγω χρησημοποιω το speed test

Φιλικά Γιώργος

Στην ICS, οι ρυθμισεις για το που θα αποθηκευονται οι εικονες/βιντεο (SD ή εσωτερικη), που ειναι?

Υπάρχει τέτοια επιλογή; :wacko: Υπήρχε και στην GB αυτή η επιλογή; :wacko:

Για την ιστορία, οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποθηκεύονται αυτόματα στην SD. Τώρα, για πιο λόγο θα ήθελε κάποιος να το αλλάξει αυτό και να αποθηκεύονται στην internal.... http://www.itproservices.net/forums/images/smilies/ScratchHead.gif

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

• Administrators
Καλημερα! θα μπορούσε να με βοηθήσει καποιος! Εχω στο xperia neo v το android 2.3.4.. αλλαξα καρτα μνημης.. μηπως η καρτα χρειαζεται καποια διαμορφοση η εγκατασταση?:)

Όχι δεν χρειάζεται κάτι. Έχεις κάποιο πρόβλημα;

Modpic.gif

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...