Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τωρα μου λετε οτι δε μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες επειδη δε μπορω να μπω στο market?

Αφορά κυρίως το google play (market), από κει δηλαδή που θα κατεβάζεις και θα εγκαθιστάς διάφορες εφαρμογές. Προφανώς υπάρχουν κι άλλα site από τα οποία μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές και να τις εγκαθιστάς στο κινητό σου όπως το 1mobile αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν την επίσημη πηγή.

Για το πως θα εγκαθιστάς εφαρμογές εκτός market μπορείς να το δεις εδώ.

Έχει διαφορά το "τώρα μου λέτε" και διαφορά το "τώρα το κατάλαβα".

Θα ξανά πω για ακόμα μια φορά αναφερόμενος στους νέους χρήστες ότι καλό θα είναι προτού κάνουν τις ερωτήσεις τους να ρίξουν μια ματιά στο forum. Υπάρχει αρκετή πληροφορία που το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβαστεί.

Μια ερώτηση προς όσους περάσει τα tweaks του Οδηγού κι ειδικά αυτή τη γραμμή:

#Save Battery

wifi.supplicant_scan_interval=180

pm.sleep_mode=1

ro.ril.disable.power.collapse=0

Έχετε παρατηρήσει βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας; Αυτή τη στιγμή είμαι στις 2 μέρες και 14 ώρες και μπαταρία είναι ακόμα στο 40% με την ίδια χρήση που έκανα και παλιά...

Κάποιος άλλος;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα σας και απο εμενα.

Ειχα την υπομονη και τον χρονο να διαβασω μεχρι και τν 256 σελιδα.

Απο κει και περα το αφησω για λιγο και μεγαλωσε αρκετα το forum

Ηθελα να ρωτησω καποιοα πραγματακια.

1. με το hdmi καλωδιο που συνδεεται στην tv μπορω να δω ταινιες σε σχετικα καλη ποιοτητα? δηλαδη να το κανω το κινητο σαν media player?

και αν παιζει κατι τετοιο θα πρεπει εγω τις ταινιες να τις κανω καποιο resize

Ευχαριστω.

sehlen

Θα ξανά πω για ακόμα μια φορά αναφερόμενος στους νέους χρήστες ότι καλό θα είναι προτού κάνουν τις ερωτήσεις τους να ρίξουν μια ματιά στο forum. Υπάρχει αρκετή πληροφορία που το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβαστεί.

#Save Battery

pm.sleep_mode=1

Έχετε παρατηρήσει βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας; Αυτή τη στιγμή είμαι στις 2 μέρες και 14 ώρες και μπαταρία είναι ακόμα στο 40% με την ίδια χρήση που έκανα και παλιά...

Κάποιος άλλος;

Που ειναι αυτές οι γραμμές για τις αλλάξω κι εγώ;

#Save Battery

pm.sleep_mode=1

Κάποιος άλλος;

Ναι φιλε μου δεν λεω αλλα 500 σελιδες για να δουμε ενα θεμα αν και οποτε εχει μπει και μετα απο ποσες σελιδες υπαρχει απαντηση η αναφορα???Δεν το βρισκεις λιγο γελιο???Δεν νομιζεις οτι πρεπει επιτελους να μπουνε υποενοτητες με θεματα ετσι ωστε να βρισκουμε ανετα οτι θελουμε????

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

#Save Battery

pm.sleep_mode=1

Κάποιος άλλος;

Τώρα που το λες zxr, από τότε που έκανα την αλλαγή παρατηρώ ότι τα 2 24ωρα+τα έχω ψιλοάνετα με την ίδια χρήση που έκανα και πριν. Κατεβαίνει πιο ομαλά η στάθμη της μπαταρίας.

Παρεμπιπτόντως το bootanimation γιατί δε μπορώ να το απενεργοποιήσω;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποθέτω όταν λες μέρα εννοείς 12 ώρες κι όχι 24...

Γιώργο βρήκες χρόνο για το θέμα της φωτεινότητας;

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ειναι καλο ιντερνετ

'τρεχει'

καλη φωτογραφικη

καποιο προβλημα

υπαρχει καποιο καλυτερο στα ιδια χρηματα

μειονεκτηματα

πλεονεκτηματα

ειμαι λιγο ασχετη οποιος απαντησει θα ημουν ευγνωμων:O

και για εμενα ειναι το SAR:(

απαντηστε!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ

:cry:

ειναι αληθεια οτι το κινητο εχει ελλη΄ψη..................................................:blink:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

To αγόρασα πρόσφατα το κινητό το Νεο V

πολυ καλο...

Το sar μακροπροσθεσμα ίσως είναι επικύνδυνο .

Απο τιμή ένα εξίσου καλό είναι το Huawei x5 της wind αλλα μοιάζει με παντόφλα και δέν έχει και πολύ καλό design σε σχέση με το Neo V ...

Βασικά αν το αγοράσεις τελικά κατα την γνώμη μου πάρε και μια προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη....

καλοριζικο

Έβαλα κάτι γραμμές από τον οδηγό του zxr κ όταν τις αποθηκευσα δημιουργησε από κάτω το hw_config.sh.bak έτσι πρέπει να είναι;

Έβαλα και για την απενεργοποιήση bootanimation αλλά δε πέτυχε..

Στις γραμμές κάνουμε επικόλληση ατόφιο σωστά;με τη # μπροστά όλο;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Το .bak που αποθήκευσε είναι το πρώτο hw_config.sh ΧΩΡΙΣ τις αλλαγές.

Τις επικολλήσεις τις κάνεις όπως είναι λογικά..

Το .bak που αποθήκευσε είναι το πρώτο hw_config.sh ΧΩΡΙΣ τις αλλαγές.

Τις επικολλήσεις τις κάνεις όπως είναι λογικά..

Εγώ βλέπω οτι κ στο bak έχει περάσει τις αλλαγές

Έβαλα κάτι γραμμές από τον οδηγό του zxr κ όταν τις αποθηκευσα δημιουργησε από κάτω το hw_config.sh.bak έτσι πρέπει να είναι;

Έβαλα και για την απενεργοποιήση bootanimation αλλά δε πέτυχε..

Στις γραμμές κάνουμε επικόλληση ατόφιο σωστά;με τη # μπροστά όλο;

Απ' ό,τι έχω καταλάβει το # το βάζεις για να καταλαβαίνει το σύστημα ότι πρόκειται περί τίτλου.

Ούτε εγώ έχω καταφέρει να απενεργοποιήσω το bootanimation πάντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απ' ό,τι έχω καταλάβει το # το βάζεις για να καταλαβαίνει το σύστημα ότι πρόκειται περί τίτλου.

Ούτε εγώ έχω καταφέρει να απενεργοποιήσω το bootanimation πάντως.

Άρα δε ξέρω αν θα κάνει δουλειά κ το save battery,στις τελευταίες γραμμές έβαζα το κώδικα,δε παίζει ρόλο απ'οτι θυμάμαι

Άρα δε ξέρω αν θα κάνει δουλειά κ το save battery,στις τελευταίες γραμμές έβαζα το κώδικα,δε παίζει ρόλο απ'οτι θυμάμαι

όντως δεν πρέπει να παίζει ρόλο μιας και διαβάζει όλο το αρχείο

[sIGPIC][/sIGPIC]

όντως δεν πρέπει να παίζει ρόλο μιας και διαβάζει όλο το αρχείο

Εσύ Απ'ότι ειδα έχεις βάλει το save battery κ διαφορά είδες.Τι χρήση του κανεις;

To αγόρασα πρόσφατα το κινητό το Νεο V

πολυ καλο...

Το sar μακροπροσθεσμα ίσως είναι επικύνδυνο .

Απο τιμή ένα εξίσου καλό είναι το Huawei x5 της wind αλλα μοιάζει με παντόφλα και δέν έχει και πολύ καλό design σε σχέση με το Neo V ...

Βασικά αν το αγοράσεις τελικά κατα την γνώμη μου πάρε και μια προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη....

καλοριζικο

φιλε μου οταν βγηκε το ideos x5(μαιος/11) ηταν οτι ειναι απο το δεκεμβριο το veo v, θελω να πω σχεση τιμης-δυνατοτητες(πανω κατω ειναι κοντα), και για τα δυο τη στιγμη που βγηκαν στην αγορα, ηταν οτι καλυτερο και οικονομικοτερο με αυτες της δυνατοτητες.

εχω το ideos x5(το απλο οχι το προ) και η αδελφη μου το veo v, απο τη στιγμη που βγηκε το veo v στην αγορα το θεωρω ανωτερο απο το ideos.

το veo v θα δει και ics :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εσύ Απ'ότι ειδα έχεις βάλει το save battery κ διαφορά είδες.Τι χρήση του κανεις;

λίγες κλήσεις, λίγα sms, wifi για τα mail, τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών, browsing και λίγο google+. Λίγο λιγότερο από μια ώρα την ημέρα wifi δηλαδή. Που και που παίζω και κανένα παιχνιδάκι. Βάλε και 10 λεπτά μουσική την ημέρα. Έχω δει διαφορά. Πέφτει πιο ομαλά η μπαταρία και προχθές που μου πήγε στο 1% του έβγαλα τα μάτια για να κλείσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

λίγες κλήσεις, λίγα sms, wifi για τα mail, τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών, browsing και λίγο google+. Λίγο λιγότερο από μια ώρα την ημέρα wifi δηλαδή. Που και που παίζω και κανένα παιχνιδάκι. Βάλε και 10 λεπτά μουσική την ημέρα. Έχω δει διαφορά. Πέφτει πιο ομαλά η μπαταρία και προχθές που μου πήγε στο 1% του έβγαλα τα μάτια για να κλείσει.

Άντε να δω κ γω πως θα πάει!

Τι άλλο έχεις βάλει από τον zxr;

Άντε να δω κ γω πως θα πάει!

Τι άλλο έχεις βάλει από τον zxr;

τα έχω βάλει όλα. Όπως τα λέει στον οδηγό. copy paste. Νομίζω ότι έχω δει και διαφορά στην οθόνη μετά τον τερματισμό της κλήσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα έχω βάλει όλα. Όπως τα λέει στον οδηγό. copy paste. Νομίζω ότι έχω δει και διαφορά στην οθόνη μετά τον τερματισμό της κλήσης.

Πως ακριβώς κάνεις copy paste απο τον υπολογιστή στο κινητό;

Πως ακριβώς κάνεις copy paste απο τον υπολογιστή στο κινητό;

το έχω κάνει με 2 τρόπους. Ο ένας που είναι λίγο σπαστικός είναι από τον browser του κινητού, μπαίνω στο forum, επιλέγω το κείμενο που θέλω να κάνω copy και μετά μπαίνω στο config και πατάω επικόλληση. Ο άλλος είναι από το pc. Κάνω copy το κείμενο και paste σε ένα notepad. Μετά ανεβάζω το αρχειάκι στο κινητό και κάνω copy το κείμενο και επικόλληση στο config. Πάντως έχει πει και ο zxr ότι κάποια στιγμή θα ανεβάσει στον οδηγό το tweekαρισμένο αρχείο ώστε να αντικαταστήσει όποιος θέλει το δικό του με το έτοιμο ;) Τεμπέληδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Κι εγώ μαζί εννοείται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο 3μηνες πολυ καλης λειτουργιας, παρατηρησα σημερα στα καλα καθουμενα οτι ειχε εμφανισει προβλημα η μπροστινη καμερα. Τα χρωματα ηταν πειραγμενα και παραξενα. Σαν να ειχες εφαρμοσεις ενα φιλτρο απο πανω για να μην τα δειχνει κανονικα. Το εστειλα σημερα για σερβις και θα περιμενω κανα 10ημερο.

Τελικα μου εκαναν αντικατασταση με νεο, τη συσκευη με τη μπαταρια. Οχι ολοκληρο το κουτι. Αλλωστε και εγω μονο τη συσκευη ειχα δωσει.

Αν χρειαστειτε παντως, μακρια απο εσας, να πατε σε καποιο απο τα 3 εξουσιοδοτημενα service στην Αθηνα θα σας ελεγα να αφηνατε για τελευταια επιλογη την εταιρεια Ιntratel στην Καλλιθεα. Δεν μου εκανε και την καλυτερη εντυπωση για αντιπροσωπο της sony ericsson.

Edited by runner70

το έχω κάνει με 2 τρόπους. Ο ένας που είναι λίγο σπαστικός είναι από τον browser του κινητού, μπαίνω στο forum, επιλέγω το κείμενο που θέλω να κάνω copy και μετά μπαίνω στο config και πατάω επικόλληση. Ο άλλος είναι από το pc. Κάνω copy το κείμενο και paste σε ένα notepad. Μετά ανεβάζω το αρχειάκι στο κινητό και κάνω copy το κείμενο και επικόλληση στο config. Πάντως έχει πει και ο zxr ότι κάποια στιγμή θα ανεβάσει στον οδηγό το tweekαρισμένο αρχείο ώστε να αντικαταστήσει όποιος θέλει το δικό του με το έτοιμο ;) Τεμπέληδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Κι εγώ μαζί εννοείται.

Λεω να δοκιμασω τον δικο σου δευτερο τροπο προς το παρον.:)

Επισης δεν μπορω να βρω τις γραμμες

dalvik.vm.heapsize=50m

ro.sf.lcd_density=240

μεσα στο hw_config.sh

ωστε να κανω τις αλλαγες.

Που κοντα ειναι σε ολο αυτο το κατεβατο;

Edited by MonDeChristo

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...