Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ καλυτερα απο πριν !

Θα ελεγα να μαζεψουμε σε 2-3 ποστ εμπειριες για θηκες screen protectors etc. ,oι 530+ σελιδες ειναι πολλες ..καποια λινκς κτλ..

Τι λετε?

Ναι βρε παιδιά!

Και όχι μόνο. Κάπως να τα έχουμε χωρισμένα. Είναι πάρα πολλές οι 500+ σελίδες για να βρίσκουμε αυτό που θέλουμε, και το σύστημα της αναζήτησης στο φόρουμ δεν είναι και το πλέον κατάλληλο.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο Χ8 που είχα χρησιμοποιούσα το widget εναλλαγή κατάστασης για να βλέπω μπαταρία, λειτουργία πτήσης, WiFi, Bluetooth κλπ. Μπορώ να το έχω στο Neo V;

Στο Χ8 που είχα χρησιμοποιούσα το widget εναλλαγή κατάστασης για να βλέπω μπαταρία, λειτουργία πτήσης, WiFi, Bluetooth κλπ. Μπορώ να το έχω στο Neo V;

Ακριβώς το ίδιο έχει και το Neo V

[OFFTOPIC]Να ρωτησω κατι ασχετο..

που πηγε ρε παιδια ο κοινος φορτιστης που λεγανε ? στο κουτι του Νεο ν ειχε το usb + extension για το ρευμα ..ετσι εχουν ολα ?

[/OFFTOPIC]

ετσι ειναι τωρα ολοι οι φορτιστες..οι περισσοτερες εταιριες αυτο κανουν...

και τα σχετικα θεματα για τους κοινους φορτιστες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247362

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291622 :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ναι θα χαθούν όλα τα δεδομένα, μπορείς να κρατήσει ένα buckup με Titanium Backup

Το κατέβασα αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο root.... Τι να κάνω;

Ακριβώς το ίδιο έχει και το Neo V

Σε όποια από τις 5 αρχικές οθόνες και να είμαι δε με αφήνει να προσθέσω το widget. Δεν υπάρχει χώρος σε αυτή την αρχική οθόνη, είναι το μήνυμα που μου βγάζει.

Κάνω κάτι λάθος;

Σε όποια από τις 5 αρχικές οθόνες και να είμαι δε με αφήνει να προσθέσω το widget. Δεν υπάρχει χώρος σε αυτή την αρχική οθόνη, είναι το μήνυμα που μου βγάζει.

Κάνω κάτι λάθος;

Αν έχεις την μισή απο οποιαδήποτε οθόνη κενή κανονικά πρέπει να σου το εμφανίζει

Το κατέβασα αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο root.... Τι να κάνω;

Για να παρεις backup με το titanium πρεπει να εχεις ρουταρει τη συσκευη,μαλλον δεν εχει κανει root και για αυτο σου βγαζει αυτην την ειδοποιηση.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

Hello!

Να ρωτήσω κάτι και εγώ σα νέος... κατέβασα την εφαρμογή talk to me cloud αλλά ενώ τα έχει ως επιλογή δεν λειτουργούν τα ελληνικά στο speech to speech σε αντίθεση πχ με τα αγγλικά. Αν γνωρίζει κάποιος, χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στο κινητό για να καταλαβαίνει τα ελληνικά όταν μιλάω, πρέπει να κατεβάσω κάτι άλλο ή απλώς δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα το κινητό ή η εφαρμογή? δεν είμαι root αν αυτό έχει σημασία.

Για να καταλαβαίνει ελληνικά πρέπει να εγκαταστήσεις καταρχήν το

SVOX Classic TTS & στη συνέχεια το

SVOX Ariadne Greek (trial)

Δεν απαιτείται root...

Το SVOX Ariadne Greek απαιτείται για να μπορεί να σου μιλάει στα ελληνικά (χρήσιμο στα προγράμματα GPS)

Edited by batafoukos
update

Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει με το gps του neo v!Kάθε τρεις και λίγο χάνει το σήμα για 10-20 δεύτερα..Δε ξέρω αν φταίει το πρόγραμμα gps aids που έχω βάλει για να κατεβάζω τα xtra.Παρά το ότι λοκάρει κυριολεκτικά σε 2 δεύτερα(απίστευτο μιλάμε) μετά από 5 λεπτά πλοήγησης τσούπ,πάρε μια διακοπή 20 δεύτερα.

Κάθε βοηθεια ευπρόσδεκτη

Αν κανείς ένα search θα δεις ότι πολλοί το αναφέρουν και αποδίδεται σαν bug του software όταν η κίνηση των δεδομένων είναι κλειστή. Αν ανοίξεις τα δεδομένα θα δεις ότι δεν θα στο κάνει (θα χρεώνεσαι βέβαια αν δεν έχεις πρόγραμμα δεδομένων)

Πώς γίνεται να κάνω τα μηνύματα να παίρνουν 160 ελληνικούς χαρακτήρες στη μαμά εφαρμογή; Το είχα κάνει, αλλά έγινα root και χάθηκε η ρύθμιση και δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ήταν....

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Mms234_cyanogen2 από τον οδηγό του lousou76, μου βγάζει "FAILED CONFLICT WITH PROVIDER".

Καμία ιδέα;;;

Edit: Απεγκατέστησα την μανίσια εφαρμογή για τα μηνύματα με Root Uninstaller και μετά μπήκε κανονικά η άλλη, οπότε λύθηκε και το ζήτημα με τους 160 χαρακτήρες...

Με αυτόν τον kernel "2.6.32.9-perf semcuser@semchost#1" λειτουργεί το Nofrills;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Λοιπον εκανα οτι λεει, το αντιθετο εκανα βεβαια! Οταν το αποθηκευω και κανω restart δεν βλεπω καμια διαφορα, μπαινω ξανα στο αρχειο, και βλεπω οτι αλλαξαν παλι τα νουμερα που ειναι μπροστα απο το echo σε 0 αντι για 1 που το ειχα βαλει! :/

γιατι το κανει αυτο;;;; :/

Έχεις ακόμα εγκατεστημένο το DisableAutoBrightness;

Το κινητό έχει ήδη εγκατεστημένο μια εφαρμογή “e-mail”, μέσα στην εφαρμογή υπάρχει η επιλογή “Exchange Active Sync”. Από εκεί μπορώ να το σεταρω για να βλέπω τα e-mail μου από το outlook του υπολογιστή μου.

ΟΚ, ίδια φιλοσοφία είναι με το Κ-9. Που αντιμετωπίζεις πρόβλημα;

Δεν είσαι root, για αυτό στο λεει αυτό.

Αν κανείς ένα search θα δεις ότι πολλοί το αναφέρουν και αποδίδεται σαν bug του software όταν η κίνηση των δεδομένων είναι κλειστή. Αν ανοίξεις τα δεδομένα θα δεις ότι δεν θα στο κάνει (θα χρεώνεσαι βέβαια αν δεν έχεις πρόγραμμα δεδομένων)

Περίεργο γιατί παρόλο που δεν έχω την κίνηση ενεργή ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σε όποια από τις 5 αρχικές οθόνες και να είμαι δε με αφήνει να προσθέσω το widget.

μπορεις να κατεβασεις απο εδω (at your own risk) ή απο οπου αλλου google-αροντας

http://www.xperiablog.net/2012/02/25/xperia-s-home-launcher-and-widgets-leaked/

το widget του xperia s, ειναι μικροτερο (αλλα δεν εχει μπαταρια)

χρειαζεται να εγκαταστησεις τουλαχιστον τα:

Home.apk

WidgetPicker.apk

OnOffTools.apk

Τι παραπανω εχω με το να εχω την συσκευη μου rooted?αξιζει η να την γυρισω κανονικα για να γινει και η αναβαθμιση στην 62 και αργοτερα και η 4??

Ακομα η 4 θα γινει αυτοματα και θα πρεπει να εχω την 62 η και με την 42 root θα μου βγαλει την επιλογη?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

παιδια καλημερα και καλη Ανασταση...εχω μια απορια...αν οταν παρω το κινητο αντικαταστησω αμεσως την μανισια καρτα των 2 gb με μια καινουρια των 16, θα εχω καποιο προβλημα;εχει κατι η καρτα μεσα,που θα το χασω και θα επηρεασει την λειτουργια του κινητου;

παιδια καλημερα και καλη Ανασταση...εχω μια απορια...αν οταν παρω το κινητο αντικαταστησω αμεσως την μανισια καρτα των 2 gb με μια καινουρια των 16, θα εχω καποιο προβλημα;εχει κατι η καρτα μεσα,που θα το χασω και θα επηρεασει την λειτουργια του κινητου;

βαλε την καρτα οπως γραφεις(πριν απο το πρωτο ανοιγμα του τηλεφωνου) δεν θα εχεις κανενα προβλημα. εκανα το ιδιο με 8αρα καρτα στο νεο v της αδελφης μου.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3937645#post3937645

Ότι έκδοση και να φοράς θα πας σε ICS όταν δοθεί η αναβάθμιση.

@BloodDonor

Υποθέτω ότι το πρόγραμμα που είχες εγκαταστήσει έχεις πειράξει το hw_config. Μπορείς να μου το στείλεις να του ρίξω μια ματιά;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Οποτε το gps σε αυτή τη συσκευή είναι πρακτικά άχρηστο ε;Θα του ανοίξω τα δεδομένα να δω τι θα καταναλώσει...έχω 420 mb αλλά δε τα πετάω για το gps.Αν κάνω το update σε 0.62 υπάρχει περιπτωσξ να λύνεται μη χάσω άδικα το ρουτ;

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Οποτε το gps σε αυτή τη συσκευή είναι πρακτικά άχρηστο ε;Θα του ανοίξω τα δεδομένα να δω τι θα καταναλώσει...έχω 420 mb αλλά δε τα πετάω για το gps.Αν κάνω το update σε 0.62 υπάρχει περιπτωσξ να λύνεται μη χάσω άδικα το ρουτ;

Υπαρχει περιπτωση και να λυνετε με την 0.62 αλλωστε ειχαν αναφερει διαφορα προβληματα της 0.42

Με την 42 riot δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με κλειστα δεδομένα.

Δουλευω συχνα το gps. Και εχω το sygic

Οποτε το gps σε αυτή τη συσκευή είναι πρακτικά άχρηστο ε;Θα του ανοίξω τα δεδομένα να δω τι θα καταναλώσει...έχω 420 mb αλλά δε τα πετάω για το gps.Αν κάνω το update σε 0.62 υπάρχει περιπτωσξ να λύνεται μη χάσω άδικα το ρουτ;

Πιστεύω ότι καταλήγεις σε λανθασμένα συμπεράσματα. Δοκίμασε κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης να δεις πως θα πάει.

Δεν μπορώ να βρω τις γραμμές

"dalvik.vm.heapsize=50m

ro.sf.lcd_density=240"

στο αρχείο hw_config.sh. Κάνω κάτι λάθος;

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...