alkis_7 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 παιδια μια ερωτηση θελω να κανω το play now ειναι το ιδιο play store? Kαμια σχεση. Το play now ειναι μια εφαρμογη απο τις πολλες που βαζει μεσα στο κινητο η Sony/Sony Ericsson. Aν θυμαμαι καλα ειναι για ανευρεση τραγουδιων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μπορω να χρησιμοποιησω την μπροστινη καμερα στο skype ; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Καλημέρα. Για να απεγκαταστήσω το πολύ σπαστικο Macafee τι πρεπει να κάνω.Δεν δεν αφήνει να το απεγκαταστήσω πρεπει να είμαι root; Ευχαριστώ. πας κατω κατω δεξια στις εφαρμογες και πατας το κοκκινο Χ αλλος τροπος ειναι ρυθμισεις εφαρμογες βρισκεις την εφαρμογη μπαινεις μεσα καταργηση εφαρμογης πανω πανω:) ειναι φυσιολογικο με σερφαρισμα περι την 1 ωρα τη μερα,για 5-6 μερες,να εχω καταναλωσει 77ΜΒ συμφωνα με το data monitor απο τα 350 που εχω free απο vodafone??? απλα μπαινω βλεπω 2-3 sites(δεν βλεπω βιντεο,φωτογραφιες κτλ) κυριως ειδησεογραφικα,αθλητικα και ελεγχο e-mail.. οταν δεν σερφαρω κλεινω τα data απο το widget και το γυρναω σε gsm για εξοικονομηση μπαταριας.. ειμαι με 0.62 και non-rooted.. αναλογα που μπαινεις;) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μπορω να χρησιμοποιησω την μπροστινη καμερα στο skype ; Ευχαριστω Nαι μπορεις , γι αυτο ειναι αλλωστε :) :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Nαι μπορεις , γι αυτο ειναι αλλωστε :) Συγνωμη,δεν εξηγησα καλα. Εννοω αν και πως το κανεις; Επισης μηπως υπαρχει καποιος τροπος σαν το βημα 10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 ετσι ωστε να τα sites να μην ανιχνεύουν ότι χρησιμοποιουμε κινητο τηλέφωνο κατά το Browsing; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Φλάσαρε με το SEUS και θα είναι όπως το πήρες. Μη σου πω ότι μπορεί να μην χρειαστεί να πάει και για service. 1. Το κατέβασα το SEUS, το τρέχω και θα το image Θα το κατεβάσει μονο του ή πρέπει να βρώ και το image file? 2. θα το αναβαθμίσει στην τελευταία εκδοση το 0.69 το SEUS? Θα μπορώ να το ρουτάρω μετά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Συγνωμη,δεν εξηγησα καλα. Εννοω αν και πως το κανεις; Επισης μηπως υπαρχει καποιος τροπος σαν το βημα 10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 ετσι ωστε να τα sites να μην ανιχνεύουν ότι χρησιμοποιουμε κινητο τηλέφωνο κατά το Browsing; Ευχαριστω μεσα απο το skype γινεται φιλε μου θα το δεις μολις κανεις κληση οσο για την δευτερη ερωτηση καπου ειχα δει μια ρυθμιση για αυτο..αλλα δεν θυμαμαι που ειναι Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Επισης μηπως υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε να τα sites να μην ανιχνεύουν ότι χρησιμοποιουμε κινητο τηλέφωνο κατά το Browsing; Ευχαριστω απ ότι ξέρω ο opera mobile έχει τέτοια επιλογή, ρυθμίσεις-advanced-client και αλλάζεις την επιλογή mobile σε desktop Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Παιδιά πειράζει αν μερικές φορές βάζω το κινητό να φορτίζει, ενώ έχει μπαταρία 50%+ ? Επίσης να κάνω μια παρατήρηση...Όπως όλοι ξέρουμε η πλειονότητα των κινητών τρίζουν λίγο στην αριστερή πλευρά όταν τα πιέζουμε και είναι λίγο εκνευριστικό κάποιες φορές...(Εγώ έχω θήκη και δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα) Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι άμα βγάλω το πίσω καπάκι δεν τρίζει άρα το πρόβλημα είναι στο καπάκι...Δεν ξέρω αν υπάρχει στο ebay καπάκι μου να είναι φτιαγμένο από διαφορετικό υλικό (πιο μαλακό) για να μην τρίζει αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει... Δεν ξέρω πάντως αν το έχει παρατηρήσει κάποιος.... Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 δεν εχει επιλογη για διαγραφη και με το drag and drop το μονο που κανει ειναι να βγαλει copia του εικονιδιου στο κεντρικο μενου.τωρα που λες igo το εχω στο κινητο μου και οταν παει το προγραμμα να με βαλει στην διαδρομη κληνει.ειναι σαν να εχει φρικαρει η ραμ και να μην αντεχει την πλοηγηση.μηπως εχει προβλημα η εφαρμογη?? Με το igo δεν έχω κανένα πρόβλημα οπότε κάτι δεν πάει καλά με το δικό σου. Μπορω να χρησιμοποιησω την μπροστινη καμερα στο skype ; Ευχαριστω Ναι 1. Το κατέβασα το SEUS, το τρέχω και θα το image Θα το κατεβάσει μονο του ή πρέπει να βρώ και το image file? 2. θα το αναβαθμίσει στην τελευταία εκδοση το 0.69 το SEUS? Θα μπορώ να το ρουτάρω μετά? 1) Θα το βρει μόνο του. 2) Ναι. Ναι. Root@.069 Παιδιά πειράζει αν μερικές φορές βάζω το κινητό να φορτίζει, ενώ έχει μπαταρία 50%+ ? Όχι Επίσης να κάνω μια παρατήρηση...Όπως όλοι ξέρουμε η πλειονότητα των κινητών τρίζουν λίγο στην αριστερή πλευρά όταν τα πιέζουμε και είναι λίγο εκνευριστικό κάποιες φορές...(Εγώ έχω θήκη και δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα) Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι άμα βγάλω το πίσω καπάκι δεν τρίζει άρα το πρόβλημα είναι στο καπάκι...Δεν ξέρω αν υπάρχει στο ebay καπάκι μου να είναι φτιαγμένο από διαφορετικό υλικό (πιο μαλακό) για να μην τρίζει αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει... Δεν ξέρω πάντως αν το έχει παρατηρήσει κάποιος.... Αυτό σημαίνει ότι το τρίξιμο δεν είναι προβλημα του πλαισίου αλλά των πλαστικών. Για αυτό άλλωστε αγαπάμε την Ericsson: για τα τριξίματα!!! Ξέρεις πόσο μου κακοφαίνεται που μετά από 14 χρόνια τριξιμάτων ήρθε η Sony να βάλει ποιοτικότερα υλικά και να σταματήσουν τα τριξίματα;;; :lol::lol::lol::p Αστειεύομαι φυσικά! Δύσκολο να βρεις πάντως καπάκι από άλλο υλικό. Νομίζω ότι το πλαστικό είναι ABS. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το κινητο με μονη εξαιρεση την μπαταρια (η οποια ομως μαλλον γενικα ειναι μικρης διαρκειας σε τετοια κινητα)... Υπαρχει καποιος οδηγος για να εξοικονομηση ενεργειας; Υπαρχουν μπαταριες για μεγαλυτερη διαρκεια; Ευχαριστω πολυ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το κινητο με μονη εξαιρεση την μπαταρια (η οποια ομως μαλλον γενικα ειναι μικρης διαρκειας σε τετοια κινητα)... Υπαρχει καποιος οδηγος για να εξοικονομηση ενεργειας; Υπαρχουν μπαταριες για μεγαλυτερη διαρκεια; Ευχαριστω πολυ ! αμα δεν χρησημοποιεις ιντερνετ να το γυρισεις gsm..να βαζεις χαμηλη φωτεινοτητα αμα βολευεσαι αμα δεν θες το κινητο το βραδυ να το κλεινεις η να το βαζεις σε κατασταση πτησης;) μπαταριες υπαρχουν αλλα μπορει να σου κανουν ζημια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ευχαριστω πολυ! Επισης θα ηθελα να μαθω τελικα εαν χρειαζεται ενα antivirus-antispyware στο κινητο μας. Διαβασα καποια πραγματα αλλα οι αποψεις ειναι διαφορες. Μπαινω απο wifi σε σελιδες γενικου περιεχομενου (απο νεα,αθλητικα μεχρι καιρος και ταξιδια). Τι λετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ευχαριστω πολυ! Επισης θα ηθελα να μαθω τελικα εαν χρειαζεται ενα antivirus-antispyware στο κινητο μας. Διαβασα καποια πραγματα αλλα οι αποψεις ειναι διαφορες. Μπαινω απο wifi σε σελιδες γενικου περιεχομενου (απο νεα,αθλητικα μεχρι καιρος και ταξιδια). Τι λετε; δεν χρειαζεται..εκτος αν υποπτευεσαι για καμια εισβολη ιου στο κινητο τοτε βαλε και κανε σκαν..αλλα δεν ειναι απαραιτητο Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Συγνωμη,δεν εξηγησα καλα. Εννοω αν και πως το κανεις; Επισης μηπως υπαρχει καποιος τροπος σαν το βημα 10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 ετσι ωστε να τα sites να μην ανιχνεύουν ότι χρησιμοποιουμε κινητο τηλέφωνο κατά το Browsing; Ευχαριστω Οδηγιες--->Xperia Neo V .62 root, OEM .42 restore, CWM install---->Βημα 10... LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Γεια σας παιδια...σκεφτεται η κοπελια μου να παρει το κινητο και ηθελα να μαθω εαν τελικα παρει το adroid 4 οπως εχει πει η εταιρεια για τελι μαρτιου-αρχες απριλιου ή εχει αλλαξει κατι σε αυτο??? http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Γεια σας παιδια...σκεφτεται η κοπελια μου να παρει το κινητο και ηθελα να μαθω εαν τελικα παρει το adroid 4 οπως εχει πει η εταιρεια για τελι μαρτιου-αρχες απριλιου ή εχει αλλαξει κατι σε αυτο??? θα το παρει κανονικα φιλε μου.οχι δεν εχει αλλαξει τπτ στην ημερομηνια(βαση sony παντως) Με το igo δεν έχω κανένα πρόβλημα οπότε κάτι δεν πάει καλά με το δικό σου. . αρα δεν παιζει να ειναι θεμα ραμ ε?? Edited March 23, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 θα το παρει κανονικα φιλε μου.οχι δεν εχει αλλαξει τπτ στην ημερομηνια(βαση sony παντως) σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOVaG Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Για βρες την εφαρμογή από το store κ σούταρε τη από κει. Οσο για το φίλο με το λαμπακι δε μου χει τύχει,απλά αναβοσβήνει πολύ αργά. Κομπλέ φίλε μου να είσαι καλα.Την σουταρα απο το store. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Ερωτηση τωρα...γινεται το εξης κουφο εκει που μιλαω κανονικα κλεινει η γραμη το κινητο ειναι εκτος δικτυου {με ενα κιτρινο τριγωνακι πανω αριστερα}και μετα απο 3 δευτερα επανερχεται....διορθωνεται καπως???? www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Απαξ και ξεκλειδωσεις τον Bootloader (με τον επισημο τροπο) χανεις εγγυηση, DRM keys και Updates μεσω SEUS/ΟΤΑ. Αν τον ξανακλειδωσεις (και περασεις την official ROM κλπ), τα δυο τελευταια επανερχονται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofix Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 ειναι φυσιολογικο με σερφαρισμα περι την 1 ωρα τη μερα,για 5-6 μερες,να εχω καταναλωσει 77ΜΒ συμφωνα με το data monitor απο τα 350 που εχω free απο vodafone??? απλα μπαινω βλεπω 2-3 sites(δεν βλεπω βιντεο,φωτογραφιες κτλ) κυριως ειδησεογραφικα,αθλητικα και ελεγχο e-mail.. οταν δεν σερφαρω κλεινω τα data απο το widget και το γυρναω σε gsm για εξοικονομηση μπαταριας.. ειμαι με 0.62 και non-rooted.. αναλογα που μπαινεις;) μπαινω στο gazzetta.gr sportfm.gr newsit.gr in.gr gmail για ελεγχο e-mail και σε 2-3 φορουμς.. μηπως ολες αυτες οι ασχετες εφαρμογες που εχει η σονυ μεσα τραβανε δεδομενα?τα widget καιρου τα εχω disable στο update τους.. επισης βλεπω οτι η φωνητικη κληση χτες μου εφαγε 25% μπαταρια? τι σκατα ειναι αυτη και πως απενεργοποιείται σε non-rooted κινητο? ΥΓ δεν με βλεπω να το γλιτωνω το rooting..πολυ σαβουρα εχει μεσα τελικα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 μπαινω στο gazzetta.gr sportfm.gr newsit.gr in.gr gmail για ελεγχο e-mail και σε 2-3 φορουμς.. μηπως ολες αυτες οι ασχετες εφαρμογες που εχει η σονυ μεσα τραβανε δεδομενα?τα widget καιρου τα εχω disable στο update τους.. επισης βλεπω οτι η φωνητικη κληση χτες μου εφαγε 25% μπαταρια? τι σκατα ειναι αυτη και πως απενεργοποιείται σε non-rooted κινητο? ΥΓ δεν με βλεπω να το γλιτωνω το rooting..πολυ σαβουρα εχει μεσα τελικα.. Ξέρεις.... η φωνητική κλήση είναι αυτό που κάνουμε όταν παίρνουμε τηλέφωνο:w00t:. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Root και σβησε οτι σαβουρα εχει μεσα απο τη Sony. Θα δεις ενα πολυ καλυτερο κινητο... Sportfm.gr ειναι ραδιοφωνο σωστα; Ακους και ραδιοφωνο απο το συγκεκριμενο site; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 αρα δεν παιζει να ειναι θεμα ραμ ε?? Όχι Ερωτηση τωρα...γινεται το εξης κουφο εκει που μιλαω κανονικα κλεινει η γραμη το κινητο ειναι εκτος δικτυου {με ενα κιτρινο τριγωνακι πανω αριστερα}και μετα απο 3 δευτερα επανερχεται....διορθωνεται καπως???? Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το 3G τότε κοίτα μήπως παίζει τίποτα με τη SIM. Διαφορετικά το κλασσικό: επιδιόρθωση με SEUS. μηπως ολες αυτες οι ασχετες εφαρμογες που εχει η σονυ μεσα τραβανε δεδομενα?τα widget καιρου τα εχω disable στο update τους.. επισης βλεπω οτι η φωνητικη κληση χτες μου εφαγε 25% μπαταρια? τι σκατα ειναι αυτη και πως απενεργοποιείται σε non-rooted κινητο? ΥΓ δεν με βλεπω να το γλιτωνω το rooting..πολυ σαβουρα εχει μεσα τελικα.. Στο παρασκήνιο είναι πιθανό κάποιες εφαρμογές να κάνουν update. (Ρυθμίσεις-->Λογαριασμοί & Συγχ.-->Μεταφορά δεδ. παρασκ.) Η Φωνητική κλήση δείχνει πόση ενέργεια καταναλώνεται όταν μιλάς. Όπως καταλαβαίνεις δεν απενεργοποιείται αν θέλεις να λες ότι έχεις κινητό! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts