dimitrissa Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλημερα :-) εχετε να μου προτεινετε ενα youtube downloader? :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Εχω βρει ενα βιντεο και ενα οδηγο στο xda για να βαλεις το cwm χωρις για locked bootloader. να ρωτησω -αν βαλω το cwm θα χασω την εγγυηση (κουφια η ωρα) αν παθει κατι το κινητο.? -αν πχ βαλω το cwm και κανω SEUS και βαλω παλι την μανισια ρομ θα φυγει και το root και το cwm.? -αν ξεκλειδωσει ο bootloader μπορει να ξανακλειδωσει..? -η τελοσπαντων σε ποιες απο τις παραπανω περιπτωσεις χανω την εγγυηση και η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη οσο αφορα την επαναφορα του εντως εγγυησης? ευχαριστω το λινκ που σας ελεγα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364509 1)τη χάνεις 2)το root φεύγει το cwm δε ξερω αλλα μαλλον ναι 3)ναι κλειδώνει 4)τη χάνεις σε όλα εκτός αν κατάφερεις κ το κανείς οπως το πηρες Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkal1990 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καμια γνώμη για αυτή την κάρτα?? Δεν νομίζω να έχω προβλημα με την Transcend..... http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Μπορώ να βρω πουθενά μαξιλαράκια για το handfree του Neo V; (κατά προτήμηση άσπρα) Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) Καμια γνώμη για αυτή την κάρτα?? Δεν νομίζω να έχω προβλημα με την Transcend..... http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm εχω χρονια transcend και δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα με 9 ευρω παραπανω περνεις και με 16gb εχει λινκ πισω ;) Πηρα στην αδελφη μου το neo v και της τρεις πρωτες μερες το ειχα εγω, οποτε θα γραψω για το λιγο που ειδα.... 4) ανοιξα το gps test για πρωτη φορα και βρηκε στιγμα πολυ γρηγορα, ανοιξα το igo και αυτο βρηκε στιγμα πολυ γρηγορα και αν θυμαμαι καλα χωρις A-(gps). σε σχεση με το ideos x5 που εχω ηταν ποιο γρηγορο και με περισσοτερους λοκαρισμενους δορυφορους. το wisepilot που εχει εγκατεστημενο μεσα ειναι καλο???το δοκιμασα αλλα με συνδεση με gprs και εμεινα ευχαριστημενος.... Edited February 19, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 παιδια εκει που κατεβαζα παιχνιαδια με πεταξε εξω απο το μαρκετ και εκλεισε το κινητο τελειως κ δεν ανοιγι τι να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 το wisepilot που εχει εγκατεστημενο μεσα ειναι καλο???το δοκιμασα αλλα με συνδεση με gprs και εμεινα ευχαριστημενος.... και μενα μου αρεσε παιδια εκει που κατεβαζα παιχνιαδια με πεταξε εξω απο το μαρκετ και εκλεισε το κινητο τελειως κ δεν ανοιγι τι να κανω? δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβγαλεις την μπαταρια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλημερα :-) εχετε να μου προτεινετε ενα youtube downloader? Freedi Youtube Downloader... αλλά δέν θα το βρείς στο market...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Freedi Youtube Downloader... αλλά δέν θα το βρείς στο market...:ninja: Convert σε mp3 υψηλης ποιοτητας κανει ? :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) download as mp3 κάνει...τώρα για την ποιότητα, θα σε γελάσω... Edited February 18, 2012 by crueljay Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 downloas as mp3 κάνει...τώρα για την ποιότητα, θα σε γελάσω... Οκ το εγκατεστησα , μια χαρα κανει την δουλεια του . Σε ευχαριστω :) :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 υπαρχει καποιος τροπος να διαχειριστω τις homescreens απο τον stock launcher?για την ακριβεια να σβησω θελω καμια 2 αδειες σελιδες.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καμια γνώμη για αυτή την κάρτα?? Δεν νομίζω να έχω προβλημα με την Transcend..... http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm http://www.ebay.co.uk/itm/TRANSCEND-MICRO-SD-MICRO-SDHC-CLASS-10-8GB-8G-8-G-GB-/280745407536?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415dbaf430 η ιδια καρτα με 10 ευρω περιπου το πλαισιο την εχει 16 αν βαλεις και 3 ευρω μεταφορικα παει 19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Οκ το εγκατεστησα , μια χαρα κανει την δουλεια του . Σε ευχαριστω :) Εχω εγκαταστησει το tubemate (δε θα το βρεις στο market αλλα στο site τους). Στο λεω γιατι αρχικα ειχα εγκαταστησει το freedi και καποια στιγμη ζητουσε update και δεν επαιζε. Ενω το tubemate παιζει αψογα. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 το wisepilot που εχει εγκατεστημενο μεσα ειναι καλο???το δοκιμασα αλλα με συνδεση με gprs και εμεινα ευχαριστημενος.... To wisepilot για εμενα ειναι ''σκουπιδι'' και οπου το βρισκω το διαγραφω, νομιζω σε χρεωνει κιολας. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 υπαρχει καποιος τροπος να διαχειριστω τις homescreens απο τον stock launcher?για την ακριβεια να σβησω θελω καμια 2 αδειες σελιδες.. Οχι..η αλλη λύση κλασικά άλλο launcher Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 παιδια εχουν περασει μολις 4 μερες απο τοτε που πηρα το κινητο σημερα εντελως ξαφνικα κολησε ενω ημουν στο market εσβησε κ δεν ξανανοιξε ποτε εβγαλα την μπαταρια εβαλα τον φορτηστη αλλα τα ιδια το πηγα στην voda για σερβις τι μπορει να εχει ξερει κανεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) κοιτα ειναι οπως το βλεπει ο καθενας πας σε μια συσκευη που ειναι λιγο πολυ στα ιδια λεφτα με αυτη που ειχες με καμποσα καλουδια παραπανω δεν πας π.χ. απο το lg στο iphone η στο htc desire hd για να δεις τεραστια διαφορα Επειδη εχω το HTC desire hd περιπου εναμισι χρονο λεω τουτο. Πηρα και το neo V. Αν τα συγκρινω πραγματικα λεω οτι ΣΤΟ ΜΟΝΟ πραγμα που υπερτερει το HTC ειναι στην απαιχτη εσωτερικη μνημη και στη ποιοτητα κατασκευης (αλουμινιο). Σε χαρακτηριστικα το neo V ειναι καλυτερο. Μας κοροιδευουν οι εταιρειες. Κανενα smartphone δε θα επρεπε να κανει 600 ευρω και αηδιες!!!! Αισθανθηκα πολυ χαζος που εδωσα 600 ευρω περυσι για να παρω το HTC. Οκ, ειναι παρα πολυ καλο κινητο ΑΛΛΑ πιστεψτε με οχι καλυτερο απο το neo V!!!! Για να μη πω δηλαδη και για το iphone που μονο φρου-φρου και αρωματα ειναι και μολις το παρεις συνειδητοποιεις οτι εδωσες μια περιουσια αλλα δεν εχει ουτε καν flashplayer!!!!!! Πραγματικα πιστευω οτι ο ιδανικος συνδυασμος χρηματος-συσκευης ειναι το neo V. Ομορφο, τουμπανο στα χαρακτηριστικα και τιμη ..."οσο πρεπει"!!!!! Edited February 18, 2012 by chrisdental http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 παιδια εχουν περασει μολις 4 μερες απο τοτε που πηρα το κινητο σημερα εντελως ξαφνικα κολησε ενω ημουν στο market εσβησε κ δεν ξανανοιξε ποτε εβγαλα την μπαταρια εβαλα τον φορτηστη αλλα τα ιδια το πηγα στην voda για σερβις τι μπορει να εχει ξερει κανεις Εφοσον εχουν περασει 4 μερες απο αγορα ζητας αντικατασταση οχι σερβις.μην τυχον το στειλουν για επισκευη.αν σου πουν οτι εχει προβλημα θα ζητησεις καινουργιο.- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 παιχτηκε προβλημα εκανα restore με seus και πηγα .62..επειδη δεν παρακολουθουσα και επειδη δεν βρισκω να ειπωθηκε κατι να κανω την κλασσικη ερωτηση. -Υπαρχει root tool για .62? η ολη υποθεση ειναι να εχω παλι το cwm και να κανω restore το back up που ειχα εκει μεσα να το επαναφερω εκει που ηταν πριν το προβλημα το κινητο :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Μπορώ να βρω πουθενά μαξιλαράκια για το handfree του Neo V; (κατά προτήμηση άσπρα) Κανείς;;;;; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 υπάρχει κάποιος messenger που να υποστηρίζει και βιντεοκλησεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 υπάρχει κάποιος messenger που να υποστηρίζει και βιντεοκλησεις? Γιατί με Skype/gtalk δεν γίνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 υπάρχει κάποιος messenger που να υποστηρίζει και βιντεοκλησεις? Γιατί με Skype/gtalk δεν γίνεται? thelo live messenger για επαφες απο msn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 το tango τι λεει το δοκιμασε κανεις για 3g βιντεοκλησεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts