Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω απελπιστεί. Έκανα ότι μου είπες αλλά κόβει την ενημέρωση στη μέση και λέει ότι απέτυχε. Το βλέπω να πηγαίνει για αντιπροσωπεία...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω απελπιστεί. Έκανα ότι μου είπες αλλά κόβει την ενημέρωση στη μέση και λέει ότι απέτυχε. Το βλέπω να πηγαίνει για αντιπροσωπεία...

Προσπαθησε το παλι,μηπως την κανει την επιδιορθωση.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

Το έχω κάνει ήδη 3 φορές... Υπάρχει καμιά άλλη ιδέα;

Δε γνωριζω αλλον τροπο εκτος απο αυτον για να κανεις επιδιορθωση της συσκευης.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

'adb' is not re...

lousou το αρχειο που εχεις επισυναψει δεν ευπαρχει πλεον μου βγάζει και εμενα οτι δεν εχω τους adb drivers.Μπορεις να ανβάσεις παλι το αρχειο?

updatecfg2.rar

Αυτό ενημερώνει το Hw_config.sh με τα απαραίτητα για τον memory killer και το Link2sd και απενεργοποιεί την αυτόματη φωτεινότητα.

καλημέρα... τελικά η έκδοση 4.0.2.A.062 μπορώ να κάνω root?

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Τα χουμε πει..

Με εύκολο τρόπο όχι,δες τους οδηγούς android για το δύσκολο ας πούμε τρόπο

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

αρα να υποθεσουμε πως ειναι ασφαλες ετσι?

ευχαριστώ για τις δοκιμές ναι έτσι δείχνει καθαρό αφού δουλεύει χωρίς ίντερνετ. Κανείς φυσικά δε ξέρει αν τρέχει στα κρυφά κάποια πίσω θύρα όταν έχει ίντερνετ.

Το έκανα και αυτό

Απο τον οδηγό ΕΔΩ μπορείς να κάνεις το Βημα 1 χωρίς να χάσεις καμία εγγύηση φυσικά και να ξαναγυρίσεις το κινητό σου σε εργοστασιακή ROM. Μετά μπορείς να δοκιμάσεις ξανά το update.

Προσωπικά δε πιστεύω ότι έχιε κάτι το κινητό σου, εσυ κάτι κάνεις λάθος, η δεν έχει ςπεράσει κάποιο driver στο pc ή λογισμικό.

updatecfg2.rar

Αυτό ενημερώνει το Hw_config.sh με τα απαραίτητα για τον memory killer και το Link2sd και απενεργοποιεί την αυτόματη φωτεινότητα.

Με αυτό περνιούνται και οι ADB drivers.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

παιδια που παω για να δω ποτε εχω 3g??

ρυθμίσεις --> ασύρματα δίκτυα ---> χρήση μόνο 2g δικτύων αν εννοείς αυτό

Εγώ έκανα downgrade σε 0.42 εύκολη υπόθεση τελικά, φοβόμουν στην αρχή γιατί είχα κάψει 2 Feature phones με κάτι μλ**ες που δοκίμαζα, πέρασμα Firmware από άλλες συσκευές αλλά εδώ είναι click and run φάση ;)

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Παιδια ξερετε κανενα νεο ποτε θα παρει το κινητο την αναβαθμιση σε ice cream;;;; Ειναι σιγουρο οτι θα τη παρει;;;

εχει ανακοινωθει επισημα η αναβαθμηση σε 3.0 σε μαρτιο - απριλιο

δεν νομιζω να χασουμε τιποτα...γιατι αμα χανω δεν θα την κανω:mad::wacko::p:(:O:blink:

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

δεν νομιζω να χασουμε τιποτα...γιατι αμα χανω δεν θα την κανω:mad::wacko::p:(:O:blink:

4.0 δεν ειναι???

http://www.android.com/about/ice-cream-sandwich/

αρα να υποθεσουμε πως ειναι ασφαλες ετσι?

Λογικα ναι

δεν νομιζω να χασουμε τιποτα...γιατι αμα χανω δεν θα την κανω:mad::wacko::p:(:O

4.0 οχι 3.0 :p. Τελη Μαρτη με αρχες Απριλη εχουν πει για το δικο μας

---------------------------------------

Η μεγαλυτερη διαρκεια της μπαταριας που εχω βγαλει: 5 μερες και 17 ωρες συνεχομενα ανοιχτο!!! :D Η χρηση του εννοειται ηταν πολυ ελαφρια. Η προβολη της οθονης ηταν 5 ωρες και 20 λεπτα :X αλλα δεν μιλησα στο τηλεφωνο και ουτε ανοιξα καμια βαρια εφαρμογη. Τιποτα μηνυματακια και browsing χωρις video. Το ειχα 6 μερες χωρις επανεκκινηση και μου ειχε φτασει τα 136 MB η ελευθερη ram. Με την επανεκκινηση πηγα στα 178 MB. Συνηθως το ανοιγοκλεινω σε καθε φορτιση δηλαδη καθε 2-3 μερες. Δεν του εχω πολλες εφαρμογες max 50. Πρωτη φορα ειχε τοσο καλη αποδοση αλλα βεβαια με πολυ μικρη χρηση.

Edited by runner70

ναι 4.0 ειναι.μπερδευτηκε ο φιλος Γιωργος.

δεν πειραζει.μαρτιο παντως εχω ακουσει και εγω εχουμε κανα link πως θα ειναι το κινητο???

δεν πειραζει.μαρτιο παντως εχω ακουσει και εγω εχουμε κανα link πως θα ειναι το κινητο???

Η Sony είχε βγάλει μία Aplha ROM αλλά δεν είδα κανα video...

Update: http://www.redmondpie.com/install-android-4.0.1-ics-on-sony-ericsson-arc-s-neo-v-and-ray-how-to-tutorial/

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Η μεγαλυτερη διαρκεια της μπαταριας που εχω βγαλει: 5 μερες και 17 ωρες συνεχομενα ανοιχτο!!! :D Η χρηση του εννοειται ηταν πολυ ελαφρια. Η προβολη της οθονης ηταν 5 ωρες και 20 λεπτα :X αλλα δεν μιλησα στο τηλεφωνο και ουτε ανοιξα καμια βαρια εφαρμογη. Τιποτα μηνυματακια και browsing χωρις video. Το ειχα 6 μερες χωρις επανεκκινηση και μου ειχε φτασει τα 136 MB η ελευθερη ram. Με την επανεκκινηση πηγα στα 178 MB. Συνηθως το ανοιγοκλεινω σε καθε φορτιση δηλαδη καθε 2-3 μερες. Δεν του εχω πολλες εφαρμογες max 50. Πρωτη φορα ειχε τοσο καλη αποδοση αλλα βεβαια με πολυ μικρη χρηση.

και εγω φιλε κραταω 5 μερες και κατι αλλα κλειστο το βραδυ

εμενα αντιθετα η ραμ πεφτει παρα πολυ και δεν ξερω γιατι

πχ το ανοιξα το τηλ στις 11,00 το πρωι και τωρα εχω 99,77 μβ ελευθερη ραμ

Εκτός αν μας κάνει την έκπληξη η sony και μας βάλει στον πειρασμό. Πάντως με τα κατάλληλα πειράγματα το neo v ανταποκρίνεται σε πολύ καλό επίπεδο. Μάλλον θα αργήσω να αποχωριστώ το gingerbread. Παγωτάκι θα φάω το καλοκαιράκι με τη ζέστη και όταν θα το διαμορφώσουν οι mods . Προς το παρόν βάζουμε κανένα θεματάκι ICS.:D:D

Η αλήθεια είναι ότι φίλος που έχει περάσει επίσημα στο Nexus την ic, δεν τρελαίνεται κιόλας από πλευράς επιδόσεων και ταχύτητας σε σχέση με την 2.3.5 αν θυμάμαι καλά που είχε πριν...

Παιδιά μην βιαζεστε με παγωτό έχει ακόμα αρκετό δρόμο και ειδικά όπου δεν έχει βγει επίσημα...το nexus πάντως μια χαρά τρέχει μετά και τα updates..

καλησπερα ηθελα να παρω το htc wildfire s αλλα αφου ψακτηκα καλυτερα κατεληξα στο neo v θα ηθελα να ρωτησω πριν το παραγγειλω ειναι τοσο καλο οσο λενε τα review και αλλη μια ερωτηση μπορω να εχω μπροστα στην οθονη το γραφημα του καιρου η πρεει να κατεβει απο το market επισης εχω μια καρατα msd με χαρτες για offline πλοηγηση ε=την εχει δοκιμασει καποιος ειναι καλη σας ευχαριστω

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...