nikos523 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ^ τοσα data έχει το asphalt. Το mc3 έχει 1,3gb data..! Εγώ προσωπικά το θεωρώ αξιόπιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monk124 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπερα και παλι παιδια. Θα'θελα να σας ευχαριστησω ολους,καθως με τους φοβερους οδηγους,την παροτρυνση και την βοηθεια σας οταν χρειαστηκε,καταφερα να γυρισω στην 0.42 και πλεον ειμαι root!!! :up: Πριν προχωρησω στο απαραιτητο ξηλωμα,εχω ακομα μια χαζη απορια....:O Οταν μπαινω στην εφαρμογη superuser,ειναι κενη.Πως μπορω να την αξιοποιησω?Τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Οταν μπαινω στην εφαρμογη superuser,ειναι κενη.Πως μπορω να την αξιοποιησω?Τι πρεπει να κανω? Θα γεμίσει όταν θα περάσεις εφαρμογές που θα χρειαστούν δικαιώματα root. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Χρησιμοποιησα την εφαρμογη SD Speed Increase και ειδα τεραστια διαφορα! Εχω μια 16gb kingston, class4. Χωρις την εφαρμογη και χωρις ενεργοποιηση cache ειδα στο read speed περιπου 8.8mb/sec. Με την εφαρμογη, και ενεργοποιηση cache στο μεγιστο που μου επιτρεπει (4096kb), μου εδειξε ταχυτητα 22mb/sec !! Το write speed παρεμεινε στα ιδια. Περιπου 5mb/sec. Το προγραμμα που χρησιμοποιηθηκε για μετρησεις, ειναι το SD Tools. αν θελετε γραψτε και τα δικα σας αποτελεσματα να δουμε εαν υπαρχει και σε σας διαφορα! Εγω δεν το περιμενα παντως .. Πρέπει να έχω τη χειρότερη sd card ever!!! Την έχω 2 χρόνια 8gb δε ξέρω class κ τέτοια!!! Πρέπει να την αλλάξω!!! Τελικά ψηνομαι για downgrade...δε πάει άλλο,βαρεθηκα να περιμένω το root για την 0.62:mad: Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Γεια σας παιδιά. Το ξέρω ότι θα έχει ίσως αναφερθεί σε παλιότερες σελίδες αλλά επειδή χάθηκα στο ψάξιμο (και όχι στη μετάφραση lol) αν μπορεί κάποιος να μου τις λύσει. Καταρχάς το κινητάκι το έχω παραγγείλει από vodafone (με επιδότηση σε λευκό χρώμα) και το περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Α. Η μπαταρία είναι τόσο καλή όσο λέει και ένας φίλος μου που το έχει? Δλδ λέει ότι κρατάει 3-4 μέρες με τηλέφωνα, λίγο 3g και μηνύματα... Ισχύει κάτι τέτοιο? Β. Απο ταχύτητα είναι πχ πιο γρήγορο από το motorola milsestone που έχω τώρα? Γ. Γενικά τρώει κολλήματα, να χάνει σήμα κλπ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autoxeiras Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 καλως ηρθα λοιπον στην παρεα του Neo V. πρωτο μου σμαρτφοουν οποτε δεν παιρνω και πολυ χαμπαρι για ροοτ και σχετικα ακομα,γιαυτο αν μου επιτρεψετε να σας πριξω με μερικες λεπτομερειες¨ η καμερα,οταν τραβας πανοραμικα (οταν δεν εισαι σε 3D mode) δεν βγαζει παραμορφωση στις φωτογραφιες? οι ευθειες κανουν ζιγκ ζαγκ σε μερικα σημεια. κανω κατι λαθος η απλα ετσι ειναι η καμερα? επειδη ειναι ακομα καινουριο να ξερω αν ειναι να τους το παω να το δουν.αν ειναι ολα ετσι,εε δεν βαριεσαι,θα ζησουμε και με αυτο Επισης,στο ιδιο mode οι φωτογραφιες βγαινουν πολυ πιο σκοτεινες απ'οτι στην απλη φωτογραφικη μηχανη. σε εμενα μονο συμβαινει? ειναι λογικο κατα την αποψη σας? επειδη μου αρεσει να ακουω μουσικη με ακουστικα, αν το ρουταρω θα μπορεσω να κανω κατι για να ανεβει λιγο η ενταση? παιζει αρκετα χαμηλα καυ φυσικα το ενα πλαινο καλυμμα τριζει,οπως και σε ολους νομιζω ε? το τηλεφωνο παντως ειναι πολυ ωραιο overall μην κοιτατε που κανω παραπονα,απλα θελω σε πρωτη φαση να βεβαιωθω οτι ολα ειναι οκ,και μετα θα αρχισω το σκαλισμα:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Γεια σας παιδιά. Το ξέρω ότι θα έχει ίσως αναφερθεί σε παλιότερες σελίδες αλλά επειδή χάθηκα στο ψάξιμο (και όχι στη μετάφραση lol) αν μπορεί κάποιος να μου τις λύσει. Καταρχάς το κινητάκι το έχω παραγγείλει από vodafone (με επιδότηση σε λευκό χρώμα) και το περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Α. Η μπαταρία είναι τόσο καλή όσο λέει και ένας φίλος μου που το έχει? Δλδ λέει ότι κρατάει 3-4 μέρες με τηλέφωνα, λίγο 3g και μηνύματα... Ισχύει κάτι τέτοιο? Β. Απο ταχύτητα είναι πχ πιο γρήγορο από το motorola milsestone που έχω τώρα? Γ. Γενικά τρώει κολλήματα, να χάνει σήμα κλπ? Ευχαριστώ φιλε μου εμενα μου βγαζει στανταρ 4 μερες με κλησεις λιγα σμσ και ελαχιστο ιντερνετ την μερα κολληματα δεν μου εχει κανει ποτε ουτε σημα εχει χασει ποτε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 @autoxeiras Για να βγάλεις πανοραμικές φωτογραφίες θα πρέπει να έχεις πάααααρα πολύ σταθερό χέρι. Ίσως αυτό να φταίει. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 φιλε μου εμενα μου βγαζει στανταρ 4 μερες με κλησεις λιγα σμσ και ελαχιστο ιντερνετ την μερα κολληματα δεν μου εχει κανει ποτε ουτε σημα εχει χασει ποτε Ευχαριστώ πολύ, άντε ανυπομονώ να το έχω στα χέρια μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μια ερώτηση και από μένα, από προχθές ξαφνικά η συλλογή καταναλώνει πολύ μπαταρία χωρίς να κάνω σχεδόν καθόλου χρήση των πολυμέσων, που μπορεί να οφείλεται; Και πως μπορώ να το διορθώσω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autoxeiras Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 @autoxeiras Για να βγάλεις πανοραμικές φωτογραφίες θα πρέπει να έχεις πάααααρα πολύ σταθερό χέρι. Ίσως αυτό να φταίει. λιγο πιο σωστο λογισμικο να ειχαν βαλει,ουτε σταθερο χερι δεν θα χρειαζοταν ουτε τιποτα,τεσπα για την φωτεινοτητα συμφωνεις με αυτο που παρατηρησα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CDR Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Να συνδράμω κι εγώ με τη σειρά μου και να πω ότι τα πανοράματα βγαίνουν (όταν τα καταφέρεις με αρκετή προσπάθεια) όντως αρκετά σκοτεινά. Όμως το έχω δοκιμάσει μόνο μέσα στο σπίτι μέχρι στιγμής, όχι σε εξωτερικό χώρο με φως ημέρας. Δεν ξέρω μήπως σε τηλεόραση 3d δείχνουν πιο φωτεινές. Παίζει κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) εχει κανει κανεις αυτο?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3966410#post3966410 μπορει καποιος να βοηθησει??προσπαθησα να το κανω δεν τα καταφερα...εσβησα τα αρχεια και δεν μπορει ανοιξει το κινητο μου...βοηθειαααα Edited February 6, 2012 by panoutsi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω συγχρονισμό επαφών με το Microsoft Outlook. Θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου από το παλιό κινητό, οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο Outlook. Γίνεται αυτό στα android; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Πρέπει να έχω τη χειρότερη sd card ever!!! Την έχω 2 χρόνια 8gb δε ξέρω class κ τέτοια!!! Πρέπει να την αλλάξω!!! Τελικά ψηνομαι για downgrade...δε πάει άλλο,βαρεθηκα να περιμένω το root για την 0.62:mad: Να και τα δικα μου αποτελεσματα μετα την εφαρμογουλα! (SD Speed Increase) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Να και τα δικα μου αποτελεσματα μετα την εφαρμογουλα! (SD Speed Increase) Στη δικιά μου class 4 8gb με σετάρισμα στα 2048 kb πραγματική απογείωση.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Στη δικιά μου class 4 8gb με σετάρισμα στα 2048 kb πραγματική απογείωση.:D ψευτικες μετρησεις και τρωτε και τη ram σας τζαμπα. παρτε class 10 κ αφηστε το cache. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 εχει κανει κανεις αυτο?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3966410#post3966410 μπορει καποιος να βοηθησει??προσπαθησα να το κανω δεν τα καταφερα...εσβησα τα αρχεια και δεν μπορει ανοιξει το κινητο μου...βοηθειαααα Το έχω κάνει εγώ,πές τι θέλεις να σου πω!Η να σου στείλω. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 καλησπερα σε ολους.πως μπορω να αλλαξω την αρχικη οθονη του go launcher με την αρχικη της sonyericsson,γιατι ως τωρα ειχα την επιλογη και των δυο αλλα κατα λαθος πατησα προεπιλογη του go launcher και δεν ξερω πως αλλαζει.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) καλησπερα σε ολους.πως μπορω να αλλαξω την αρχικη οθονη του go launcher με την αρχικη της sonyericsson,γιατι ως τωρα ειχα την επιλογη και των δυο αλλα κατα λαθος πατησα προεπιλογη του go launcher και δεν ξερω πως αλλαζει.ευχαριστω πατα το μεσαιο κουμπι και θα σου βγαλει να επιλεξεις Το έχω κάνει εγώ,πές τι θέλεις να σου πω!Η να σου στείλω. ασε φιλε κατι εκανα λαθος και και ξανα φλασαρα το κινητο:( Edited February 6, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 πατα το μεσαιο κουμπι και θα σου βγαλει να επιλεξεις το εκανα αλλα δεν μου βγαζει καμια επιλογη.κατι απο τις ρυθμισεις πρεπει να θελει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 το εκανα αλλα δεν μου βγαζει καμια επιλογη.κατι απο τις ρυθμισεις πρεπει να θελει πήγαινε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές, μπες στο go launcher και πάτα κατάργηση προεπιλογών United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 να ρωτησω κατι??ακομα υπαρχει το προβλημα με το τριξιμο στα πλαινα?επειδη σκεφτομαι να το αγορασω ξανα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 πήγαινε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές, μπες στο go launcher και πάτα κατάργηση προεπιλογών εγραψες.χιλια ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) ασε φιλε κατι εκανα λαθος και και ξανα φλασαρα το κινητο:( Ήταν πανεύκολο πάντως, μεταφέρεις τα 3 πρωτότυπα αρχεία σε ένα φάκελο στην SD σου,μεταφορά τα υπόλοιπα καινούρια στην θέση των πρωτότυπων αλλάζεις τα permitions σε r-w r r, επανεκκίνηση και είσαι οκ. Edited February 6, 2012 by duc Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts