sakis88888 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Χρησιμοποιειτε καποιον launcher? Δοκιμασα τον launcher pro, αλλα νομιζω πως καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απο το κανονικο. Επισης δεν μπορεσα να βρω widget για φωτο και μουσικη, οπως αυτα που εχει το μαμισιο της σονυ. Εχετε να προτεινετε κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyntra Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μετα απο καιρό αναμονής το έχω και εγω επιτέλους στα χερια μου!!!! μερικές πρώτες ερωτήσεις Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις σταθμούς στο ραδιο εκτός απο το πάτημα του αστερακιου οπου εμφανίζονται με σειρα , ωστε να διαλέγω εγω την σειρα? μπορείς να διαλέξεις που θα αποθηκευτεί η νέα επαφη -κινητο η sim- ? στο LG optimus ge το οποία έιχα μέχρι να ερθεί αυτό ειχε αυτη την επιλογή αυτα για αρχή ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Με το θέμα των επανεκκινήσεων που διαβάζω σε διάφορα sites υπάρχει όντως ή είναι σε πολύ μικρο ποσοστό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas21pgr Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Για τις επανεκκινήσεις δεν ξέρω.Εμένα μου έκανε χτες 2 αλλά ήταν χωρις φόρτιση ακόμα.Μισή μέρα σήμερα είναι κομπλέ. Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα εγώ. Τις επαφές γιατί χωρίζει τα νούμερα με -? Δηλαδή τα γράφει 697-777-7777 Galaxy Note 4 SM-N910F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Με το θέμα των επανεκκινήσεων που διαβάζω σε διάφορα sites υπάρχει όντως ή είναι σε πολύ μικρο ποσοστό; μικρο ποσοστο θα ελεγα...εμενα π.χ. δεν μου εκανε ποτε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παιδια τι Score βγαζετε στο Quadrant ; 1659 το ανωτερο που ειδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Χρησιμοποιειτε καποιον launcher? Δοκιμασα τον launcher pro, αλλα νομιζω πως καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απο το κανονικο. Επισης δεν μπορεσα να βρω widget για φωτο και μουσικη, οπως αυτα που εχει το μαμισιο της σονυ. Εχετε να προτεινετε κατι? δοκιμασε και τον go launcher xe [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Για το πρόβλημα που έχω δεν ξέρει κανείς? nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 μικρο ποσοστο θα ελεγα...εμενα π.χ. δεν μου εκανε ποτε ποσο καιρο το εχεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Για τις επανεκκινήσεις δεν ξέρω.Εμένα μου έκανε χτες 2 αλλά ήταν χωρις φόρτιση ακόμα.Μισή μέρα σήμερα είναι κομπλέ. Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα εγώ. Τις επαφές γιατί χωρίζει τα νούμερα με -? Δηλαδή τα γράφει 697-777-7777 Οι επανεκκινησεις δεν εχουν σχεση με το ποσοστο της μπαταριας. Αν η μπαταρια ειναι πολυ χαμηλα απλα θα κλεισει η συσκευη και δεν θα ανοιγει. Για τα τηλεφωνικα νουμερα που αναφερεις οντως ειναι περιεργο. Δεν εχω το κινητο (μαλλον θα το παρω ομως) αλλα πες μας πως περασες τις επαφες στο τηλεφωνο?Μεσω google sync, απο την SIM ή απο το PC με καποιοα pc suite? Παντως εχω αρχισει να γινομαι σκεπτικος με την τιμη της συσκευης και μηπως η χαμηλη τιμη υπονομευει θεματα ποιοτητας ή μελλοντικων προβληματων. Ειναι και ολη αυτη η ιστορια πιυ ηταν να βγει σαν NEo αλλα τελικα βγηκε σαν Neo V λογω ελλειψης 8αρας καμερας και φοβαμαι μηπως εκτος απο την αλλαγη στην καμερα εχουν γινει και εκπτωσεις στην ποιοτητα του hardware γενικοτερα...εξου και η χαμηλη τιμη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ποσο καιρο το εχεις; 15-20 μερες περιπου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Οταν ΛΕΤΕ επανεκινησεις ;; Οπως κανει το Galaxy S II - τετοιου ειδους ; Εμενα το Galaxy S II οταν το ζοριζω κανει restart !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Καλημέρα παίδες. Το κινητό το φόρτισα όλο το βράδυ, το άνοιξα το πρωι, από τότε όλα κομπλέ χωρίς κανένα restart. Πήρα ζελατίνα από Χ10 γιατί εδώ επαρχία δεν υπάρχει ακόμα και επίσης παρήγγειλα αυτή τη θήκη η οποία μ αρέσει πολύ. Ταιριάζει γάντι. Κόστος 11.5 ευρώ. http://www.pc1.gr/images/220/220002149.jpg φιλε απο που την πηρες?για ποιο κινητο ειναι κανονικα? Με το θέμα των επανεκκινήσεων που διαβάζω σε διάφορα sites υπάρχει όντως ή είναι σε πολύ μικρο ποσοστό; φιλε εμενα μου το εκανε την δευτερη μερα εβγαλα εβαλα μπαταρια και δν το χει ξανακανει 2 βδομαδες τωρα ελπιζω να μν το ξανακανει.... Edited December 14, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 εγω το εχω γυρω στις 11 μερες και ολα δουλευουνε κανονικα κανενα προβλημα στο τηλεφωνο γρηγορο >internet >gps>wifi> οθωνη ουτε επανεκινησεις ουτε τιποτα στραβο μεχρει τωρα ειναι σουπερ φτου να μην το ματιασω.....:) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Με το θέμα των επανεκκινήσεων που διαβάζω σε διάφορα sites υπάρχει όντως ή είναι σε πολύ μικρο ποσοστό; μικρο ποσοστο θα ελεγα...εμενα π.χ. δεν μου εκανε ποτε φιλε εμενα μου το εκανε την δευτερη μερα εβγαλα εβαλα μπαταρια και δν το χει ξανακανει 2 βδομαδες τωρα ελπιζω να μν το ξανακανει.... εγω το εχω γυρω στις 11 μερες και ολα δουλευουνε κανονικα κανενα προβλημα στο τηλεφωνο γρηγορο >internet >gps>wifi> οθωνη ουτε επανεκινησεις ουτε τιποτα στραβο μεχρει τωρα ειναι σουπερ φτου να μην το ματιασω.....:) Οσοι ακόμα είναι κάτοχοι ας μας πουν και αυτοί την εμπειρία τους .:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Καλησπέρα! Το πήρα και εγώ τελικα με 130€ στο πρόγραμμα unlimited 35!(12μηνη σύνδεση) Αναγκάστηκα να δηλώσω πιστωτική για την πληρωμή του παγίου γιατι αλλιώς το σύστημα δεν το δεχόταν!!!!!!:blink::!: Ήθελαν 125€ εγγύηση! Μόλις το πήρα το άνοιξα και είχε μπαταρία 20%. Το σκάλισα κανενα 5λεπτο και το έβαλα κατευθείαν για φόρτιση, αφου πρώτα το έκλεισα. Έκανα καλα ή επρεπε να τελειώσει πρώτα η μπαταρία του? Παρακαλώ απαντήστε μου γιατι διαβασα προβλήματα με μπαταρία και δεν θέλω να εχω. Λέω να το αφήσω κανενα 8ωρο χωρίς να το ανοίξω καθόλου. Τι λέτε και εσείς? ΥΓ: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm Να την πάρω? Αξίζει τα λεφτά της? Ειδα πριν 10 σελίδες που την προτείνουν καποιοι. Ευχαριστω Edited December 14, 2011 by philip88 Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimran47 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Το έχω περίπου 20 ημέρες ούτε επανεκινήσεις ούτε τίποτα. Καταπληκτικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εγώ απο την άλλη είμαι απο αυτούς που είχαν επανεκκινήσεις. Το περιμένω αύριο μετά απο μια εβδομάδα στο service της βοδαφον. Άλλαξαν λεει την καλωδιο-ταινια ή κάτι τέτοιο. Για να δούμε:confused:... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Tο δικό μου πάει για επισκευή γιατί έχει πρόβλημα η κάμερα nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas21pgr Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Η θήκη είναι για το Ν8.Ταιριάζει ακριβώς σύμφωνα με τις διαστάσεις της συσκευής μας. Την πήρα από το eshop αν και δεν έχει άμεση διαθεσιμότητα.Θα δω όποτε έρθει. Εδώ που είμαι κάνει 20.Οπότε αξίζει μια σχετική αναμονή. Για τις επαφές τις πέρασα μέσω της καρτας sd από backup που είχα κάνει από το x10 mini.Μπορεί να φταίει και αυτό. Στους υπόλοιπους φαίνονται κανονικά? Οπότε μάλλον θα χρειαστεί να τις διορθώσω και να τις κάνω backup από το Νeo. Galaxy Note 4 SM-N910F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 @smpetros Επεγκατάσταση του Quick Settings και χρήση του μαμά widget που κάνει ότι ακριβώς και το Quick Settings χωρίς (λογικά) προβλήματα. Θα το βρεις με το όνομα "Εναλλαγή κατάστασης". Πράγματα που μπορείτε να τα κάνετε με το εργοστασιακό λογισμικό, κάντε τα. Μην καταφεύγετε σε extra εφαρμογές. Φίλε μου zxr θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό που λες για τις extra εφαρμογές και μπορώ να σου πω πως αυτό κάνω, εκτός από τη συγκεκριμένη εφαρμογή την οποία τη χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο και τη θεωρώ μαζί με το Root explorer και το Titanium backup τα κορηφαία apps που πρέπει να μπαίνουν μέχρι στιγμής σε κάθε android κινητό. Τέλος πάντων αυτά είναι υποκειμενικά και το τι θεωρεί ο κάθε ένας καλύτερο είναι προσωπικό και πολλές φορές είναι και σχετικό. Όσο για την απεγκατάσταση του Quick Settings να είσαι σίγουρος πως θα το είχα κάνει άσχετα αν μου άρεσε η όχι αλλά το πρόβλημα δεν είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή (και προφανώς δεν κατάλαβες στο προηγούμενο μήνυμα που έγραψα πως τις επανεκκινήσεις μου τις κάνει και χωρίς τη συγκεκριμένη εφαρμογή… ! Το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ η ενεργοποίηση της εντολής (Λειτουργία πτήσης). Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas21pgr Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παιδιά έκανα αλλαγή τις κάρτες μνήμης από το Χ10 που είχα μια 4gb class 6 με τη μανίσια τη 2αρα. Εχω ανοίξει το Χ10 να δω τα πράγματα που είχα μέσα και απλά κάνει μια ζωή. Ισως πολλά προβλήματα να οφείλονται στην κάρτα.Γι αυτό μην το σκέφτεστε να δώσετε κάτι παραπάνω. Galaxy Note 4 SM-N910F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα παιδια! Να ρωτησω κατι σαν άσχετη που ειμαι,εχω στο λαπτοπ μου Ubuntu 11.10 γίνεται να κάνω root το κινητό; Και αν ναι που πρεπει να διαβάσω για να δω τον τρόπο; Ευχαριστώ πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas21pgr Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα παιδια! Να ρωτησω κατι σαν άσχετη που ειμαι,εχω στο λαπτοπ μου Ubuntu 11.10 γίνεται να κάνω root το κινητό; Και αν ναι που πρεπει να διαβάσω για να δω τον τρόπο; Ευχαριστώ πολυ! Βασικά θα ήταν πιο εύκολο να έχεις σε ένα usb flash τα xp και να τα φορτώνεις όποτε χρειάζεται να κάνεις κάτι γιατί οι περισσότεροι οδηγοί για αυτά είναι. Υπάρχουν σίγουρα και για linux απλά θα παιδευτείς λίγο παραπάνω. Σχετικά με τη μπαταρία μια ενημέρωση: Από το πρωί μόνο με μια φόρτωση που έχει η μπαταρία, με σκάλισμα, περασμα εφαρμογών, αλλαγή κάρτας μνήμης, βρίσκεται στο 78%.... Νομίζω πως θα βγάζει πολύ περισσότερο μόλις φορτίσει κανα 4 φορές ακόμα.... Galaxy Note 4 SM-N910F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Για τις επανεκκινήσεις δεν ξέρω.Εμένα μου έκανε χτες 2 αλλά ήταν χωρις φόρτιση ακόμα.Μισή μέρα σήμερα είναι κομπλέ. Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα εγώ. Τις επαφές γιατί χωρίζει τα νούμερα με -? Δηλαδή τα γράφει 697-777-7777 Από default έτσι τις εμφανίζει, δεν σε επηρεάζει σε κάτι. Αν δεν θέλεις τις παύλες επεξεργάσου τις, μέσα από το gmail σου. φιλε εμενα μου το εκανε την δευτερη μερα εβγαλα εβαλα μπαταρια και δν το χει ξανακανει 2 βδομαδες τωρα ελπιζω να μν το ξανακανει.... Η SE πάντως στο επίσημο forum της αναφέρει όσοι έχουν επανεκκινήσεις να αφαιρέσουν την κάρτα μνήμης και να δουν αν συνεχίζουν οι επανεκκινήσεις. Το είχε postαρει και ένας φίλος μερικές σελίδες πιο πριν. Καλησπέρα! Το πήρα και εγώ τελικα με 130€ στο πρόγραμμα unlimited 35!(12μηνη σύνδεση) Αναγκάστηκα να δηλώσω πιστωτική για την πληρωμή του παγίου γιατι αλλιώς το σύστημα δεν το δεχόταν!!!!!!:blink::!: Ήθελαν 125€ εγγύηση! Μόλις το πήρα το άνοιξα και είχε μπαταρία 20%. Το σκάλισα κανενα 5λεπτο και το έβαλα κατευθείαν για φόρτιση, αφου πρώτα το έκλεισα. Έκανα καλα ή επρεπε να τελειώσει πρώτα η μπαταρία του? Παρακαλώ απαντήστε μου γιατι διαβασα προβλήματα με μπαταρία και δεν θέλω να εχω. Λέω να το αφήσω κανενα 8ωρο χωρίς να το ανοίξω καθόλου. Τι λέτε και εσείς? ΥΓ: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm Να την πάρω? Αξίζει τα λεφτά της? Ειδα πριν 10 σελίδες που την προτείνουν καποιοι. Ευχαριστω ΔΕΝ έχουν προβλημα οι μπαταρίες Li-Ion για το πότε θα τις φορτίσεις. Καλό είναι βέβαια τις πρώτες φορές να την αφήνεις να πέσει κάτω από το 20% πριν την συνδέσεις στον φορτιστή και να το αποσυνδέεεις όταν πιάσει το 100%. Γενικότερα οι μπαταρίες αυτές δεν πρέπει να ξελιγόνονται... Εγώ απο την άλλη είμαι απο αυτούς που είχαν επανεκκινήσεις. Το περιμένω αύριο μετά απο μια εβδομάδα στο service της βοδαφον. Άλλαξαν λεει την καλωδιο-ταινια ή κάτι τέτοιο. Για να δούμε:confused:... Αυτό το χάλι της Vodafone που ότι συσκευή και να τους πας "αλλάζουν καλωδιοταινίες", έλεος! Με το κιλό τις προμηθεύονται; Και που ακριβώς την έχει την καλωδιοταινία η συγκεκριμένη συσκευή; (πέρα από το μικροσκοπικό κομμάτι που συνδέει την οθόνη στο board και δεν αλλάζει γιατί καταλήγει εσωτερικά στην οθόνη. Δεν είναι slide η συσκευή πες τους, ας αλλάξουν δικαιολογία) Παιδιά έκανα αλλαγή τις κάρτες μνήμης από το Χ10 που είχα μια 4gb class 6 με τη μανίσια τη 2αρα. Εχω ανοίξει το Χ10 να δω τα πράγματα που είχα μέσα και απλά κάνει μια ζωή. Ισως πολλά προβλήματα να οφείλονται στην κάρτα.Γι αυτό μην το σκέφτεστε να δώσετε κάτι παραπάνω. Όντως η μανίσια κάρτα δεν πρέπει να είναικαι πολύ καλή, σκέψου ότι το πρώτο πράγμα που λέει η SE σε περίπτωση οποιουδήποτε θέμεατος είναι "βγάλε την κάρτα μνήμης" 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts