Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 610

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έγινε καμμία νέα αναβάθμιση, εκτός της 7.8 που την έχω κάνει;

Κάνει τώρα μια ενημέρωση OS Version 7.10.8660.142!!!!

edit

Και άλλη αναβάθμιση 7.10.8862.144!!!!

Άλλαξε τίποτα με τις αναβαθμίσεις ή απλά ενημερωτικές ήταν?

• Απαντήσεις 736
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν λίγο

1. ΛΣ 7.10.8783.12

2. ΛΣ 7.10.8858.136 (7.8)

3. Ενημέρωση ΝΟΚΙΑ για Windows Phone

4. OS 7.10.8862.144

Συνολική διάρκεια ~μισή ώρα.

Καλημέρα. Είναι η ιδέα μου ή η απόκριση της οθόνης στα πλακίδια έχει γίνει (λιγάκι) πιο αργή μετά την αναβάθμιση?

Κατά τα άλλα ωραία η αρχική οθόνη με τα διαφορετικά μεγέθη πλακιδίων, εντάξει δείχνει να λειτουργεί γενικώς

αλλά (προσωπική σκέψη) θα είχε πλάκα αν κάνανε και μία αναβάθμιση όπου θα μπουρούσες να αλλάξεις

το κάθε πλακίδιο σε διαφορετικό χρώμα.

Για το θέμα που είχε προκύψει με την κατανάλωση μπαταρίας θα επανέλθω αφού περάσουν μερικές φορτίσεις.

Καλό τριήμερο...:)

καλημερα, ψαχνοντας στο web βρηκα την εξης διευθυνση: http://wparea.de/forum/windows-phone-7-allgemein-forum/tutorial-update-windows-phone-7-8-via-navifirm/#p5433 που αναφερει πληροφοριες σχετικα με τα βηματα της ενημερωσης απο 7,5 σε 7,8 για Lumia 610 παρακαλω ας μου στειλει ενα μήνυμα (αν θελει) οποιος γνωριζει για το θεμα. Μηπως και μου λυθουν καποιες αποριες.

Επισης γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει το update απο 7,5 σε 7,8 σε καταστημα Nokia?

ευχαριστω

Edited by m4st9rvip

Και δοκίμασες και με το κόλπο να αποσυνδέεις το internet κλπ?

Από που το πήρες το κινητό?

αυτο με το internet off δεν ξερω πως γινεται. το εχω εδω και 6 μηνες, μεσω cosmote το πηρα απο καταστημα Γερμανος, και απο τοτε ψαχνω να βρω πως θα ενεργοποιήσω bt, βρηκα ενα app στο market αλλα ειναι για 7,8 εκδοση

Ακολούθα τον παρακάτω οδηγό και πρέπει να δουλέψει...

http://techcommunity.gr/?p=19944

ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω, κι αν δεν βγαλω ακρη θα σε ενοχλήσω με pm, ευχαριστω και παλι!!

ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω, κι αν δεν βγαλω ακρη θα σε ενοχλήσω με pm, ευχαριστω και παλι!!

Καλημέρα. Πάντως αν δεν τα καταφέρεις μην τα βάψεις και μαύρα... Εγώ προσπάθησα συνολικά πάνω από 30 φορές (διαφορετικές ημερομηνίες) και δεν έγινε τίποτα. Ξαφνικά ένα απόγευμα την έκανε μόνο του. Πρόταση μου είναι κάνε λίγη υπομονή, βάζε το σε κάθε ευκαιρία στον Η/Υ (& στο zune πάτα update) και θα την κάνει την αναβάθμιση μόνο του επίσημα. (Το δικό μου cosmote μαύρο είναι.) Καλή Σαρακοστή.

αυτο με το internet off δεν ξερω πως γινεται. το εχω εδω και 6 μηνες, μεσω cosmote το πηρα απο καταστημα Γερμανος, και απο τοτε ψαχνω να βρω πως θα ενεργοποιήσω bt, βρηκα ενα app στο market αλλα ειναι για 7,8 εκδοση

Όταν λες για bt εννοείς μάλλον την μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο κ.α. μεταξύ άλλων τηλεφώνων, έτσι;

Όντως το πρόβλημα αυτό θα λυθεί μόλις γίνει η αναβάθμιση σε 7.8 και θα μπορείς να κάνεις

κοινοποίηση μέσω "κοινή χρήση bluetooth".

Επίσης κάτι άλλο που άλλαξε στο τηλέφωνο (τώρα το πρόσεξα) είναι ότι όταν είσαι συνδεδεμένος με Η/Υ

τώρα πια μπορείς να δεις στο κινητό σου τις φωτογραφίες σου.

συγνωμη βρε παιδια...υπαρχει για το lumia 610 μια εφαρμογη να την κατεβασω να την αγορασω οτιδηποτε....η οποια να κανει το εξης!θελω οταν ειμαι στο οποιοδηποτε site και βλεπω ενα video να υπαρχει η επιλογη του download εαν το θελησω!!οπως το play ετσι και download..υπαρχει κατι?ευχαριστω παρα πολυ!

Ρε παιδιά τώρα τελευταία κάνει κάτι κόλπα με τη σιμ..εκεί που όλα καλά λέει βάλτε κάρτα σιμ.οταν υο ανοίξω βγάλω τη σιμ και τη ξαναβάλω ολα οκ.να ειναι θέμα της σιμ η του κινητού. Επίσης ειναι branded Vodafone. Πως γίνεται de branded για να παίρνει τα τελευταία updates. Ευχαριστώ

συγνωμη βρε παιδια...υπαρχει για το lumia 610 μια εφαρμογη να την κατεβασω να την αγορασω οτιδηποτε....η οποια να κανει το εξης!θελω οταν ειμαι στο οποιοδηποτε site και βλεπω ενα video να υπαρχει η επιλογη του download εαν το θελησω!!οπως το play ετσι και download..υπαρχει κατι?ευχαριστω παρα πολυ!

Δοκίμασε τα παρακάτω

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/getthemall/b35d35ae-17c9-44a1-b751-287e347045cb

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/youtube-downloader-free/67e95ad6-70fb-46e1-b107-a55040ac65f1

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/media-downloader/d5484913-8bfd-477a-bc96-b3aa2e9dcee1

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/media-downloader-7/65d8f485-9a5f-4814-9499-316d7224cc4c

εγω γιατι παω να το κατεβασω κ μου λεει οτι η RAM δεν ειναι επαρκης?Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?
Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Ναι !!! Πρέπει να περιμένεις !!! Το λέει ξεκάθαρα ότι το Cinemagraph θα γίνει διαθέσιμο τις επόμενες βδομάδες για το 610 και 510 !!! Edited by MIXOStsi
:rtfm:

Ναι !!! Πρέπει να περιμένεις !!! Το λέει ξεκάθαρα ότι για το Cinemagraph θα γίνει διαθέσιμο τις επόμενες βδομάδες για το 610 και 510 !!!

δεν το προσεξα....σε ευχαριστω

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Μήπως κανείς μπορεί να μου πει γιατί ενώ το τηλέφωνο έχει πάρει την 7.8 και πιο συγκεκριμένα την 7.10.8862.144 που αν δεν κάνω είναι η τελευταία διαθέσιμη, δεν μπορεί να λειτουργήσει η λειτουργία μεταφοράς μέσω κοινοποίησης bluetooth;

Εννοείται πως έχει εγκαταστασθεί το Bluetooth Share από το Market!

Το μύνημα που βγάζει

"ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ BLUETOOTH

Λυπούμαστε αλλά αυτή η εφαρμογή δεν λειτουργεί με αυτή την έκδοση του Windows Phone........."

Θέλει και άλλη αναβάθμιση;!;: