MIXOStsi Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Σε λίγο έρχονται και τα 7.8... Ακόμα καλύτερα !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 αν σου πω οταν το παραγγειλα οτι της ειπα θα παιζεις angry birds ωστε να μην μου τελειωνεις την μπαταρια φαντασου πως θα νιωσω οταν το παρει στα χερια της..... χααχ ενταξυ θα το ψαξω το θεμα και πιστευω οτι με τα 7.8 οταν θα ερθουν θα εχουν διωρθωθει πολλα θα το αφησω ετσι και μολις βγουν θα πειραματιστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλημερα!Σαν νεος χρηστης του lumia 610(μολις 3 μερες),πρωτη φορα ερχομαι σε επαφη με wp και εχω κι εγω καποιες αποριες!Ενω εχω κατεβασει κανονικα το zune, συνδεω με το usb το κινητο και ενω μου δειχνει στον υπολογιστη οτι αναγνωριζει μια usb συσκευη και στο κινητο ακουγεται ο ηχος οτι συνδεθηκε, sto zune δεν μου εμφανιζει την συσκευη και μου λεει οτι δεν εχει συνδεθει συσκευη!Απεγκατεστησα το zune Μηπως ειχα κανει κατι λαθοw, το εγκατεστησα ξανα και παλι τα ιδια!Τι μπορει να φταιει? και επισης, πως θα καταφερω να στελνω φωτο και ηχους οπως εκανα σε αλλα κινητα με Bluetooth? Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την βοηθεια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Για το 1ο δεν έχω ιδέα !!! Drivers για το κινητό κατέβασε ο υπολογιστής? Για το 2ο, όχι προς το παρών... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδια εχει η κοπελα μου την συγκεκριμενη συσκευη κ της αγόρασα ένα bluetooth headset αλλα έχουμε ενα προβληματάκι,ολοι οι ηχοι περνανε στο bluetooth εκτος απο τον ηχο κλησης.Υπαρχει καποιος τροπος απενεργοποιήσεις για να ακουγονται ολοι οι ηχοι απο την συσκευη? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Για το 1ο δεν έχω ιδέα !!! Drivers για το κινητό κατέβασε ο υπολογιστής? σε ευχαριστω πολυ!Μετα απο πολυ προσπαθεια το καταφερα! περασα καποια τραγουδια αλλα δεν εχω επιλογη να τα βαλω για ηχο κλησης!γιατι?μου εμφανιζει μονο κατι ηχους που εχει το κινητο!:( δεν θελω να πιστεψω οτι δεν γινεται να βαλουμε δικο μας ηχο κλησης......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Πρέπει να το κάνεις 30" και μετά θα μπορέσεις... Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδια ποτε θα εχουμε τα 7.8 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Πληκτρολογιο για μηνυματα εχει μονο qwerty ή και το αλφαριθμητικο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 @sopre: Έχει ξεκινήσει η διάθεση των 7.8 !!! Ανάλογα με τη συσκευή σου αλλάζει και ο χρόνος... Δεν αργούν πάντως, εκτός και αν εχεις branded απο Voda... @sx1vg18: Μόνο qwerty, η τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει κάτι άλλο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ξέρουμε την διαδικασία αναβάθμισης στην 7.8? Μέσω Zune ή αλλιώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Μέσω Zune... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Αναμένουμε λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopre Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 @sopre: Έχει ξεκινήσει η διάθεση των 7.8 !!! Ανάλογα με τη συσκευή σου αλλάζει και ο χρόνος... Δεν αργούν πάντως, εκτός και αν εχεις branded απο Voda... @sx1vg18: Μόνο qwerty, η τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει κάτι άλλο... Απο κοσμοτε ειναι και ακομα αναμενουμε!! ;/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλημερα παιδια!Κατι εχει γινει και το μηνυμα ειναι σε λιγοτερους απο 160 χαρακτηρες!ξερουμε απο που το ελεγχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Πήγαινε Ρυθμίσεις/Δίκτυο/SMS και επέλεξε στο σύνολο χαρ/ρων Μειωμένο !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpap2000 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα προβλημα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει :( Έχω βάλει στις Ρυθμισεις "εμαιλ+λογαριασμου" έχω βάλει το Windows Live & to Outlook.com Αλλά δεν λειτουργει σωστα το τηλεφωνο και νομιζω οτι κατι τρεχει με τους 2 παραπανω λογαριασμους. Οταν προσθετω επαφες δεν φαινονται στο τηλ ενω στο outlook.com τις περναει... Γενικά δεν συγχρωνιζει τις επαφες σωστα... και επισης δεν ανοιγει στις Ρυθμισεις το ΔΙΚΤΥΟ οταν εχω μεσα και τον Outlook.com λογαριασμο. Κανει ελεγχο και μετα κρασαρει. Κλεινω το Wifi-βγαζω τον Ootlook.com λογ/σμο και μετά ανοιγει στις Ρυθμισεις το ΔΙΚΤΥΟ. Τι κάνω λάθος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Επειδή έχει αναφερθεί πως όταν είναι κλειδωμένο δεν έχει ενεργή σύνδεση WiFi, έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα πως ενώ είναι κλειδωμένο λαμβάνει emails. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 @elpap2000: Δεν έχω ιδέα τι παίζει... Δοκίμασε format και αν όχι πήγαινε σε Nokia Care... @kosgav: Παράξενο. Και δεν το έχεις να φορτίζει ή κάποια εφαρμογή που να κρατάει ανοιχτό το wi-fi έτσι? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Όχι είναι απλά δίπλα μου κλειδωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Επειδή έχει αναφερθεί πως όταν είναι κλειδωμένο δεν έχει ενεργή σύνδεση WiFi, έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα πως ενώ είναι κλειδωμένο λαμβάνει emails. Το ότι απενεργοποιείται το wifi δεν σημαίνει πως δεν κάνει ελέγχους για email. Δηλαδή αν εσύ όλη τη μέρα δεν ξεκλειδώσεις τη συσκευή, δε θα λάβεις τα mail σου; Με το κλείδωμα απενεργοποιεί το wifi αλλά όταν χρειάζεται να ελέγξει για νεα mail (σύμφωνα με το πόσο συχνά του έχεις ορίσει να ελέγχει), το ενεργοποιεί προσωρινά, κάνει τον έλεγχο, και το ξανακλείνει. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Η ρύθμιση που έχω, για το πότε να κάνει έλεγχο, είναι "Με την άφιξη στοιχείων" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εβαλα τα 7.8. Εκτος απο την αρχικη οθονη δεν ειδα αλλου αλλαγες. Επισης BT transfer δεν βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megadethas Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδια έχω περάσει ήχουσ στο zune απο το pc αλλα δεν βγαινουν σαν ηχοι κλήσεισ τι πρέπει να κάνω? ΤΟΥΣ ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ 30 Δευτ. μα πάλι τίποτα. τι πρέπει να κάνω για να περάσουν οι ήχοι απο το zune sta ringtones για να περαστουν σαν ήχοι κλησησ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδια έχω περάσει ήχουσ στο zune απο το pc αλλα δεν βγαινουν σαν ηχοι κλήσεισ τι πρέπει να κάνω? ΤΟΥΣ ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ 30 Δευτ. μα πάλι τίποτα. τι πρέπει να κάνω για να περάσουν οι ήχοι απο το zune sta ringtones για να περαστουν σαν ήχοι κλησησ? Στη βιβλιοθήκη που έχεις τα τραγούδια στο zune κάνε δεξί κλίκ επάνω στο τραγούδι που προορίζεις για ringtone πατάς edit και στην καρτέλα αλλάζεις το genre του τραγουδιού σε ringtone, τέλος drag n drop το τραγούδι στο κινητό. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts