Jump to content

demi82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by demi82

  1. Καλησπέρα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε πρόβλημα με το σημα του κινητού!εχω παρατηρήσει οτι σε σημειο που δεν εχουμε καλο σημα,κανω κληση μεσω wifi και δεν ακουω καθολου καλα,κόβεται η φωνη σχεδον σε ολη τη διαρκεια της κλησης ενω στο ιδιο ακριβώς σημειο με το 8 pro μιλαω τελεια.ξερετε εχεις να εχει θεμα με τη κεραία του;
  2. Καλημερα! Θα ήθελα τη γνώμη σας! Εχω το mate 10 lite(απολυτα ικανοποιημενη) αλλα πριν με αφησει, θελω να παρω αλλο. Βρηκα σε σκρουτζομαγαζο το note 10 pro σε πολύ καλη τιμή και σκεφτομαι να το παρω λογω καλης καμερας! Το μονο που με προβληματιζει είναι η κάμερα που δεν έχει σταθεροποιητη. Και λογω αυτου, σκεφτομουν μήπως έπαιρνα το 8 pro. Εσάς σαςεχει δημιουργησει πρόβλημα αυτό;είναι πολύ εντονο; Ευχαριστω!
  3. Έχω μπλεχτεί πολύ!βέβαια με.προβληματισαν γιατί μου είπαν για τα xiaomi πως αν δεν πάρω από την αντιπροσωπεία η εγγύηση ισχύει μόνο για το κατάστημα.αγορας Και μια ακόμα ερωτηση....για το mate 10 lite συγκριτικά με το p20lite τι λέτε;
  4. Καλησπέρα παιδιά!!! Ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο!τι προτείνετε εσείς; Ευχαριστώ!
  5. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους!Ακολούθησα τη συμβουλή των περισσότερων και κατέληξα στο p9 lite!Το βρήκα και σε χρυσό και είμαι κατενθουσιασμένη!!!
  6. Παιδιά συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά έμαθα ότι το p9 lite είναι τα 2gb.να καταλήξω λέτε σε αυτό σε λευκό ή το j7 το χρυσό?
  7. Για το p8 lite 2017 που ρώτησα (για αυτό πήγαινα αρχικά)μου είπαν ότι ακόμα δεν το έχει η κοσμοτε και μου πρότειναν τα άλλα. Το p8 lite 2017 σε σχέση με το p9lite ?
  8. Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας!Έχω επιδότηση από κοσμοτε και θέλω συσκευή.εχω το p8lite το οποίο για μένα είναι καταπληκτικό!Μου πρότεινε ο υπάλληλος το samsung j7 και το p9lite.εσεις ποιο θεωρείτε καλυτερο?Διαβάσω συγκρίσεις και χαρακτηριστικά σε διάφορες σελίδες αλλά μπλέχτηκα χειρότερα
  9. Γεια σας και απο μενα!!Μόλις 5 μέρες έχω το κινητό το οποίο με ενθουσίασε με το που το είδα και μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει!Το πήρα από τη Vodafone, δεν έχω σκοπό να βάλω δευτερη sim αλλά πήγα να να χρησιμοποιησω το λινκ του Haki και μου λεει οτι δεν είναι πλέον διαθέσιμο!Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Περισσότερο για να φύγουν αυτά της vodafone και λόγω πιο συχνών αναβαθμίσεων!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:)
  10. το p7 δεν μου το ειχαν στη λιστα με τις επιλογες και από όσα μου πρότειναν το a5 μου φάνηκε ότι ήταν το καλύτερο!!!και το s5 από σπόνα μπήκε λόγω της αλλαγής του συμβολαίου σε οικογενειακό!
  11. δε θέλω και κάτι τρελό...μια κάμερα που να βγάζει καλές φωτογραφίες και να μη τρώει πολλά κολλήματα όπως το core που έχω τώρα!μάλλον προς το a5 βλέπω να γέρνω! :p
  12. Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα!μια ακόμα ερώτηση... μετά από πολλές προσπάθειες και με μια μικρή αλλαγή σε οικογενειακό συμβόλαιο, έχω την επιλογή να πάρω δωρεαν το galaxy a5 ¨η με 180 ευρω το s5! έριξα μια ματιά σε κριτικές και μπλέχτηκα!εσείς τι προτείνετε? :D
  13. to Huawei Ascend G620s μου φάνηκε καλό! ΤΟ lg Να σου πω την αλήθεια το φοβάμαι γιατί είχα παλιότερα και δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένη όπως και από τα mls! Αλλά το Huawei μου άρεσε!Θα πάω να το κοιτάξω κα από κοντά! Σε ευχαριστώ πολύ! :)
  14. κατα λάθος έγινε η ανάρτηση στην προηγούμενη κατηγορία και δεν ήξερα πως διαγράφεται!:p Από την cosmote είναι η επιδότηση...περίμενα καλύτερη λόγω χρόνων συνδρομής αλλά :( Άρα προτείνεις lumia ? θα τα ψάξω και αυτά!έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για την αυτονομία της μπαταρίας τους αλλά από την άλλη έχω συνηθίσει τα android και δεν ξέρω πως θα μου φανεί!Θα τα κοιτάξω!!!Σε ευχαριστώ!:) ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σκέφτομαι το πολύ μέχρι 150€ να δώσω!
  15. καλησπέρα!!!Θα ήθελα την βοήθεια σας σε σ΄χεση με την επιλογή κινητού! έχω επιδότηση και αποφάσια να την χρησιμοποιήσω για αγοράκινητού!είναι μικρή της τάξης των 65 ευρω και δεν σκέφτομαι να δώσω πολλά χρήματα παραπάνω!Έχω ήδη ένα samsung core αλλά επειδή έχει αρχίσει και σέρνεται θα ήθελα κάτι καλύτερο! Τί έχετε να μου προτέινετε??? Ευχαριστώωω!!!!
  16. πριν το περασεις στο κινητο πρεπει μεσω zune να το αλλαξεις σε ringtone. νομιζω οτι το βρισκεις εκει που ειναι οι ιδιοτητες ή το ειδος....αντι για ποπ ροκ κλπ. επιλεγεις ringtone. αλλα ειναι πιο ευκολο να κατεβασεις εφαρμογη και να το φτιαξεις κατευθειαν απο κει. η εφαρμογη λεγεται ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΧΩΝ ΚΛΗΣΗΣ...ειναι νομιζω στις εφαρμογες της νοκια δωρεαν και απο τραγουδια που εχεις ηδη στο τηλεφωνο μπορεις να δηλιουργησεις ηχο κλησης.
  17. προσπαθω να αλλαξω το Mail που εχω βαλει στο windows live αλλα δεν ξερω το πως. δεν θελω να προσθεσω και δευτερο απλα να αλλαξω αυτο που ηδη εχω. οταν πηγαινω στις ρυθμισεις μου βγαζει σαν επιλογη μονο συγχρονισμο. ξερει καποιος αν γινεται????:wacko:
  18. αυτη την αναβαθμιση προσπαθω να κανω κι εγω αλλα δεν τα καταφερνω. δεν μου την εμφανιζει!οσο για αυτο που λες, απο πολλους που εχουν κανει αυτη την αναβαθμιση δεν εχω ακουσει κανενα τετοιο προβλημα!
  19. καλημερα!εχω μια απορια....ποια ειναι η τελευταια ενημερωση?μεσω zune δεν βγαζει οτι υπαρχει ενημερωση και λεει οτι η τρεχουσα εκδοση λογισμικου ειναι 7,10 (8862). ειχα ακουσει κατι για 7,5.γνωριζετε κατι?ευχαριστω!!!
  20. Καλημερα παιδια!Κατι εχει γινει και το μηνυμα ειναι σε λιγοτερους απο 160 χαρακτηρες!ξερουμε απο που το ελεγχουμε?
  21. σε ευχαριστω πολυ!Μετα απο πολυ προσπαθεια το καταφερα! περασα καποια τραγουδια αλλα δεν εχω επιλογη να τα βαλω για ηχο κλησης!γιατι?μου εμφανιζει μονο κατι ηχους που εχει το κινητο!:( δεν θελω να πιστεψω οτι δεν γινεται να βαλουμε δικο μας ηχο κλησης.........
  22. Καλημερα!Σαν νεος χρηστης του lumia 610(μολις 3 μερες),πρωτη φορα ερχομαι σε επαφη με wp και εχω κι εγω καποιες αποριες!Ενω εχω κατεβασει κανονικα το zune, συνδεω με το usb το κινητο και ενω μου δειχνει στον υπολογιστη οτι αναγνωριζει μια usb συσκευη και στο κινητο ακουγεται ο ηχος οτι συνδεθηκε, sto zune δεν μου εμφανιζει την συσκευη και μου λεει οτι δεν εχει συνδεθει συσκευη!Απεγκατεστησα το zune Μηπως ειχα κανει κατι λαθοw, το εγκατεστησα ξανα και παλι τα ιδια!Τι μπορει να φταιει? και επισης, πως θα καταφερω να στελνω φωτο και ηχους οπως εκανα σε αλλα κινητα με Bluetooth? Ευχαριστω εκ των πρωτερων για την βοηθεια!:)
×
×
  • Create New...