RAZIEL1799 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ψάχνεις την τελευταία έκδοση χαρτών σε sis και κάνεις εγκατάσταση. Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο, κατεληξα οτι η τελευταια εκδοση χαρτων πρεπει να ειναι η 3.09.ΧΧ. Οσοι μπορουνε να τσεκαρουνε στο κινητο τους ας μου γραψουνε τι εκδοση εχουν ακριβως. Και εννοειται οποιος την εχει σε .sis ας κανει τον κοπο να μου την στειλει παρακαλω, γτ δεν την βρισκω πουθενα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δοκίμασε να το συνδέσεις στο Nokia Suite μήπως στους αναβαθμίσει αυτό Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) http://www.mediafire.com/download/ly0434f340ycl68/Maps.zip http://phoneky.com/applications/?s=download&id=y1y40167 Edited March 3, 2016 by 1600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Δοκίμασε να το συνδέσεις στο Nokia Suite μήπως στους αναβαθμίσει αυτό Το δοκιμασα, δεν εχει τετοια επιλογη δυστυχως.. http://www.mediafire.com/download/ly0434f340ycl68/Maps.zip http://phoneky.com/applications/?s=download&id=y1y40167 Τα δοκιμασα φιλε, το πρωτο ειναι το ιδιο με αυτο που μου εκανε τη ζημια και το δευτερο ειναι online installer, που δε λειτουργει πια αφου δεν υπαρχει σερβερ. Online δεν υπαρχουν πουθενα, εκτος αν ειναι σε κανενα σαιτ με εγγραφη. Μονο αν τους εχει καποιος σε αρχειο και μπορει να μου τους στειλει, γιατι δεν εχω καθολου χρονο για φορματ και στησιμο του τηλεφωνου απ' την αρχη. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Το πρωτο link εχει τους "Maps 3.09" Εσυ αναφερεις οτι εγκατεστησες την εκδοση "3.06" Αρα, μαλλον δεν ειναι το ιδιο. Το αρχειο απο το link του mediafire το κατεβασες και ειδες οτι ειναι το ιδιο με το δικο σου? Πληροφοριακα, μολις ελεγξα την δικη μου εγατεστημενη εκδοση (PureSlim 4.0) και ειναι η 3.09... ΥΓ. επισης, αν και ειμαι εκ νεου πρωταρης στο Symbian, θα απεγκαθιστουσα πρωτα την (οποια) υπαρχουσα εφαρμογη "Maps" υπαρχει στο κινητο. και κατοπιν θα εγκαθιστουσα την εν λογω 3.09 Edited March 4, 2016 by 1600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 ΥΓ. επισης, αν και ειμαι εκ νεου πρωταρης στο Symbian, θα απεγκαθιστουσα πρωτα την (οποια) υπαρχουσα εφαρμογη "Maps" υπαρχει στο κινητο. και κατοπιν θα εγκαθιστουσα την εν λογω 3.09 δεν επιτρέπει την απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το πρωτο link εχει τους "Maps 3.09" Εσυ αναφερεις οτι εγκατεστησες την εκδοση "3.06" Αρα, μαλλον δεν ειναι το ιδιο. Το αρχειο απο το link του mediafire το κατεβασες και ειδες οτι ειναι το ιδιο με το δικο σου? Πληροφοριακα, μολις ελεγξα την δικη μου εγατεστημενη εκδοση (PureSlim 4.0) και ειναι η 3.09... ΥΓ. επισης, αν και ειμαι εκ νεου πρωταρης στο Symbian, θα απεγκαθιστουσα πρωτα την (οποια) υπαρχουσα εφαρμογη "Maps" υπαρχει στο κινητο. και κατοπιν θα εγκαθιστουσα την εν λογω 3.09 Τα αρχεια στο πρωτο λινκ ειναι τα ιδια με την εκδοση "Nokia Maps 3.9.8" απο Ν8φανκλαμπ που μου εκαναν την ζημια μετα την 3.06 και δεν ανοιγαν καθολου οι χαρτες. Με τα πολλα καταφερα να βρω μια 3.08 beta και τουλαχιστον λειτουργουν. Απλα ειναι παλια εκδοση με παλια γραφικα και λιγες επιλογες και γι αυτο ψαχνω την 3.09 αν την εχει αρχειο κανεις. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 το κινητο σταλθηκε για 2η φορα, για σερβις στην Ευρωπη, οπου ειπαν, ότι το ΙΜΕΙ, αντιστοιχει στο .. Μεξικο, και συνεπως είναι εκτος εγγυησης- το αγορασα πριν 2 μηνες, από Αμαζον Αγγλιας. θα περιμενω να μου επιστρεψουν το 808, και θα το δωσω, σε έναν γνωστο μου, μηπως κατορθωσει και το φτιαξει. το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται το phoenix είναι; Παρελαβα το ΝΟΚΙΑ 808, και το φλασαρισα, με την 1η προσπαθεια, με το PureSlim v4.0F, και συμφωνα με τις οδηγιες του lagoskon, τον οποιο και Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπερα και παλι, μηπως εχει κανεις το Mod για 41.5/12mp (41_12_mpx_mod.rar) για το 808? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπερα και παλι, μηπως εχει κανεις το Mod για 41.5/12mp (41_12_mpx_mod.rar) για το 808? Μη το βάλεις, είχε θέματα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ουτως ή αλλως δε μπορω γτ ειμαι με στοκ ρομ. Απλα το θελω για αρχειο γτ βλεπω οτι ολα εξαφανιζονται σιγα σιγα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Εγκατέστησα το BELLE.. BUTONS. Είναι στα Αγγλικά. Μήπως υπάρχει και στα Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Το belle extra buttons εννοείς; όχι δεν υπάρχει στα ελληνικά απ' όσο γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αυτό εννοω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Θα κανω αλλη μια ερωτηση, αν και υποπτευομαι την απαντηση: Γινεται να κανουμε extract το πιστοποιητικο απο μια signed εφαρμογη και να το χρησιμοποιησουμε για να υπογραψουμε καποια unsigned? Η τελοσπαντων να υπογραψουμε με καποιο τροπο τις unsigned εφαρμογες? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Τώρα πλέον όχι. Τα παλιά χρόνια γινόταν. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Τώρα πλέον όχι. Τα παλιά χρόνια γινόταν. Lagoskon, σε ευχαριστω για την ρομ PureSlim v4.0F. Το 808, δουλευει τωρα. Συγκεκριμένα: αγορασα την εφαρμογή Camera pro, 2,90 euro, και εγκατεστησα λιγες ακομα εφαρμογες, για την χρηση που θελω: phonephoto. Μια ερωτηση: Η εφαρμογή HDR mode, κολλαει, και δεν αποθηκευει τις φωτο. Εχεις καποια λυση; Επισης, διαβασα σε προηγούμενες σελιδες, ότι το ΝΟΚΙΑ 808, αποθηκευει φωτο μεχρι 40 ΜΒ, ενώ εγω σε δοκιμαστικες φωτο, το μέγεθος ηταν 6~7 ΜΒ. Μπορει το 808, να αποθηκευσει φωτο, 40 ΜΒ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Lagoskon, σε ευχαριστω για την ρομ PureSlim v4.0F. Το 808, δουλευει τωρα. Συγκεκριμένα: αγορασα την εφαρμογή Camera pro, 2,90 euro, και εγκατεστησα λιγες ακομα εφαρμογες, για την χρηση που θελω: phonephoto. Μια ερωτηση: Η εφαρμογή HDR mode, κολλαει, και δεν αποθηκευει τις φωτο. Εχεις καποια λυση; Επισης, διαβασα σε προηγούμενες σελιδες, ότι το ΝΟΚΙΑ 808, αποθηκευει φωτο μεχρι 40 ΜΒ, ενώ εγω σε δοκιμαστικες φωτο, το μέγεθος ηταν 6~7 ΜΒ. Μπορει το 808, να αποθηκευσει φωτο, 40 ΜΒ; Φυσικά και μπορεί. Το μέγεθος εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που θα επιλέξεις. Raw δε μπορεί να αποθηκεύσει γιατί δεν υποστηρίζει. Αν όμως πας στο camera pro και επιλέξεις 41.5mp ανάλυση και 100% ποιότητα jpg θα σου βγάλει μεγάλο όγκο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Έχω βγάλει κι εγώ φωτό πλήρους ανάλυσης με 50-60MB αν δεν κάνω λάθος, ως 100% lossless jpg, οπότε μη "απωλεστικά" jpg φυσικά και μπορείς να αποθηκεύσεις τέτοια αρχεία στο 808. Σε κανένα άλλο δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε jpg (μετά πας σε RAW) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα πλέον όχι. Τα παλιά χρόνια γινόταν. Ούτε οι εκδότες μπορούν να τις υπογράψουν πια; Θυμάμαι ο Harald Meyer μόνο unsigned μπορούσε να δώσει νεότερες εκδόσεις και με προϋποθέσεις (και γι αυτό τον λόγο, παίζει να έχω το μοναδικό 808 με CameraPro NET στα ελληνικά...) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εχω αγορασει, το Camera pro NET. Διαβασα ότι συνδέεται με το android κινητο(;) με Η.Υ.(;), μεσω WiFi, Bluetouth. Aν καποιος, γνωριζει την διαδικασια, λινκ, αν θελει, ας απαντησει. Επισης εγκαταστησα το Δωρεαν HDR PRO Camera / Harald Meyer, και θα την ρυθμισω, (την εφαρμογή ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εχω αγορασει, το Camera pro NET. Διαβασα ότι συνδέεται με το android κινητο(;) με Η.Υ.(;), μεσω WiFi, Bluetouth. Aν καποιος, γνωριζει την διαδικασια, λινκ, αν θελει, ας απαντησει. Επισης εγκαταστησα το Δωρεαν HDR PRO Camera / Harald Meyer, και θα την ρυθμισω, (την εφαρμογή ). Και εγώ την αγόρασα αλλά δε με ενθουσίασε πολύ ο χειρισμός από το pc. Από android κινητό πως γίνεται? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ψάχνοντας στο Internet, .. Arduino αυτό βρηκα. Η συνδεση με Υπολογιστη, θελει ΙΡ, μαλλον είναι πολυπλοκη, δεν θα ασχοληθώ. Η συνδεση με android, προφανως Δεν γινεται , αλλιως θα το γνωριζε καποιος από το site. Για την ακριβεια συνδεω το κινητο android, με Φωτογραφικη μηχανή κλπ. Αν ξερει καποιος σχετικα με το Arduino, ας γραψει ένα λινκ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδια το tiny bang story εσας σας παιζει κανονικα? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την αφή , είτε κολλάει είτε πατάει πιο δίπλα από εκεί π θέλω εγώ, αυτό υπάρχει περίπτωση να λυθεί με ένα ρεσετ η είναι θέμα hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μου κάνει κάτι παρόμοιο όταν το συνδέω σε έναν φορτιστή που είναι στα τελευταία του. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το κινητό αλλά τελικά έδινε διαφορετικό ρεύμα ο φορτιστής. Πάλι καλά που γλύτωσα το reset. Δεν ξέρω τι φταίει στην περίπτωση σου, αλλά θα ξεκινούσα από backup και hard reset. Μετά θα κοιτούσα μπαταρία (λόγω του δικού μου προβλήματος) πριν καταλήξω ότι είναι hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts