keysmith Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 δεν υπάρχει στην μαμίσια rom κάτι τέτοιο. Δεν το έχω δει ποτέ. Καλό χαρακτηριστικό, το δουλεύω σε άλλα κινητά (android) και θα ήταν χρήσιμο.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 όπως είπα παραπάνω, την επιλογή αυτή την έχει το callguard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αγορασα το ΝΟΚΙΑ 808, από το amazon. Αγγλιας, πριν ένα μηνα, 210 ευρω, κυριως για τον φακο 41ΜΠιξελ. Χρησιμοποιώντας την επισημη εφαρμογή της Microsoft : Nokia software recovery tool, επιχειρησα να βαλω το τελευταιο firmware, και η διαδικασια κολλησε στο 80%, και παροτι εκανα τις οδηγιες από το site, βγαλε, μπαταρια, καλωδιο κλπ, αναγκαστηκα μετα από μια ωρα, να σταματήσω την εγκατασταση. Το αποτέλεσμα: Το 808, κολλησε, δεν ανοιγε η συσκευή, μονο την λεξη ΝΟΚΙΑ εδειχνε η οθονη. Παρεδωσα το κινητο στον Γερμανο, η συσκευή σταλθηκε Αθηνα, στο κεντρικο σερβις του Γερμανου, και την στειλανε στο σερβις της Microsoft lumia στην Ευρωπη. Το παραξενο είναι, ότι από την τηλ. εξυπηρετηση Γερμανου, μου ειπαν, ότι το 808, Δεν ειχε βλαβη, και λογικα αυριο θα το παραλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αγορασα το ΝΟΚΙΑ 808, από το amazon. Αγγλιας, πριν ένα μηνα, 210 ευρω, κυριως για τον φακο 41ΜΠιξελ. Χρησιμοποιώντας την επισημη εφαρμογή της Microsoft : Nokia software recovery tool, επιχειρησα να βαλω το τελευταιο firmware, και η διαδικασια κολλησε στο 80%, και παροτι εκανα τις οδηγιες από το site, βγαλε, μπαταρια, καλωδιο κλπ, αναγκαστηκα μετα από μια ωρα, να σταματήσω την εγκατασταση. Το αποτέλεσμα: Το 808, κολλησε, δεν ανοιγε η συσκευή, μονο την λεξη ΝΟΚΙΑ εδειχνε η οθονη. Παρεδωσα το κινητο στον Γερμανο, η συσκευή σταλθηκε Αθηνα, στο κεντρικο σερβις του Γερμανου, και την στειλανε στο σερβις της Microsoft lumia στην Ευρωπη. Το παραξενο είναι, ότι από την τηλ. εξυπηρετηση Γερμανου, μου ειπαν, ότι το 808, Δεν ειχε βλαβη, και λογικα αυριο θα το παραλαβω. Αν μας ρώταγες θα τα γλίτωνες όλα αυτά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αν μας ρώταγες θα τα γλίτωνες όλα αυτά. Όντως, τα περισσότερα θέματα λογισμικού διορθώνονται και μάλιστα ανέξοδα. :) Κανένας μας δεν τα γνώριζε, αλλά βοηθώντας ο ένας τον άλλον στο forum εξοικειωθήκαμε, δεν είναι τίποτα το φοβερό... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 όπως είπα παραπάνω, την επιλογή αυτή την έχει το callguard. Ναι, το ειδα, αλλα δε θελω να φορτωνω το τηλεφωνο εφαρμογες που δε μου χρησιμευουν. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Αν μας ρώταγες θα τα γλίτωνες όλα αυτά. σημερα πηγα στον Γερμανο, και δεν μου φτιαξανε το κινητο. Ο τεχνικος θα το ξαναστειλει στο σερβις, μαλιστα κρατησε και την μπαταρια. το 808, δεν ανοιγει, μονο το ΝΟΚΙΑ γραφει στην οθονη. εκνευρισμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 σημερα πηγα στον Γερμανο, και δεν μου φτιαξανε το κινητο. Ο τεχνικος θα το ξαναστειλει στο σερβις, μαλιστα κρατησε και την μπαταρια. το 808, δεν ανοιγει, μονο το ΝΟΚΙΑ γραφει στην οθονη. εκνευρισμος. Πάρε το κινητό σου σπίτι και πες μας να σε βοηθήσουμε... Αν χρειαστεί να στο πω και τρίτη φορά δε θα ισχύει η προσφορά... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ναι, το ειδα, αλλα δε θελω να φορτωνω το τηλεφωνο εφαρμογες που δε μου χρησιμευουν. πως δεν σου χρησιμεύει μια εφαρμογή που προσθέτει μια δυνατότητα που θες;:confused: αλλά οκ, όπως θέλει ο καθένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 πως δεν σου χρησιμεύει μια εφαρμογή που προσθέτει μια δυνατότητα που θες;:confused: αλλά οκ, όπως θέλει ο καθένας Διοτι θα πρεπει να προσθεσω μια εφαρμογη η οποια θα τρεχει 24/7 στο backround, και που καταναλωνει πορους, με οτι αυτα συνεπαγονται. Εδω κοιταμε να κοψουμε ενεργες εφαρμογες, οχι να προσθεσουμε και αλλες. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Διοτι θα πρεπει να προσθεσω μια εφαρμογη η οποια θα τρεχει 24/7 στο backround, και που καταναλωνει πορους, με οτι αυτα συνεπαγονται. Εδω κοιταμε να κοψουμε ενεργες εφαρμογες, οχι να προσθεσουμε και αλλες. ενώ αν υποστηριζόταν από την μάνα του δεν θα είχες μια διεργασία να τρέχει 24/7 και να καταναλώνει πόρους; Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι. Μερικές φορές γινόμαστε υπερβολικοί. Το θέμα είναι να κόψεις ενεργές αλλά "άχρηστες" εφαρμογές, όχι αυτές που σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Και το λέω εγώ που έχω κόλλημα με την κατανάλωση μνήμης και μπαταρίας, που έχω το τηλέφωνο πάντα με ενεργό το power saving mode, που έχω κλείσει με την βοήθεια του autostart manager ότι ξεκινάει και δεν το θέλω (και είναι πολλά!), που έχω το killme να σκοτώνει ότι δεν χρειάζομαι κτλ Παρόλ' αυτά, η πρώτη εφαρμογή που βάζω είναι το extra buttons που τρέχει 24/7 αλλά πραγματικά με αυτό το symbian είναι πολύ πιο εύχρηστο. Και δεύτερη το callguard γιατί πραγματικά λύνει τα χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 ενώ αν υποστηριζόταν από την μάνα του δεν θα είχες μια διεργασία να τρέχει 24/7 και να καταναλώνει πόρους; Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι. Μερικές φορές γινόμαστε υπερβολικοί. Το θέμα είναι να κόψεις ενεργές αλλά "άχρηστες" εφαρμογές, όχι αυτές που σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Και το λέω εγώ που έχω κόλλημα με την κατανάλωση μνήμης και μπαταρίας, που έχω το τηλέφωνο πάντα με ενεργό το power saving mode, που έχω κλείσει με την βοήθεια του autostart manager ότι ξεκινάει και δεν το θέλω (και είναι πολλά!), που έχω το killme να σκοτώνει ότι δεν χρειάζομαι κτλ Παρόλ' αυτά, η πρώτη εφαρμογή που βάζω είναι το extra buttons που τρέχει 24/7 αλλά πραγματικά με αυτό το symbian είναι πολύ πιο εύχρηστο. Και δεύτερη το callguard γιατί πραγματικά λύνει τα χέρια. Το extra buttons είναι στην ουσία η εξέλιξη του λειτουργικού που δεν έγινε ποτέ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 ακριβώς. το είχα ξαναγράψει, χωρίς το extra buttons δεν ξέρω αν θα είχα μείνει στο symbian. και δεν είναι μόνο τα δύο κουμπάκια με τα υπομενού. Είναι και τα gestures στις γωνίες κτλ. Από την αρχική οθόνη μπορώ να κάνω όλα όσα χρησιμοποιώ συχνά, χωρίς να ψάχνω για εφαρμογές ή να γεμίζω την οθόνη με εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ακριβώς, τα επιπλέον μενού προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ ιδιαίτερα (έχω και το Access apps που τραβάς από το πλάι το μενού και είναι πάντα στο foreground ακόμη κι αν κολλήσει κάποια εφαρμογή και δεν μπορείς να πας στο κανονικό μενού), αλλά οι κρυφές συντομεύσεις-πλήκτρα στην οθόνη είναι αυτά που χρησιμοποιώ καθημερινά. Π.χ. πάνω αριστερά πατάω για επανεκκίνηση παρατεταμένα ή για task manager μία φορά, πάνω δεξιά μια φορά για αλλαγή φωτεινότητας όταν είμαι έξω και δεν βλέπω τίποτα στο πολύ σκοτεινό που το έχω συνήθως ή παρατεταμένα για απενεργοποίηση συσκευής κλπ. Οι δυνατότητες των κρυφών συντομεύσεων είναι απεριόριστες (όπως και τα gestures) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ακριβώς, τα επιπλέον μενού προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ ιδιαίτερα (έχω και το Access apps που τραβάς από το πλάι το μενού και είναι πάντα στο foreground ακόμη κι αν κολλήσει κάποια εφαρμογή και δεν μπορείς να πας στο κανονικό μενού), αλλά οι κρυφές συντομεύσεις-πλήκτρα στην οθόνη είναι αυτά που χρησιμοποιώ καθημερινά. Π.χ. πάνω αριστερά πατάω για επανεκκίνηση παρατεταμένα ή για task manager μία φορά, πάνω δεξιά μια φορά για αλλαγή φωτεινότητας όταν είμαι έξω και δεν βλέπω τίποτα στο πολύ σκοτεινό που το έχω συνήθως ή παρατεταμένα για απενεργοποίηση συσκευής κλπ. Οι δυνατότητες των κρυφών συντομεύσεων είναι απεριόριστες (όπως και τα gestures) Αυτό λέμε, ο τύπος έχει εξελίξει μόνος του το symbian στην ουσία. Τρομερός. Μια από τις εφαρμογές μαζί με το camerapro που αγόρασα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Έτσι. Πραγματικά ο τύπος έγραψε απίστευτες εφαρμογές. Είχε δει ακριβώς τι έλειπε από το symbian και έκατσε και τα πέρασε μόνος του. Οι εφαρμογές του πανάλαφρες. Και τις υποστήριζε μέχρι το τέλος, με bug fix αλλά και νέες δυνατότητες μέχρι που πάγωσαν το store και αναγκάστηκε να σταματήσει. Και το call guard που ανέφερα, δικό του είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ο ίδιος είχε φτιάξει πολλές εφαρμογές, μια από τις οποίες είναι και το Double Waves, όπου με λίγη εξάσκηση σου λύνει τα χέρια (με τον αισθητήρα εγγύτητας χειρίζεσαι την συσκευή ανέπαφα). Κάτι τέτοιες εφαρμογές κάνουν πιο εύκολη και γρήγορη την χρήση του Symbian και κατ' επέκταση το καθιστούν και πιο σύγχρονο και up-to-date από ό,τι είναι. (επίσης το double tap από άλλον εκδότη είναι επίσης χρήσιμο για να ξεκλειδώνει εύκολα και γρήγορα, χωρίς πλήκτρα, sliders κλπ) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) ενώ αν υποστηριζόταν από την μάνα του δεν θα είχες μια διεργασία να τρέχει 24/7 και να καταναλώνει πόρους; Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι. Μερικές φορές γινόμαστε υπερβολικοί. Το θέμα είναι να κόψεις ενεργές αλλά "άχρηστες" εφαρμογές, όχι αυτές που σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Και το λέω εγώ που έχω κόλλημα με την κατανάλωση μνήμης και μπαταρίας, που έχω το τηλέφωνο πάντα με ενεργό το power saving mode, που έχω κλείσει με την βοήθεια του autostart manager ότι ξεκινάει και δεν το θέλω (και είναι πολλά!), που έχω το killme να σκοτώνει ότι δεν χρειάζομαι κτλ Παρόλ' αυτά, η πρώτη εφαρμογή που βάζω είναι το extra buttons που τρέχει 24/7 αλλά πραγματικά με αυτό το symbian είναι πολύ πιο εύχρηστο. Και δεύτερη το callguard γιατί πραγματικά λύνει τα χέρια. Οχι, φυσικα και δεν ειναι το ιδιο. Διοτι στη στοκ ρομ, ενεργοποιωντας την επιλογη (αν υπηρχε), τοτε σε ενα μερος του κωδικα ενα 0 θα γινοταν 1, οι διεργασιες θα ηταν οι ιδιες σε αριθμο και η επιβαρυνση της μνημης θα ηταν μηδενικη. Τωρα τρεχεις ΟΛΟ το κωδικα μιας εξτρα εφαρμογης, με ολες τις διεργασιες του (ακομα και αν δεν εχεις ενεργοποιησει καποια αλλη λειτουργια της εφαρμογης), τον οποιο κωδικα τον καλει μια αλλη εγγεγραμενη διεργασια στο boot record για να τρεξει κατα την εκκινηση της συσκευης. Εδω θα πρεπει να συνυπολογησεις οτι γινεται εκκληση χρησης της εφορμογης απο το λειτουργικο καθε φορα που πραγματοποιειται μια κληση, η οποια εφαρμογη με τη σειρα της "απαντα" με δονηση- μπλοκαρισμα κ.ο.κ. Τουτων λεχθεντων δεν κανω χρηση ουτε της belle extra buttons (τα οποια στις πρωτες εκδοσεις στο Ν8 ηταν υπαιτια για ενα σωρο προβληματα και κολληματα) και την οποια θεωρησα επισης ανουσια να τρεχει ολη την ωρα. Δεν θα παθει κανεις τπτ αν κανει 2-3 κλικ παραπανω ή αν βγαλει μια συντομευση στην αρχικη οθονη. Οσο μικρη φαινομενικα και αν ειναι η καταναλωση πορων εγω δε θεωρω οτι αυτη η δονηση, (2 εξτρα κουμπακια, ή το να κουναω τα χερια μου στον αισθητηρα) μου λυνει τα χερια. Ουτε θεωρω οτι 2 τοκ τοκ στην οθονη για ξεκλειδωμα (που αναφερθηκε) ειναι καλυτερα-γρηγοροτερα απο το στοκ slider, ποσω δε περισσοτερο οταν απαιτουν εξτρα εφαρμογη μονιμως ενεργη. Αν καποια απο αυτα υπηρχαν στη στοκ ρομ καλως, εξτρα μονιμα ενεργη εφορμογη δεν δικαιολογω με την καμια. Η πραγματικοτητα ειναι οτι οσο προσεγμενες και καλογραμμενες να ειναι οι εφαρμογες παντα υπαρχει ο κινδυνος διενεξεων με αλλες εφαρμογες και υπο προυποθεσεις (σεναρια) ακομα και παγωματα, memory leakage, bugs κτλ. Αυτο ειναι κανονας. Απο τεχνικης σκοπιας τωρα, σαν λειτουργικο το symbian εχει απιστευτα προσεγμενο, καλογραμμενο και σουλουπωμενο κωδικα (συγκριτικα με τον αστειο, χειμαδιο, τσιρκο, γτπ, μπατε σκυλοι αλεστε και-δε-ξερω-γω-τι-αλλο κωδικα των android και ios) και οποιαδηποτε επεμβαση ειναι για μενα επιβαρυνση. Οποτε αν μια εφαρμογη δε προσθετει καποιο συνταρακτικο key feature που δεν μπορεις να κανεις χωρις αυτο ή που δεν βρισκεις αλλιως για μενα δεν αξιζει και να τρεχει συνεχεια. Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, δεν επιβαλλω τπτ και προφανως ο καθενας εχει δικαιωμα να χρησιμοποιει οπως θελει την συσκευη του, απλα στα δικα μου τα ματια ειναι σαν να εχεις φερραρι και να κανεις ενα σωρο μετατροπες. Πχ να τραβας καλωδια απ'τη μπαταρια για φωτακια γυρω γυρω, για να περνει μπρος με παλαμακια, για να ανοιγεις τα παραθυρα με τη φωνη και να τραβας βιντσι απ τα λουρια του μοτερ. Edited February 14, 2016 by impreza_sti Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Οχι, φυσικα και δεν ειναι το ιδιο. Διοτι στη στοκ ρομ, ενεργοποιωντας την επιλογη (αν υπηρχε), τοτε σε ενα μερος του κωδικα ενα 0 θα γινοταν 1, οι διεργασιες θα ηταν οι ιδιες σε αριθμο και η επιβαρυνση της μνημης θα ηταν μηδενικη. Τωρα τρεχεις ΟΛΟ το κωδικα μιας εξτρα εφαρμογης, με ολες τις διεργασιες του (ακομα και αν δεν εχεις ενεργοποιησει καποια αλλη λειτουργια της εφαρμογης), τον οποιο κωδικα τον καλει μια αλλη εγγεγραμενη διεργασια στο boot record για να τρεξει κατα την εκκινηση της συσκευης. Εδω θα πρεπει να συνυπολογησεις οτι γινεται εκκληση χρησης της εφορμογης απο το λειτουργικο καθε φορα που πραγματοποιειται μια κληση, η οποια εφαρμογη με τη σειρα της "απαντα" με δονηση- μπλοκαρισμα κ.ο.κ. θα άλλαζε ένα 0 σε 1 και θα είχες μία παραπάνω διεργασία. Και έχεις πολλές που τρέχουν χωρίς να το ξέρεις. Όπως πχ τρέχει το vcommadmanager χωρίς να το θέλω και τρώει μνήμη έτσι θα έτρεχε και το donisistinklisi και θα έτρωγε μνήμη. Ε, εμένα τρέχει το CallGuard.exe γι'αυτή την δουλειά (25 kb το callguard που κάνει κάτι που θέλω και μου έλειπε, 15 kb το vcommandmanager το οποίο μου είναι άχρηστο). Δεν μιλάμε για κανένα πχ antivirus να λες "ακομα και αν δεν εχεις ενεργοποιησει καποια αλλη λειτουργια της εφαρμογης", καθώς μιλάμε για εφαρμογές που κάνουν 1-2 πράγματα και τίποτα άλλο. Το symbian είναι πράγματι απίστευτα καλογραμμένο, προσεγμένο κτλ. Αλλά έρχεται γυμνό, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν λοιπόν έχω φερράρι αλλά στον βασικό εξοπλισμό της δεν έχει ούτε τασάκι, ε όπως και να το κάνουμε δεν θα μείνω έτσι επειδή έχω φερράρι. Και στο κάτω κάτω, το ότι το symbian είναι τόσο καλογραμμένο μου επιτρέπει να μπορώ να βάλω 3-4 εφαρμογές ώστε να συμπληρώσω αυτά που μου λείπουν. Προτιμώ λοιπόν να έχω 2 εφαρμογές παραπάνω αλλά την ηρεμία μου και να μην κατεβάζω χριστοπαναγίες επειδή η "φερράρι" πχ μου τερμάτισε μόνη της την κλήση επειδή η nokia δεν σκέφτηκε να προστατεύσει το κουμπί τερματισμού στην οθόνη όταν μιλάω. Και το είχα πάθει αρκετές φορές, γιαυτό ψάχτηκα για την εφαρμογή... Προτιμώ να το τηλέφωνο να έχει ελάχιστα kb μνήμη λιγότερη αλλά να είναι χρηστικό. Ή να είναι πολύ πιο ευχάριστη/γρήγορη η λειτουργία του γιατί δεν πρέπει όποτε θέλω κάτι να πατάω το κεντρικό κουμπί να βγαίνω στην οθόνη να μπαίνω στο μενού να βρίσκω την εφαρμογή που θέλω κτλ όπως την βρίσκει ο καθένας λοιπόν. Αλλά όπως σου είπα έχω κόλλημα με την μνήμη και την μπαταρία γιαυτό και έχω κλείσει όλα τα πραγματικά άχρηστα από το boot. Και γιαυτό μπορώ να θυσιάσω μερικά kb για την άνεση μου. Την να την κάνω την φερράρι αν δεν μπορώ να πάω μια βόλτα. Μου θυμίζει αυτούς που έχουν μείνει στην Anna ή και στο S^3 ακόμα γιατί λέει η belle έχει λέει αυξημένη κατανάλωση μνήμης/μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Εντάξει ο καθένας όπως θέλει χρησιμοποιεί την συσκευή του, αρκεί να έχει αυτά που θέλει. Τον πρώτο καιρό κι εγώ δεν έβαζα τίποτα να είναι όσο γίνεται ελαφρύ. Μετά όταν έβαλα την PureSlim είδα ότι "αντέχει" πολύ περισσότερο, οπότε πειραματίστηκα και κράτησα αυτά που μου ταίριαξαν περισσότερο χωρίς να επιβαρύνουν πολύ την συσκευή. Π.χ. υπάρχει ένα ανάλογο του Belle Extra Buttons με πολλά γραφικά, πλευρικά μενού, πρόσθετα πλήκτρα κλπ, αλλά το δοκίμασα και επιβαρύνει πολύ το κινητό, οπότε όταν κάνει περισσότερο κακό παρά καλό το αφαιρείς. Τα υπόλοιπα που ανέφερα είναι πολύ ελαφριά και πέρα από λίγη παραπάνω μπαταρία, δεν καταναλώνουν τρομερούς πόρους. Απλά τα gestures και κάποια εξτρα utilities που ανέφερα κάνουν τα πάντα πιο γρήγορα κι εύκολα (χωρίς να φθείρω τα slider ή τα πλήκτρα της συσκευής) και δεν τα αλλάζω πια. Το MeeGo μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς πλήκτρα κλπ, μόνο με gestures και αυτή ήταν η καινοτομία του. Με αυτά τα εξτρά όμως και το Symbian μπορεί να λειτουργήσει μερικώς με gestures και να συνδυάσει θετικά στοιχεία και των δύο λειτουργικών. Για μικρό διάστημα που είχα ένα Nokia N950 Developer Kit, είχα λατρέψει τον τρόπο χρήσης του MeeGo και δυσκολευόμουν να ξαναγυρίσω σε Symbian όπου πρέπει να πατάω το καθετι μέχρι να πάω εκεί που θέλω... Μακάρι να τα κατάφερνε έστω το Sailfish, ο απόγονος του MeeGo δηλαδή, αλλά δυστυχώς... Οπότε μένουμε με το καλύτερο κομμάτι του Symbian, το 808... Υ.Γ. Με αυτά τα εξτρα, το Symbian μου αρέσει πολύ περισσότερο από τα unoptimized Android και WindowsPhone (συγκρίνω τρόπο χρήσης 808 με CM1 και 1020) Edited February 13, 2016 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Έτσι. Πραγματικά ο τύπος έγραψε απίστευτες εφαρμογές. Είχε δει ακριβώς τι έλειπε από το symbian και έκατσε και τα πέρασε μόνος του. Οι εφαρμογές του πανάλαφρες. Και τις υποστήριζε μέχρι το τέλος, με bug fix αλλά και νέες δυνατότητες μέχρι που πάγωσαν το store και αναγκάστηκε να σταματήσει. Και το call guard που ανέφερα, δικό του είναι. που τις βρισκω αδελφια? :wink: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 σημερα πηγα στον Γερμανο, και δεν μου φτιαξανε το κινητο. Ο τεχνικος θα το ξαναστειλει στο σερβις, μαλιστα κρατησε και την μπαταρια. το 808, δεν ανοιγει, μονο το ΝΟΚΙΑ γραφει στην οθονη. εκνευρισμος. το κινητο σταλθηκε για 2η φορα, για σερβις στην Ευρωπη, οπου ειπαν, ότι το ΙΜΕΙ, αντιστοιχει στο .. Μεξικο, και συνεπως είναι εκτος εγγυησης- το αγορασα πριν 2 μηνες, από Αμαζον Αγγλιας. θα περιμενω να μου επιστρεψουν το 808, και θα το δωσω, σε έναν γνωστο μου, μηπως κατορθωσει και το φτιαξει. το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται το phoenix είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Παιδια SOS! Εγκατεστησα μια εφαρμογη OVI maps η οποια αποδειχτηκε πολυ παλιοτερη (v3.06) απο αυτη που ειχε μεσα το κινητο και μου εσβησε και τις εφαρμογες "check in" και "Φορτωση Χαρτων". Οποτε εψαξα λιγο στο google και βρηκα μια πιο καινουρια (v3.98). Πλεον δεν ανοιγουν καν οι χαρτες, ουτε οι συναφεις με αυτους εφαρμογες οπως "Οδηγηση" και "Μεσα μαζικης μεταφορας", οι οποιες για καποιο λογο υποβαθμιστηκαν και αυτες (ειχαν κοκκινο αστερακι). Τωρα τι κανω? Edited March 1, 2016 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ψάχνεις την τελευταία έκδοση χαρτών σε sis και κάνεις εγκατάσταση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ε ναι, αυτο ειναι το αυτονοητο και ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα. Προφανως και δεν υπαρχει πουθενα αλλιως δε θα ρωταγα. Αν την εχει καποιος ας μου στειλει κανενα λινκ. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts