Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το ενσωματωμένο εννοώ τον τρόπο που με συγχρονισμό του outlook (νομίζω γινόταν και με google) σου έδειχνε τα events του έτους τα οποία κάλλιστα μπορεί να είναι γιορτές, γενέθλια ή ότι άλλο έχεις περάσει εσύ ή με κάποιο αρχείο έτοιμο στο calendar.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

...φτου ρε **** το...εχω μια απεχθεια στο online sync, γενικοτερα...κριμα...

εν τω μεταξυ δοκιμασα και το comingnext, αλλα ειναι επισης κατι παρομοιο, ειναι δηλαδη "δεμενο" πανω στο ημερολογιο και τις σημειωσεις που εχεις κανει....,δεν υπαρχει δηλαδη αλλη λυση, ε?

...φτου ρε **** το...εχω μια απεχθεια στο online sync, γενικοτερα...κριμα...

εν τω μεταξυ δοκιμασα και το comingnext, αλλα ειναι επισης κατι παρομοιο, ειναι δηλαδη "δεμενο" πανω στο ημερολογιο και τις σημειωσεις που εχεις κανει....,δεν υπαρχει δηλαδη αλλη λυση, ε?

Ούτε καν. Τι online sync βρε 1600 (πες μας και το όνομά σου γιατί μου θυμίζεις το iso του 808 :D)? Είσαι σε symbian και θα σε κάνουμε να syncάρεις online? Αν έχεις outlook στο pc περνάς το αρχείο μέσα, και μετά συγχρονίζει το pc suite με το κινητό με usb ή bt. Τουλάχιστον έτσι το έκανα μέχρι πριν 1 χρόνο.

Με γιορτές, γενέθλια κλπ, όντως κι εγώ θα ήθελα ένα στάνταρ αρχείο στο ημερολόγιο χωρίς να χρειάζεται κάτι online... Το είχα κάνει παλαιότερα όπως μου έδειξαν κάποια παιδιά εδώ, αλλά για κάποιο λόγο χάθηκε και δεν έχω ημερολόγια πια στο κινητό... Μόλις βρω χρόνο θα παιδευτώ πάλι!

Για συλλογή από εφαρμογές, παιχνίδια κλπ, αν θέλει κάποιος να του στείλω κάποια πραγματάκια. :)

Για γιορτές κλπ πάντως χωρίς δυστυχώς να συνδέεται με επαφές και ημερολόγια κλπ, είναι το ορθόδοξο ημερολόγιο που υπάρχει και στο Android και έχει όλες τις γιορτές κλπ. Εϊναι σε jar νομίζω. Μπαίνει δηλαδή και σε πολύ παλιά Symbian. Λεξικά δεν έχω κρατήσει δυστυχώς πέρα από 3 γλώσσες που χρειάστηκα (ελληνικά προφανώς + άλλες δύο)...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Παίδες, ευχαριστω που ασχολειστε ακομη και βοηθατε τον n00bie. Εννοειται καθε link ειναι ευπροσδεκτο :D

ΥΓ. παρεμπιπτοντως ειδα το link του matersci και ξεστραβωθηκα σχετικα με το Εορτολογιο...super!

Edited by 1600

Mivas, για εορτολόγιο μάλλον εννοείς το link που έδωσα παραπάνω. Και εγώ το offline προτιμώ, δεν είμαι φαν του να εξαρτάσαι από μια online υπηρεσία.

το άλλο που λες είναι το ορθόδοξο εορτολόγιο αλλά δεν έχει widget. Και αυτό το έχουμε για όποιον θέλει

https://dl.dropboxusercontent.com/u/46321333/s3/symbianapps/Apps/Orthodokso_Imerologio_gr.jad

Επίσης, όλα τα offline λεξικά της nokia:

https://www.dropbox.com/sh/33phe3cjujmc1qk/AAC8JBTX53q7mxkPwkHuW8fWa?dl=0

για εφαρμογές και εγώ έχω αρκετές, αλλά ζήτα τι θες γιατί μερικά δεν μπορώ να τα ανεβάσω εδώ ;)

επίσης, όπως είπε ο Moralas, είναι must το belle extra buttons. Το εγκαθιστάς αμέσως. για ότι άλλο δεν βρίσκεις, εδώ είμαστε

Edited by matersci

Το εχω βαλει το belle extra buttons. Οντως, ειναι must have. Εχει "κουμπακια" που ελειπαν.

Δοκιμασα μερικα λεξικα απο το link που εδωσες και διαπιστωσα πως εχει περιορισμο σε τρεις (3) μαξιμουμ γλωσσες. Μολις εγκαθιστας 4η η εφαρμογη δεν ανοιγει και η μονη επιλογη που δινει ειναι να αφαιρεσεις καποια γλωσσα. Μολις το κανεις (μεινουνε τρεις δηλαδη) δουλευει κανονικα. Θυμαται κανεις κα'να τροπο να το ξεπερασουμε αυτο? Δοκιμασα εγκατασταση και στις τρεις διαφορετικες επιλογες (C, E, F) αλλα δυστυχως...μαλλον εχει εγγενη περιορισμο σε 3 γλωσσες...κριμα...γιατι πραγματι μια ακομη χρειαζομουν...

Επισης, κατι αλλο, εχουμε καποιον photo editor (εφαρμογη τηλεφωνου) που να εχει τη λειτουργια "straighten".....να "ισιωνει" δηλαδη τον οριζοντα σε περιπτωση "στραβης-λοξης" φωτογραφιας?.....(πιο γλαφυρος δε γινεται)

ΥΓ. @Moralas - τελικα το 1600 δεν επελέγη τυχαια...μαλλον προφητικο ηταν για το -τοτε- μελλοντικο μου καμεροτηλεφωνο και το τρελλο ISO που θα ανεβαινε...κι ετσι, λιγα χρονια μετα, η προφητεια εκπληρωθηκε...τιποτε δεν ειναι τυχαιο σε αυτη τη ζωη...:cool:

Edited by 1600

Matersci, θα το δοκιμάσω κι αυτό το εορτολόγιο που λες. Για την ώρα έχω μόνο το ορθόδοξο ημερολόγιο με τις γιορτές κλπ, αλλά δεν έχει widget κλπ. Από το τίποτα βέβαια...

Όντως όσον αφορά τις εφαρμογές, τις δωρεάν μόνο μπορείς να ανεβάσεις, αλλιώς αν έχεις κι άλλες και τις ανεβάσεις εδώ, θα υπάρχει θέμα μετά! :ninja:

Για πρόγραμμα επεξεργασίας, το πληρέστερο, αν και βαρύ/αργό, είναι το PureFix (πρώην PhotCroc), αλλά δεν θυμάμαι αν έχει ευθυγράμμιση μέσα. Αλλάζεις πάντως χρώματα, σκιές, θόρυβο, οξύτητα, γάμμα, και πολλά άλλα που θα έκανες στο PC.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

To ξέρω ρε συ ότι μερικά δεν ανεβαίνουν εδώ :p αυτό λέω. Πάντως για πολλά που έχω δεν θυμάμαι αν ήταν free ή όχι.

@1600

ρίξε μια ματιά εδώ

https://www.dropbox.com/sh/6w0ixut9wuk48z7/AABFtucg_Fj_eL-u9hnYFec-a?dl=0

είναι το Nokia Store Archive που κράτησε ένα χρήστης από το ημερίσιο forum. Έχει αρκετές από τις δωρεάν εφαρμογές του store, ανά κατηγορίες και υπάρχει και η λίστα με όλα σε ένα xls

Το Purefix δεν το ήξερα, δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ. Θα δω αν μπορώ να το βρω πουθενά...

• 2 weeks later...

παιδες να ρωτησω φλασαρα την ρομ του φιλου lagoskon και ολα κομπλε.Απλα ενω ολες οι εφαρμογες κλπ διαγραφηκαν η φωτογραφιες ειχαν μεινει απο πριν,

ετσι γινεται ή κατι δεν πετυχε στο φλασαρισμα.Refurbish εκανα.

παιδες να ρωτησω φλασαρα την ρομ του φιλου lagoskon και ολα κομπλε.Απλα ενω ολες οι εφαρμογες κλπ διαγραφηκαν η φωτογραφιες ειχαν μεινει απο πριν,

ετσι γινεται ή κατι δεν πετυχε στο φλασαρισμα.Refurbish εκανα.

Δεν έκανες format την e προφανώς.

Oταν λες e?

που το επιλεγω αυτο?Δεν εχω sd μεσα.

Με συγχωρείς νόμιζα ήξερες. E:/ είναι η εσωτερική μνήμη σου 16gb. Μπαίνεις από τον ενσωματωμένο file explorer και με παρατεταμένο πάτημα πάνω της σου βγάζει επιλογή να της κάνεις format.

Με συγχωρείς νόμιζα ήξερες. E:/ είναι η εσωτερική μνήμη σου 16gb. Μπαίνεις από τον ενσωματωμένο file explorer και με παρατεταμένο πάτημα πάνω της σου βγάζει επιλογή να της κάνεις format.

Δηλαδη στο φλασαρισμα με phoenix δεν την πειραζει καθολου?

Πολυ παραξενο

Δηλαδη στο φλασαρισμα με phoenix δεν την πειραζει καθολου?

Πολυ παραξενο

Την πειράζει αν κατεβάσεις όλα τα αρχεία "φλασαρίσματος" που είναι μερικά gb και τότε δεν ξεκλικάρεις την τελευταία επιλογή στο phoenix που λέει για mmc (κάπως έτσι από όσο θυμάμαι). Δηλαδή σου περνάει την rom όπως όταν αγοράζεις το κινητό, με ότι έχει μέσα, ακόμα και trailer από ταινία θυμάμαι είχε. Τότε σου τη φορμάρει και περνάει εκείνα τα δεδομένα.

Το δικό μου τώρα τελευταία κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις - επανασυνδέσεις στο pc με win7 pro.

Αλλάζω θύρα ή κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή και το ξεχνάει... Δε μοιάζει να είναι πρόβλημα καλωδίου ή usb φις. Μοιάζει χαζομάρα των 7. Δεν τα πάνε καλά με μερικές συσκευές. Μου βγάλανε off και ένα φορητό σκληρό.

Πρέπει να το δω σε άλλο μηχάνημα και μάλλον να κάνω κανένα φορμάτ και update σε 10. (το phoenix δουλεύει με 10άρια?)

Γιατί πρέπει να περάσω επιτέλους και την pureslim...

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Eερωτήσεων συνέχεια :)

Πριν αλλαξω ρομ οταν απάνταγε αυτος που καλουσα γινόταν μια μικρή δόνηση στο κινητό πλεον δεν την εχω .

Ειναι κάποια επιλογή απο κάπου?

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτό είναι ρύθμιση από κάποια εφαρμογή και όχι από τη μάνα του.

Μήπως είχες βάλει το callguard πριν;

Υπήρχε σε προηγούμενη pureslim και αφαιρέθηκε. Αν αναβαθμισες δικιά μου Ρομ μάλλον αυτός είναι ο λόγος
Xiaomi Mi 9T 128GB

Υπήρχε σε προηγούμενη pureslim και αφαιρέθηκε. Αν αναβαθμισες δικιά μου Ρομ μάλλον αυτός είναι ο λόγος

Ναι φιλε μου την τελευταια pureslim εβαλα .

Απλα το συνήθισα τόσο πολύ την δόνηση και τώρα μου λείπει το σηκώνουν οι αλλοι και εγω επειδη δεν το χω ακριβως στο αυτί αρμενίζω :cool:.

Χαχα θα δοκιμάσω να βρω το προγραμμα του φιλου mater.

Eερωτήσεων συνέχεια :)

Πριν αλλαξω ρομ οταν απάνταγε αυτος που καλουσα γινόταν μια μικρή δόνηση στο κινητό πλεον δεν την εχω .

Ειναι κάποια επιλογή απο κάπου?

Υπαρχει και στη στοκ αυτο? Γιατι δε το βρισκω πουθενα?

:superman: SX1 RULES !!!