koloko Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 καταρχην σε ευχαριστω. δευτερον δεν το βγαζει μονο στις φωτογραφιες αλλα και μονο του οταν ψαχνει να βρει σημα 3g. ακομα κατι οταν το συνδεω με το πσ μου λεει οτι στην μνημη των 16 γβ εχω πχ 13 ελευθερα και στη μνημη κινητου εχει 0 ελευθερα στα 643 μβ. αυτο υφισταται και πως το διορθωνω? δεν γινεται να ειναι γεματο καμια δυο τρεις εφαρμογες εχω βαλει μηπως εχω κανει κατι λαθος μηπως τα οφισε την εχουν φαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 καταρχην σε ευχαριστω. δευτερον δεν το βγαζει μονο στις φωτογραφιες αλλα και μονο του οταν ψαχνει να βρει σημα 3g. ακομα κατι οταν το συνδεω με το πσ μου λεει οτι στην μνημη των 16 γβ εχω πχ 13 ελευθερα και στη μνημη κινητου εχει 0 ελευθερα στα 643 μβ. αυτο υφισταται και πως το διορθωνω? δεν γινεται να ειναι γεματο καμια δυο τρεις εφαρμογες εχω βαλει μηπως εχω κανει κατι λαθος μηπως τα οφισε την εχουν φαει? Δεν είναι γεμάτη η μνήμη του κινητού, αλλά δεν είναι και προσβάσιμη μέσω του υπολογιστή σου. Γίνεται προσβάσιμη αν χακάρεις τη συσκευή σου και μέσω του x-plore, που είναι πολύ καλός file explorer. Από τα (ονομαστικά) 16gb της επιπλέον μνήμης δηλαδή κάπου στα 14,κάτι πραγματικά, το 1μιση που στην ουσία σου λείπει, είναι εφαρμογές, χάρτες κτλ. Οπότε μη σε ανησυχεί έτσι είναι κανονικά και όχι μόνο στη δική μας συσκευή, αλλά σε ότι μάρκα ή λειτουργικό να έχεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclarenf1 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχω και γω στην κατοχή μου ένα 808 απο τον Ιούλιο, με το οποίο έχω ξετρελαθεί!!!:D Είμαι και ταυτόχρονα κάτοχος ενός θρυλικού πια Ν8!!Οπότε καταλαβαίνετε έχω δύο αγαπημένα θηρία. Στην αρχή, τους πρώτους δύο μήνες πειραματιζόμουνα με την κάμερα του 808 σε όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις για να δω πια θα είναι η καλύτερη για μένα. Κάποιες φορές δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα ( σπάνια βέβαια:p) και κάποιες άλλες απλά τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Επειδή η δύναμη τις κάμερα του 808 είναι απλά απίστευτη... π.χ. έχω βγάλει φωτό στα 18,5 ΜΒ:p:lol: Οπότε κατέληξα απλά στην καλύτερη ανάλυση για μένα που είναι 8MP Pureview που είναι και η καλύτερη. Εγώ παιδιά έχω ξετρελαθεί με το κινητό και μακάρι να έκανε κάτι η Nokia και να κράταγε το symbian ζωντανό! Υ.Γ. Έχει ένας φίλος μου μια 64GB Micro sd HC και αναρώτιομουνα αν την αναγνωρίζει το 808???Ξέρει κάποιος μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 την καρτα την αναγνωριζει κανονικα, προχωρα αφοβα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclarenf1 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!!!!Δηλαδη 16GB + 64GB = 80GB χωρος στο 808 :p:lol::p:lol: πάρτυ θα κάνουμε με τις φωτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Βγήκε ήδη beta του HDRapp, εδώ. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 πολυ ωραια εφαρμογη :) αραγε δουλευει στο Ν8? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το πήρα σε άσπρο για την κοπέλα μου. Πολύ όμορφο πανάθεμά το σε άσπρο, το ζήλεψα λίγο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το πήρα σε άσπρο για την κοπέλα μου. Πολύ όμορφο πανάθεμά το σε άσπρο, το ζήλεψα λίγο. Είναι το άτιμο... Το ήθελα σε κόκκινο αλλά για καλή μου τύχη το βρήκα σε άσπρο. Θέλω να ρυθμίσω το hotmail χωρίς τον server της Nokia αλλά με τις ρυθμίσεις που του έκανα λαμβάνω μεν τα mail αλλά αν κάποιο το έχω διαβάσει στο pc πχ και το λάβω μετά στο κινητό δεν μου το εμφανίζει σαν αναγνωσμένο αλλά σαν αδιάβαστο. Τι μπορώ να αλλάξω? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Είναι το άτιμο... Το ήθελα σε κόκκινο αλλά για καλή μου τύχη το βρήκα σε άσπρο. Θέλω να ρυθμίσω το hotmail χωρίς τον server της Nokia αλλά με τις ρυθμίσεις που του έκανα λαμβάνω μεν τα mail αλλά αν κάποιο το έχω διαβάσει στο pc πχ και το λάβω μετά στο κινητό δεν μου το εμφανίζει σαν αναγνωσμένο αλλά σαν αδιάβαστο. Τι μπορώ να αλλάξω? Σε κόκκινο δε κυκλοφορεί γενικά... Μήπως είναι θέμα hotmail αυτό και όχι της συσκευής? Και εμένα το κάνει αλλά δε ξέρω τι και πως. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παιδες απιστευτη αυτονομια.προερχομαι και απο android οποτε......το εχουν και τα δικα σας η μονο το δικο μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παιδες απιστευτη αυτονομια.προερχομαι και απο android οποτε......το εχουν και τα δικα σας η μονο το δικο μου :lol: Και τα δικα μας και τα δικα μας:p Εγω που χρησιμοποιω παραλληλα και το SGS II βλεπω αισθητη διαφορα! Το 808 με εχει βγαλει και τρεις μερες, ενω το galaxy πρεπει καθε βραδυ να το φορτιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 ε μερες κραταει και εμενα . γενικα εχω ενθουσιαστει απο το κινητο. εχθες τραβαγα βιντεο εν κινηση και εκανα ζουμ στον μπροστινο και εβλεπα την πινακιδα του και εστιαζε χωρις να χανει και δεν εκανε καθολου σπασιματα και οι φοινικες διπλα απο την ηταν λες και τους τραβουσα σταθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Και τα δικα μας και τα δικα μας:p Εγω που χρησιμοποιω παραλληλα και το SGS II βλεπω αισθητη διαφορα! Το 808 με εχει βγαλει και τρεις μερες, ενω το galaxy πρεπει καθε βραδυ να το φορτιζω. εχει περασει ηδη τις 2.5 μερες και τωρα πηγε μια γραμμη!σε αυτον τον τομεα εντυπωσιαστηκα θετικα.για τις φωτο...το ηξερα ηδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 καλησπερα παιδια.εχουμε καμια ενημερωση για καμια αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 καλησπερα παιδια.εχουμε καμια ενημερωση για καμια αναβαθμιση? Εννοεις ενημέρωση λογισμικού μετα την FP2; Αν ναι, βιαζεσαι. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 [το μονο που με νοιαζει ειναι οι ασυμβατοτητες με μερικα προγραμματα,κυριως του σιτζικ aura που ειχα βολευτει με το ν8 μου.κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 [το μονο που με νοιαζει ειναι οι ασυμβατοτητες με μερικα προγραμματα,κυριως του σιτζικ aura που ειχα βολευτει με το ν8 μου.κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....:confused: Το τελευταίο aura είναι μη συμβατό (επίσημα) με το N8 (belle refresh). Η έκδοση που κυκλοφορεί είναι ανεπίσημη και την έχουν κάνει port από android. Αν περιμένεις να λυθεί αυτό με νέα αναβάθμιση θα περιμένεις πολύ. Εγώ θα ήθελα άλλα πράγματα. Βελτιώσεις στο λειτουργικό, πχ πολλαπλή επιλογή στην έκθεση και τέτοιες χαζολεπτομέρειες. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Δοκιμάστε και το Garmin mobile XT Εχει με διαφορά τους καλύτερους χάρτες (ειδικα αν βάλετε τους 5 σε 1 του Αριστοτέλη) Παίζει μια χαρα στο 808 με ένα μονο πρόβλημα: Όταν θέλεις να γράψεις κάτι με το μαμα πληκτρολόγιο πρέπει από το πλαινο πλήκτρο να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Nα υποθέσω πως ενσωματωμένη εφαρμογή πανόραμα στην default μαμά εφαρμογή δεν θα δούμε ποτέ , σωστά? Γιατί πιστεύω μόνο αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Nα υποθέσω πως ενσωματωμένη εφαρμογή πανόραμα στην default μαμά εφαρμογή δεν θα δούμε ποτέ , σωστά? Γιατί πιστεύω μόνο αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.. Ποτέ μη λες ποτέ με το symbian.. Είμαι σίγουρος (ίσως λίγο περισσότερο αισιόδοξος από όσο θα έπρεπε) ότι θα έχουμε αναβαθμίσεις στο 808, πόσο μάλλον στην κάμερα, όταν αυτή είναι και το βασικό του ατού. 18/12 Καλημέρα παιδιά, δύο ενημερώσεις σκάσανε μόλις μύτη στο nokia suite: 1. Διόρθ. συμβατότητ. εφ/γών 2. Μεγάλη οθόνη Nokia Edited December 18, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 καλησπερα ακομα μια φορα ηθελα να σας πω οτι ενω στην αρχη μου φανηκε οτι απλα αναβοσβηνε παρατηρησα το εξης : οταν παιρνω τηλεφωνο η οταν απανταω και μονο τοτε σε καμια αλλη περιπτωση η οθονη μ ε το κλασικο απαντηση αποριψη η οταν το σηκωσω και μιλαω σβηνει ή αναβοσβηνει δηλαδη ειναι μαυρη και δεν μπορω να πατησω καποια επιλογη . αυτο συμβαινει ορισμενες φορες . εχει κανεις καποια εξηγηση το εχει παθει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 καλησπερα ακομα μια φορα ηθελα να σας πω οτι ενω στην αρχη μου φανηκε οτι απλα αναβοσβηνε παρατηρησα το εξης : οταν παιρνω τηλεφωνο η οταν απανταω και μονο τοτε σε καμια αλλη περιπτωση η οθονη μ ε το κλασικο απαντηση αποριψη η οταν το σηκωσω και μιλαω σβηνει ή αναβοσβηνει δηλαδη ειναι μαυρη και δεν μπορω να πατησω καποια επιλογη . αυτο συμβαινει ορισμενες φορες . εχει κανεις καποια εξηγηση το εχει παθει κανενας? Κάνε hard reset και πέρασε την λογισμικό ξανά απο πάνω με Nokia suite Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 καλησπερα ακομα μια φορα ηθελα να σας πω οτι ενω στην αρχη μου φανηκε οτι απλα αναβοσβηνε παρατηρησα το εξης : οταν παιρνω τηλεφωνο η οταν απανταω και μονο τοτε σε καμια αλλη περιπτωση η οθονη μ ε το κλασικο απαντηση αποριψη η οταν το σηκωσω και μιλαω σβηνει ή αναβοσβηνει δηλαδη ειναι μαυρη και δεν μπορω να πατησω καποια επιλογη . αυτο συμβαινει ορισμενες φορες . εχει κανεις καποια εξηγηση το εχει παθει κανενας? Μήπως καλύπτεις με το χέρι σου τον αισθητήρα της συσκευής ο οποίος κάνει ακριβώς αυτό που λες? Απενεργοποιεί την οθόνη όταν καλύπτεται από το πρόσωπο (υποτίθεται το βάζεις στο αυτί) για να μην πατιέται κάτι τη στιγμή που μιλάς και κλείσει κατά λάθος. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 καλησπερα.εκανα την μικροαναβαθμιση αλλα το συτζικ εχει μουλαρωσει και δεν παιζει:( και ειχα μια ελπιδα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts