Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι, ενταξει η τιμη παραειναι τσιμπημενη αλλα για την ποιοτητα κατασκευης δεν μπορουμε να πουμε κατι

το οτι δεν ειναι απο αλουμινιο δεν παει να πει οτι υστερει σε ποιοτητα κατασκευης

τα εχω και τα 2 (ν8 κ 808) και μπορω να πω οτι σε αυτον τον τομεα ειναι σε αρκετο βαθμο ισαξια

το θεμα της τιμολογησης αυτης εχει να κανει με τους εδω που το εμπορευονται (αν και στο εξωτερικο οσο περνανε οι μερες παιρνει και εκει την ανιουσα η τιμη αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο) και ισως με την πολιτικη της νοκια να ''βγαλει'' εν μερη το κοστος αναπτυξης και εν μερη να ψιλο θαψει την συσκευη απεναντι στα lumia

Μιας και έχεις και τα 2.. μπορείς να τραβήξεις 2-3 νυχτερινές φωτογραφίες χωρίς φλας να δούμε την διαφορά? :)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

θα προσπαθησω να ανεβασω οταν με το καλο γυρισω...,γιατι τωρα βρισκομαι στην αλλοδαπην... :Ρ

Άρα συμφωνούμε όλοι. Οι κλέφτες στη χώρα μας ζουν και βασιλέυουν.

Ένα σχολιο από εμένα σχετικά με την τιμή και ας το κρατήσει οποίος θελει. Οι ακριβότερες τιμές στην χωρα μας διαμορφώνονται λογω υψηλότερου ΦΠΑ και κυρίως λογω μικρής αγοράς. Δηλαδή όσο μικρότερη είναι η αγορά, τοσο λιγότερη ποσοτητα περιμενεις να πουλήσεις άρα δεν μπορείς να πετύχεις χαμηλότερη τιμή. Αυτό συμβαινει σε όλες τις μικρές χώρες σαν εμάς. Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις. Γενικά όμως ο παραπάνω κανόνας ισχύει για όλες τις εταιρείες και όχι μόνο για την ΝΟΚΙΑ

Review Nokia 808 PureView: part 2c (camera interface, defaults and final quality comments)

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/15186_Nokia_808_PureView_part_2c_cam.php

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ένα σχολιο από εμένα σχετικά με την τιμή και ας το κρατήσει οποίος θελει. Οι ακριβότερες τιμές στην χωρα μας διαμορφώνονται λογω υψηλότερου ΦΠΑ και κυρίως λογω μικρής αγοράς. Δηλαδή όσο μικρότερη είναι η αγορά, τοσο λιγότερη ποσοτητα περιμενεις να πουλήσεις άρα δεν μπορείς να πετύχεις χαμηλότερη τιμή. Αυτό συμβαινει σε όλες τις μικρές χώρες σαν εμάς. Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις. Γενικά όμως ο παραπάνω κανόνας ισχύει για όλες τις εταιρείες και όχι μόνο για την ΝΟΚΙΑ

ρίξε μια ματιά στις μικρες χώρες βόρεια μας να δεις τιμες:p

παιδιά το κούρασαμε το ζήτημα. Σε 3 μήνες θα το βρίσκουμε 200 κάτω-είναι ανάγκη δηλαδή να πλακώθουμε να το πάρουμε όλοι καινούργιο?εδώ θα μιλάμε μέχρι να το πάρουν μερική με χοντρή επιδότηση η πορτοφόλι,και οι πολλοί λίγο αργότερα.εχω φιλο με 380 επιδότηση.θα του κάτσει άσχημα αυτού δηλαδή. Θα δώσει και το Ν8 και κάτι ψίχουλα και θα το πάρει

παιδιά το κούρασαμε το ζήτημα. Σε 3 μήνες θα το βρίσκουμε 200 κάτω-είναι ανάγκη δηλαδή να πλακώθουμε να το πάρουμε όλοι καινούργιο?εδώ θα μιλάμε μέχρι να το πάρουν μερική με χοντρή επιδότηση η πορτοφόλι,και οι πολλοί λίγο αργότερα.εχω φιλο με 380 επιδότηση.θα του κάτσει άσχημα αυτού δηλαδή. Θα δώσει και το Ν8 και κάτι ψίχουλα και θα το πάρει

ή πολύ απλά το παίρνουμε απο εξωτερικό,δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με την τιμή στην ελλάδα. σ ενα μήνα κι ολας, 500€ από εξωτερικό με μεταφορικά μαζι

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει. Το αναφερω ομως για πολλοι γκρινιαξανε σε καποια αλλο νημα. Με το τωρινο SW οταν απο τις ρυθμισεις επιλεξεις απο δυο γλωσσες και πανω για το πληκτρολογιο, εμφανιζεται πλεον στο πληκτρολογιο κατω-κατω ενα κουμπακι με μια υδρογειο οπου γινεται αμεση αλλαγη γλωσσας με ενα μονο πατημα.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει. Το αναφερω ομως για πολλοι γκρινιαξανε σε καποια αλλο νημα. Με το τωρινο SW οταν απο τις ρυθμισεις επιλεξεις απο δυο γλωσσες και πανω για το πληκτρολογιο, εμφανιζεται πλεον στο πληκτρολογιο κατω-κατω ενα κουμπακι με μια υδρογειο οπου γινεται αμεση αλλαγη γλωσσας με ενα μονο πατημα.

μπορείς να διευκρινήσεις τη διαδικασία προσθήκης 3ης γλώσσας από το μενού;;

μπορείς να διευκρινήσεις τη διαδικασία προσθήκης 3ης γλώσσας από το μενού;;

Γραψε λαθος :)

Αυτο που αναφερω ερχεται στην επομενη αναβαθμιση.

Παιδες υπαρχει πουθενα το κινητο ετοιμοπαραδοτο εδω στο Ελλαντα;

Απο εξωτερικο τι παιζει;

Εχει βρει κανεις συγκεκριμενα;

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ετοιμοπαραδοτο υπαρχει προς το παρον στα καταστήματα Γερμανός και Cosmote. Σε λιγες μέρες θα ειναι παντού.

εγω που το έπιασα λίγο στο μάλλ στο μαρούσι μου φάνηκε πολύ στιβαρό αν και βαρύ

Σε ποιο κατάστημα; Εγώ πήγα "ΓΕΡΜΑΝΟ" και δεν το είχε σε Demo.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

στο μάλλ στο μαρούσι. Και στην νέα ιωνία το έχει σε ντεμο. Πάντως οι φωτό στο νετ το αδικούν πολύ

Πηρα στα κεντρικα του Γερμανου και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει.

Θα παω σημερα να το παρω απο Birdphone.

και το διαφημίζουν 20 μέρες τώρα. Αρε ελλάδα το μεγαλείο σου!το μέντια μάρκετ και το πλαίσιο μου είπαν πως περιμένουν να λήξει η αποκλειστικότητα του γερμανού για λίγες ημέρες και θα το έχουν live και σε χρώματα

Λοιπον πηγα και το πηρα και κλασσικα παιδευομαι να βρω τροπο για να περασω τις gmail επαφες μου στο 808...

Any ideas?

από ανδροειδες σε συμπιαν λίγο δύσκολο. Το ανάποδο θα ήταν εύκολο. Με μπλε δόντι νομίζω γίνεται

στο μάλλ στο μαρούσι. Και στην νέα ιωνία το έχει σε ντεμο. Πάντως οι φωτό στο νετ το αδικούν πολύ

Σε ποιο κατάστημα; ΓΕΡΜΑΝΟ;πήγα δεν το είχε.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Aνετότατα μέσω του Mail For Exchange, που σίγουρα υπάρχει, αφού εισάγεις τα στοιχεία του Gmail σου. Το έκανα με το 701 και ήταν πανεύκολo.

Και που ειναι αυτο;

Και που ειναι αυτο;

Όταν πας στο mail για να δημιουργήσεις καινούριο account, βάζεις αρχικά τα στοιχεία του gmail σου και μετά επιλέγεις Exchange ActiveSync, εκεί που λέει "Όνομα χρήστη" και "Τομέας" βάλε οτι θες δεν έχει σημασία και μετά αν σου ζητήσει server βάζεις: m.google.com

Τέλος κανεις τικ τι θες να σου συγχρονίσει, αυτά που συγχρονίζονται σωστά είναι τα ημερολόγια και οι επαφές.

Nickolas

Σε ποιο κατάστημα; ΓΕΡΜΑΝΟ;πήγα δεν το είχε.

οταν λες δεν το είχε εννοείς σε ντεμο να το δεις; ή δεν το είχε καθόλου προς πώληση;

Γιατί ο Γερμανός το έχει σε αποκλειστικότητα για την αρχή.

Για τον φίλο με το Gmail account μπορεις να κάνεις την δουλεια σου όπως ανεφερε ο άλλος συμφουριτης. Απλά αναφέρω ότι στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση θα υπαρχει ξεχωριστη επιλογή για Gmail account.

Όταν πας στο mail για να δημιουργήσεις καινούριο account, βάζεις αρχικά τα στοιχεία του gmail σου και μετά επιλέγεις Exchange ActiveSync, εκεί που λέει "Όνομα χρήστη" και "Τομέας" βάλε οτι θες δεν έχει σημασία και μετά αν σου ζητήσει server βάζεις: m.google.com

Τέλος κανεις τικ τι θες να σου συγχρονίσει, αυτά που συγχρονίζονται σωστά είναι τα ημερολόγια και οι επαφές.

Εβγαλε μηνυμα mandatory server policy failed. Access was refused.

Εβγαλε μηνυμα mandatory server policy failed. Access was refused.

Περίεργο, να υποθέσω αυτό στο έβγαλε αμέσως μετά που έβαλες το m.google.com? Ρωτάω γιατί κάθισα και έκανα την διαδικασία στο 701 και δε μου έβγαλε λάθος. Μήπως είναι κάποιο προσωρινό πρόβλημα. Πάντως υπάρχει και άλλος τρόπος, αλλά πιο περίπλοκος, αν θες μπορείς να κάνεις sync το gmail σου με το outlook και μετά να βάλεις το Nokia Suite να σου συγχρονίζει επαφές και ημερολόγια από εκεί.

Nickolas