impreza_sti Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RC-YxAGT7e4]nokia 808 pureview tap focus in action(default,720p).mp4 - YouTube[/ame] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Το 808 οντως δεν κοστιζει οσο 1σπιτι αλλα δεν εχουμε και λεφτα για πεταμα. Στην τελικη αν καποιος με ρωτουσε ποιο symbian να παρει θα του προτεινα Ν8 'η 808 γιατι απο χαρακτηριστικα εχει σχεδον τα παντα. Σκεψεις απλα ειχα γραψει που στο τελος θα τις ζυγισω και θα δω τι τελικα με συμφερει. Αρα ηταν ασχετη ολη η θεωρια που μου εκανε ο Moralas αφου στο τελος το λογικο θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ορίστε και ένα review, 17 ολάκαιρα λεπτά, αν και στα Ιταλικά :p http://mynokiablog.com/2012/06/12/video-17-minutes-with-nokia-808-pureview-italian/ Δεν ξέρω τι λένε πάντως το κινητό πετάει, αν και το περίμενα μετά την fp1 στο 701 μου. Το multitasking είναι εξαιρετικό και είμαι βέβαιος γι'αυτο, όχι μόνο λόγω των βίντεο που είχαμε δει με το 603 να έχει 50 + ανοιχτές εφαρμογές, αλλά γιατί στο 701 με ανοιχτό το torrent να κατεβάζει, browser, μουσική, παιχνίδια και καμιά 15αριά ακόμα εφαρμογές και το κινητό δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το μόνο που ακόμα δεν έχει βελτιωθεί στο βαθμό που θα ήθελα είναι ο stock browser, άντε να δούμε τι θα φέρει και η fp2 Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ορίστε και ένα review, 17 ολάκαιρα λεπτά, αν και στα Ιταλικά :p http://mynokiablog.com/2012/06/12/video-17-minutes-with-nokia-808-pureview-italian/ Δεν ξέρω τι λένε πάντως το κινητό πετάει, αν και το περίμενα μετά την fp1 στο 701 μου. Το multitasking είναι εξαιρετικό και είμαι βέβαιος γι'αυτο, όχι μόνο λόγω των βίντεο που είχαμε δει με το 603 να έχει 50 + ανοιχτές εφαρμογές, αλλά γιατί στο 701 με ανοιχτό το torrent να κατεβάζει, browser, μουσική, παιχνίδια και καμιά 15αριά ακόμα εφαρμογές και το κινητό δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το μόνο που ακόμα δεν έχει βελτιωθεί στο βαθμό που θα ήθελα είναι ο stock browser, άντε να δούμε τι θα φέρει και η fp2 Ναι τον ψιλοείδα σε beta firmware που πέρασα στο Ν8 μου, αλλά της fp2 είναι άλλος λένε. Αν και στο 701(fp1) άκουσα καλά λόγια. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Να κι ένα δείγμα σε 720p από κάποιο mall. Βέβαια τα προβλήματα φαίνονται πολλά, όπως η αλλαγή των χρωμάτων από την αυτόματη ισορροπία του λευκού. Και σε ένα άλλο βίντεο με την μπύρα και την ταπ το φόκους εστίαση όπου κάνει ένα μπρος πίσω η εστίαση πριν καταλήξει. Θα μου πείτε τι μας λέει τώρα αυτή. Εννοώ ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε σοβαρό βίντεο όπου εστιάζεις π.χ. στον ομιλητή και μετά εστιάζει σε κάτι πίσω του και μετα πάλι σε αυτόν. Είμαι απαιτητική γιατί αυτό το τηλ. διαφημίζεται για την κάμερα του. Πολλοί λένε ότι είναι κάμερα που εναι και κινητό κι όχι κινήτο με κάμερα. Και οι ιδιοι στην Νόκια έδειχναν πως τραβάνε τα πλάνα για επαγγελματικά βίντεο όπως σε βιντεο κλιπς συγκροτημάτων, διαφημίσεις κλπ. Βέβαια θα μου πείτε αυτοί που κάναν αυτές τις λήψεις μπορεί να μην ξέρουν ακόμα να το χειρίζονται σωστά. Δεν πρόσεξα αν το πόσταρε κανείς πιο πριν αλλά δώ είναι και το αγγλικό manual. http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_808_UG_en.pdf EDIT: Τώρα πρόσεξα στις οδηγίες ότι πρώτα αναφέρεται στις δυνατότητε της κάμερας και μετά στο πως παίρνει τηλέφωνο και επαφές!!!!! ΕΔΙΤ2: Τελικά για τη λήψη βίντεο δε λέει τίποτα. Μόνο πως κάνεις ζουμ. Δεν είδα για φόκους. Edited June 12, 2012 by Matia2007 Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Είμαι απαιτητική γιατί αυτό το τηλ. διαφημίζεται για την κάμερα του. Πολλοί λένε ότι είναι κάμερα που εναι και κινητό κι όχι κινήτο με κάμερα. Πολύ καλά κάνεις και είσαι απαιτητική. Τα 650 ευρώ που ζητάνε δέν είναι λίγα και προφανώς όποιος τα σκάσει θα είναι μόνο και μόνο για αυτήν την εκπληκτική κάμερα την οποία θα μπορεί να κουβαλάει πάντα μαζί του. Τα υπόλοιπα που προσφέρει τα βρίσκεις και σε άλλα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Πολύ καλά κάνεις και είσαι απαιτητική. Τα 650 ευρώ που ζητάνε δέν είναι λίγα και προφανώς όποιος τα σκάσει θα είναι μόνο και μόνο για αυτήν την εκπληκτική κάμερα την οποία θα μπορεί να κουβαλάει πάντα μαζί του. Τα υπόλοιπα που προσφέρει τα βρίσκεις και σε άλλα τηλέφωνα. Φυσικά καλά κάνει και είναι απαιτητική αλλά 650 να μη δώσει κανείς. Δε κοστίζει τόσο η συσκευή. Κοστίζει 499. 650+ ζητάνε τα λαμόγια εδώ στην Ελλάδα. Ας μείνουν στα ράφια τους μέχρι να πάει κάτω από 500. Επίσης καλό είναι να πέρνουμε ιδέες από τα βίντεο αλλά μη κρίνουμε τελεσίδικα από αυτό που βλέπουμε. Ας κρίνουμε τη συσκευή όταν έρθει με το καλό. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Βέβαια θα μου πείτε αυτοί που κάναν αυτές τις λήψεις μπορεί να μην ξέρουν ακόμα να το χειρίζονται σωστά. Εχει γεμισει η αγορα συσκευες , και οχι μονο κινητα τηλεφωνα που μπορουν να καταγραψουν το ιδιο καλο ή και αρκετα καλυτερο σε ποιοτητα και οχι μονο βιντεο . Γιατι για ολες τις αλλες συσκευες αν η ποιοτητα του βιντεο δεν ειναι καλη αρκει για να χαρακτηριστει η συσκευη οτι δεν μπορει να βγαλει καλο βιντεο (που συνηθως ετσι ειναι ) αλλα στην περιπτωση του 808 μονιμως με καποιο μαγικο τροπο αν το αποτελεσμα δεν ειναι το αναμενομενο στην θεωρια υπαρχει παντα η πιθανοτητα να φταιει αυτος που το εβγαλε? Μαλλον οχι η πιθανοτητα , η βεβαιοτητα , αφου κανεις δεν φαινεται να παραδεχεται οτι η συσκευη στην πραξη δεν ειναι αυτο που υποσχεται η Νοκια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εχει γεμισει η αγορα συσκευες , και οχι μονο κινητα τηλεφωνα που μπορουν να καταγραψουν το ιδιο καλο ή και αρκετα καλυτερο σε ποιοτητα και οχι μονο βιντεο . Γιατι για ολες τις αλλες συσκευες αν η ποιοτητα του βιντεο δεν ειναι καλη αρκει για να χαρακτηριστει η συσκευη οτι δεν μπορει να βγαλει καλο βιντεο (που συνηθως ετσι ειναι ) αλλα στην περιπτωση του 808 μονιμως με καποιο μαγικο τροπο αν το αποτελεσμα δεν ειναι το αναμενομενο στην θεωρια υπαρχει παντα η πιθανοτητα να φταιει αυτος που το εβγαλε? Μαλλον οχι η πιθανοτητα , η βεβαιοτητα , αφου κανεις δεν φαινεται να παραδεχεται οτι η συσκευη στην πραξη δεν ειναι αυτο που υποσχεται η Νοκια .άμα ψάξεις θα βρεις και καλύτερα βίντεο τραβηγμένα απ το 808. τι παραπάνω είναι το χειρότερο που χω δει, και δεν πιστεύω ότι έτσι τραβάει κανονικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Rip περιμένω κάποιο βίντεο συγκριτικό που να δείχνει συσκευή να τραβάει καλύτερη ποιότητα βίντεο η φωτογραφία από το 808. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Φυσικά καλά κάνει και είναι απαιτητική αλλά 650 να μη δώσει κανείς. Δε κοστίζει τόσο η συσκευή. Κοστίζει 499. 650+ ζητάνε τα λαμόγια εδώ στην Ελλάδα. Ας μείνουν στα ράφια τους μέχρι να πάει κάτω από 500. Συμφωνω με αυτο που λες φιλε,να μην το αγορασει απο Ελλαδα κανεις.Μονο ετσι θα την ριξουν την τιμη.Και κατω απο 400 ευρω ακομα καλυτερα!! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Στην Ινδία κυκλοφόρησε με μέγιστη τιμή 484 ευρώ. http://www.gsmarena.com/nokia_launches_the_41_megapixel_808_pureview_in_india_-news-4384.php Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 πάντως φαντάζομαι πως αν το Ν8 έχει συνεχόμενη εστίαση στο βίντεο το 808 θα είναι σαφώς καλύτερο. Λίγες ημέρες μένουν και θα το δούμε από κοντά. Το πλαίσιο μου είπε για τέλος του μηνός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 To N8 κόστιζε 450€ αν θυμάμαι καλά όταν κυκλοφόρησε. Ό,τι κάμερα και να έχει η τιμή των 650€ είναι εξωφρενική. Ειδικά για ένα λειτουργικό, το οποίο θεωρούσα εξαιρετικό, όμως, κάκιστα, αποφάσισε η Νοκια να εγκαταλείψει... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 To N8 κόστιζε 450€ αν θυμάμαι καλά όταν κυκλοφόρησε. Ό,τι κάμερα και να έχει η τιμή των 650€ είναι εξωφρενική. Ειδικά για ένα λειτουργικό, το οποίο θεωρούσα εξαιρετικό, όμως, κάκιστα, αποφάσισε η Νοκια να εγκαταλείψει...500€ έχει. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 για να ειμαστε ακριβης {για μενα μιλαω....) 533 μαζι με τα μεταφορικα...... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 καλησπερα παιδια.το ν8 ειχε γυρω στο 500αρικο οταν πρωτοηρθε.τα 650 ειναι κοροιδια.αλλα να σας πω εγω ψωνιζω παντα μεταχειρα απο τα μαγαζακια της πανεπιστημιου.την ιδια ωρα της κυκλοφοριας καθε κινητου αυτοι στο δινουν καινουργιο<πουλανε και καινουργια> 50 ευρω κατω.μετα απο 20 ημερες στην πρωτη παραλαβη μεταχειρισμενου θα βρουμε το 808 ακομη με την ζελατινα του 100 ευρω κατω,και οσο αργοτερα τοσο φθηνοτερα,οποτε μην σκωτονομαστε να το παρουμε απο εξω,πολυ περισσοτερο απο εδω....οσον αφορα τα τελευταια βιντεο που ειδαμε,κατι τετοια ειχαν κυκλοφορησει και λιγο πριν ερθει το ν8 εδω.στην τελικη εχω ενα αλμπουμ απο φωτο και βιντεο που ακομη και σημερα κανει την παρεα μου<και ειναι μεγαλη>με ναυαρχιδες απο ολες τις εταιρειες να μου ζητουν να τις στειλω.στα οπτικα η νοκια παιζει με τον εαυτο της.και το 808 θα ειναι σουπερ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 καλησπερα παιδια.το ν8 ειχε γυρω στο 500αρικο οταν πρωτοηρθε.τα 650 ειναι κοροιδια.αλλα να σας πω εγω ψωνιζω παντα μεταχειρα απο τα μαγαζακια της πανεπιστημιου.την ιδια ωρα της κυκλοφοριας καθε κινητου αυτοι στο δινουν καινουργιο<πουλανε και καινουργια> 50 ευρω κατω.μετα απο 20 ημερες στην πρωτη παραλαβη μεταχειρισμενου θα βρουμε το 808 ακομη με την ζελατινα του 100 ευρω κατω,και οσο αργοτερα τοσο φθηνοτερα,οποτε μην σκωτονομαστε να το παρουμε απο εξω,πολυ περισσοτερο απο εδω....οσον αφορα τα τελευταια βιντεο που ειδαμε,κατι τετοια ειχαν κυκλοφορησει και λιγο πριν ερθει το ν8 εδω.στην τελικη εχω ενα αλμπουμ απο φωτο και βιντεο που ακομη και σημερα κανει την παρεα μου<και ειναι μεγαλη>με ναυαρχιδες απο ολες τις εταιρειες να μου ζητουν να τις στειλω.στα οπτικα η νοκια παιζει με τον εαυτο της.και το 808 θα ειναι σουπερ..... αντι να ριψοκινδυνεύεις, το παιρνεις από εξωτερικό και τελειώνεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 808 video sample 1080full HD GSMARENA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 808 video sample 1080full HD GSMARENA καλό, ειδικά το zoom out είναι απόλυτα γραμμικό χωρίς φυσικά απώλεια στην ποιότητα αλλά από τα fps περίμενα κάτι καλύτερο απο έναν τόσο καλό φακό γενικώς όχι κάτι το συνταρακτικό σε σχέση με υπόλοιπα high end κινητά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) 808 video sample 1080full HD GSMARENA Καλό το βίντεο! Πολύ ομαλό το (ας το πούμε έτσι) ζουμ! Και οι φωτογραφίες έχουν μια καλλιτεχνική αλλά και ταυτόχρονα φυσική αύρα! Τώρα είδα και το ποστ του παιδιού από πάνω (δεν είχα κάνει ρεφρες). Ναι, σίγουρα δεν "προσπαθεί" να εντυπωσιάσει με έντονα χρώματα κλπ., αλλά εγώ το σκέφτομαι και ως εξής: Φαίνεται καλό πρωτογενές υλικό αν θες να κάνεις επιπλέον επεξεργασία. Για τα καρέ/" δεν πρόσεξα κάτι. Δεν σας φαίνεται ομαλό αρκετά? 30φπς δεν είναι? Edited June 14, 2012 by Matia2007 Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 η διαφορά με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες είναι ότι σε φουλ ζουμ δεν υπάρχουν απώλειες στην ποιότητα εικόνας ενώ στην εγράφη σε θορυβώδες περιβάλλον ο ήχος είναι κρυστάλλινος και δεν "γκαριζει"η τσιρίζει όπως στα galaxy ,htc κτλ. Σε συνθήκες χαμηλών ντεσιμπέλ όλα μοιάζουν ίδια. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 κρυστάλινο ήχο κατά την εγγραφή έχει και το n8 δεν ξέρω περίμενα κάτι παραπάνω εκεί που όλα τα smartphones "χωλένουν" δείτε στο βίντεο την κίνηση των αμαξιών και κατά πόσο αυτά κινούνται φυσικά κάνει κάτι μικροσπασιματάκια όπως και σε όλα τα smartphones, όπου στο 808 περίμενα κάτι καλύτερο, δεν ξέρω, ίσως ζητάω πολλά, αλλά η ίδια η nokia μας έδωσε τόσο υψηλές προσδοκίες για το καμεροτηλέφωνο της Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Eντάξει βρε παιδιά, δεν θα γυρίσουμε και ταινία! (Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...:rolleyes:) Μια χαρά μου φαίνεται εμένα το βίντεο και ο ήχος του, αλλά το θέμα είναι ότι σε full HD θα γεμίζει η μνήμη για πλάκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 και εμενα τελειο μου φαινεται το βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts